Pavelka: Předchozí zápasy nás nevytrestaly, ale teď to přišlo

30.01.2021, 23:11
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (51)

Přidat komentář
Witcher

s Kotalem to nebude lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, začínám mít stejný názor

Reagovat
Elliasson

Ty vedlejší oblíbené kluby - to je náhoda, že skoro všechny porazily Spartu v předkolech?

Reagovat
El-Pistolero-68

Nemyslím si.

Reagovat
mario23

Rosický s Kotalem, táhněte do prdele.

Reagovat
Bakary3

Posilat do prdele Kotala, který Spartu vytáhl snad z 10. mista, pecka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Tak Sparta se odrážela z dost hlubokého dna, takže myslet si, že se to zpraví mávnutím kouzelného proutku by bylo hodně naivní... Možná je čas, aby od příští sezony to vzal nový trenér. Každopádně Kotal je ten, kdo po letech obrátil ten sportovní trend na správný směr a přestavba kádru pod Rosickým je s ohledem na limity rozpočtu z mého pohledu také velmi slibná. Tedy proč kritika zrovna těchto dvou?

Reagovat
mario23

Kritika Rosickýho, ačkoliv je to velká ikona klubu, je bohužel na místě. Hráčský kádr je absolutně průměrný. To že Kotal nedokáže zvládnout kabinu a hlavně Dočkala, to je bohužel další chyba. Kdo může za předváděnou hru ? Kotal a Rosa, bohužel. To, že hráči hrajou tragicky, je věc další. Jako aby nás přehrávali všechny týmy v lize a naším nejlepším hráčem byl ve většině zápasu Nita, to mi nepřijde v pohodě.

Reagovat
mario23

Abych to doplnil, Kotala bych klidně ve Spartě nechal, ale ne u A týmu. To herní dno stále trvá, dokud to nepřevezme nový trenér a započne ať už s Rosickým nebo s někým jiným přestavbu týmu a vyháže hráče, který hrajou v základu, ale na Spartu nemají.

Reagovat
Uwe háže buly

Jaký započetí přestavby? Vždyť ten kádr je až na pár postu celý nový a na českou ligu dost mladý. Potřebujeme okamžitě nové beky, hlavně levého, pravý jde vzít někde z juniorky nebo z hostování, aby dělal konkurenci Vindheimovi. a teoreticky oživit křídla, který prostě skoro nemáme, kdZ by se mělo přepnout na 4-5-1.. Jinak by tam musel hrát Hložek s DMK.

Reagovat
mario23

Pokud máme hrát 4-5-1 a z toho, kolik hráčů potřebujeme, tak to přestavbě odpovídá.

Chtělo by to tak 6 hráčů, z toho tak 3-4 do základu.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Tak dnes se muzete bavit o tom, ze potrebujete realne posilit. Ale nerekl bych, ze tam je momentalne nejaky preplaceny lempl, ci jiny rusivy element. Uvidime jak se vyvine situace s Dockalem, jeho rebelie me docela prekvapila, ale je to dost cerstve. Kazdopadne bylo jasne, ze po tom prusvihu s Italem se netrefi z prvni nova jedenactka. A pokud se srovna chybovost prestupu pod Rosickym a obdobi pred nim, tak je to nebe a dudy. Sparta ma kvalitni a navic mlady zaklad, na kterem se da stavet. Zkuseni Celustka s Pavelkou je asi tak o milion procent lepsi nez napr. Kaya a Mandjeck. Tedy z meho pohledu staci, aby Sparta udrzela nastaveny smer a za jednu, dve sezony si to uz muze dost dobre sednout. Jasny, je skoda, ze Sparta nemela finance na to povyhazovat vsechny Kayi, Mandjecky a Ben Chaimy driv, ze nemela penize na to tyhle hrace okamzite nahradit jinymi hotovymi kvalitnimi hraci, ale takove moznosti u nas nema nikdo.

Reagovat
mario23

Na to, jaké nadstandardní platy berou, tak hrajou skoro všichni bídu. Když teda vynechám mladé, btw Vitik se snaží a zatím se mi docela líbí. Nikdo ten tým netahne. Dočkal má evidentně nějaký problém. Jako hrajeme celej podzim a začátek jara totální antifotbal, každej nás přehrává a žádná reakce a to mi vadí. Další sezóna nejspíš ztracená, tak na co čekáme? Přijde v létě nový trenér, který se zbaví Hanousků, Trávníků a podobných průměráků a přijdou posily do zakládu? Ta komunikace je slabá.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Je pravdou, že za Kotala i ve Zbrojovce mluvily výsledky, ale rozhodně ne atraktivita předvedené hry. Pamatuju si, že jsem tehdy jeho odchod ze Zbrojovky vyloženě slavil, i když jsme skončili 6., protože na naši hru se opravdu nedalo dívat. Dobře organizovaná obrana, vše nakopávat na Řezníčka a spoléhat na standardky P. Zavadila, to byla celá taktika Zbrojovky Samozřejmě, ve srovnáním s tím co přišlo po tom, tak zpětně zlatý Kotal...

Reagovat
Bakary3

Vse ok, ale ta cast s dockalem - jako tohle je hrozne jednoduchy videni.

Takze hráč si otevre drzku na trenera a znamena to, ze trener ho nezvladnul?

Navic evidentně Dockal nenj pro trenery vdecnej hrac, Holoubek by asi mohl vypravet.

Kotal ukázal koule a hned ho posadil, at se da dohromady - nehlede na to, ze ta lavice odpovida i jeho výkonům.

Jestli bude vedeni tak blby, ze zase radsi odstrani trenera nez toho slizkyho podvrataka, to uz je druha vec.

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal určitě nehrál nic extra, ale v současné chvíli je pro tým platnejsi než Karabec, který je po zranění evidentně z formy

Reagovat
smazaný uživatel

Kritika Rosického na místě? za průměrný kádr? A koho by sis tam jako představoval hm? Za mě je Rosického práce vzhledem k okolnostem naopak v pořádku..

Reagovat
kilobyte

Nebude spíše problém, že jsou v kabině hráči, pro které je důležitější vlastní prospěch než úspěch týmu? Jestli je to pravda, tak by se měli zbavit těch hráčů nikoliv trenéra.

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Víceméně souhlas. S tím Dočkalem, upřímně se mu nedivím, začínají na sílu prosazovat Karabce, ale ten kluk ten evidentně nemá formu. Dočkal by včera byl určitě platnejsi než Adam, což prokázal hned po příchodu na hřiště. Včerejší prohra jde jednoznačně za trenerskym štábem

Reagovat
mario23

To jo, ale můžeme jen spekulovat, co se děje s kabinou. Jak bylo řečeno před týdnem na O2Tv, určitě tam něco není v pořádku a nejspíš ani kabina netahne za jeden provaz.

Reagovat
verv

A co ukázal Dočkal včera? Hned první přihrávka super a pak už mu nevyšlo snad nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl mnohem více na balónu, bylo jasně vidět, že mu spoluhráči více důvěřují než Karabcovi. Já Adamovi fandím, ale nemá teď fazonu, to je prostě viditelný fakt.

Reagovat
verv

Jo s tím, že nemá formu souhlasím, ale že by Dočkal po příchodu na hřiště prokázal, že je platnější, bych neřekl. Byl víc na balónu, ale co z toho bylo? Většinu důležitejch přihrávek stejně zkazil. Takže radši ať hraje Karabec bez formy, kterýmu ty zápasy aspoň něco daj a může se na základě toho zlepšovat, než Dočkal, bez formy.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Beči

Přesně, a ať znovu angažují Stramu, aby se kruh uzavřel.

Reagovat
kilobyte

Nejdřív to musí po Kotalovi vzít nějaký starý pardál pod kterým si hráč mladší 23 let nekopne a hlavní kritérium pro skládání sestavy je věk, teda zkušenost. Ten dokončí sezónu a pak může přijít zahraniční odborník.

Ale hlavně kruh uzavře až Impuls, který stále hledá vhodného trenéra, který ho nahradí.

Reagovat
Beči

Reagovat
PlackaSKS

když na tom záleží jen nitovi, tak je to těžký

Reagovat
ratusek

Reagovat
Losinho

ten je objektivně super, hned bych dal pásku jemu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

Kdyz Dockala vyrazi, kabina se zlepsi... stejne je ta hra a plat k placi.

Reagovat
Harley111

Sparta potřebuje spoustu věcí zlepšit, nefunkční záloha motor týmu, v které jediní kdo snese měřítko na Spartu je Karlson a Krejčí ml., Dočkal absolutně z formy těžko říct jestli má osobní problémy doma, nebo s někým ve Spartě, poslední dobou je podrážděný nesoustředí se na hru.

Krejčí st. netuším kdo vymyslel tenhle přestup ale na Spartu fakt nemá viděl bych ho max. v Přibrami. Hanousek stejná úroveň jako Krejčí. Plavšič hračička , solidní dribling bohužel bez efektu , jak se často přirovnává ke Konatemu tak to sedí, ale na oživení na střídání v 60 minutě proč ne, Vindheim další z průměrných o to hůř že je cizinec na Spartu prostě málo. Karabec určitě příslib do budoucna na hraně základní sestavy, střídání.Pavelka další podle mě nepovedený přestup, málo aktivní hráč kterého si za zápas téměř nevšimnete, poslat na hostovnání či přestup. Sáček tomuhle hráči jsem nikdy nepřišel na chuť , devět z deseti přihrávek jde dozadu, ale co si budeme povídat to dnes platí pro většinu hráčů Sparty bohužel.

Souček těžko hodnotit zatím toho nemá moc odehráno , pro něj by bylo asi lepší aby se vyhrál někde na hostovačce a tím jsme s naší hvězdnou zálohou u konce , no po pravdě se ani nedivím tomu jak hrajeme, spíš jsem naopak překvapený že s tímhle materiálem máme tolik bodů.

Co se obrany týká Čelůstka,Hancko, Vitík, Štětina ok zbytek pryč nebo hostování.¨

Golman Nita - ok , Heča- pryč

útok- Juliš, Hložek ok zbytek pryč

Když to shrnu pro Spartu ok Juliš, Hložek, Nita, Čelůstka, Hancko, Vitík, Štětina, Karlson, Krejčí st., Plavšič,Karabec, Dočkal(pokud se ještě dá dohromady) to máme pouhých dvanáct hráčů dalších cca 15 hráčů na Spartu nemá.

Co si budeme povídat hráči typu Kanga který dokáže hru dirigovat, nebojí se přejít přes hráče , má kopací techniku, balon mu neodskakuje od nohy prostě chybí.

Přál bych si aby za Spartu začali hrát hráči , kteří na ní opravdu mají kvalitu, aby se přestali brát vyčpělí hráči z ciziny Krejčí st., Pavelka, Vindheim apod.

Snad bude zase líp a bude se na hru zase dát koukat , páč teď z té naší herní neschopnosti fakt bolí oči. Hoghw

Reagovat
hodjohn

Zřejmě odborník.

Reagovat
Harley111

Děkuji za názor , zřejmě odborník

Reagovat
Petr325

Nikde nepsal, že se jedná o odbornou analýzu...

Reagovat
hodjohn

Zřejmě ironie

Reagovat
smazaný uživatel

S něčím souhlas, něco je zase úplně mimo. Je vidět, že fotbalu moc nerozumíš, ale beru tvůj názor laika

Reagovat
Harley111

A kdo rozumí?? Napsal jsem svůj názor, ty jsi napsal že jsem mimo , ale nenapíšeš jedinou věc v čem, aby se dalo diskutovat. To je debata na úrovni tvl, napsat jsi mimo , jsi laik a nazdar

Reagovat
smazaný uživatel

Reaguješ na TurboMentála. V klidu.

Reagovat
Mass

Reagovat
Elliasson

U Tebe se mi líbí jak nejednou napíšeš někomu, že fotbalu nerozumí, ale nedáš žádné protiargumenty. Geniální.

Reagovat
Petr325

To píšeš, jako bys v tom ty byl vyučenej, experte...

Reagovat
mario23

S většinou souhlasím, ale nemyslím si, že by těch špatných hráčů bylo tolik. Někteří se spíš vezou s tou mizernou hrou, co předvádíme. Souhlas s Vindheimem, zatím předvedl málo na to, že je cizinec. Krejčí st. tragédie, nemá ve Spartě co dělat, navíc nejspíš má jeden z nejvyšších platů. Kangy je škoda, v hlavě mental, ale fotbalově špička ligy.

Reagovat
Mass

Přijde mi, že ve Spartě tak úplně nevědí, co dělat. Nejdřív nakoupí spoustu cizinců, teď si zase oblíbili bývalé reprezentanty (z kterých si tu kvalitu zachoval jen Čelůstka) a k tomu mladý talenty, ale chybí jim tam jádro kvalitních hráčů v nejlepšim věku (jen Juliš a občas Karlsson).

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
inbloom

Co me zarazi, Sparta, Letna, ty pojem ze ktereho by se hrac v cr kterej tam jede mel uz bat, naopak Sparta v kabine, by si mela delat srandu, jak dneska zdrti Klokana a kdo neda gola plati veceri... Realita uz zacne sestavou.. 5-4-1, kde uprostred jsou jeste 2 defenzivni hraci,krejci s pavelkou = hrajou na 7 branich hracu, kde do utocne faze je 18 letej Karabec, zajimavej hrac, ale tahnout Spartu an to opravdu nema, Karlson, ten je slusnej a vcera ztraceny Julis, kterej, ale marne ceka na nahravku. Navic system postaveny na krajnich hracich, kde jejich kvalita musi bejt obrovska. Sparta Vilhajm a Hanousek, coz neni uplne top, vlastne je to spise prumer.

Reagovat
mario23

Souhlas. Kraje jsou totální slabina. To není ani průměr, ale podprůměr.

Reagovat
podnebný

Působení italského "odborníka" nechalo ve Spartě jizvy na duši, které se ještě úplně nezahojily. Pan Kotal by měl tuto sezónu dokončit a pak by měl pokračovat v béčku, které potřebuje postup do druhé ligy. Sparta už dříve mívala slabší jaro, letos tím tuplem, když nepřivedla žádnou posilu a jediný objev je Vitík. Taky častá zranění jsou problém. Od léta bude záhodno zlanařit trenéra Svědíka a podstatně oživit defenzivu i rychlý přechod do útoku. Bez kvalitních posil se to neobejde.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele