Plašilovým trenérem v Bordeaux se může stát Henry

21.08.2018, 12:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (50)

Přidat komentář
2miguel1

Absolutne nechapem Arsenal, ze po odchode Arsena Wengera neangazoval Thierryho.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne, vždyť hrajou dobře

Reagovat
cink

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vsadim gule

To ze to byl dobrý hráč neznamená ze bude automaticky hned dobrý trenér. A ze dělal 2 roky asistenta trenéra neznamena ze se všemu dostatečně naučil. Potřebuje zkušenosti. Doufám ze se jednou stane velkým trenerem ale určitě bych ho hned nedával do Arsenalu

Reagovat
2miguel1

Guardiola tiez nemal skusenosti ked isiel do Barcy. ZZ tiez nebol hlavny trener ked zobral Real. Preto sa pozerate Barcelone a Realu na chrbat, pretoze oni sa neboja taketo veci robit.

Reagovat
Vsadim gule

Ač to bude znít zvlastene tak si myslim ze ZZ i když vyhrál 3x LM po sobě tak v celku nic nepredvedl. Vyhrál to jen díky setrvačnosti týmu který minulou sezonu vyzdimal své maximum. Proto si myslim ze odešel. Protože by na to už nenavázal. Guardiola měl ten tým taky v celku fungující ale tam v tom přehled úplně nemám jak to probíhalo(tolik sem to nesledoval). Napadá te ještě nějaký případ mimo real a barcu?

Reagovat
smazaný uživatel

V minulosti všetci veľkí tréneri niečo dokázali najskôr s provinčným teamom; resp. provinčný klub vytiahli medzi velikánov.

Len narýchlo : Ferguson s Aberdeenom;; Clough s Nottinghamom; Weissweiler s Borussiou Monchengladbach; Michels urobil z Ajaxu veľkoklub tých čias...dokonca aj ten José sa presadil s Portom.

U Zidana stále neviem, či je taký dobrý, ako sa to podsúva vďaka trom triumfom v LM. Prevzal klub kde sa stal legendou, jeden z najznámejšícch v galaxii, ktorý sa údajne neodmieta etc.

Bol by som som veľmi zvedavý aké výsledky by mal ako tréner povedzme s Valenciou, Espaňolom, alebo s Lille, OM...neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

aj Cholo vlastne trenuje jeho prvy klub Atletov. Teda trenoval predtym rok v Racingu, ale to podla mna nebolo meritko. To len v Anglicku netrenuje Lampard, Thierry ale radsej Mourinho s jeho stylom futbalu z minuleho storocia

Reagovat
Pipo123

Simeone nemal úspechy, spomínam si ako trénoval Cataniu a všetci sa mu smiali že je na hovno tréner, jeho úspech bol len Atletico

Reagovat
smazaný uživatel

Bol tam pol roka...to nie je nejak extra dlhý čas na to, aby niečo dokázal.

Reagovat
Al Capone

Neskutecny, ze i po tom co Zizou dokazal bude nekdo zpochybnovat jeho kvality. On prebiral tym ktery ztracel cca 11 bodu na Barcelonu (nakonec z toho byl jen 1) a dokazal 2x obhajit LM a vyhrat i ligu.

Reagovat
cink

uz ted je legenda

Reagovat
Pipo123

Já to chápem, trošku majú pravdu, zatiaľ trénoval len Real a dal ho dokopy, to mu nikto neberie, no súhlasím stým že niekedy tréner musel prejsť cez 10 jojo klubov aby sa vypracoval a dostal sa na post trénera veľkoklubu, dnes tá cesta trénerov mi príde podstatne ľahšia, občas im stačí status hráčskej legendy a majú pekný flek. Dnes vidíš kopec mladých trénerov v top kluboch po celom svete, to tu niekedy nebolo, Zidane je určite TOP tréner, to čo dokázal je niečo neskutočné, no stále sa nájdu ľudia čo budú tvrdiť že trénoval len Real, to isté sa vravelo v prípade Pepka, že nič nedokázal, ľudia mu neverili že uspeje v Bayerne, v čase kedy prichádzal do PL tak všetci v anglicku vraveli že jeho futbal nemá šancu v tvrdej a kvaitnej PL uspieť, no on to dokázal, možno podobne bude musieť svoje kvality dokázať aj Zidane

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mayday

S tímhle souhlasím. Ono kolikrát i v tom play off to byl naprostej hurá fotbal, kdy za postupovýho stavu pouštěli soupeře do přečíslení apod. Ano, třikrát za sebou, nejde asi hovořit vyloženě o štěstí, ale že by trenérsky něco jó předvedl, to si nemyslím.

Reagovat
afc

To su teda napady.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty víš jaký je to trenér?

Reagovat
SunFells

Reagovat
mayday

Nemyslím, že je Arsenal ve stavu, kdy si řeknou, pojďme, zkusíme to dát nováčkovi bez zkušeností a uvidíme. A možná spadneme na další dvě sezony do totálních sraček. To takhle nejde. Guardiola, Zidane přišli do fungujícího týmu, kde v uvozovkách (samozřejmě nadsázka) tam mohla být na lavičce opice. To Arsenal v takovým stavu samozřejmě není ani náhodou a je potřeba už zkušenější trenér.

Reagovat
Han střelil první

Plašil je fakt borec

Reagovat
Y.N.W.A

Znamenitě...

Reagovat
Rudnevs

V nemeckých médiách som čítal, že jedným z favortiov je i Klinsmann - vraj preto, lebo Bordeaux vlastní nejaka americká skupina investorov ...

Reagovat
John Obi Mikel

Vidím to na Blanca

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Předpokládám, že se tu díky Titimu dostane pár lidí z PL sekce. Uměl by mi prosím někdo poradit s koupí lístků na Arsenal? Konkrétně 5 lístků na listopadové utkání s Liverpoolem. Děkuji za cokoliv.

Reagovat
cink

muzu sehnat. napis do zprav

Reagovat
zelda

tady postup

http://bfy.tw/JVQj

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ale já nechci vstupenku za 7 tisíc. Díky brácho, dík za tvůj čas

Reagovat
Jardin

vitasrp sem ještě chodí? zkus mu napsat zprávu, měl jsem od něho lístek na poslední zápas sezony 14/15

Reagovat
kiciN

Ja minulou sezonu, pres FB reagoval hned

Reagovat
protiproudu

Reagovat
kiciN

pm

Reagovat
skorpikk

No podle toho jak jednali s předchozím koučem, bych byl opatrnější, aby to nebylo stejné.

Reagovat
Hany45

" Chce to dělat", sakra kdo to dělat nechce ?

Reagovat
Frantszek

Jak se dá takhle podělat nadpis.

snad Plašilovo Bordeaux bude možná trénovat Henry, ne?

Jinak to by bylo super. Inteligentní člověk, který by mohl Bordeaux pozvednout zase tam, kde se nacházelo. Má hlavu na to být dobrým trenérem.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Jardu naučí nějaký nový triky https://www.youtube.com/watch?v=l-O5IHVhWj0

Reagovat
smazaný uživatel

Plazil v takovým věku ještě hraje Ligue 1? To se divím, že na to vůbec stačí.

Reagovat
FC Porto FC

on není takovej lempl jak se říka na EF víš.....

Reagovat
mayday

Je to lempl a v černochlize to za něj odběhají jiní. To je samozřejmě nadsázka, ale i pro mě je překvapení, že se tam v tolika letech drží a hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

je to lempl

Reagovat
bobis21

ano, hraje v základu týmu z první poloviny tabulky a nikdo o jeho pozici ani nepochybuje. Stačí na to bez problémů. Jen v ČR se z něj dělá nekopa

Reagovat
smazaný uživatel

"nikdo o jeho pozici ani nepochybuje" no to teda neni uplne pravda, ten zaklad je to, kdyz jsou vypadli hraci a je to tak kazdy druhy zapas.

Reagovat
bobis21

tak momentálně v záloze nikdo nechybí ne? A základ hraje ...

Reagovat
salami

Tak je mu 36, tak nezvládá hrát každej tejden 90 minut, ale v zakladu hravá často a když ne, tak chodí na půl hodiny jako střídající. V Bordeaux nepochybuju o jeho pozici a užitečnosti pro tým, to samozřejmě neznamená 90 minut v každým zapase.

Reagovat
FC Porto FC

Dobrej klub pro začátek měl by do toho jít

Reagovat
smazaný uživatel

Henry je neskutečný borec, ale každý, koho mentoroval Martínez, u mě automaticky ztrácí kredit...

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl se stát trenérem Aston Villy?

Reagovat
salami

Henrmu jako trenérovi vůbec nevěřím, podle mě na to nema.

Reagovat
czech_mira

Jak to vypadá s Králem?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele