Perrin: Konečně dobrý večer

24.10.2007, 12:07
Aktuality
Olympique Lyon konečně zabral a výhrou ve Stuttgartu se vrátil do hry o postup do osmifinále Ligy mistrů. Francouzský šampion byl po většinu zápasu lepším týmem a trenér Alain Perrin tak mohl rozdávat úsměvy na všechny strany...

"Konečně dobrý večer, velice dobrý večer. Potřebujeme hrát úplně stejně za dva týdny na Stade Gerland, abychom mohli pořádně začít pracovat na tom, co je třeba k postupu," prohlásil Perrin.

Francouzský šampion musí za čtrnáct dní bezpodmínečně porazit Lyon a na dálku držet palce Barceloně. Pokud vše dopadne tak, jak všichni fanoušci Lyonu věří, sníží se ztráta na Glasgow Rangers na pouhý jeden bod.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*Arne

jsem přesvědčenej, že postoupěji, pokud neprohrají v Glasgowě

Reagovat
HOST*

Lyon konečně vystoupil ze svého stínu a ukázal že stále patří mezi černé koně Ligy Mistrů...ve včerejším utkání sme mohli být svědky toho ofenzivně laděného šestinásobného mistra Francouzké ligy jak jej známe....snad se tento výsledek potvrdí i příště na domácím hřišti a bude se tak moci ještě poprat o postup do vyřazovací fáze s Rangers

Reagovat
Nazgúl

Nemyslim si, že by Lyon patřil mezi černý koně ligy mistrů, v tom smyslu, že by ji mohl vyhrát. Sice se zvedá a má šanci ještě reálně bojovat o postup ze skupiny, ale na víc podle mě letos nemá. Navíc při současný formě Stuttgartu a výhodě domácího prostředí proti Lyonu to už Glasgow nepustí.

Reagovat
HOST*De1v

to si jenom myslíš, lyon s přehledem doma porazí stuttgart a v glasgow si taky s rangers poradí, ten prvbí zápas byl hodně smolnej a rangers dali ze 4 střel na bránu 3 góly, zatímco lyon měl střel 10 a několikrát trefil konstrukci, a v posledním zápase lyon porazí o barcelonu, a myslím že klidně může vyhrát ligu mistrů, i když arsenal má větší šanci no

Reagovat
HOST*bistinko

No to ma teda podrzte,lyonu sa podari porazit mrzakov zo stuttgartu a hned ich niekto pasuje na vitazov LM...

Reagovat
HOST*De1v

já sem je pasoval na vítěze ještě pře začátkem ligy mistrů ..počkejte až začne hrát Fred ten všem ukáže..to je aspoň útočník a spolu s Benzemou ještě dokážou velky věci

Reagovat
HOST*

tak tak Viva La Lyonnais

Reagovat
HOST*fikuš

ten chlap co tam jeje piča vimrdaná

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele