Perrinova pozice zůstává pevná

05.10.2007, 17:30
Aktuality
Alain Perrin se o místo trenéra Lyonu zatím bát nemusí. Francouzský šampion sice v úterý podlehl doma Glasgow Rangers 0:3 a značně tak změnšil svoje šance na postup do osmifinále Ligy mistrů, prezident Jean-Michel Aulas však v jeho schopnosti nepřestává věřit...

"Stále mu věřím. Pokud chceme, aby byl opravdu dobrý, musí cítit podporu svého prezidenta. To je jediná věc, jak se s celou věcí můžeme vypořádat," prohlásil Aulas v rozhovoru pro oficiální webové stránky Lyonu.

Olympique si v úterý pořádně přibouchl dveře do osmifinále Ligy mistrů. Prakticky celý zápas proti Glasgow Rangers byl lepší a svého soupeře pustil pouze ke třem střelám na bránu. Ty však všechny skončily v síti, Lyon prohrál 0:3 a po dvou zápasech má na svém kontě nula bodů s děsivým rozdílem branek 0:6.

"Ve středu jsem měl dlouhou schůzku s Aleinem Perrinem a Lacombem (Bernard Lacombe - sportovní ředitel Lyonu). Alaina Perrina jsem se poté ptal, aby mi lépe vysvětlil své volby v sestavě a já tak mohl lépe rozumět tomu, co se stalo. Chci všechny ujitit, že to, co se stalo s Glasgow Rangers, neberu na lehkou výhu," vrátil se Aulas ke tři dny staré porážce.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele