PIRESŮV NEPOVEDENÝ DEBUT

17.07.2006, 07:59
Aktuality
Bylo to bezpochyby největší překvapení úvodních duelů třetího kola Poháru Intertoto. Semifinalista loňského ročníku Ligy mistrů z Villarrealu na svém hřišti podlehl slovinskému Mariboru 1:2 a jeho šance na účast v Poháru UEFA tak značně poklesly.

Na svůj první zápas ve žlutém dresu tak nebudou v dobrém vzpomínat tři velké letní posily Villarrealu - Cani, Nihat Kahveci a Robert Pires. První úder zasadil "Žluté ponorce", oslabené o účastníky MS v Německu Riquelmeho, Sorina a Sennu, pět minut před poločasovou přestávkou povedenou ranou z trestného kopu Rakič. Po návratu z kabin svým spoluhráčům příliš nepomohl Josemi, který byl bez předchozího napomínání vyloučen. I v oslabení sice dokázal Forlan vyrovnat, přesto se senzace nakonec konala, v 83. minutě strhl vítězství na slovinskou stranu Jelič.

"Byl to pro mě špatný debut především po psychické stránce, protože v posledních deseti dnech jsme tvrdě pracovali. Budeme alespoň lépe připraveni na druhý zápas a stále můžeme postoupit. Bylo velké teplo a zápas tak byl hodně náročný. Po brance Diega Forlana jsme měli několik dobrých šancí na to ujmout se vedení, ale chybělo nám štěstí v koncovce," lituje francouzský záložník, který však tou dobou již na hřišti nebyl, v 59. minutě ho totiž vystřídal útočník Jose Mari.

"V Mariboru bude naším jednoznačným cílem vítězství o minimálně dvě branky," neskládá zbraně letní posila španělského klubu z Arsenalu Londýn.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Moc som si neni istý , že to v odvete otočia. Asi to podcenili.

Reagovat
Xavi

Jestli se jím bude chtít postoupit dál, tak v tom nevidím problém.

Reagovat
HOST*M|_|sT@nG™

S riqulmem Sennou a ostatníma, tak si myslím že to skončí 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš pre domácich?

Reagovat
HOST*

Jestli nastoupi Riquelme tak myslim ze o

Reagovat
smazaný uživatel

Riquelme + další hráči z MS

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele