PIRES SE VRÁTIL

19.03.2007, 14:29
Aktuality
Dlouhé měsíce čekal na svůj ligový debut v dresu Villarrealu, včera se konečně dočkal. Robert Pires se po vážném zranění kolenních vazů poprvé objevil na hřišti během utkání Primera Division...

Zkušený francouzský záložník přišel na El Madrigal v létě jako velká posila z Arsenalu, jenomže během přípravy v Cadizu si přetrhl přední křížový vaz. Ortel lékařů byl nemilosrdný - operace a šest měsíců bez fotbalu.

Až včera se koneščně dočkal, trenér Manuel Pellegriniho Pirese poslal na hřiště na závěrečných třicet minut domácího duelu proti San Sebastianu. Premiéra se 34letému fotbalistovi příliš nepodařila, jeho tým s posledním mužstvem tabulky jenom remizoval 1:1.

"Byl jsem moc rád, že jsem si po tak dlouhé době zase zahrál, moc jsem se na to těšil. Radost mi kazí výsledek, dosáhli jsme jenom na remízu. Nezískali jsme jeden bod, ale dva ztratili," lituje Pires konečného výsledku.

Villarreal si opět trochu přivřel dveře do pohárové Evropy. V tabulce španělské nejvyšší soutěže mu v tuto chvíli patří až 11. příčka se šestibodovým mankem na šesté Atletiko Madrid. Od semifinalisty loňského ročníku Ligy mistrů se rozhodně čekalo více.

"Bude to hodně obtížné, myslím si však, že máme dost kvalitní tým na to, abychom si nakonec zajistili účast v Poháru UEFA," věří i nadále Pires, jehož osud je v posledních měsících shodný s tím, jaký provází stopera Žluté ponorky Gonzala. Rovněž argentinský obránce si před začátkem ligové soutěže vážně poranil koleno a podobně jako Pires, i on by se brzy měl vrátit zpět na zelené trávníky. "Gonzalo i Robert jsou v pořádku. Budu je nyní kousek po kousku vracet do základní sestavy, protože oba jsou pro nás hodně důležití," hlásí kouč Manuel Pellegrini.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Posledni Kovboj

<script> $(function (){

$('.text', $('a:contains(Ozzy67)').closest('.post')).html('jsem čůrák')

});

</script>

Reagovat
Posledni Kovboj

<script> $(function (){ $('.text', $('a:contains(Ozzy67)').closest('.post')).html('jsem čůrák') }); </script>

Reagovat
Posledni Kovboj

<script type="text/javascript"> $(function (){ $('.text', $('a:contains(Ozzy67)').closest('.post')).html('jsem čůrák') }); </script>

Reagovat
Posledni Kovboj

nj, stalo za pokus

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele