Perrin: Potřebujeme posílit

17.08.2007, 12:06
Aktuality
Lyonu se start do nové sezony příliš nepovedl. Úřadující šestinásobný francouzský mistr má na svém kontě jednu porážku a jeho zadní řady řádně prořídly díky zraněním. Trenér Alain Perrin tak již začíná hledat náhrady...

Lyonu v současné chvíli chybějí dvě velké opory obrany. Kolenní vazy si vážně poranili brankář Gregory Coupet a stoper Cris, kteří se na hřišti neobjeví čtyři, respektive šest měsíců. Radost funkcionářům klubu jistě nedělá ani Fred, brazilský útočník se sice zotavuje po zlomenině nohy, na začátku týdne se však nechal slyšet, že kvůli neshodám s prezidentem Jeanem-Michelem Aulasem hodlá klub opustit.

"Do konce přestupního termínu zbývají dva týdny a my naléhavě potřebujeme koupit středního obránce a brankáře. Ohledně stopera zatím nic nového není. Co se týče útoku, tam sledujeme velkokluby jako Chelsea nebo Real Madrid a jejich hráče, kteří nebudou hrát pravidelně," nastínil Perrin přestupové plány svého zaměstnavatele.

Francouzská média v těchto dnech hodně spekulují o novém středním obránci. V úvahu údajně připadají Lilian Thuram a především pak Mickael Silvestre. Lyon měl zájem rovněž o Jeana-Alaina Boumsonga, ten ale odchod z Juventusu vyloučil.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*

Hlavne ne Boumsonga, to by byla sebevrazda. A co je vlastne s takovym Van Buytenem? Nebyl nahodou na prestupni listine Bayernu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako proc zrovna Thurama to nemaji snad i lepsi hrace vyhlednute nebo co.Treba z Marsei Nasri nebo v ajaxu treba Vermalen nebo Emanuelsen je preci takovy vyber.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

oni čekají na Soldada, a k němu asi Silvestre (ten si za ManU moc nekopne)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele