Pereira cítí důvěru, z kritiky si těžkou hlavu nedělá

05.11.2011, 13:49
Aktuality
Hodně náročnou práci získal v létě Vitor Pereira, který se ujal kormidla FC Porto. Portugalský klub loni válcoval všechny soupeře a získal treble, letos už tak suverénní není a především v Lize mistrů představuje velké zklamání. Jeho trenér se o práci ale zatím neobává...

Porto loni vedl André Villas-Boas a triumfoval s ním v domácí lize, poháru a Evropské lize. Po sezoně pak zamířil do Chelsea a úkol pokračovat v jeho práci dostal Pereira. V domácí soutěži se Porto dělí o první místo s Benfikou, podstatně horší je to v Lize mistrů, tam neplní očekávání a bude to mít hodně těžké s postupem do další fáze.

"Rozhodně necítím, že je moje místo v ohrožení. Hráči jsou jednotní, chtějí předvádět v zápasech to, na to mají. Právě tým chce dát všem pádnou odpověď na to, co bylo k vidění v loňské sezoně," řekl Pereira.

"Díky struktuře cítím maximální důvěru klubu. Přišel jsem, jelikož lidé z klubu znali mou práci. Nejsem nějak poškozen tím, co se říká jinde," reagoval na kritiku plynoucí z toho, že Porto v Lize mistrů nedokázalo ani jednou porazit kyperský APOEL.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
FC Porto FC

Upřímně, Pereira mě zklamal čekal jsem od něj víc a kdyby ho nahradil jiný trenér určitě bych nesmutnil. Vidím že také hráči z něj nejsou moc odvaření např. Guarín který prostě musí hrát a nechápu proč nehraje když Belluschi lepší není. Pereira by měl prostě sázet na sestavu Helton - A.Pereira-Otamendi-Rolando-Fucile - Moutinho-Fernando-Guarín - James-Kléber-Hulk na skoro stejnou sestavu sázel i AVB. V lednu musí Porto bezpodmínečně sehnat hrotového útočníka

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tahle sestava se mi taky dost libi.

Reagovat
Woods

mas nejaky zaujimavy typ? kto zatial vyzera realne?

Reagovat
Filip12

napadá mě na hrot Love nebo Gomis nebo nějaký brazilec s brazilské ligy

Reagovat
One-Real

Kupte Adebayora.

Reagovat
Filipow

Nelze koupit někoho, kdo je na hostování, ne?

Reagovat
One-Real

tak az se vrati ne ? to je jasne ze ho nebudou kupovat dneska

Reagovat
Filip12

Reagovat
FC Porto FC

Adebayora jasně ten se do Porto ubec nehodí takovej kkt

Reagovat
Filip12

Paciência na plac

Reagovat
FC Porto FC

ze Sportingu?Těžko

Reagovat
Robbie

Kléber může časem nahradit Falcaa škoda že Lafata je starší ten by se jim hodil

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

Budu tě nominovat na hlášku roku kámo

Reagovat
smazaný uživatel

No, to skončí hodně dole, protože například mně to směšné nepřišlo, spíše trapné

Reagovat
FC Porto FC

To byl joke stím Lafatou že jo

Reagovat
FC Porto FC

Guarín zas nehraje !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele