PEARCE ZŮSTÁVÁ U ANGLICKÝCH MLADÍKŮ

19.07.2007, 16:31
Aktuality
Stuart Pearce i nadále povede anglický národní tým do 21 let. 45letý kouč se s FA dohodl na nové dvouleté smlouvě a bude tak pokračovat v práci, kterou započal již na začátku tohoto kalendářního roku...

Pearce se kormidla anglických mladíků ujal již v zimě ještě jako manažer Manchesteru City a nedávno je dovedl do semifinále evropského šampionátu. Tou dobou již nebyl manažerem manchesterského klubu, kde ho posléze nahradil Sven-Göran Eriksson.

"Tím, že jsem se této práce ujal na plný úvazek, si budu moci vybudovat lepší vztahy s kluby a trenéry jiných anglických mládežnických mužstev," řekl Pearce po podpisu dvouletého kontraktu.

"Těším se na novou výzvu dostat se na finálový turnaj v roce 2009. Bylo výhodou pracovat s mladými hráči letos v Nizozemsku a spousta z nich stále může hrát za výběr do 21 let. Právě oni vytvoří jádro týmu, který budu v následujících dvou letech budovat," dodal 78tinásobný anglický reprezentant.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele