Pellegrini: Riquelme odešel sám

09.10.2007, 14:25
Aktuality
Juan Román Riquelme se v průběhu podzimní části ligové sezony na hřišti podle všeho neobjeví. Jeden z nejlepších ofenzivních záložníků světa má již rok spory s Villarrealem, které nyní trochu objasnil trenér Manuele Pellegrini...

"Riquelme je na svém postu jedním z pěti nejlepších hráčů světa, ale není oddaný svému klubu. Pokud se individuality snaží přinést něco celému týmu, je to skvělé. Pokud chtějí být nad celým týmem, stávají se z nich nechtění hráči. Román opustil tým, stejně jako to udělal v případě reprezentace," prozradil Pellegrini.

Argentinský záložník nefiguruje v plánech Villarrealu již od konce loňského kalendářního roku. Těsně před Vánocemi byl vyřazen z kádru a po dlouhých tahanicích nakonec odešel na půlroční hostování do Boky Juniors. Ta o něho měla zájem i letos v létě, podobně jako například Tottenham nebo Atletiko Madrid ale nepochodila a hráč zůstal na El Madrigal.

"Byl jsem tím první, který jeho odchodu litoval, protože je to vynikající hráč a pokud má na výběr ze tří možností, vždycky zvolí tu správnou. Ale Román odešel a tým i nadále vyhrává. Roig (prezident Villarrealu) mi řekl 'ty máš autoritu', jeho podpora mě hodně potěšila, avšak pokud by mi jí nedal, tak bych odešel já," dodává Pellegrini.

Ve Villarrealu v posledních měsících již několikrát naznačili, že s Riquelmem nepočítají. Argentinský fotbalista tak podzimní část stráví pouze na tribuně a už teď se jistě nemůže dočkat zimního pžestupního termínu, kdy bude moci z klubu konečně odejít.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
HOST*Saraaco

Když s ním nepočítají tak proč ho nechtěly pustit??

Reagovat
smazaný uživatel

Páč to jsou lamy a chtěli moooc lováků. Koštata to jsou Takhle geniální střední záložník je momentálně nedostatkový zboží a on bude dřepět na tribuně, to snad už ani neni možný......

Reagovat
HOST*Petr

Co , cemu se divis , fotbal je byznis ,byznis . Ja byt majitelem tak at treba sedi na lavicce 2 roky stejne v prubehu toho casu ho nekdo vykoupi.

Reagovat
HOST*Dawik1984

Protože nikdo nenabídnul sumu, která by se rovnala jeho hodnotě... Víc ani dodat nejde

Reagovat
HOST*Juřina

hráč jako on se těžko nahrazuje.I když Vilarreal neměl špatná vstup do sezony určitě jim Ruiqe bude hodně chybět.Káždopádně mu přeju aby zůstal ve Španělsku protože ve PL by to mě ohodně těžší

Reagovat
HOST*mertinho

škoda ho!!!

Reagovat
HOST*

kkti cely vilareal

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*bistinko

Do realu s nim!!!

Reagovat
HOST*

do barci

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

uz si to viem predstavit deco-riguelme

Reagovat
HOST*

prečo nie ved ked odide ronaldino tak by sa tam ujal

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Roman vedle Deca? sorry hoši, ale to se mi nezdá

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

On chce íst len dom, nechápem prečo ho do tej Bocy nepustily.

Reagovat
HOST*Klokan

Riquelme je borec...doufám že v zimě přestoupí do nějakého dobrého klubu, v Barce by se mě líbíl, ale nevím jestli by si zahrál.

Reagovat
smazaný uživatel

V Barce už byl, takže myslím, že ne, Time.

Villarreal chtěl dost peněz z prostýho důvodu - z těch peněz dostane jen 75%, zbytek půjde do kasy Barci

Reagovat
HOST*Mrazik

Přesně tak, v Barce to udělali chytře. Ale nejlepší by ho bylo prodat do jiný ligy, aby se nepotkávali. To by pro Villareal nemuselo dopadnout nejlip. I když Riquelmeho moc nemusím (zdá se mi pomalý a v důležitých okamžicích hoří -> neni leader), tak je lepší, aby bavil diváky někde jinde. Kvůli tomu se na fotbal chodí.

Reagovat
HOST*F.Itner

Třeba by mohl bavit diváky na Spartě Tam teď není na koho koukat!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele