PIZARRO BY RÁD PŘESTOUPIL DO JUVENTUSU

05.02.2007, 12:58
Aktuality
Působení Claudia Pizarra v Bayernu Mnichov se podle všeho chýlí ke konci. Peruánskému útočníkovi vyprší na konci letošní sezóny v Bavorsku kontrakt a zatím to nevypadá, že by se ze strany klubu začalo pracovat na jeho prodloužení. Pizarro nicméně o svou budoucnost strach mít nemusí...

"Pokud mi klub učiní návrh, bude to muset být přesně podle mých představ, jinak jsem volný a odejdu jinam," pohrozil Bayernu jihoamerický fotbalista.

O Pizarrovi se již delší dobu mluví v souvislosti s odchodem z Allianz Areny. V současné době sice je hráčem základní sestavy, v útoku Bayernu je ale velká konkurence a bude ještě větší poté, co do klubu z Alemanie Aachen přestoupí Jan Schlaudraff. V praxi to bude znamenat, že minimálně jeden z pětice Makaay, Pizarro, Schlaudraff, Podolski a Santa Cruz bude muset odejít.

Nejreálněji se zatím jeví odchod právě Pizarra. Reprezentant Peru je v hledáčku Werderu Brémy, zájem údajně mají také Valencia, Sevilla a Barcelona. Nejreálněji však vypadá jeho přestup do Juventusu Turín.

"Vím o zájmu Juventusu. V tuhle chvíli se mnou není nikdo v kontaktu, ale za Juventus bych hrál rád. Můj agent Carlos Delgado zkoumá několik nabídek a uvidíme, která pro mě bude nejlepší. Má rodina je v Německu spokojená, na druhou stranu je pěkné mít možnost zahrát si v Itálii," říká 28letý fotbalista, který vlastní italský pas.

Pokud by Claudio Pizarro skutečně odešel do Juventusu, mohl by se na stěhování domluvit s Hasanem Salihamidžičem. Bosenský záložník se s italským klubem nedávno dohodl na smlouvě od nové sezóny a o svém dalším osudu tak má jasno.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*1860

tak tohohle bych do Juve nechtel... podle me nema velke kvality, a to ze chce utict z muzstva, kteremu se nedari mi je fuck..

Reagovat
smazaný uživatel

ani salihamidzic není nic moc. juve nenakupuje chytře.

Reagovat
HOST*fd

Juve nenakupuje Sallihamidzič byl zadarmo stejně jako Grygera to samé bude Pizzarao ten nebude stát taky ani korunu protože mu končí smlouva.Ale do Turína má přijít i Metzelder a také zadarmo končí mu smlouva v Dortmundu a chce po sezoně do Juve.

Reagovat
HOST*roman

jo jo juventus ta zase bude dobívat svět jako za starých časů

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele