Paulinho po roce opustil Barcelonu a vrátil se do Guangzhou

08.07.2018, 19:45
Aktuality
Guangzhou FC může znovu počítat se službami Paulinha. Devětadvacetiletý záložník se do čínského velkoklubu vrací po ročním působení v Barceloně, obě strany se dohodly na hostování s následnou opcí...

Brazilský reprezentant na sebe poprvé výrazněji upozornil v Corinthians, odkud si ho následně do Evropy vytáhl Tottenham, tam ale Paulinho postupem času vypadl ze sestavy.

Po dvou letech proto zkušený středopolař poprvé zamířil do čínského Guangzhou, kde vydržel až do minulého léta, ve kterém se trochu překvapivě stěhoval do Barcelony.

Ve španělském celku poté nezanechal Paulinho vůbec špatný dojem, když si ve 34 ligových vystoupeních zapsal devět přesných zásahů. Další už však za FCB nepřidá - Paulinho se po pouhém roce vrací do Guangzhou - smlouva o ročním hostování obsahuje opční doložku ve výši 50 milionů evropské měny.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (231)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Na té fotce vypadá tak na 52

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
Majk91

Prisiel, videl, zvital ... odisiel

Reagovat
Jordi Alba

Užitečnej byl. Jestli se prodá ještě se ziskem a opce bude povinná, tak paráda.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Guangzhou má Brazílčana čo hral za Barcelonu a bol na MS.Dobré, nie?

Trénuje tam Cannavaro...nech sa darí.

Reagovat
Fill

Cannavaro nás kurví, Scolari byl nejlepší, pod tím jsme měli největší úspěchy.

Reagovat
smazaný uživatel

"NÁS"... tyvole, já tohle chápu když někdo fandí zahraničnímu klubu od útlýho dětství, byl se na něj v realitě podívat, má šály, dresy, zná historii a díky klubu se i do jistý míry naučí jazyk kde onen klub působí. Potom chápu slovo nás... ale asi to má každý jinak

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak v spojení s čínskym klubom to znie prinajlepšom vtipne

Reagovat
mayday

Mně to zní vtipně v každém případě. Vyloženě děs je to v případě zahraničních reprezentací.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako, je to možné, že ťa v časoch, keď si začal sledovať vážne futbal, upútala niektorá reprezentácia. Výnimočná generácia tej krajiny... a už si si ich obľúbil.

Mne napr. imponovali Holanďania s Cruijffom na MS 1974, potom si to zopakovali o 4 roky. Po výpadku, nie dlhom, prišla ďalšia skvelá generácia s van Bastenom a Gullitom a tie sympatie pretrvali.

Reagovat
mayday

Já jsem myslel, když například Čech mluví o Španělech jako ,,my". Já samozřejmě taky přeju pár jiným repre, ale nemůžu o nich přece mluvit jako ,,o nás". To mi přijde vyloženě trapné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to súhlasím.

Reagovat
Rudnevs

Pokusím sa priniesť pohľad z opačnej strany a aspoň čiastočne vysvetliť...

Ja som Slovák a mám ako hlavnú reprezentáciu Nemecko. Je to pre mňa veľmi sympatická krajina, raz by som tam chcel žiť, viem nemecky a ešte stále sa učím, páči sa mi všetko nemecké a najmä nemecký futbal ako celok, vrátane reprezentácie... Každý deň čítam nemecké médiá, pozerám každé kolo 1. i 2. Bundesligy a určitý prehľad mám i v nižších ligách, od budúcej sezóny budem venovať väčšiu pozornosť tej tretej, kam zostúpil môj obľúbený Kaiserslautern a do ktorej naopak postúpil TSV 1860 München. Veľmi sa mi páči, ako ten futbal tamojší ľudia berú a ako k tomu pristupujú. Zaujímam sa i o fanúšikovskú kultúru, históriu, proste sa o nemecký futbal fakt zaujímam a je to časť môjho života.

Oproti tomu je ten slovenský futbal, ktorý ma moc nezaujíma... Poriadne by som ani nevedel dať dokopy všetky tímy, čo v tej Fortuna Lige hrávajú. Raz som si povedal, že tomu dám šancu a šiel som na zápas Slovan BA - AS Trenčín, nič moc som od toho neočakával a dopadlo to nakoniec ešte horšie, ako som čakal. Fanúšikovská podpora žiadna (pritom sa jednalo o šláger ligy), štadión hnusný (obzvlášť záchody) a futbal neskutočná nuda. Jediné, čo na tom bolo ako tak zábavné, bol náhradný brankár, ktorý sedel vedľa na tribúne, a jeho každé druhé slovo bola nejaka nadávka... Cez polčas som sa zdvihol a šiel som radšej domov pozerať Bundesligu.

Asi si hovoríte, že hodnotím skôr ligu ako reprezentáciu, ale ja to proste beriem ako celok a slovenský futbal ma ako celok nikdy nezaujal... Zápasy reprezentácie si vždy rád pozriem a za výhru som rád, nie som žiaden provokatér, ktorý by napísal, že Slovensko je hnus, len preto, aby bol zaujímavý.

Je mi jasné, že väčšine sa to tu páčiť nebude, ale ja to proste takto beriem a za svoju hlavnú obľúbenú reprezentáciu pokladám Nemecko. Ale samozrejme, že tu nebudem provokovať s tým, že napíšem “my” alebo “nás”, pretože je to proste divné a akurát by to vyvolalo nepríjemné reakcie, čo ostatne asi vyvolá i tento príspevok, ale len som sa snažil proste ponúknuť pohľad z opačnej strany...

Reagovat
Pride

Proč ne Navíc u tebe jde vidět, že o tom Německu máš fakt přehled, navíc je to zábavná a kvalitní soutěž. Je jasné, že tě přitahuje daleko víc než nekvalitní Slovenská nebo česká

Reagovat
mayday

Já ten pohled chápu. Nevidím nic divného na tom, že jako Slovák fandíš Německu, to je v pohodě. Já jsem jen poukázal na to, že psát my nebo nás, pokud jde o zahraniční repre, to je prostě divný no, s čímž souhlasíš i ty, jak vidím

Reagovat
smazaný uživatel

Mě tohle třeba ani trochu nedráždí a je to ten případ kdy slovo "nás" ve spojení se zahraničním klubem chápu. U cízí repre to přeci jen pořád nějak nedokážu zkousnout, ale chápu.

Ale přesně o tom jsem psal.... u Filla pochybuju, že je takhle moc zaujatý do svého 3. oblíbeného klubu a do čínskýho fotbalu jako celku a proto u něj "nás" moc neuznávám. Ale rád se od něj nechám přesvědčit o opaku.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
JacksLFC

Nevim no, ja zil 10let v Lpoolu vystudoval jsem tam college i univerzitu, vzal si anglickou holku a narodil se mi tam i syn a mam i britske obcanstvi, fandim i albionu, ale pod pojmem “my” vzdycky budu brat jen nas ceskej narodak, protoze jsem cech a narodil se tu

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi to přijde směšné, ale já sám fandím Argentině 32 let a tak určitě taky řeknu, že jsme vyhráli při prohře, že Argentina prohrála a poslední roky, že Messi je čurák

Reagovat
Rudnevs

A odkiaľ viete, že tomu čínskemu klubu naozaj nefandí?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, vždyť ať mu fandí, ale to "nás" je do očí bijící a nevěřím, že se o čínský fotbal někdo reálně před 5 lety zajímal.

To bych věřil snad i víc, že se zajímal někdo o Japonský fotbal.

Reagovat
Rudnevs

Pokiaľ tým Číňanom fandí naozaj, tak nie je dôvod, aby to “nás” nepoužil... Uznávam, že nie je zrovna bežné fandiť čínskemu klubu, ale keď už mu fandí, tak má na slová typu “nás” a “my” podľa mňa rovnaké právo ako ľudia, ktorí fandia trebárs Liverpoolu, United alebo Realu.

Japonský futbal je mimochodom prima, zrovna ja sa o neho celkom zaujímam...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, však proto jsem psal ten Japonský fotbal, protože u něj tomu i věřím.

Reagovat
Ferguson6

Odkiaľ vieš, že nežije v Číne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jen si to myslím, na základě toho, že Čech žijící v Číně by vyhazoval jiné prvky vyjadřování a zájmu.

Proč ty myslíš, že tam žije?

Reagovat
Ferguson6

Čech žijúci v Číne nemôže mať rád futbal? Wtf? Ja si nemyslím, že tam žije, respektíve mi je to úplne jedno. Len mi príde táto vaša križiacka výprava proti nemu hlúpa.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl sem snad, že nemůže mít rád fotbal? Tvoje dedukce jsou asi z jinýho vesmíru

Nikdo tu křížáckou výpravu nevede... ty budeš mít asi jinej svět

Reagovat
Uwe háže buly

Já teda nevidím rozdíl, psát to o týmu z Anglie, Německa, Itálie nebo Číny. Navic tenhle klub tu má pár lidí v oblíbených skutečně dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám další blb, co před měsícem objevil čínskou ligu a hned je v ultras..

Reagovat
Fill

Pánové... Abych uvedl věci na pravou míru a vysvětlil vám, proč fandím právě Guangzhou Evergrande Taobao. Není to kvůli tomu, že bych nějak neměl rád evropský fotbal a odsuzoval ostatní ligy, to je, ale čínská liga je pro ně atraktivnější než tzv. Top 5. A hlavně ji sleduji a také tomuto klubu fandím, protože tu působí už pěkných pár let můj oblíbený, řekl bych dokonce nejoblíbenější fotbalista Ricardo Goulart, kterého jsem dříve sledoval i v Cruzeiru, takže to není žádný měsíc... Jak tady píšete, někdo to nepochopí prostě, ale já používám slovo nám, protože tento klub sleduji už pěkných pár let a po streamech se dívám na každé utkání, samozřejmě když to vyjde, jelikož čínská liga se hraje brzy ráno našeho času. Myslím si, že mezi fanouškem Liverpoolu, Barcelony či právě Guangzhou není rozdíl, každý máme svého oblíbence a toho podporujeme, tak proč bych nemohl sympatizovat s tímto vítězem asijské ligy mistrů, když jsem Čech? Tak tolik na vysvětlenou...

Reagovat
smazaný uživatel

Guangzhou má Brazílčana čo hral za Barcelonu a bol na MS.Dobré, nie?

Trénuje tam Cannavaro...nech sa darí.

Reagovat
Xaviercreus

Co to sakra?

Reagovat
2miguel1

Za 50mil€ opcia...pouzit plus tych 100mil€ co malo ist na Griezmanna a kupit nejake delo v podobe Hazarda, De Bruyneho alebo Eriksena

Reagovat
Majk91

povinnu opciu mal aj Inter na Rafinhu a vsetci dobre vieme, ako to dopadlo Takze tie opcie by som bral s rezervou.

Reagovat
Visca el barca

Tak Inter jsou socky

Reagovat
Hristo Stoichkov

Inter žádnou povinnou opci neměl, byly to pouze spekulace médií.

Reagovat
VojtovaChelsea

popřípadě na Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mě teda nikdy nenapadlo, ale bylo by to zajímavé vidět ty dva spolu

Reagovat
technecium

Reagovat
Jordi Alba

Strašně potřebujeme hráče typu Hazard.

Reagovat
technecium

Strašně potřebujeme hráče typu Thiago nebo Pogba nebo Pjanič

Reagovat
Jordi Alba

Pogba pochybuju. Thiaga bych bral a Pjaniče asi i taky.

Reagovat
Uwe háže buly

Coutinho?

Reagovat
Jordi Alba

Coutinho je super. Věta byla myšlená tak, že žádnej Hazard není potřeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno zkupte

Reagovat
smazaný uživatel

Pico fanda realu se ozval

Reagovat
smazaný uživatel

Po nákupech typu Couts, Dembele ještě Hazarda? Trochu přetlak v útočných řadách..

Reagovat
Majk91

a pritom by stacilo dat 70M za Thiaga a bolo by vsetko vybavene. Thiago, Lenglet, Arthur ... to by podla mna stacilo pred novou sezonou.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pokud příští rok dotáhnout Thiaga, tak tu Thiagovu absenci dokážu vstřebat. Nelze mít všechno, resp. pro všechny dostatek prostoru.

Reagovat
Majk91

Thiago by mal prist uz terat. Neda sa cakat, ze Arthur bude hned prvu sezonu hrat dostatocne kvalitne na to, aby si vydobil zaklad. Thiago - Bus - Rakitic... to je podla mna uplny ideal.

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho. Rakitice právě potřebujeme nahradit.

Reagovat
Majk91

Tak s Coutinhom pocitam, ze bude skor na lavom kridle hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nahrazuje Iniestu.

Reagovat
ADM

Ty aj sleduješ jeho progres v sezone a na MS alebo sa ti len zasekla platňa? Zbavovať sa ho teraz by bol nezmysel, keď nemáme na ruke adekvátnu náhradu a opäť by sa len varilo z vody

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám zbavit se ho. Na lavičce může zůstat, dokud se neprosadí náhrada. Jeho momentální progres už by ho neměl zachránit, když od odchodu Xaviho je naše záloha slabá. Už zapomínáte, jak jste ji do teď kritizovali. Nikam nepovede jít ve stejném složení do další sezóny. Raketa není hráč pro nás.

Reagovat
ADM

Ak Valverde zostane pri 4-4-2 (snáď nie), Raketa je kľúčový v prípade že nepríde top CM

Reagovat
Hristo Stoichkov

Místo prvního Thiaga má být Frenkie.

Reagovat
smazaný uživatel

Hendersona

Reagovat
smazaný uživatel

Willian přijde

Reagovat
smazaný uživatel

de Bruyne by bol Sen keby prestupil do Barcy.ale myslim si ze Guardiola ne je az taky retard aby pustil svojho TOP Zaloznika navyse este do Barcelony.Ale keby bola moznost predat Thiaga Alcantaru do City za Kevina to by bola bomba vobec by ma nemrzel ten Thiago...Alternativa za Paulinha by mohol byt este Christian Eriksen...Hazard je nerealny ten pojde skor do Realu miesto Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

prisel, videl, zvitezil

Reagovat
RadekVonCZE

Odešel

Reagovat
Visca el barca

No tak teď ještě Gomés a Vidal s Pacem.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, jen bych ještě poslal na hostovačku Minu a za dobrou nabídku možná i toho Denise a odchody by byly vyřešený..

Reagovat
Jordi Alba

Denise nechat. André, Douglas, Vidal a nejspíš i Paco - prodat.

Reagovat
smazaný uživatel

Denis je sympaťák, sem tam má světlý momenty ale jinak mi přijde, ze za tu dobu co je v Barce se nikam neposunul, když by někdo dal 20+ tak bych ho prodal...Douglas ke blbej vtip

Reagovat
Jordi Alba

Blbej, ale stále neprodanej vtip.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Prý ho chtějí Pericos, dvě mouchy jednou ranou

Reagovat
Jordi Alba

Fuj, všude jinde i zadarmo, tyhle ať daj aspoň 1 mega.

Reagovat
Majk91

Pise sa, ze o Paca ma zaujem Everton, ze maju ponuknut 30M. Tiez by som predal aj Minu, na ktoreho uz prisla aj oficialna ponuka, tiez 30M. Ked pride Lenglet, tak to by sme mali Pique, Umtiti, Lenglet, Verma a to je solidna kvalita na stopera

Reagovat
smazaný uživatel

Mina ma po MS hodnotu aspon 40 M

Reagovat
smazaný uživatel

150 M ne?

Reagovat
X-bano-X

Tak obránca, ktorý na MS skóroval v každom zápase v ktorom hral

Reagovat
smazaný uživatel

Mina hrál na MS skvěle.. divil bych se, kdyby se ho chtěli zbavit.

Reagovat
Majk91

ako ja sa nebudem hnevat aj kebyze si ho nechaju. Pri standartkach to moze byt slusny zabijak ....

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se zamlouvá daleko víc než Piqué..

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Majk91

po troch zapasoch solidne prehlasenie Na jar zase vyzeral, ako keby nevedel co ma robit na tom ihrisku

Reagovat
smazaný uživatel

Mě stačilo pozorovat Piquého letošní sezonu a jeho výkony vyvrcholily na MS, to by se mi zamlouval více i Jugas..

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Vermu pryč. Na jeho zdraví není spoleh.

Reagovat
smazaný uživatel

preco chcu Minu predat? bol zly ci sa kupil len aby sa mohol po roku predat?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcou. Jen přišla nabídka.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Fill

Welcome home Pauli. <3

Reagovat
RadekVonCZE

Myslíš v Plzni?

Reagovat
smazaný uživatel

proč?

To pro Barcelonu bude takovej výdělek?

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho by si už nejspíš nekopl. Nabusena záloha a jestli neplánují poslat Minu pryč, tak potřebujeme místo navíc pro hráče mimo EU.

Reagovat
Azazelo RD

Evropská měna je jako EURO?

Reagovat
PlackaSKS

euro je společná měna evropské unie, takže ano

Reagovat
Azazelo RD

Já bych teda za evropskou měnu považoval jakoukoliv měnu, kterou se platí na území evropského státu.

Reagovat
Azazelo RD

Teda měnu jakéhokoliv evropského státu.

Reagovat
exot12

Každý európsky štát sa zaviazal pri vstupe, že prejde na €, takže každá iná mena je vlastne dočasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Dočasná na neurčito.

Reagovat
Azazelo RD

Norsko, Švýcarsko, Island taky?

Reagovat
sokar

Nórsko, Švajčiarsko a Island nie su v Európskej Únii... Na povinny prechod k Euru mala výnimku iba Veľká Británia, a to sa ich už vlastne netýka vôbec

Reagovat
Azazelo RD

Já vím. Tím jsem narážel na to, že ne "každý evropský stát."

Reagovat
sokar

... sa zaviaze pri vstupe... Cize to len nestastne formuloval, ale skor naraza ze v zmluve o vstup statu do EU je aj polozka o prijati Eura za svoju menu. Cize skor to asi malo byt: kazdy stat vstupujuci do EU...

Reagovat
Lamskej#RMCF

Euro si strčte do prdele

Reagovat
Uwe háže buly

Island není Evropa

Reagovat
technecium

Prosim?

Reagovat
Uwe háže buly

Tak na pevninskou Evropu to mají asi 1000 km, na britský ostrovy snad 750..

Reagovat
technecium

Ale to nehraje roli, tady hraje roli na které litosférické desce leží. A Island, ač je na rozhraní Evropské a částečně Severoamerické desky, se řadí do Evropy.

Reagovat
bobis21

každý ne - Dánsko a UK mají výjimku

Reagovat
Azazelo RD

A hromada dalších států, které nejsou v EU.

Reagovat
bobis21

i státy mimo EU euro používají. Všechny státy EU + Island, Lichtenštejnsko, Norsko, Švýcarsko, Andorra, Monako a San Marino jsou navíc členy SEPA. Pořád to sice není celá evropa, ale naprostá většina ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě se uvidí jaká měna bude dočasná.

Reagovat
PlackaSKS

to by byla měna toho státu

Reagovat
Majk91

ale tak europska mena je aj ceska koruna, forint atd. nie? skor mali napisat "meny europskej unie" aj ked aj to je docela diskutabilne, kedze nie vsetky staty EU maju za menu Euro...

Reagovat
PlackaSKS

euro je jednotná měna evropské unie. když se napíše evropská měna, každý přece chápe, že jde právě o euro... vše ostatní je slovíčkaření

Reagovat
Azazelo RD

Evropská unie není Evropa. Navíc, jak podotýká nahoře, v i v rámci samotné EU se používá více měn.

Reagovat
PlackaSKS

evropská unie je značná část evropy, dokonce se dá říct, že tak trochu většina. měna, která se tam používá je pak brána jako evropská měna. a navíc to pořád napsali správně, pokud se to nakonec nebude platit v dolarech nebo juanech a všichni ví jak to mysleli.. ne snad?

Reagovat
Azazelo RD

Ty vole, když řekne Karoch v přenosu Ali Dali, tak taky vím, koho myslí, ale správně to neřekl.

Reagovat
PlackaSKS

předpokládejme, že budou platit v eurech... podle tebe to neni evropská měna když to má být špatně?

Reagovat
Azazelo RD

Ne, jenom si myslím, že evropská měna není synonymum pro EURO.

Reagovat
PlackaSKS

nemyslim si, že to musí být synonymum, aby to dávalo smysl a každý to chápal

Reagovat
Majk91

je mi jasne, ze kazdy automaticky vie, ze sa jedna o Euro, ale nie cela Europa patri do EU.

Reagovat
PlackaSKS

takže každý ví, že je to euro a napsali to správně, protože euro se v evropě používá... nevidim problém

Reagovat
Majk91

tak v tomto pripade je to jasne, ale nemalo by sa to tak pouzivat podla mna.

Reagovat
PlackaSKS

proč ne? je to pravda, všichni to chápou... maximálně se to může někomu nelíbit a to je otázka vkusu

Reagovat
Zdechlina

Typek. Ma 50 roku. Zahral si na MS, za barcu a este zarobi. Frajer.

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

další kachna

Reagovat
smazaný uživatel

Samej průměrak..

Reagovat
smazaný uživatel

to je vůl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bych chtěl vidět, kdo bude hrát na středu.

Reagovat
Tuxedo

Gomes

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu odchod Iniesty je posílením, ale u Paulinha jsem čekal, že ještě nějakou tu sezónu vydrží, rozhodně byl jeden z nejlepších záložníků Barcy.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
MySch017

Kvôli čomu? Mal som dojem, že v Barcelone sa presadil, bol platný a hral dobre. Málo peňazí? Tie čínske asi voňajú lepšie.

Reagovat
pantondavo

Oficialne asi nejevidentnejsi a nejtrapnejsi korupcni transfer v historii fotbalu. Bravo do Katalanska, kdy se dockame odebrani titulu a presunu do druhe ligy?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak oficiální to ještě není, Barca podle Romera preferuje rovnou přestup, což je logický, zatímco Číňané už ten obchod oficiálně vyhlásili.

Každopádně ať mi nikdo netvrdí, že v tom není nějaký postranní úmysl. Koupíme Paulinha za 40, který na svoje poměry odehraje velmi dobrou sezónu a po roce ho pustíme. Jaký je smysl takovýho byznysu? Paulinha osobně neviním z ničeho, jako člověk mi celkem přirostl k srdci, ačkoliv fotbalově nemám takový typy hráčů v oblibě. Pokud opravdu půjdeme po Wilianovi za nesmyslnou cenu, kterou za něj Chelsea chce, bude to stoprocentně nějaký šméčko, tak jako se to u našich zejména brazilských dealů stává pravidlem... Shodou okolností mají stejnýho agenta.

Paulinhovi gratuluju, za to roční “hostování” v Barce dokázal, že na světovou úroveň stoprocentně má a ještě si zajistil u Číňanů dvojnásobný plat oproti minulýmu angažmá.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná chce vedení ještě někoho přivést do zálohy a jestli teď přivedli Arthuta, Alenu tak si myslí, že už si možná ani nekopne. A buď by to bylo on nebo Mina pryč, tak raději si nechat Minu. Potřebujeme kreativní záložníky a to Paulinho není.

Reagovat
Xavi8

Keby neprišiel Arthur, tak som tajne dúfal v Lobotku.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Barcu zatím nemá.

Reagovat
Manik...

By mě zajímalo, proč do té Barcelony vlastně šel

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Barcelona.

Reagovat
Manik...

A po roce chce zase pryč? Každý v té době chápal, že chce zkusit takovou štaci, ale proč jde zase zpět??

Reagovat
smazaný uživatel

Přetlak v záloze. Lestil by lavičku.

Reagovat
pantondavo

Ježiš ten transfer byl domluvenej kvůli obchodům majitele Barcy, však se to tu řešilo už při tom nesmyslu, že hráč, kterej se nikde nikdy pořádně neprosadil, šel do Barcy.

Čínsko-katalánská mafie, nic jinýho.

Reagovat
X-bano-X

Majitel Barcy - ty ideš

Reagovat
pantondavo

Jezis tak reditel, sef, to je uplne jedno prece, na pointe to nic nemeni

Reagovat
Uwe háže buly

Tak třeba mu řekli, že potřebují místo pro hráče mimo eu a že mu nebudou bránit v odchodu, agent obvolali staré známé, vyjednal vyšší plat a bylo..

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba chtěl být víc na očích před Mundialem

Reagovat
technecium

Reagovat
Whitemedia

Vyhrál španělskou ligu, kopl si na MS a do Číny se vrací jako král, co dostane daleko víc peněz

Reagovat
Desmond

Absolutně nechápu. Podle mě odehrál výbornou sezonu, plno lidí překvapil a teď tohle? Co se to sakra děje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Paulinho ukázal svoji kvalitu, mimojiné tím, že někdy do půlky ledna měl v lize víc gólů než Ronaldo s Benzemou dohromady a byla fakt sranda se do toho strefovat.

Jestli jsme na něm vydělali, ok, ale nevěřím, že tam nejsou nějaké postranní nelegální úmysly typu že jeden z celků si potřeboval něco nenaúčtovat do daní.

Jestli vedení přivede Williana a uzme tak herní čas Dembelemu, který by v této sezoně stoprocentně dostal, tak ať táhnou do prdele. Snad to Valverde stopne. Priority máme jinde - v záloze. Teď zpětně mě navíc, ve světle Griezmannových výkonů na MS, mrzí, že jsme za něj tu raketu peněz nedali. Messiho by zvládnul v horizontu několika let alespoň částečně na jeho pozici nahradit. Nikdo vhodnější na světě neběhá.

Tak snad přijde někdo z trojice Thiago, Pjanič, (Pogba), s nimi by se to Valverdovo 4-4-2 posunulo o level výš, přece jen jsou tito hráči lepší v rozehrávce než Rakitič.

Reagovat
Jordi Alba

Tak ty peníze za Griezmanna se možná i poslali, ne?

Reagovat
sokar

Ja by som siel do Pogbu, v jeho prospech hraje hlavne vek. V juve ukazal ze je to top zaloznik, v united nedosiahol na ten vrchol aky mu predpovedali, ale zmena ligy a herneho stylu by ho mohli katapultovat hore. Thiago sa na Barcu vykaslal tak nech hlada stastie inde, navyse je skleneny. A Pjanic je super zaloznik, ale mne nepasuje do dvojice s Rakiticom a tiez uz ma 28 a vykonovo uz nejak extra neexploduje

Reagovat
technecium

Ne do dvojice s Rakitičem, ale do dvojice s Busquetsem. Ne, že bych neměl Rakitiče rád, ale mnohokrát ukázal, že v rozehrávce a technice má celkem mezery.

Dembele, Posila, Busquets, Coutinho - Messi, Suaréz

A nebo bez posily a bude dostávat hodně šancí Arthur a Aleňa, snad

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě úplně nejlepší by bylo poslat pryč Suareze a za něj někoho nalevo. Messi hrot.

Reagovat
technecium

Toho bych se nerad dožil. Suaréz je úžasný útočník.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Ne pro nás. K nám nepasuje a dělá ostudu.

Reagovat
technecium

K nám velice pasuje a lepšího útočníka nenajdem. Ostudu dělá. Ale to jsem ochotný podstoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych raději někoho jako Sane zleva, Messi hrot a Ous zprava.

Reagovat
pantondavo

Jsou tam jenom postranní úmysly, ten hráč nebyl do hry Barcy vůbec potřeba, to je snad jasný, ne?

Reagovat
avicii

coze?

Reagovat
REPLIKATOR

wtf

Reagovat
technecium

Co ten Lenglet?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ho poslali expresne tak by tu udajne mel byt jiz zitra! To same plati i o Arthurovi..

Reagovat
blaugrana

Gerard Romero na Twitterze poinformował, że Barça nie zgadza się na wypożyczenie Paulinho i chce transferu definitywnego. Dla FC Barcelony operacja wciąż nie jest zamknięta, mimo że Chińczycy mocno naciskali i już podali informację na swojej stronie internetowej.

Różne informacje na temat Paulinho podają katalońskie media. Zdaniem Sportu Brazylijczyk zostanie wypożyczony na rok z obowiązkiem wykupu za około 50 milionów euro, które zostanie przelane na konto Barçy w ratach w ciągu najbliższych miesięcy. Mundo Deportivo pisze z kolei, że Paulinho podpisze kontrakt z Guangzhou na cztery sezony, a Blaugrana otrzyma od Chińczyków 50 milionów euro. Wciąż czekamy jednak na oficjalny komunikat FC Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nechápu, dyt hrál základ, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál.

Reagovat
ADM

Ani nie.

Reagovat
celeb

zalezalo, ako sa hralo. Ak 4-4-2, tak vacinou bol v zaklade. Kvalitny zaloznik, s mimoriadnym golovym cuchom, ktoreho vsak treba vediet vyuzit. Do 4-3-3 sa moc nehodi.

Skoda, sympatak.

100% to znaci dalsiu posilu do zalohy po Arthurovi. Tipujem Thiaga.

Williana urcite nechcem.

Reagovat
Gazdo

Tak prvy out super zatial je to prijemne

Reagovat
ADM

Blesk z čistého neba. Nie že by mi jeho odchod vadil, peniaze sú to dobré, no nečakal som to a je to sympaťák.

Fakt by sme teraz mohli doviesť jedného z dvojice Pjanič / Thiago A nie ďalšieho útočníka / krídelníka, tobôž Williana

Reagovat
ADM

Inak ešte by sme mohli srtreliť Minu za 30-40 (nejaký blázni z PL by to mohli vysoliť) a Gomesa aspon za 25.

Reagovat
Reggie

Co mate sakra vsichni proti Minovi? Na MS hral podle me vyborne a od Piqueho by se toho mohl dost naucit.

Reagovat
Noustress

najskôr som nepochopil jeho príchod a potom čo podla mňa daleko predčil očakávania momentálne absolutne nechápem jeho predaj

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Je to poměrně snadno nahraditelný 30 letý lavičkář, za kterého nabízejí 50 milionů. Co je na tom k nepochopení

Reagovat
ADM

"hlavičkár"

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Potřeboval se rozehrát před MS

Reagovat
Infi

Reagovat
Josifek

Je to prostě klasický šméčko.

Reagovat
Cechino

Reagovat
smazaný uživatel

uznali, ze se v nem spletli

Reagovat
Kucka

Reagovat
hyper01

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, ale čínske kluby musia platiť 100 percentnú daň z týchto prestupov, takže v podstate ak by Barcelona mala dostať 50 mil.€, tak čínsky majiteľ by musel z vrecka vytiahnuť až 100 mil.€. Alebo je tam nejaká výnimka? Pretože kupovať 30-ročného Brazílčana (áno, tento mesiac bude mať 30 rokov) za 100 mil.€ mi nepríde ako najlepšia investícia Inak z Tottenhamu ho kupovali len za 14 mil. eur.

Reagovat
pantondavo

Ježiš, to je tak roztomilý ta naivita tady

Reagovat
smazaný uživatel

Kšefty Bartomeua v Čine

Reagovat
Xavi

Mně to teda smysl dává. Přišel, když jsme potřebovali někoho nutně do zálohy. První půlrok skvělej, druhej už nic moc a hlavně bylo čím dál vic vidět, jak se tam nehodi. Napravil si reputaci, zahrál na MS, cena něco málo stoupla a prodal se s menším ziskem. Já bych to taky prodal, ideální příležitost.

Reagovat
Free_player

V Barce zahrál skoro životní sezonu a ještě na něm vyděláme

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný krok. Jak jsem loni kroutil hlavou, tak letos jsem hodně spokojený. Čekal jsem, že ho prodáme, ale čekal jsem nějakou almužnu typu 15 mega nebo tak něco.

Ale díky za perfektní podzim, Paulinho. Když Barce nejvíc teklo do bot, tak jsi nás zachránil.

Reagovat
smazaný uživatel

A koho teď za něj.. Williana?

Reagovat
Visca el barca

PSG chce Coutse? Oni prostě nepřestanou nikdy otravovat. Na druhou stranu, Couts není Neymar. Tady jsem klidný

Reagovat
teenz

Jasně, že neni jako Ney. Takových hráčů vážně moc neni, asi tak 3 dohromady.

Reagovat
Visca el barca

Myslim i povahově. Neumim si představit, jak se po půl roce Couts vykupuje za 400 mio Ještě, když sám přispíval na svůj přestup do FCB No na ms jsme viděli, že máme toho správného Brazilce

Reagovat
teenz

jop

Reagovat
Inter Eterno Amore

Takú hodnotu Pippo nemá.. povedal by som, že momentálne nikto takú hodnotu nemá

Reagovat
torcida

čo za 3 roky nemusí byť pravda.

Reagovat
torcida

pokiaľ si dobre pamätám tak aj neymar prispel na svoj prestup do fcb, ale môžem sa mýliť. každopádne toto je od nášho vedenia už otrepaná fráza ktorá sa nezakladá na pravde

Reagovat
Majk91

270M ponuka sejk A to na krku ma FFP...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli prodá Neymara.

Reagovat
Messiáš

Hlavně se vykašlat na Williana. Jak dobře 30letého borce prodáme, tak snad nekoupíme dalšího ještě dráž

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Switchback

ono mu fakt už bude 30 to ať si ho nechaj

Reagovat
blaugrana

Tu každý píše o skvelom obchode, ale tá opcia nie je povinná, takže minimálne rok to ešte bude otáznik.

Reagovat
Visca el barca

Všude se píše, že je povinná.

Reagovat
blaugrana

https://www.fcbarcelona.com/football/first-team/news/2018-2019/transfer-agreement-paulinho-bezerra-fc-barcelona-guangzhou-evergrande

FC Barcelona and Guangzhou Evergrande have reached an agreement for the loan transfer of Paulinho Bezerra for one season, with a subsequent purchase option for the Chinese club.

Kde konkrétne?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zrovna tady bych se moc nebál, tak hloupý není ani naše současný vedení. Podle mě je to jenom kvůli čínskýmu svazu, kterýmu nechtějí platit těch 50 mega. Takový obchody se hodně rozmohly i v Evropě kvůli FFP. Nejznámějším příkladem je Mbappé, kde ta opce oficiálně taky nebyla povinná, ale všichni se shodovali od začátku na tom, že PSG ho vykoupit musí, což se nakonec potvrdilo a nasvědčovalo tomu i to, že měl od začátku dlouhodobou smlouvu.

Reagovat
blaugrana

Tak ale Mbappe je 18 ročná superstar, nie 30 ročný Paulinho, ale snáď ho po sezóne nepošlú späť, to by už Barto neustal.

Reagovat
Messiáš

To už je na můj vkus přespřílíš nedůvěry v naše vedení, byť je jasný, že v leckterých věcech posouvají limity, tak tady se nebojím. Paulinha jsme se zbavovat nemuseli, neboť u nás neměl špatnou sezónu a věřím, že Valverde by jej pořád dokázal využít. Marketingově je to pro ně dobrej přestup, protože berou hráče, který byl před tím proklamován za nejlepšího hráče jejich ligy a teď je to podpořené prosazením se v Barceloně a základem Brazílie na MS.

Reagovat
blaugrana

Tak za tu nedôveru si to vedenie môze samo. Aj to angazovanie Abiho mi pride cisto len kvôli sympatiam a dalsim volbam, nez ako nieco premyslene a racionalne. Ja len dufam, ze Barca nedopadne ako AC.

Reagovat
blaugrana

200. aby to klaplo

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz ostava len priviest bud Thiaga alebo Eriksena ;) jeden z nich musi na 100% prist inak bude Barcelona za retardov ked nekupia nejaku poriadnu nahradu...Absolutne nechapem ten Paulinhov odchod,sak za Barcu hral dobre minulu sezonu vratane El Clasica ;) Pozeral som skoro vsetky dolezite zapasy Barcy

Reagovat
Jordi Alba

Fuj, fakt ty registrace zakázat na nějakou dobu.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
ADM

Reagovat
dextroza_m

Co nechápeš, chtěl být na očích před MS, aby tam hrál, je po MS pro kanárky, tak jde zase vydělávat money.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to oficiální. Arthur za 40mil.

Reagovat
technecium

Jsem na něj zvědavý, podle videí se jeví dobře, ale vůči hráčům z Brazílie jsem velice skeptický, zatím jsem se spíš vždy spálili než trefili.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá hodně zajímavě. Já mu věřím.

Reagovat
ADM

Čisto Brazílskym hráčom sa u nás ale väčšinou darí a v podstate sme spolu s Realom klub, kde im to dlhodobo najviac ide. Tak snáď to nebude žiadny Douglas

Reagovat
smazaný uživatel

nedavno tu bol clanok ako je rad v barce a teraz odchadza . aj tak to bol nepodareny prestup od zaciatku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele