Pauleta pohrozil PSG

14.08.2007, 14:13
Aktuality
Pedro Pauleta chtěl původně dohrát letošní sezonu v PSG a následně ukončit kariéru, od tohoto rozhodnutí by ale také mohl ustoupit. Portugalský útočník má spory s trenérem Paulem Le Guenem a dokonce naznačil, že by z klubu mohl odejít již letos v létě...

Le Guen praktikuje rotační systém útočníků a Pauleta se jenom těžce smiřuje s tím, že musí sedět na lavičce náhradníků. Před týdnem ho Le Guen v utkání se Sochaux vystřídal, o víkendu dokonce Portugalec zůstal pouze na lavičce náhradníků.

"Dnes před sebou mám tři možnosti. První je dostat se do sporů s trenérem a klubem. Je nemožné, aby se něco takového stalo, to není moje povaha. Druhou je zůstat a přijmout situaci, že budu každý večer hrát jenom šedesát minut. Třetí pak na konci měsíce odejít. Musím to nyní zvážit a učinit rozhodnutí," prohlásil Pauleta.

Le Guen od nové sezony sází pouze na jednoho klasického útočníka. Tím je v jeho stylu Peguy Luyindula. Pauletova kariéra se nezadržitelně chýlí ke konci a on sám to moc dobře ví.

"I nadále říkám to, co jsem řekl před dvěma měsíci - chci svou kariéru ukončit v Paříži. Cítím se zde dobře, ale jsem v takovém období, kdy nevím, jak dlouho ještě bude moje kariéra pokračovat. Když hrajete celý život, chcete hrát i dál, zvláště poté, když se cítíte jako já. Je to otázka výběru. Jestli se vrátím do Portugalska? Uvidíme," dodal Pauleta.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*villa

dřív byl excelentní utočník vetšinou 20 golu za sezonu ale myslim ze uz je davno za zenitem a mel by uz skoncit...No mozna by ho ale jeste nejakej mensi klub v Portugalsku chtel ale nevim ,nevim

Reagovat
HOST*mysman

podle me ale muze bejt este dobrej,minulou sezonu se PSG trapilo,dyt skoro sestoupilo,a kdyz se trapi zaloha tak vetsinou ani utocnik neda moc golu,podle me ma este sanci v nejakym mensim tymu...

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

jj souhlas..jeho bilance v narodaku hovori za vse..

Reagovat
Slejdy

to jo teda .. nevim no ...

Reagovat
HOST*kedlub

v narodaku se mu vetsinou dari akorat proti slabsim tymum...

Reagovat
Slejdy

stejne kdyz si tak ctu nekdy tady ty diskuze mam namysli ted tak celkove vsecky tak se jako nekdy aj zasmeju celkem .. si vzdycky reknu nojo my češi

Reagovat
HOST*mysman

podle me na nejakejch anglickejch nebo proste zahranicnich diskusich to bude podobny...

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*Parker

Je ve stejný situaci jako Koller, taky chce po sezóně skončit, ale do tý doby chce hrát.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele