PALACIO ZŮSTÁVÁ V BOCE

04.01.2007, 12:13
Aktuality
Příchod Rodriga Palacia do Barcelony se prozatím minimálně odkládá, argentinský záložník totiž dal před možností angažmá v Katalánsku přednost prodloužení kontraktu v Boce Juniors, kde je nyní smluvně vázán do léta 2010.

"Chci zůstat v Boce. Jsem zde spokojený a mám tady všechno, co bych měl i v evropském klubu," prohlásil argentinský útočník těsně po podpisu nové smlouvy.

Rodrigo Palacio tímto krokem odmítl možnost hrát za Barcelonu, zájem o něho měl i Real Madrid. A kdo ví, možná se na "Starý kontinent" ani nikdy jako hráč nepodívá. "Nevím, jestli někdy vůbec budu hrát v Evropě, protože jsem v Boce velmi šťastný," zpochybnil Argentinec své evropské angažmá.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*Andy Conceicao

tak těch mých 60% bylo zcela zcestných

Reagovat
smazaný uživatel

Zájem Realu? Nepamatuju se, útočníků máme víc než dost...

A bacha, v prvním odstavci má být taky útočník, Palacio záložník asi fakt není...

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že nepřestoupil asi má moc rád svuj tým takovýhle hráču je třeba si cenit

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

to je panečku odpověď jak má být

Reagovat
smazaný uživatel

Takovýhle hráče se cení to jsou totiž nejlepší hráče věrnost týmu to už se nevidí teď jsem četl, že Matuzalem ze Šachtaru prej odejde a kam no přece do Romy fakt mě to zklamalo, že odejde (nejspíš v létě) je to náš nejlepší hráč. Co bych dal za to aby bylo takových hráču víc ale vše se točí kolem peněz už je to tak škoda do Matu bych to nikdy neřekl ale co příšel z Brescii a odejde do Romy. Koupil jsem si jeho dres teď ho vyhoim. Rodrigo Palacio je borec to je přesně hráč, žádne prachy ale věrnost týmu to je ono co většině hráču v dnešní době chýbí. Pro mě Palacio je nejlepší ne jako hráč ale jako člověk

Reagovat
Bender

Nevadí, do FCB seženem lepšího útočníka....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele