Plašil věří, že jej během Vánoc neopustila forma

27.12.2007, 15:51
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
HOST*_Cesc_

Vypada to ze je zase ve forme....za reprezentaci proti Nemecku mu to fakt hodne vyslo a zahral tam hodne dobre prvne sem si myslel ze Spanelskej fotbal mu svedcit nebude ae ukazalo se ze mu to svedci....Super!!!!

Reagovat
frank

jj, přestup mu jednoznačně pomohl... a hlevně je konečně zase někdo z Čechů ve Španělsku

Reagovat
-Kopy-

Vincent, 26.08. 11:27

zazdí čechy na dalších 10 let

Jakub19, 26.08. 12:32

Chudáci v Pamploně, netuší, že koupili hrozný kopyto.

sterda, 27.06. 13:48

Plašil asi nebude ten pravý, kdo by měl prolomit "bariéru" Čechů ve Španělsku. Jestli tam odejde a předvede ty svoje výkony, tak dalších 5 roků v La Lize zase bez Čechů.

Jakub19, 27.06. 13:53

Se zbláznili, větší nemehlo jsem jakžív neviděl a oni o něj mají zájen, nechápu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gratuluju

Reagovat
smazaný uživatel

ze ti to stalo si ty komenty schovavat...

nebo sis je vymyslel

Reagovat
-Kopy-

Sem si našel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Ze začátku sem taky příliš nevěřil, že by se tam příliš chytnul, ale věřil jsem, že mu to pude více než v Monaku. Hlavní je, že se chytil, teď by mohlo do La Ligy chodit více Čechů Třeba Baroš do Betisu

Reagovat
rufus

Z toho co jsem viděl ho hrát je fakt, že on prostě nemůže hrát na křídle. Potvrdilo se to i v reprezentaci, kde na křídle je potřeba rychlost a to on prostě nemá, tak naopak střed hřiště mu sedí. Loni sem Monaco moc neviděl, ale většinou hrál hodně ze strany, jako v repre a tam neni jeho pozice. V Pamploně hraje víc uprostřed a víc se tam uplatní, i když taky hrává i víc ke kraji, tak naštěstí už to neni křídlo..

Reagovat
smazaný uživatel

jj presne... doufam ze se bruckner konecne umoudri a da ho do stredu kde uz aji v repre ukazal ze to umi skvele... na levo muze klidne hrat rosicky je na tu pozici zvyklej z arsenalu a hraje tam paradne...

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem si taky myslel , že se v Pamploně zbláznili , protože to co Plašil předváděl v repre byla hrůza!!! Ale ten přestup mu hrozně pomohl a už proti Irsku hrál dobře , no a proti Germánům byl skvělej...V La lize mu to taky jde , takže doufám , že se bude ještě zlepšovat a třeba z něj nakonec něco bude

Reagovat
-Kopy-

Všechno bylo tou pozicí, jak už psal rufus.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že mu ten přestup určitě prospěl, snad bude v dobrých výsledcích pokračovat, Přeju mu to a doufám, že se předvede i na EURU.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele