Patříme k týmům, které mohou na ME překvapit, míní Vrba

15.10.2015, 17:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (44)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Nenavidim tady hodne pouzivane slovo mindrak, ale tvuj je exkluzivni

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
forrest

Překvapíme víc

Reagovat
smazaný uživatel

tiez si myslim ze prekvapia, vyborny trener a muzstvo ktore je stale viac zohrane. Dufam ze aj Slovaci urobia nejake to prekvapenie ako naposledy s Talianskom aj ked su trosku slabsi ako Cesko. Kazdopadne budem rad ak prekvapia favoritov

Reagovat
ACSPARTAPRAHA

potenciál na to je

Reagovat
smazaný uživatel

finale Cr-Slovensko

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz se to sejde, tak je tam dost solidne sance na ctvrtfinale u obou tymu

Reagovat
cetto

Trochu se obávám, aby to nebyl provar. Vyhraná kvalda, navíc stylově zakončená, velké sebevědomí jak hráčů tak i fanoušků.. Nejlepší bude, když přáteláky před eurem prohrajem, což nás zase trochu sesadí z koně. V takové situaci hrajeme nejlíp

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapíme tím, že vypadnem hned ve skupině

Reagovat
Kincl

Podle mě tadle repre má na čtvrtfinále :)

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
exse

Jak jsem ho vždy uznával, tak teď mi připadá horší a horší. Ačkoliv Pavelku herně moc nemusím, tak říct, že ho před půl rokem málokdo znal, když dal už před 2 lety v Evropské lize gól na hřišti pozdějšího vítěze, po sólu asi po půlce hřiště, to mi přijde fakt jako diletanství.

Reagovat
San Iker

Asi myslí, že ho neznali takoví ti hospoďáci, s čímž teda určitě souhlasím, ne lidi, co se o fotbal zajímaj trošku víc.

Reagovat
spider_8

To je pádný důvod, proč ho přestat uznávat

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Znalec

OT: Máte někdo odkaz na gol Vaška Černýho z úterního zapasu U21?

Reagovat
Spalovač šancí

proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

mám, dík za optání

Reagovat
smazaný uživatel

Ono vo finale to bude tesne ale tesne nas porazite lebo kuckovi rupne v bedni a budeme hrat v oslabeni skoro cely druhy polcas , nemci budu radi za ten bronz a belgičani pojdu splačom domov štvrty .

Reagovat
vanGomm

Na EURU ze základní skupiny většinou postupijí 3.týmy,takže nepostoupit by byl jasný neúspěch.EURO vlastně tím pádem začíná až od OF.Některé zápasy ve skupinách budou proto ohledně postupu o ničem.To rozšíření nebylo dobré řešení.Ostatně 24 týmů startovalo i na MS 1990,1994.Naštěstí tento systém byl zrušen.

Reagovat
smazaný uživatel

Česi mali pri postupe často šťastie. Z dlhodobého hľadiska to českému futbalu nepomôže.

Gratulácie slovenskému futbalu k historicky prvému postupu na majstrovstvá Európy!

Chápem nadšenie, ktoré na Slovensku po postupe zavládlo, ale zas , bola by to trochu hanba nedostať sa na turnaj, kam postupuje až 24 reprezentácií, kde bude hrať aj Severné Írsko, Rakúsko, Albánsko - alebo Česko.

No práve. Česko. Mám z toho teda veľmi zmiešané pocity, aby som to povedal diplomaticky. Nie že by som to našim chlapcom neprial, zvlášť po dvoch výhrach nad Holandskom, ale vlna eufórie sa nie a nie dostaviť.

Neuveriteľné šťastie

Jednako asi preto, že českí reprezentanti mali v niekoľkých rozhodujúcich minútach kvalifikačných zápasov s Turkami, Holanďanmi i Islanďanmi vlani na jeseň neuveriteľné, ale fakt neuveriteľné šťastie.

Náš národný tím je objektívne najslabší za posledných dvadsať rokov, jeho kapitán a stále suverénne najlepší český futbalista Tomáš Rosický má 35 rokov a pravdepodobnosť, že sa do budúcej jari pri posedávaní na striedačke londýnskeho Arsenalu zase nezraní, je niekde medzi desiatimi a tridsiatimi percentami, keď bude mať veľa šťastia.

Zostáva brankár Petr Čech, ktorý konečne začal v Arsenale chytať ako „vtedy“ - a končíme. Marekovi Hamšíkovi alebo Jurajovi Kuckovi, hrajúcim v špičkových talianskych kluboch, sa nikto ďalší z Čechov nepribližuje. Zatiaľ.

Takže by som to na šampionáte vo Francúzsku videl na rýchly koniec.

A asi by som si ho aj prial, pretože český futbal by už konečne potreboval trochu prefackovať. Aby ste rozumeli. Tento postup na Euro celkom s istotou znamená, že futbalovú asociáciu bude aj naďalej riadiť vydarená partia na čele s Miroslavom Peltom, kšeftárom okresného formátu, ktorý sa asi logicky dostal do kresla pred štyrmi rokmi a ktorý sa okrem istej, až príliš ochotne prejavovanej prostomyseľnosti, preslávil jedinou zásadnou, ale dôležitou schopnosťou: ťahať peniaze od štátu.

Som veľký nostalgik 90. rokov, ale nie za každých okolností. V českom futbale si toto retro užijete so všetkým: s korupciou, s obskúrnymi postavami so záznamom v zoznamoch ŠtB, s ťažko uveriteľnými výkonmi rozhodcov, s veksláckou estetikou, s celou tou lesklou biedou ako v roku 1995.

Múzeum hrôzy

Je to ako múzeum. Múzeum hrôzy.

A vôbec najhoršia je predstava, že Česi s tradičným šťastím zase niečo vo Francúzsku uhrajú. Čo bude nasledovať, tušíme všetci: žiadosť o miliardovú štátnu pomoc na stavbu nového národného štadióna, Estadio de le Pelta, pre 50-tisíc divákov, ktorý sa naplní raz za tri roky. Trochu drahá zábavka.

Takže dovidenia vo Francúzsku. A držte nám palce. Viete, ako to myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol. Víš, jak to myslím.

Reagovat
Kang & Kodos

To musí bejt hroznej pocit marnosti, strávit tolik času takovou sračkou. Ano, v repre máte větší jména, ale vidět to moc nejde. A otírat se o českej fobal? Ok on. U nás se aspoň během pár let nezlikvidovali všechny kluby v hlavním městě (kromě jednoho, kterej nikoho nezajímá), a máme pořádný stadiony. A liga je o 2 levely vejš, proto u nás můžou hrát v repre i ligový hráči, a na kvalitě to nejde znát.

Reagovat
smazaný uživatel

konecne nekdo, kdo to vidi bez brejli

Reagovat
smazaný uživatel

Jako taky vidím, jak je náš kádr slabý a ten váš momentálně nejlepší, co já pamatuji. Pravda ale je, že na hřišti to tak fakt nevypadá.

A dál... štěstí, štěstí, štěstí... běž se léčit.

Reagovat
smazaný uživatel

bez ohledu na postup u nas tohle fotbalove vedeni vydrzi jeste hodne dlouho, dokud nezdechnou nebo se neprezerou k smrti, takze radeji budu, ze jedeme na euro s pocitem, ze vladne berbr a ligovej fotbal me nezajima, protoze mu neverim nez ze na euro nejedem s pocitem, ze vladne berbr a ligovej fotbal me nezajima, protoze mu neverim.

Jinak stesti bylo samozrejme dost a dost, jak v turecku, doma s holandskem, tak i proti islandu. A jako co tedka? Mame rict, ty vole nejedem, serem na to?

Reagovat
smazaný uživatel

omg vy Slováci, co nedokážete překousnot, že máme ve fotbale mnohem větší úspěchy, radši nepiště. Jak v hokeji tak ve fotbale od vás čtu pořád jen něco o štěstí, jinak jsme samozřejmě nekopové, kterým ale vždycky pomůže štěstí Na Euro jsme postoupili 6x za sebou, z toho 5x z 1. místa kvalifikační skupiny - neskutečný to štětí se s námi táhne už desítky let. Fakt škoda, že přeje jenom nám a ne i Slovensku, které si postup užívá poprvé v historii, přitom mají tým na osmifinále minimálně, že. Fakt tyto vaše příspěvky nechápu, připadá mi to, že to každého jako ty štve, že se nám daří jak v hokeji tak fotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

To z tím vedením souhlasím, to je dlouhodobý problém a nevěřím, že se to jen tak (zda-li) vyřeší, každý kdo tam přijde si bude chtít nahrabat.

Reagovat
smazaný uživatel

som Slovák a plne s tebou suhlasim. Ja tiez nechapem tie komenty, za Cesko hovoria vysledky ci uz v hokeji alebo vo futbale. Je jedno ci so stastim alebo bez, to k tomu jednoducho patri. My sme to konecne dokazali a sme vsetci stastni Aj velky trener ako je Capello stale tvrdi, ze radsej vyhru aj ked so skaredym prejavom hry ako prehru s peknou hrou. Ligu mate lepsiu tiez, o tom žádná Vas vyber je viac zohraty a vie sa lepsie vysporiadat s tazkym vyvojom zapasu zatial co Slovensko, ma viac individualit ale spolu to niekedy nezvladaju. Stale tvrdim jedno - nech vyhra lepsi tim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

a pak se mi lidi diví, že jsem šovinista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

klika stesti jagr.. to zname

Reagovat
naheCZ

Jaký štěstí pořád? Proti Nizozemsku jsme v prvním zápase odehráli kvalitní vyrovnaný zápas a za vítězstvím jsme si šli štěstí a soupeř prostě vyrobil neuvěřitelnou chybu na konci, ale to se stává. S Tureckem? tam si na žádnej vyloženě šťastnej moment nevzpomínám. Island? Tam měl Island tak možná štěstí, že dal gól a málem vyrovnal...celej zápas jsme byli jasně lepší, obranu soupeře jsme bez problému rozebírali a druhý gól padnul zaslouženě, sice vlastní, ale zasloužený. Hodně výsledků sice bylo ubojovaných, ale bez toho to občas nejde, kór proti zalezlému soupeři (Lotyšsko, Kazachstán). A výkon proti Holanďanům u nich snad nemusím komentovat. Nebýt té červené, možná by dostali debakl.

Reagovat
Andis

Ona tahle kvalda opravdu nám hrálo všechno do karet. Holandsko navíc nahrálo celé naší skupině, hold taková krizička se nevyhne nikomu. A co se týče Slováků tuším že postoupili na MS ze skupiny. To Český tým nedokáže

Reagovat
smazaný uživatel

1x postup na MS ze skupiny a nikdy jindy vůbec nikam

skill

Reagovat
smazaný uživatel

S Nizozemím máme dlouhodobě lepší bilanci. Nikdy nechápu proč jsou z nich ostatní na šampionátech tak podělaní. Jinak tě chápu, ostatním co postoupili, asi nehrálo do karet vůbec nic.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele