Papadopoulos je po operaci, na podzim si už nezahraje

04.11.2014, 13:55
Aktuality
Kyriakos Papadopoulos se v posledních týdnech začínal prosazovat do sestavy Bayeru Leverkusen, na další start si ale bude muset hodně dlouho počkat. Řecký obránce si během tréninku vykloubil rameno a musel na operaci, po níž přijde o zbytek podzimní části sezony...

22letý fotbalista hostuje v Leverkusenu ze Schalke a zdravotní problémy ho trápí poměrně často. V uplynulých letech laboroval s kolenem, rameno si pak během angažmá v Leverkusenu poranil už podruhé.

"Kyriakos Papadopoulos se v pondělí večer podrobil úspěšné operaci ramene," oznámil Bayer na svém twitterovém účtu.

"Je to velká rána jak pro nás, tak samozřejmě především pro něho. Zrovna se začínal dostávat do tempa," lituje zranění sportovní ředitel Leverkusenu Rudi Völler.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

skoda, potencial mal skvely

Reagovat
nemanja

a stále aj má, veď má len 22 rokov.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že ho pořád brzdí nějaké zranění, má na to se stát hodně kvalitním stoperem

Reagovat
Spalovač šancí

Typ Badstuber

Reagovat
smazaný uživatel

môže si s Rojom podať ruku

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je zraněný dost často.

Reagovat
smazaný uživatel

Papa

To už ani nemôže byť smola, to je nejaké prekliatie, mal tak našliapnuté medzi najlepších obrancov sveta a tie zranenia ho zrážajú neuveriteľným spôsobom.

Ostávajú tak Toprak, Spahič a Jedvaj, traja stopéri na BL aj LM, pričom alternatíva v podobe Reinartza je tiež dlhodobo mimo...obrana je slabá ako čaj a k tomu ešte zranenia...to budú krušné časy

Reagovat
skteel

Nejlepsi mlady stoper, skoda, kdyby byl zdravy je fantasticky

Reagovat
risk je zisk

To je neskutečná smula

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele