Pedro do Anglie? Je to jeho rozhodnutí, říká Enrique

23.07.2015, 15:54
Aktuality
Ve fotbale se věci mohou měnit hodně rychle a své o tom ví například barcelonský křídelník Pedro. Brzy 28letý španělský reprezentant před měsícem a půl prodloužil v Katalánsku smlouvu, po několika týdnech je pak znovu častým terčem přestupových spekulací...

Pedro měl na Camp Nou původně kontrakt do června 2016 a začátkem června ho prodloužil o tři sezony. Barcelona do smlouvy zakotvila výkupní klauzuli a její výši nastavila na 150 milionů eur, nedávno ovšem ze svých požadavků notně slevila a je připravena akceptovat nabídku 30 milionů eur.

Pedro loni vynechal jenom tři zápasy španělské nejvyšší soutěže, v konkurenci Luise Suáreze a Neymara ovšem pravidelně naskakoval na trávník jen jako střídající hráč, na čemž se v sezoně 2015/2016 pravděpodobně nic nezmění. Situace se tak chystají využít anglické kluby a zájem mají Liverpool, Chelsea a Manchester United.

"Nechystám se znovu opakovat to, co jsem už řekl, nebo co mi řekl on. Jedná se o rozhodnutí hráče. Když něco řekne on, pak si k tomu něco řeknu i já," prohlásil trenér Luis Enrique.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (1707)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele