Pepe je po operaci kotníku

02.01.2013, 14:22
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (22)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sergio má stopku za karty, takže proti San Sebastianu obrana v zaujímavom zložení:

Arbeloa - Varane - Carvalho - Nacho

Arbeloa - Varane - Carvalho - Essien

Essien - Varane - Carvalho - Arbeloa

Reagovat
smazaný uživatel

...keďže Marcelo aj Coentraou sú stále out

Reagovat
smazaný uživatel

*Coentrao

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem už několikrát zmiňoval, přivedl bych Piszczeka, Rafaela či Richardse na pravý kraj obrany, nebo varianta příchod Hummelse, Subotice a stálý přesun Ramose na pravo!! Protože Arbeloa je doopravdy tragický, vůbec mi nezapadá do koncepce Realu, to samé mi příjde i totální propadák při nákupu Albiola z Valencie, ten chlapec co jsem ho viděl kiksoval každý zápas, hned bych ho prodal i s Carvalhem, kterému končí smlouva a odejde jako volný hráč!! Takže jako 3 stoper by byl při možném příchodu Hummelse nebo Subotice, Varane, ten má budoucnost!!! HALA MADRID!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som bol veľmi nerád keby sa Sergio presúval na RB. Pre mňa je to jednoznačne stopér číslo 1 u nás, napravo sa mi jeho výkony nepozdávajú.

Reagovat
zidane78

ono je to vlastne jedno ako nastupia stoperska dvojka bude Varane-Carvalho a kraje uvidime kto kam nastupi ako si napisal velka matematika to neni resp. od idealu je to dost daleko hm...

Reagovat
smazaný uživatel

Inak ked sme pri tych krajoch obrany, tak v poslednej dobe uz dva clanky na nemeckych strankach, ze si planujeme stiahnut Carvajala z Leverkusenu spat + ze je to aj jeho snom. To by bolo fajn. Co pocuvam a citam, tak v Nemecku hra velmi dobre a Arbeloovi by konkurencia vobec neuskodila.

Inak uz tuzobne ocakavam navrat Marcela na LB. S nim snad porastu aj vykony CR.

Reagovat
zidane78

naco ho vobec predavali vobec nechapem mohol tu ostat a hrat od zaciatku...

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas.

Ale v tomto má dosť slabiny Mourinho.

On podľa mňa nevie dobre odhadnúť mladých hráčov, ich kvality a potenciálny rast.

Reagovat
zidane78

nevie alebo nechce riskovat resp. radsej kupi osvedcenu kvalitu ako "cakat" ci sa nahodou nejaky mladi chyti...

Reagovat
zidane78

on proste ide na istotu... nema cas a ani nechce cakat nech sa nejaky mladi vykristalizuje nehovoriac o tom ze su s trenerom Castilli na noze a naschval odtial nebere hracov...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale na RB nezobral ani žiadnu osvedčenú istotu k Álvarovi a Essien na kraji obrany nie je žiadne terno veru...

Ten vzťah s Torilom je fakt o ničom...

Aj keď teda Morata a Nacho sú už viac hráči Áčka ako Castilly. Trochu si zahral aj José Rodriguez.

Co mna prekvapuje, ze Jesé je uplne prehliadany. V Cope proti Alcoyanu dostal šancu napr. Cheryshev a Jesé nic.

Dufam ze to nedopadne podobne ako napr. s Matom...

Odide niekam do Valencie, 3 roky bude patrit k naj hracom ligy a potom si ho zoberie nejaka Chelsea.

Reagovat
zidane78

Jese je typicky priklad "na truc" nehovoriac o tej fakt blbej vyhovorke preco ho nezobral do Acka ze vraj hraje na takej pozicii ktora v Acku neni a pritom je chlapec univerzal tj. AMLRC,ST ak prenho neni miesto tak potom pre nikoho... bohuzial toto je problem RM tj. Real ma kvalitativne odchovancov na rovnakej urovni ako superBarca ale tu na nich kaslu kym tam im davaju priestor...

Reagovat
zidane78

na pravo chcel Maicona ale ten padol takze nestihol nic ine...

Reagovat
zidane78

a nechcem privolavat certa ale necakaj ze Marcelo bude podavat hned super vykony predsa je to dlha pauza a podla mna "par" zapasov bude potrebovat na "rozbehnutie"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasné. Hlavne to vyzerá tak, že začne nastupovať až za taký mesiac. Tak snáď najneskôr do odvety na Old Trafforde bude späť vo forme.

Reagovat
Jerichoo

ja už začínam čakať, že na stopéra hodí Essiena alebo Xabiho

Reagovat
10FKK

Tak to sem zvědav, jak si mourek poradí. Jestli honem někoho koupí, nebo to zalátá z domácích zdrojů... Podobnou kalamitu měla v obraně na začátku sezóny Barca a vyšla z toho se ctí (některé zápasy s odřenýma zádelema). Škoda, že má real docela lehký soupeře, ale ono je to relativní, třeba Osasuna bude asi hodně nepříjemná a Vale už doufám naváže na lepší výkony...

Reagovat
smazaný uživatel

no stli je osasuna venku z pohledu realu, tak by to bylo OK (já los neviděl ještě, akorát jsem du se na něj mrknout, kdy zas začnou kucí ,) ) a Vale je dobrá ,) -ta se taky vejde do toho měsíce ? Nic já se jdu na to podívat vlastně....Ale stejně Ramos bude jen na jeden zápas a Varane, Ramos už kalamitu v obraně nezpůsobí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, v Pamplone to snáď už bude ARBELOA - VARANE - RAMOS - COENTRAO

Inak čo sa toho programu týka - ak postúpime v Cope cez Celtu, budeme hrať 3 zápasy po sebe s Valenciou - Copa, Liga, Copa.

Reagovat
Lamskej#RMCF

Nevadí, aspon dostane svou šanci Varane, což jsem rád :))

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou opravdu nepříjemnosti,my jsme měli vloni něco podobného a i začátek letošní sezóny začal v tomto duchu,už jsme z toho díky Bohu venku. Přeju Realu ,ať se z toho zotaví,navzájem se potřebujeme v plné síle. Pokud Real už letošní sezonu boj o titul nenakopne,tak doufám,že bude naším soupeřem Atlético,protože kdyby se sezona dále ubírala stejně jako dosud(myslím výsledky soupeřů) , budeme mít zákonitě potíže v LM a možná i v Copě.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele