Palermo nehrálo s opravdovým zaujetím, tvrdí italský tisk

03.12.2010, 10:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (113)

Přidat komentář
Pinturicchio

Pastore hrozně nedisciplinovaný. Takhle se nechat vyloučit dvakrát v pěti zápasech, to je na pořádně mastnou pokutu od klubu.

Sparta

Reagovat
j_mrazik

Včerejšku se nedivim.

Reagovat
Pinturicchio

To jo, pískal mu i naprosté blbosti, ale i tak by se měl udržet.

Reagovat
j_mrazik

Mně se právě na něm líbilo, že mu ta bída, co hráli, nebyla u zadku. Tohle prostě bylo vyústění. Příkladný to nebylo, ale v podstatě o nic nejde. Nechtěl už být součástí trápení s Lózán.

Reagovat
Rssa

Kolik je u vás pokuta za červenou? Aby to Javča věděl při vyjednávání platu

Reagovat
j_mrazik

Ten rozhodčí byl nějakej divnej. Pastoreho frustraci se moc nedivim. Jinak Kucka s Vackem na něj hráli fakt dobře.

Reagovat
Ligter

I tak, měl by se udržet na pozdě. Jako ostatně každý hráč. A když odečtu frustraci, tak i tak byl dost marný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim co si od EL Palermo představovalo.V lize se přece hraje o titul a o poháry.Když tam tedy Palermo postoupilo,proč vždy nasazovalo náhradníky? Ani v rozhodujícím utkání nehráli hráči ze základu.To nepochopim

Reagovat
smazaný uživatel

Tam prostě víc znamená 9. místo v lize více než postup do vyřazovacích bojů EL. Sparta může být jen ráda, že dostala takhle snadnou skupinu...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že Palermo nebo Juve nedostali do skupiny PSG, Dortmund a Sevillu..byla by to jízda, dostali by od každého bůro, udělali pořádnou ostudu SA a třeba by se někdo zamyslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že výsledky týmů SA v EL nikoho zas tolik netrápí... Zajímavější je bezpochyby pohled do LM

Reagovat
smazaný uživatel

hold začarovanej kruh..

Reagovat
j_mrazik

Začínám nabývat dojmu, že si Itálie pohárová místa nezaslouží.

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Italové jsou jeblí..., v lize se hraje fakt všechno o LM. pokud to nevýjde a postoupí se do EL, rychle to vypustit s náhradníky, aby zbylo dost sil na další boj o LM.

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nechápu, kdo za posledních x let postoupil ze Serie A do LM kromě AC, Interu, Juve a AS Řím?? Pro takové týmy jako Palermo, Doria nebo Neapol by měla být čest hrát EL! Ale nemyslím si, že by nechtěli postoupit, prostě jim ta soutěž nesedla, včetně Juve, hráli moc profesorsky!

Reagovat
smazaný uživatel

To je právě ten vtip. Od příští sezony budou na 3 místa do LM dorážet 4 týmy, z nichž se ta trojice vyprofiluje. Samp, Palermo, Lazi či Janov nebudou mít sebemneší šanci na LM. A to hlavně díky tomu, že svoji laxností vypouštěli EL a přišli o to 4. (relativně ještě shůdné) místo. Je to jednoduché.

Reagovat
lnterista

navic klubovej koeficient je v prdeli ne?? Porad ve 4.kosi to je taky na hovno....nebo se pletu? Ja ty pravidla fotbalu presne neznam

Reagovat
smazaný uživatel

Klubovej koeficint se propadl pod Německo, takže přišel o 4. místo v LM. Čímž se zavřely dveře do Lm pro všechny krom AC, INTERU, JUVE či AS.

Reagovat
lnterista

jj presne tak ale ja myslel ze Palermo ma taky svuj koeficient a asi hodne nizky takze kdyz se bude losovat treba kvalifikace LM tak vetsinou pujdou na hodne silne takze stejne konecna vystupovat

Reagovat
smazaný uživatel

asi bych dodal, že lazio by to letos mohlo trhnout s trochou štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně on když v poslední době někdo na to 4. místo dosáhl, tak stejně pak vypadl v předkole např. s Brémama. Já nevim proč v Německu, Španělsku, Francii jsou ty týmy za Bayernem, Barcou, Realem, Lyonem, Marseille za tuhle šanci rádi a chtěj se předvést a v Itálii si myslí, že postoupí díky tomu, že jsou ze Serie A a nemusí se ve skupině snažit, ta soutěž je zajímá až od čtvrtfinále, ale tam se nikdo nedostane, klesá koeficient a každej si řekne, jak je Serie A slabá, ubližujou sami sobě!

Reagovat
smazaný uživatel

08/09, 09/10 Fiorentina, 07/08 Lazio, 05/06 Udinese a Chievo jednou vypadlo v předkole.

Reagovat
Pinturicchio

Řežeme si pod sebou větev.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže i ti náhradníci by měli stačit na to aby kluby jako Sparta , Salzburg atd. poráželi . Navíc je u těch náhradníků EL pomálu jediná šance jak se ukázat . Já fakt nevím jestli jim ti trenéři před zápasem místo motivace neříkají že je to vlastně fuk , že to bez tak taliány nezajímá a že nejdůležitější je aby se nikdo nezranil . Abych ale jenom nemluvil o Italech , tak postoj Anglánů je dost podobný .

Reagovat
smazaný uživatel

což dokázal například loni Fulham.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to že je PL nejbohatší ligou je to za posledních x let žalostně málo .

Reagovat
smazaný uživatel

ono je to půl napůl-třeba Newcastle pravidelně bojoval v UEFě v jarních bojích-před 6ti lety byl v semifinále.Pak tu bylo Boro a Fulham ve finále,Spurs v sezoně 07/08 také rozhoddně UEFu nevypouštěli-ba naopak...na druhou stranu třeba AV v Moskvě před rokem a půl-to byla vysloveně fraška

Reagovat
smazaný uživatel

netuším jak to je, ale pokud vezmu za příklad včerejší match - Goian chytil redku, do té doby si jejich nejlepší stoper vyspával na lavičce, Muňoz jako vůdce obrany, to fakt né. Kasami s Rigonim to neurvou, rozhodně né když před nima hraje nasranej Pastore na nějakých 30%, Benussi je děsnej průměrista a Maccarone je zatím v Palermu hroznej. Cassani mi taky připadal tak na půl plynu..., přitom kapitán. pořád jsou to kvalitativně lepší hráči než hráči Sparty, ale ten přístup a okolnosti, to prostě dělá tyhle výsledky.

připadá mi to fakt postavené na hlavu..., v Itálii chtějí kluby jako Palermo, Neapol, Doria, nebo Lazio za každou cenu LM, to je strašně okaté, jak je ta EL nebaví. přitom v LM vyletí v předkole, nebo po skupině..., pokud ze skupiny vylezou, většinou absolutně zmrví ligu a tak tak se zachraňujou. přitečou nějaké peníze, ale kvůli špatným výsledkům v lize mají zase rok od pohárů pauzu a můžou začít znovu, často s ještě méně zkušeným kádrem, páč prodají tahouny a to je přitom ta nejoptimističtější varianta, která ovšem výjde jednomu z těchto klubů nejlépe jednou za pár let.

Reagovat
DelPiero137

velmi dobre si to povedal. v Taliansku zaspali dobu alebo co. Pride mi to ako umyselne rozkladanie ligy (nieco ako Secco, tam tiez nikto nechapal jeho tahy a teraz sa ukazuje ze sa to da robit ovela lepsie-vid Marotta, DelNeri, Agnelli).

Reagovat
fantomas

Menší kluby si toho pravidelně cení a dělaj slušné úspěchy - viz. Fulham, Bolton, Boro. To, že tu je náké ManCity s přehnanými ambicemi, tohle rozhodně nemaže.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď to vypustí Juventus tak ok,im to môže byť šumafuk či do LM pôjdu 3 či 4.Ale prečo to k čertu vypuštajú týmy ako Palermo či Doria ktorým robí problém umiestinť sa v prvej 4?!Tak tých miest bude radšej iba 3,to bude naozaj lepšie Nehorázne ma včera nasrali

Reagovat
DelPiero137

Plne s tebou suhlasim, Taliani su debili. Neviem co si myslia ze sa okolo nich toci cely svet. Chapem ze je pre nich zaujimave EL az od 1/4 ale koeficienty sa tym neuveritelne znizuju.

Bude to zniet sprosto, ale treba nastolit stary poriadok kedy boli v prvej stvorke : Juve, AC, Inter, AS (obcas sa mihlo Lazio).

Vsetky tieto muzstva s novymi ambicioznymi majitelmi si myslia ze dosiahnu LM. Co sa im v 99% nepodari, v EL zbytocne stracaju koeficient.

Palermo ktore pred par dnami porazilo bez vacsich problemov AS(ktore pre zmenu porazilo Bayern nedavno) remizuje takymto sposobom. V tom je vidiet jasny umysel.

Akurat Neapol a trochu aj Juve sa snazili vo vcerajsom kole co im sily dali.

Reagovat
smazaný uživatel

"starý lišák Chovanec"

Reagovat
Mr.Jindros

To jo, do dnes se slzou v oku vzpomínám na legendární "vyloučili nám hráče a tak nezbývalo než vytvořit obranný blok", tuším v baráži proti Belgii.

Reagovat
lnterista

OT: jak si myslite ze by takova Sparta hrala v Serii A?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde rict.

Reagovat
smazaný uživatel

Horší střed, možná by se občas bála o záchranu? Ale nejsem expert na Serii A, jen hádám.

Reagovat
smazaný uživatel

To je moc relativní, v Serii A by měli jiný sponzory, jinou návštěvnost, to by samozřejmě znamenalo jinou finanční situaci, záleželo by na tom,jak ty peníze využijou,jaký hráče přivedou......podle mě by to sedmý,osmý místo brali

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo myslíš tradiční českou Spartu, takovou jaká je teď?

Reagovat
lnterista

jj tradicni presne takova co hraje ted...jasne ze lepsi sponzori by zkvalitnili to je bez debat ale s divakama bych moc nepocital

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si myslim že by to byl tým s nejvíc plichtama v lize Podle mě by to bylo takový 10. místo a byli by rádi. Tu sezonu si dokážu představit, jak vyklepnou venku Fiorentinu, Udinese a Lazio a pak doma prohrajou s Cagliari a Bari

Reagovat
lnterista

ja myslim ze se zbytecne Sparta podcenuje nebo celkove si cech moc tak neveri...vidim to tak na klidnej stred tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

V Itálii má každej tým dobrý útočníky, asi bychom museli zkvalitnit defenzivu. Vždyť taková Brescia jako nováček hrající o záchranu má v týmu Caraciolu, Edera a Diamantiho

Reagovat
lnterista

tak ti spartani by v kvalitnejsi lize pospolu taky vyrostli

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tu budem muset zkvalitnit přes zimu tak jako tak, protože stoperská dvojice Řepka Brabec není spolehlivá, navíc Kušnír včera taky nepředvedl úplně nejlepší výkon a když se někdo zraní, tak jako náhradu máme Adiabu (OMG) a Kladrubskýho (teď mluvim o krajních becích)...

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, chce to začít přemýšlet o tom kdo Brabce s Řepkou postupně nahradí do budoucna, co se týká krajů, tak nekoho by to chtělo kvalitnějšího na lávku na levýho beka, na pravým jak Kladrubskej tak Adiaba zahrát dokážou, i když optimální to neni, Kušnír má do bývalé formy daleko, ale to se neni čemu divit, když tak dlouho nehrál, věřim že přes zimu potrénuje, odehraje pár přáteláků a na jaře bude dobrej.

Reagovat
Tsigi

15 až níž, spíš výš než níž

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta posledních dní a týdnů by hrála o EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

19.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdy má bejt ten los, nevíte někdo??

Reagovat
smazaný uživatel

17.12.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jižanský cigoši zase ukázali jaký to jsou to jsou č*ráci...Dal bych jim 2 místa v LM a 1 v EL Nechápu, že Doria nebo Palermo na to serou, když na víc než EL stejně nemají, no vlastně ani na tu EL nemají

Reagovat
smazaný uživatel

A ty ses taky ukázal

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sem hrozně rád že Sparta postoupila

Reagovat
smazaný uživatel

to každý fanoušek českého fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu moc nevěřím , našlo se dost lidí co fandilo radši Palermu .

Reagovat
smazaný uživatel

právě na ty jsem skrytě narážel

Reagovat
naheCZ

Každý normální fanoušek by měl no sice Spartu nesnáším, ale tohle jim přeji

Reagovat
Kokesh

Včera si to Sparta bez debat zasloužila. Pořád je to ten náš jediný tým, co může v pohárech něco uhrát.

Reagovat
clinger

věřím že z této skupiny by mohli postoupi i Plzeň či Olomouc.přes druholigové Lausane a odevzdaný Palermo

Reagovat
Ligter

To bych se divil, kdyby se to nebagatelizovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

to zas bude brekotu až Palermo/Neapol/Sampodoria či jiní dostanou díky nízkému klubovému koeficientu v nemistorvské části předkola LM nějaký tým typu Dynamo Kyjev,CSKA nebo Brémy a adios

Reagovat
cristiano.K.

nevím nevím.....sparta hrála dobře bezesporu, po vyloučení moc míč italům nepůjčila,ale stačilo aby Miccoli zavěsil a dneska brečej a jsou za šašky,že si v přesilovce nedokázali pohlídat postup

Reagovat
smazaný uživatel

poky-ACS: Sparta bez šance, pokud se něco nestane v týmu. To zase bude ostuda...brrr

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, že až se bude losovat tak chytíme Reds Moc bych si to přál

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ci to uz tu niekde bolo,ale v talianskom pohari sa uskutocnila paradna oslava golu http://www.youtube.com/watch?v=mRV1Sv5YSKc

Reagovat
smazaný uživatel

Ten mu jí solidně nakouřil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Reagovat
niflheim

fail

Reagovat
smazaný uživatel

Vacek

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze vcera nehralo Slovinske duo - Ilicic, Bacinovic. Konecne som ich chcel vidiet na vlastne oci ked o nich idu same dobre chyry...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam rad Spartu ale s takovym pristupem to Palermu preju . Pastore ukazal typickou Jihoamerickou vlastnot kdyz se nedari tak na to sere , vzdyt celej druhej polocas odchodil , proc ho radsi nevystridal ? sice na nej byl zasedlej rozhdoci ale i tak...

Reagovat
božský John

Všichni moc dobře z FM víme, že "zaujetí pro hru přináší vítězství" ....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Reagovat
herbage

Když jsem viděl včera výkon Palerma, tak jsem se musel smát. V chůzi se hrát fotbal nedá. Žádná snaha, žádná invence a doma se nechají přehrát Spartou s Kladrubským a Kweukem. I když hráli v deseti, tak se vůbec netlačili dopředu, jen stáli a koukali, nevěděli vůbec která bije. Když Sparta vybojovala míč, tak místo aby běželi pomoct obraně, tak se jen procházeli a ti nejaktivnější dokonce vyklusávali k vlastní bráně. Výkon na zvracení, ty hráče bych bičoval a hnal kolem stadionu až do rána. Přál jsem Spartě jako nikdy i kdžy neměla jejich kvalitu, chtěl hrát a chtěla vyhrát. Další z řady trapasů italského fotbalu a jestli si škodí úmyslně, tak jsou vážně dementi

Reagovat
Pinturicchio

Po včerejšku už Ti, bohužel, musím dát ve spoustě věcí zapravdu. Něco je fakt špatně.

Reagovat
herbage

V Serii A to tak nevynikne, když hrají oba týmy s podobným nasazením, ale v mezinárodním srovnání je ten rozdíl až propastný

Reagovat
Pinturicchio

Ale zase nepletme dvě věci dohromady - skutečné nasazení, respektive možnosti a to, že na to ty týmy serou ( ), viz GATTUSO 03.12.2010 11:53 v téhle diskusi.

V CHL je to jiné, tři italské týmy a všechny postupujou. Ale dobře "nám" tak, asi potřebují padnout na hubu a znovu si uvědomit, že hrát naplno by se mělo v každé soutěži, kam se ten tým kvalifikuje.

Reagovat
DelPiero137

Vsetky tymi nie su rovnake. Suhlasim s teobu ze je to trapas, halvne pre fanusikov ktory veria idu na zapas vo viere ze ich klub vyhraje.

Niektore kluby ked chcu tak vedia. Inter, AS, AC, Doria v barazi, Juve proti Chelsey vedia ked chcu. Len je otazka kedy chcu. A to ze vela krat sa nato vyflaknu, znizuje ich kvalitu. Kazdy kontakt so zahranicnym superom je dolezity.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, bohužel Sparta se taky do útoku nehnala a hrála chvílema v chůzi, což se jí mohlo vymstít, myslím, že kdyby kluci měli míň respektu a nedrželi se tak úzkostlivě cíle hrát na remízu tak mohli Palermu daleko více zavařit a vyhrát třeba o 2 góly, ale hlavní je postup. Z výkonů italskejch mužstev v Evropě nejsem vůbec nadšenej, ale dokud se jednou za pár let bude dařit milánským klubům vyhrát LM tak to nikdo řešit nebude.

Reagovat
Arne

"Je pro nás absolutní čest, že můžeme hrát na mezinárodním poli, a i dvojí vytížení rádi přijímáme." Nuri Sahin

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Nuri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Ligter

Reagovat
10

Reagovat
Kaze

Příští rok tedy bude v SA 3 nebo 2+1 postupující?

Reagovat
Kongo

Ostatne jak je u italskych tymu zvykem v EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to v Itálii bylo vždycky. Jenže dřív měla italská mužstva kvalitu na to, aby i s prstem v zadku postupovala až do závěrečných kol, kdy to pro ně začalo být zajímavé. Ted už tu kvalitu nemají, takže to musí začít brát vážně.

Na druhou stranu: EL je sice zajímavá, ale opravdu podřadná soutěž. S pohárem UEFA před deseti lety se to vůbec nedá srovnávat. To pravidelně vítězili giganti jako Bayern, Inter, Parma a ten pohár měl pomalu větší kvalitu než LM. Pak se všechny velkokluby dostaly do LM a pohár UEFA naprosto poklesl.

Když se tak člověk zamyslí: Přineslo třeba Seville dvojnásobné vítězství nějakou zásadní změnu postavení? Ne. Porád je to jeden z mnoha slušných španělských klubů, které se občas dostanou do LM, kde jsou rády za osmifinále. Neusadila se pevně na třetím místě, natož aby začala ohrožovat Real s Barcou. Italské kluby to berou asi zrovna tak. Vítězství nebo jiný úspěch v EL jim nepřinese nic navíc, je to jen trofej do vitríny, vedoucí postavení 3 velkoklubů to neohrozí.

Reagovat
Shevchenko

100 pro CALCIO !

Reagovat
smazaný uživatel

Minule jsem povídal, že by se pastore celkem hodil do Barcelony, ale včerejší zápas jasně ukázal, že to není týmový player, je nedisciplinovaný a pod tlakem nicmoc nevymyslí.. Takže atributy, který jsou teď hodný Realu Madrid

Reagovat
Jajinek

soudíš podle včerejška? ses zbláznil ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já s ním dohromady viděl asi jen 5 celých zápasů.. Ale on i jeden takový zápas za sezonu dokáže o hráčově charakteru něco povědět, obzvlášť když se jedná o takhle klíčový duel..

Reagovat
Jajinek

klíčový duel?...

Reagovat
smazaný uživatel

Postup ze skupiny není klíčový duel?

Reagovat
Jajinek

no pro Palermo vyloženě nebyl, když nechali celou osu mužstva sedět...

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba si jen prostě mysleli, že to na Spartu bude stačit.. Přece nejsou tak debilní, aby vypouštěli EL.

Reagovat
Jajinek

bohužel jsou

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou fakt blbci..

Reagovat
smazaný uživatel

A on chudák musel hrát. Ale bylo vidět, že se šetří na Neapol.

Reagovat
smazaný uživatel

Spagetaci jste marni

Reagovat
vanGomm

Gratulace Spartě k postupu do 16ti finále,nebo jak se to v té EL jmenuje.Jiný náš tým by s největší pravděpodobností nepostoupil.Myslím,že v současnosti je Sparta jediný ligový tým,který můše tu EL trochu hrát.Ovšem na LM nemá ani ona.Uvažovalo se,že na zápas s Moskvou bude autobus.Drtivá většina,ale řekla,že už o nic nejde,tak se nikam nejede.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele