PALOP: NEJSEM HRDINA

17.05.2007, 13:20
Aktuality
Sevilla to dokázala, včera pozdě večer jako teprve druhý klub v historii obhájila triumf v Poháru UEFA. Svěřenci Juandeho Ramose až v penaltovém rozstřelu udolali Espanyol a jejich fanoušci již podruhé letos velebí brankáře Andrese Palopa...

Bývalý gólman Valencie se sevillským hrdinou stal v letošním ročníku již podruhé. Včera v penaltovém rozstřelu chytil tři ze čtyř pokusů hráčů Espanyolu a znovu se pasoval do role spasitele. Tím se stal již v odvetě osmifinále proti Šachtaru Doněck. Sevilla tehdy prohrávala 1:2 a směřovala k vyřazení, v poslední minutě nastavení se však Palop vydal do pokutového území soupeře a přesnou hlavičkou poslal zápas do prodloužení. V něm pak jedinou trefou rozhodl o postupu Sevilly Chevanton.

"Penalty jsou loterií, bylo štěstí, že jsem chytil tři. Nejsem hrdina, jsem jenom jeden hráč z týmu. Toto je vítězství pro všechny, ne jenom pro mě," odmítá Palop velké zásluhy na triumfu Sevilly.

"Tento pohár si budu pamatovat navždy. Dal jsem gól, přihrál jsem na gól a chytil několik penalt," směje se Palop a připomíná, že to byl právě on, kdo včerejším dlouhým výhozem na Adriana připravil první branku utkání.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Shevchenko

Dal jsem gól, přihrál jsem na gól a chytil několik penalt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*inzaghi

...ale jsi!!!

Reagovat
HOST*

To bylo hlavne tvoje finale, jinak hustej zapas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele