Perrin věřil v postup až po třetí brance

13.12.2007, 14:29
Aktuality
Lyonu se včera večer podařila dokonalá odplata. Ve druhém utkání základní skupiny Ligy mistrů francouzský šampion doma podlehl Glasgow Rangers 0:3, ve středu na Ibrox Parku pak skotskému klubu oplatil stejnou mincí a výhra o tři branky byla o to sladší, že znamenala postup do osmifinále milionářské soutěže...

"Nevěřil jsem, že postoupíme, dokud jsme nedali třetí branku," řekl po utkání šťastný kouč Alain Perrin. "Celá skupina byla nádherným zážitkem. Věděli jsme, že Rangers mají skvělou bilanci, ale v tom zápase to bylo 50-50. Dokázali jsme se vrátit do boje o postup a nikdy jsme se nevzdali," dodal ještě loni trenér Sochaux.

S Lyoem to po úvodních dvou porážkách nevypadalo vůbec dobře, poté ale dvakrát porazil Stuttgart a díky remíze s Barcelonou dorovnal sedmibodový zisk Rangers. Ve Skotsku musel Olympique vyhrát a k tomuto cíli ho již v 16. minutě nasměroval Sidney Govou. Domácí mohli vyrovnat a především šance Darchevilla, který nedokázal poslat míč do sítě z několika kroků, je nakonec mohla mrzet. Závěr zápasu si vzal do režie Karim Benzema, mladý útočník dal dvě branky a stvrdil tak zasloužený postup svého týmu.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele