Pečalku sledují Izraelci, Hapal jakákoliv jednání popírá

25.01.2011, 08:34
Aktuality
V poslední době slovenská média spekulují o odchodu Mária Pečalky ze Žiliny. Hovoří se především o zájmu izraelského klubu Hapoelu Tel-Aviv, avšak samotný hráč svůj odchod zpod Dubně nepotvrdil, protože údajně o ničem neví, a k jeho odchodu není nakloněn ani kouč Pavel Hapal...

Žilina v současnosti nabírá formu na turnaji v Dubaji, v jehož rámci svěřenci Pavla Hapala odehráli dva zápasy - v prvním porazili 5:2 Šachtar Doněck a včera podlehli 1:2 týmu Al-Hilal. Brzy se tak utkají o třetí místo s FC Persepolis.

Právě klání proti Šachtaru měl být posledním pro Pečalku v dresu MŠK, samotný hráč ale odchod potvrdit nemůže. "V podstatě o ničem nevím. Je pravda, že mám nějaké nabídky, ale případný přestup mezi sebou řeší kluby. Až potom by mě informovali, pokud by se dohodli na něčem konkrétním," prohlásil třicetiletý žilinský zadák.

Pečalku navíc nechce nechat odejít ani Pavel Hapal. "Je to hloupost. Nevím, odkud se tato informace vzala, ale rozhodně není založená na pravdě. Žádný takovýto klub nás nekontaktoval a s nikým z Izraele jsme nejednali. Hráč se nadále připravuje s námi na jarní část sezóny," uvedl český trenér.

Autor: Filip Kubaliak / profutbal.sk

Komentáře (7)

Přidat komentář
cubazi

Mario neblázni, si najlepší stopér na v CL a žilina za teba nemá žiadnu nahrádu...

Tebe se už azda nelíbi ta naša ligička ...corgoňová

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hapal zatlouká jak kdyby je sledoval mosad a ne někdo z israelské PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to kvalitny obranca, ale neviem si ho predstavit v zahranici...podobne ako v pripade Jeza by sa v zahranici iba skazil...

Reagovat
smazaný uživatel

skvělej bek ale měl by jít spíš do 2.bundesligy

Reagovat
smazaný uživatel

hele jak je to s tou žilinou? hraje v dubaji a přitom i tipsport ligu??? nebo jak to je? dík

Reagovat
smazaný uživatel

...Tipsport Ligu hral B-tim a hraci na skuske...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele