Pavelka: Šance dotáhnout se na čelo je už mizivá, ale nikdo nepřestal věřit

09.03.2022, 22:05
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (37)

Přidat komentář
Fodbalysta

Vy furt jenom v něco věříte, ale to je tak všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jasne ty Aristoteles. Papier znese. Ešte by vás mohol dať aj Baníček a aj to Slovácko. To by bola sranda. Toľko zlých rozhodnutí, doslova utopené stovky miliónov do žoldnierov a skláři nemaj co žrát. Ten Křetínský má snáď vlastnú tlačiareň na peniaze. Ste v lese. Žijete iba z úspechov poslednej dekády federálnej ČSSR ligy a snívate vlhký sen o Železnej Sparte. Zasekli ste sa v čase, vo vlastnej neomylnosti až tak, že vás pravidelne cvičia aj tí skláři z Jablonca.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Ten kádr na titul, resp. na Slávii, prostě nemá, to bylo jasný už před sezónou. Moc nechápu teď tu atmosféru nějakého zklamání..., Plzeň holt letos v lize překvapila, Slavia plní očekávání a Sparta z mého pohledu taky. Postup do EL a postup do jara v KL nemůže být bráno jako zklamání. Sparta si takhle sama psychicky škodí, když si stanovuje nereálné cíle. Ten nastavený směr je podle mě v pořádku. Sparta by měla trpělivě pokračovat v oddělování zrna od plev a věřím, že časem se mohou dostat na úroveň Slavie. Tohle naříkání, že titul se vzdaluje ale pořád neztrácí víru, to je prostě trapas

Reagovat
Lorcan

už dlouho jsem nečetl komentář s kterým bych se tak moc ztotožnil Vrba tou sázkou na mladý český kluky (jaký rozdíl proti Stamacionimu) jde dobrou cestou, pro ně to bude něco znamenat hrát za Spartu. Akorát to chvilku prostě bude trvat než dozrajou, tuhle sezónu ligu nevyhrajou a dost možná ještě ani tu příští ne, ale když bude moct Vrba pokračovat v tý práci co tam dělá tak se potencionálně můžou vrátit hodně silný.....

Nicméně spíš myslím že sparťánský vedení o5 prokáže neschopnost, Vrbu vyhodí (s velkou pompou aby ukázali jaký jsou frajeři který můžou kohokoliv vyhodit) a naprosto naivně si budou myslet že najdou někoho schopnějšího .....

Reagovat
clinger

no tak jestli je úspěch postup přes trapnej Rapid a pak třetí místo ve skupině EL a sestup (ne postup) do Kl kde dvakrát trapně prohráli s průměrným Partizanem...vždyť odehráli v evropě 12 zápasů a z nich 8 prohráli. to je hrozná bilance. a ani nevím že by odehráli nějaký zápas na který se dalo dívat

Reagovat
Pablos

jeden poločas doma proti Lyonu

Reagovat
Bakary3

* 25 minut proti Lyonu, pak horeli jak papir

Reagovat
Kucka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
verv

S něčím se dá souhlasit, ale důležitej je taky herní projev a ten místo, aby se (klidně pozvolna) zlepšoval, tak se naopak zhoršuje. A tohle prostě jde za Vrbou a za vedením.

A to teda neberu v potaz ten včerejší zápas, protože hrát na takovým hřišti ligu je ostuda. A to nechtěli nechat hrát Hradec pohár v tréninkovým aeálu, že by to bylo nedůstojný

Reagovat
kilobyte

Tak ten herní projev dost souvisí s kádrem. Podzim nebyl ideální, ale vypadalo to, že se zlepšujeme a po doplnění kádru by to mohlo vypadat dobře. Jenže přišel jeden hráč, dost hráčů se zranilo a ti co to táhli na podzim vypadli z formy. V podstatě za nikoho nemáme kvalitní náhradu, takže se to úplně rozsypalo.

Reagovat
verv

Jasně, kádr je jedna z klíčovejch věcí a za jeho stav nese zodpovědnost vedení a Vrba. Ale kdyby ten tým měl zažitej nějakej systém, tak to, že vypadnou někteří hráči není až tak velkej problém, protože by je nahradili jiní hráči, kteří by do toho zapadli. Měli by třeba menší kvalitu, takže by tam byly nějaký chyby, ale herní systém by se tím nijak výrazně nezhoršil. Ale tady to minimálně celý jaro (s vyjímkou poháru na slavii) vypadá, že ti hráči ani neví, co mají hrát. A druhá věc, co mě neskutečně sere, je lpění na hráčich, kteří jsou absolutně z formy, viz Weisner, Krejčí st. nebo Haraslín. Nemyslím si, že by hráči jako Suchomel, Ryneš, nebo teď už i Gabriel předvedli něco horšího. A i kdyby jo, tak by se aspoň otrkali v lize, nevím kdy jindy už jim dávat příležitost, než teď když hráči na jejich postech předvádí to co předvádí.

Reagovat
Kucka

Reagovat
kilobyte

Jenže herní systém dělají ti hráči. Když je půlka zraněná a druhá z formy (kterou bys ty nahradil mladíky, kteří nejsou vyhraní), tak to na tom systému bude vidět.

Do systému můžou zapadnout třeba 2-3 hráči, ale třeba teď proti Jablonci nová stoperská dvojice (mladík, který je v hierarchii 3.-4. a defenzivní záložník), na jednom beku je nováček po zranění, na druhém křídlo bez formy a na štítu máš mladíka bez herního vytížení.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Tohle je fakt super. V létě jste se smáli Slavii a teď se na to vymlouváte. Vy jste fakt tragédi.

Reagovat
kilobyte

Takže když tvrdím, že jsme měli posílit kádr, protože ho nemáme dost široký, tak je to výmluva?

Reagovat
lampas

Pro tým s nejkvalitnějším kádrem a nejlepšími finančními možnostmi má snad být titul nereálný cíl? S takovou se můžou za chvíli na Spartě plácat po ramenou za to, že uhráli první šestku.

Jinak souhlasím, pokud se získá aspoň pohár, nelze sezonu hodnotit jako neúspěch. Slavia má prostě větší drajv, Plzeň kupu štěstí a to co hraje Sparta letos na titul nestačí. Přitom mnohé sezony před nástupem Trpišovskýho by Sparta i s tímto kádrem a hrou, titul v pohodě měla.

Reagovat
livefan

Nejkvalitnější kádr

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Tak nejkvalitnější kádr nemají, např. srovnání hráčů do středu zálohy vychází pro Spartu ve srovnáním se Slavii vyloženě katastrofálně. A to se jedná možná o klíčový post sestavy... Finanční možnosti možná mají nejlepší, takže jejich cíl by určitě měl být to přetavit postupně v dominanci a titul, ale to není otázka jednoho roku. Tohle věčné stavění se do role, že cokoli mimo double bude zklamání prostě zákonitě vede k tomu, že rok co rok zažívá Sparta zklamání a na té cestě k vrcholu si tím zbytečně hází klacky pod nohy. To je můj názor. Nechtěl bych hrát v té atmosféře - reálně máš na 2-3. místo ale fanoušci, média i vedení se na tebe bude dívat jako na totálního loosera, když nedáš titul... To je šílený.

Reagovat
Sosi

Hlavne vyhodit Pavelku s Dockalem, jinak se nikam neposunou.

Reagovat
Petr325

A Wiesnera, Krejčí I, Sáčka, Součka a Polidara...Že se každýmu povede 1-2 zápasy za sezónu je prostě málo... Sáčkovi možná 3...

Reagovat
Uwe háže buly

Wiesner by možná nebyl špatnej na křídle.

Reagovat
ratusek

Co ten Vrba na idnesu ohledně dýky v zádech? By mě zajímalo, na koho tam narážel. Někdo z vedení?

Reagovat
Fernando_Torres

https://twitter.com/LFAczech/status/1501628027318550528?cxt=HHwWgIC-kYSv7dYpAAAA

Takže oficiální vyjádření LFA je, že Berka nemohl zavolat hlavního k videu, protože sral na hajzlu

Reagovat
Fernando_Torres

Aha tak nic, fake účet nechal sem se nachytat, říkal sem si, že tohle by už bylo asi moc

Reagovat
Pablos

asistent mu asistoval, ale né u VARu

Reagovat
kilobyte

Podle mě by to vyšlo lépe, než to že je u VARu slepec. Takhle by dali do té dodávky (nebo kde to jsou) záchod (vtipné je že suchý) a nebo by vyfasovali pleny a bylo by to vyřešené. Ale se slepotou nic neuděláš.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Losinho

To je na tom nejhorší, že by tomu člověk fakt věřil.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
GrimeBaller98

Vsude koluje fotka nebo GIF vykulenyho Choryho, proc tahle fotka taky neni meme

Reagovat
kilobyte

Tak ji používej.

Reagovat
dave30

Může někdo obhájit to neudělení červené karty Dočkalovi (viděl jsem az teď)? Například v kontextu červené Zifčákovi (faul na Svozila), kterou tady drtivá většina obhajovala.

Reagovat
Mass

Nepsala hned po zápase komise rozhodčích, že to byla chyba rozhodčího i VARu?

Reagovat
dave30

Nevím, nečtu úplně vše. Nicméně, viděl jsem již hodně chyb rozhodčího i VARu. Ale za toto bych dal nějaký hodně exemplární trest (žádné pozastavení delegace na 3 zápasy).

Reagovat
ondrasch77

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele