ONLINE: Než se v Anglii dochumelí...

31.01.2019, 14:07
Aktuality
Deadline Day bývá na ostrovech velké pozdvižení. Kluby vytahují z kapes peníze v panické hrůze, že do konce sezóny neseženou potřebnou posilu, a tak se předhání ve zbytečných investicích do fotbalistů, kteří neodpovídají cenovce jim určené. A někdy jsme taky svědky skvělého přestupu, samozřejmě. Letos to sice na žádné dostihy nevypadá, naděje však umírá poslední.

Už letní deadline nuda je určitou předzvěstí toho, že se celky Premier League možná poučily a svoje intence k utrácení jakž takž rozprostřely do celého ledna. Anebo na posilování rezignují. A co nás tedy dneska čeká? Zatím se spekuluje o zájmu PSG o Williana, Real Madrid se zase údajně ptá na Marcuse Rashforda. Největší bombou se tak jeví potenciální přestup Petera Crouche do Burnley.

Zrekapitulujme si raději uplynulé dění. V posledních dnech a týdnech se výrazně činila jenom Chelsea. Na Stamford Bridge přišel Gonzalo Higuaín, směrem z klubu se naopak pakovali Álvaro Morata a Cesc Fábregas. Blues utráceli i směrem do budoucna, doposud nejdražším nákupem ledna je Christian Pulisic, jenž se bude ještě na jaře loučit s Dortmundem.

Poměrně zajímavě posílil i Bournemouth. Z Liverpoolu si koupil Dominica Solankeho a v balíčku s ním získal na hostování do konce sezóny pravého obránce Nathaniela Clynea. Defenzivu posílil i Chris Mepham. Naopak Southampton zažívá překvapivý odliv - Cédric Soares odešel hostoval do Interu, na přestup Saints pustili Manola Gabbiadiniho i Stevena Davise.

Jinak se toho ale zas až tolik nestalo. West Ham získal dopingového hříšníka Samira Nasriho, defenzivně trápící se Fulham posílil útok Ryanem Babelem a uvidíme, jestli Arsenal udělá terno s hostováním Denise Suáreze z Barcy. Wolves přetavili Jonnyho hostování z Atlética v přestup. No... a to je vlastně všechno. V rámci ligy si ještě Huddersfield vypůjčil z Crystal Palace Jasona Puncheona, jenž se tak z nevyužitého náhradníka stal v mžiku oka oporou.

Fotbalisté Premier League spíš opouštěli. Talentovaný Brahim Diaz vyměnil Man City za Real Madrid, bývalý "Lišák" Vicente Iborra bude od nynějška oblékat dres Villarealu. Navíc jsme svědky hromadného belgického exitu směr čínské peníze. Mousa Dembélé už se nechce dělit o minuty v Tottenhamu a po Mourinhově vyhazovu už nekvete pšenka ani Marouaneovi Fellainimu v Manchesteru United.

Ať už se dnes dočkáme čehokoli, věřme, že všechny helikoptéry a letadla docestují na místo určení v pořádku. Další tragédii, jako se stala v říjnu v Leicesteru, nemluvě o ještě citlivé nehodě dosud stále ještě pohřešovaného Emiliana Saly, si nepřeje vůbec nikdo.

Teď už se ale pohodlně usaďte, v následujících zhruba 10 hodinách vás budeme provázet tím nejzajímavějším, co Premier League, ale i nižší anglické soutěže, na přestupovém trhu nabídnou.

14:09 A začneme jednou už několika minutami zaprášenou aktualitou. Fulham se přece jenom jal vyztužit defenzivní řady a zhlédl se při tom v české nejvyšší soutěži. Novou posilou Cottagers by se měl stát stoper Michael Ngadeu ze Slavie - ta by měla za osmadvacetiletého Kamerunce inkasovat okolo 4 milionů liber.

14:19 OFICIÁLNĚ: Taky Newcastle posiluje zadní řady, na hostování do konce ročníku přichází z Monaka levý bek Antonio Barreca.

14:24 Na hostování Charlieho Austina se ptají hned čtyři celky z Premier League. Southampton ho však půjčit odmítá - buď trvalý přestup, nebo nic. Komu by vytáhlý útočník vytáhl trn z paty? Že by Cardiff?

14:32 Fanoušci Chelsea může po bezprecedentní porážce od Bournemouthu těšit alespoň setrvání Calluma Hudson-Odoie. Definitivní tečku za již smeteným zimním transferem právě učinil trenér Bayernu Niko Kovać, podle nějž se v souvislosti s anglickým mladíkem "nic víc nestane".

14:38 Claudio Ranieri připomněl, že Fulham na závěr letního přestupového období přivedl hned pětici hráčů. Věří, že "něco dobrého" se stane i dnes.

14:40 Vezměte si styl hry Burnley. Vezměte si tuhle statistiku. Můžou Clarets na příchodu Petera Crouche vůbec tratit? Pro připomenutí, Crouch v Premier League nasázel 108 gólů - víc zvládla jen třiadvacítka vyvolených. Hlavou ale legendární dlouhán vstřelil úplně nejvíc branek v historii PL. 53.

14:56 THROWBACK: Dnešní Deadline Day vypadá vcelku nudně a nic se na tom patrně nezmění. Proto si připomeňme poslední den přestupového období zpřed 8 let, který byl naopak dost možná nejdivočejší v historii. Chelsea koupila za 50 milionů Fernanda Torrese a vytvořila britský rekord. Liverpool si za utržené peníze pořídil hned dva útočníky - Andyho Carrolla a Luise Suáreze. Chelsea kromě toho z Benficy vykoupila Davida Luize.

15:00 - Do konce přestupového období zbývá 9 hodin.

15:05 Napilno bude mít agent Michyho Batshuayie. Maurizio Sarri o jeho jarní služby nemá zájem, a tak si belgický útočník musí za každou cenu najít jiné angažmá. O hostování se uchází West Ham a Real Betis, přičemž Chelsea proti vypůjčení svého hráče nic nenamítá.

15:15 Co se momentálně honí hlavou Lazaru Markovićovi? Před čtyřmi lety kroutil v Liverpoolu svou jedinou obstojnou sezónu, načež vystřídal čtyři kluby při hostování. Letos je ale v roli aktivního hráče pod smlouvou, avšak bez angažmá. Něco jako Danny Drinkwater. Reportér liverpoolského Anfield Wrapu Josh Sexton se nyní nabízí, že srbského fotbalistu odveze až na tréninkové hřiště týmu, který by o něj měl zájem.

15:21 OFICIÁLNĚ: Obránce Tyrone Mings opouští Bournemouth, do konce letošní sezóny bude oblékat dres druholigové Aston Villy. Urostlý zadák na podzim odehrál jen pět ligových zápasů - a pouze jedinkrát vydržel na hřišti od první do poslední minuty.

15:27 Newcastle už si dnes zajistil služby obránce Antonia Barrecy, ale to není všechno. Za rekordních 21 milionů míří na sever Anglie Miguel Almíron. Přestup ofenzivního záložníka Atlanty United by měl být potvrzen každou chvíli.

15:33 OFICIÁLNĚ: No a je to tady. 21 milionů liber putuje do Atlanty a čtrnáctiletý rekord Michaela Owena je pokořen. Newcastle získal Miguela Almírona.

15:42 A kdo tenhle Miguel Almíron vlastně je? Čtyřiadvacetiletý ofenzivní záložník reprezentuje Paraguay a umí zahrát i na obou křídlech. Pro Newcastle by tak mohl fungovat na pozici spojky v systému 3-4-2-1 i pod útočníkem v defenzivnější variantě 5-4-1. Minulý rok pomohl Atlantě k vítězství v MLS - v základní části nastřílel 12 gólů a u 13 asistoval. V play-off se prosadil jedinkrát.

15:49 Tak jo, králem Deadline Day bude asi Newcastle... kde ale sakra vázne ten Peter Crouch?

15:59 OFICIÁLNĚ: No a poraženým Deadline Day bude nejspíš Tottenham. Nejenže na White Hart Lane (ehm) tradičně nikdo nepřijde, kádr se naopak ještě zúží. Do Monaka putuje na hostování do konce sezóny Georges-Kevin Nkoudou.

16:00 - Do konce přestupového období zbývá 8 hodin.

16:08 V Monaku bude asi dneska hodně živo. Youri Tielemans je od rána v Leicesteru, kde kompletuje smlouvu na hostování do konce sezóny! Opačným směrem by měl zamířit Adrien Silva, který za Foxes letos stejně prakticky nehraje...

16:17 Fulham chystá podpisové dostihy. Kromě Ngadeua, který už je na cestě do Londýna, hodlá aktuálně sestupující celek přivést další dva obránce - Youssoufa Sabalyho a Havarda Nordtveita! Tihle dva by přitom mohli projít zdravotní prohlídkou i mimo tréninkové centrum Fulhamu - aby se vše stihlo včas.

16:34 Tottenham má hráčů pořád moc a rád by se ještě zbavil Vincenta Janssena. Za holandského útočníka a jeden z nejméně povedených nákupů v Premier League za poslední léta žádá 15 milionů liber. Schalke má o forvarda zájem, ale nemůže si ho dovolit. Totéž platí o Betisu.

16:38 ...Crouchy?!
16:42 Manažer Burnley Sean Dyche potvrdil, že Peter Crouch je na cestě do Lancashire. Do Stoke City opačným směrem zamíří Sam Vokes, který se s Clarets rozloučí po šesti a půl letech.

16:48 OFICIÁLNĚ: Jeden den naštvete Claudia Ranieriho, druhý už si pakujete kufry. Aboubakar Kamara opouští Fulham, zbytek sezóny stráví na hostování v tureckém Malatyasporu.

16:53 Že Anthony Martial podepsal v Manchesteru United novou smlouvu do roku 2024, už asi víte. Možná ale nevíte, že francouzský reprezentant bude na Old Trafford pobírat 250 tisíc liber týdně. Tak to alespoň uvádí Sky Sports.

17:00 - Do konce přestupového období zbývá 7 hodin.

17:04 Sean Dyche se nechal slyšet, že kontrakt Petera Crouche bude krátkodobý a potrvá pouze do léta. Více informací se prý brzy dovíme z oficiálních stránek Burnley.

17:13 Jedna z Championship: Tom Huddlestone by si mohl na stará kolena vyzkoušet Serii A, zájem o něj má Udinese. Že by Frank Lampard přišel v Derby o jednoho z důležitých středopolařů?

17:23 Michymu Batshuayimu se krátí čas. Pro jeho zájemce jsou problematické jeho platové požadavky, Belgičan prý nehodlá jít pod 160 tisíc liber týdně, což je pro Everton i Real Betis nepřijatelné. Seriózněji vypadá zájem Tottenhamu, který by zřejmě adekvátní smlouvu poskytl - tuto variantu však téměř jistě zamítne sama Chelsea.

17:36 OFICIÁLNĚ: Leandro Bacuna, kterého si možná pamatujete z Aston Villy, posiluje Cardiff. Pravý obránce podepsal ve Walesu smlouvu do léta roku 2023.

17:42 Reece Oxford je blízko nového angažmá. Defenzivní univerzál West Hamu hraje v letošní sezóně pouze za rezervu, a tak se Kladiváři nebrání poslat ho na hostování do konce ročníku do německého Augsburgu.

17:49 Peter Crouch je momentálně 17. nejstarším střelcem v historii Premier League, v květnu minulého roku se trefil ve věku 37 let, 3 měsíců a 13 dnů. Kdyby se gólově prosadil letos v Burnley, posunul by se v této tabulce do TOP 10. Květnový zásah by ho zařadil na sedmou příčku.

17:54 Cestu z Chelsea si rozmyslel Gary Cahill, o něhož měl zájem Fulham, Juventus a, překvapivě, Monako. Zatímco s Fulhamem si vítěz Premier League, Ligy mistrů či Evropské ligy neporozuměl po finanční stránce, do zahraničí se mu momentálně asi zas až tolik nechce. V létě mu na Stamford Bridge končí smlouva a bude k mání zadarmo, což zvýhodní jeho vyjednávací podmínky.

18:00 - Do konce přestupového období zbývá 6 hodin.

18:16 Na západní frontě klid, a tak si zatím můžeme zrekapitulovat oficiálně potvrzené transfery z lednového Deadline Day. Která posila se podle vás chytí nejlépe: Suárez v Arsenalu? Almíron či Barreca v Newcastlu? Nebo snad Bacuna v Cardiffu?

18:20 Peter Crouch dorazil do tréninkového centra Burnley, kde už brzy podepíše smlouvu do konce sezóny.

18:38 Když někdo přijde, musí taky někdo z kola ven. Křídelník Newcastlu Jacob Murphy má před podpisem hostování do konce sezóny ve West Bromwichi.

18:50 OFICIÁLNĚ: Reece Oxford už je hráčem Augsburgu. Z West Hamu bude v 15. týmu německé Bundesligy hostovat do závěru letošní sezóny.

18:55 Ohledně Reece Oxforda se vynořily zajímavé spekulace. Zatímco West Ham oznámil, že mladíka uvolnil do konce letošního ročníku, Augsburg zveřejnil, že si Oxforda zavázal až do konce sezóny 2019/20.

18:58 Velkou posilu hlásí Salford City, z většiny vlastněný hráči z legendárního ročníku 92' z Manchesteru United. FA schválila, aby se ředitelem klubu z 5. anglické soutěže stal David Beckham!

19:00 - Do konce přestupového období zbývá 5 hodin.

19:06 OFICIÁLNĚ: Záložník Leicesteru Adrien Silva stráví jarní část letošní sezóny v Monaku.

19:13 Přestože je německé přestupové okno už zavřené, hostování Emile-Smith Rowea z Arsenalu do RB Lipsko bude prý brzy oficiální.

19:19 OFICIÁLNĚ: Obránce Evertonu Cuco Martina na podzim hostoval ve Stoke City, zbytek sezóny ale stráví jako host ve Feyenoordu.

19:22 OFICIÁLNĚ: Jak slíbili, tak i učinili. Emile-Smith Rowe bude po zbytek sezóny hostovat z Arsenalu v Lipsku.

19:37 Tottenham smetl ze stolu hostování Vincenta Janssena v Realu Betis.

19:40 OFICIÁLNĚ: Brighton získal zajímavou posilu do ofenzivy. Dvacetiletý útočník Jan Mlakar přichází na přestup z Mariboru, kde na podzim nasázel 9 gólů.

19:59 Agent Michyho Batshuayie má asi telefon horký od samého telefonování. Tottenham, West Ham i Real Betis jsou definitivně ze hry - a teď se hledají další zájemci. Pořád platí klíčová podmínka, 160 tisíc liber týdně pro Basthuayie.

20:00 - Do konce přestupového období zbývají 4 hodin.

20:05 OFICIÁLNĚ: Peter Crouch je hráčem Burnley! U Clarets podepsal smlouvu do konce sezóny. Tweety už bůhvíproč do článku vkládat nejdou, tak si skvělé oznamovací video užijte aspoň tady.

20:16 OFICIÁLNĚ: No a opačným směrem se stěhuje Sam Vokes. Ve Stoke City podepsal smlouvu do léta roku 2022.

20:29 OFICIÁLNĚ: Vydělat si katarské peníze? Pro Bonyho Wilfrieda jasná volba - alespoň do konce letošní sezóny. Přesně tak dlouho bude hostovat ze Swansea v Al Arabi.

20:39 OFICIÁLNĚ: Křídelník Tottenhamu Anthony Georgiou bude do konce sezóny hostovat ve španělském Levante. Jednadvacetiletý fotbalista hrál na podzim pouze za rezervu.

20:48 OFICIÁLNĚ: Lucas Piazón doplnil více než čtyřicetičlennou armádu hostujících hráčů Chelsea. Brazilec bude hrát do konce sezóny v Chievu - zoufale posledním týmu Serie A.

21:00 - Do konce přestupového období zbývají 3 hodiny.

21:03 OFICIÁLNĚ: Youri Tielemans bude do konce sezóny hostovat v Leicesteru.

21:12 Maurizio Sarri přišel o Cesca Fábregase, ale náhradu nezískal. Chelsea se zajímá o Abdoulaye Doucourého z Watfordu, ale času jí už moc nezbývá. Hornets se navíc k prodeji úplně nemají.

21:46 Dvacetiletý záložník Evertonu Beni Baningime bude ve zbytku sezóny hostovat ve Wiganu, právě prochází zdravotní prohlídkou. Já vím, ale nic zajímavějšího se fakt neděje...

21:55 Fulham má pořád v plánu podepsat tři obránce - nejblíž je prý momentálně přestup Håvarda Nordtveita z Hoffenheimu.

22:00 - Do konce přestupového období zbývají 2 hodiny.

22:11 Mimo ostrovy: Barcelona dokončila přestup Jean-Claira Todiba. Devatenáctiletý záložník přichází z Toulouse, v katalánské metropoli podepsal smlouvu do léta roku 2023.

22:22 Andy King také odchází ze svého kmenového klubu za větší porcí minut. Velšský záložník Leicesteru City právě podstupuje lékařskou prohlídku v Derby County.

22:26 Paris Saint-Germain nevzdává boj o Idrissu Gueyeho z Evertonu. Původní nabídku 21,5 milionu liber zvýšili Pařížané na 26 milionů.

22:41 Michy Batshuayi se podle Sky Sports dohodl s Crystal Palace. Eagles mají zájem dokonce i o trvalý přestup.

22:52 S Lucasem Piazónem má Chelsea na hostování neuvěřitelných 42 hráčů. Složili byste z těchto hráčů základní sestavu? Tady je ta moje: Eduardo - Aina, Kalas, Zouma, Kenedy - Moses, Bakayoko, Mount, Pulisic - Abraham, Morata

22:58 OFICIÁLNĚ: Trvalý přestup z toho nakonec není, Michy Batshuayi však alespoň bude mít kde hrát. Crystal Palace si zavázala jeho služby do konce letošní sezóny.

23:00 - Do konce přestupového období zbývá 1 hodina.

23:02 S Batshuayiem se modrá hostující horda rozšířila na číslo 43. Moje ideální sestava se ale nemění...

23:05 OFICIÁLNĚ: Obránce číslo jedna už je v Chalupě. Fulham potvrdil příchod Havarda Nordtveita na hostování do konce sezóny.

23:23 Hostování Michyho Batshuayie v Crystal Palace nakonec ještě oficiální není, jak tvrdilo Sky Sports. Belgičan je ve Valencii a podrobnosti kontraktu s Eagles stále ještě dolaďují.

23:27 Novinky o přestupu Michaela Ngadeu do Fulhamu od zdroje z nejpovolanějších.

23:33 Will Grigg by měl v nejbližších minutách dokončit přestup z Wiganu do Sunderlandu.

23:39 Ve zbývajících minutách to bude hlavně o Ngadeuovi a Batshuayim. Situace belgického forvarda je podle Davida Ornsteina 50 na 50.

23:49 OFICIÁLNĚ: Hvězda ME U21 v roce 2017 Jeremy Toljan na čas opouští Borussii Dortmund, jarní část letošní sezóny stráví na hostování v Celticu.

23:57 OFICIÁLNĚ: West Bromwich zkompletoval hostování Jacoba Murphyho. Anglický křídelník stráví na Hawthorns zbytek sezóny.

00:00 BIM BAM! Přestupové období skončilo! Pro týmy Preimer League to však klid neznamená. V případě, že se na transferu celky dohodly již před půlnocí, mohou ještě s hráči vyřizovat individuální podmínky i nyní. Jako třeba v případě Michaela Ngadeua.

00:04 OFICIÁLNĚ: Z Newcastlu putují také Rolando Aarons a Achraf Lazaar. Oba dva budou na jaře hostovat v Sheffieldu Wednesday.

00:11 Crystal Palace oznámilo, že odeslalo FA potřebné dokumenty k vyřízení hostování Michyho Batshuayie. Teď už se jen čeká na schválení.

00:14 OFICIÁLNĚ: Na podzim hostoval v Aston Villa, ta o něj však ztratila zájem. Proto bude Yannick Bolasie na jaře hostovat v Anderlechtu.

00:16 To jsou věci! Jaroslav Tvrdík právě na Twitter napsal, že i přes vstřícné kroky Slavie Praha nakonec Fulham Michaela Ngadeu nezíská!

00:20 Tak teď už se čeká jen na toho Batshuayie...

00:33 OFICIÁLNĚ: Namísto posílení obrany opouští Fulham jeden ze záložníků. Stefan Johansen bude po zbytek sezóny hostovat ve West Bromwichi. Norský reprezentant odehrál na podzim ve Fulhamu 12 zápasů, poslední však v polovině prosince - důvěru Claudia Ranieriho nezískal.

00:40 OFICIÁLNĚ: Také Tom Carroll mění na poslední chvíli působiště. Ze Swansea odchází hostovat do Aston Villy, ta má navíc možnost v létě přetavit hostování v přestup.

00:52 Představitelé Crystal Palace, Chelsea i Michy Batshuayi jsou momentálně v Cobhamu, kde pracují na posledních podrobnostech hostování. Tak šup, šup...

00:56 Podle informací Sky Sports Fulham aktivoval výstupní klauzuli Youssoufa Sabalyho ve výši 12 milionů a dohodl se i s hráčem. Poté už se však manažerům Cottagers nepodařilo spojit s vedením Bordeaux. Přestože to zkoušeli 4 hodiny. Lídři francouzského celku prý nereagovali na e-maily ani telefonní hovory.

01:15 OFICIÁLNĚ: Tak teď už to snad oficiální je. Michy Batshuayi je sice nakonec stále ve Valencii, přesto se Crystal Palace podařilo zkompletovat jeho hostování do konce sezóny. Součástí smlouvy však není možnost trvalého odkupu z Chelsea - Belgičan se tak v červnu vrátí zpět na Stamford Bridge.

Fulham se údajně pokouší "pět minut po dvanácté" získat z Liverpoolu Lazara Markoviće, ale to už snad raději bez mé přítomnosti. Já se s vámi po více než jedenáctihodinovém maratonu loučím, děkuji za pozornost a u dalšího - snad záživnějšího - Deadline Day z Premier League na viděnou!

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (467)

Přidat komentář
Uwe háže buly

Letos teda dost veklá slabota od PL klubů, vždycky nakoupili víc hráčů a podle mě i kvalitnější.

Reagovat
Frantszek

Anketa

Reagovat
Y.N.W.A

to je nějaká pracovní verze, kterou zapomněli předělat, ne?

Reagovat
kilobyte

Mě by zajímalo jestli by si někdo opravdu vybral Crouche.

Reagovat
fenixLFC

tak iba jeden z nich ukazal ze na PL ma a vydra to nebol

Reagovat
kilobyte

Měl, už je mu 38. Vydra je o 11 let mladší.

Reagovat
Azazelo RD

Každý soudný člověk.

Reagovat
ondrvo

Jedině two-meter Peter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
elChe

Chybi tam radsi nikoho...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tnt03

Reagovat
Marv

Jednoduchý, v Anglii pochopitelně Crouche a tam kde se hraje fotbal přesně naopak..

Reagovat
Marv

Takže je to vlastně anketa o tom, kolik jsem přijde anglických fanoušků a kolik toho zbytku

Reagovat
Marv

*sem

Reagovat
Pablos

ale Burnley má oba ...proč nemůžu být jako Burnley ?

Reagovat
robbik

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulka

Reagovat
Honda

zdravicko

Reagovat
fabec1222

dík, cením si

Reagovat
smazaný uživatel

RIP in peace

Reagovat
smazaný uživatel

RIP in sea prý je teď v módě

Reagovat
smazaný uživatel

asi zbytečné si dělat nějaké naděje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Denis Suarez je uz v Arsenale na hostovani mam zmiesane pocity z tohto hraca

Reagovat
smazaný uživatel

nevidím v tom pro Arsenal žádný přínos..

Reagovat
smazaný uživatel

prave preto asi ten pocit . . . .

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby ho pořídil Everton, West Ham apod., tak si řeknu OK...ale tohle je divný.

Reagovat
Y.N.W.A

jakože pak by pro Arsenal přínos měl?

Reagovat
smazaný uživatel

takto si to vážně pochopil ?

Reagovat
Frantszek

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Unaiem hrával v Seville na křídle... a pokud ho tam bude Unai využívat i tady, tak snad přínos bude.

Reagovat
smazaný uživatel

oblíbené kluby: Real Madrid ...

Reagovat
smazaný uživatel

Squash player

Reagovat
VojtovaChelsea

Deadline

Reagovat
MySch017

OT: Anthony Martial podpísal s Manchestrom United nový kontrakt do leta 2024!!!

Reagovat
fabec1222

Tohle neni OT

Reagovat
MySch017

S prestupmi to nemá nič spoločné

Reagovat
emanuel habasko

Je, Old Trafford

Reagovat
efjay

Reagovat
Pablos

Reagovat
Bucky

Reagovat
tnt03

To je super zpráva!! Martial je na kraji skvělej! Rychlost, technika, drzost v šestnáctce a dobrá střela. Jen ta jeho huba Jeho "kukuč" je pokaždý tak nasranej

Reagovat
tnt03

Přesně!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wishmaster

Rashford a Real? To už je naozaj riadne slabý Deadline day, keď média vyťahajú toto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marv

To už ovšem není ani úsměvné

Reagovat
Vsadim gule

To protože Ronaldo do united by bylo už moc

Reagovat
Y.N.W.A

jestli dělaj přestupy směrem k deadlinu jako já práci, tak se toho dneska stane ještě hodně... a zítra taky... a pozítří to budou dělat všecko znova

Reagovat
smazaný uživatel

Makáš i v sobotu?

Reagovat
Y.N.W.A

kamaráda, já makám tak, že ani nevím, co je za den

Reagovat
Pablos

dnes je včera a zítra je dnes ...seš ve skluzu

Reagovat
smazaný uživatel

každý den je deadline den? :D

Reagovat
kilobyte

Deadline je vždy až zítra.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý den je sobota

Reagovat
Talker

Pokud se nám podaří zbavit se Williana tak to budu považovat za extrémně úspěšný leden. Ten hráč záměrně sabotuje naši snahu o nějaké dobré umístění v lize.

Reagovat
Whitemedia

j_castelobranco

Willian update (1pm London):

At the moment #Willian has not received an offer from PSG and his representative (Kia Joorabchian) is in London and not in Paris.

Reagovat
Talker

Neser

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Llorise do roku 2025

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Foo-Kin No-Wan. Son dostane krajana.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ondiis
Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Svatej

Reagovat
FUnk

Reagovat
Thorrin

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Y.N.W.A

asi nějaký ohlášení stavby

Reagovat
hyper01

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Alicia

Reagovat
Harakan

Reagovat
ondrvo

Království za obránce!

Reagovat
nasri84

podpisou novy kontrakt se skolicim strediskem svych podavacu micu, jak jeste trapneji zdrzovat zapas :D

Reagovat
nasri84

sry reakne na Piky

Reagovat
bbbauch

takhle nejak si predstavuju reakci na piku

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Můžete prosím případné přestupy či hostování u českých hráčů psát v článku růžově a slovenské třeba bíle? Jen tak pro větší přehlednost, děkuji.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Y.N.W.A

A tady jsou české přestupy:

nikdo nikam nepřestupuje, protože nikdo nikoho nechce

Reagovat
hyper01

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
kilobyte

Tady máš slovenské přestupy:

Reagovat
kilobyte

Reakce na Zlinchester

Reagovat
nani92

máš jednu šancu byť vtipný a takto to dojebeš

Reagovat
kilobyte

Jsem klasický český talent. Je mi 25 let a svou šanci jsem pohřbil špatnou přípravou.

Reagovat
Messy<3

Reagovat
Bucky

And he nails the landing.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to moc brzo?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
nani92

treba ťa poslať na hosťovanie na iné fora

Reagovat
JackDaniels.

Najlepsie na turecke..

Reagovat
tnt03

Reagovat
iamek

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
uff

Reagovat
mojmira

Reagovat
robbik

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
uff

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
Stannis Baratheon

Ngadeu nedojde nakonec. Přijde Jullien.

Reagovat
Messy<3

Reagovat
iamek

Markovič je ještě v poolu?

Reagovat
Usty

Letos 2 zápasy a 1 gól za U23

Reagovat
Pablos

ale jenom jako lazar

Reagovat
mayday

Ten je lazar celej život.

Reagovat
Bandita_Harry

snad si najde nejaky fajn klub a nieco este ukaze, je ho skoda bolo ho treba predat v 2016 a bol by pokoj takto ma najlepsie roky v prdeli

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

zkusil bych si to poslechnout a nekopírovat nějakou blbost z ESPN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

klasicky demagogicky zasch

Reagovat
Swarley

ti dostanou pětku až bude vítr se sněhem

Reagovat
diastan

Reagovat
Kixi Syhimour

Dezinformace

Reagovat
bbbauch

Zase lze. Snih byl pri zapase lfc i minulej rok minimalne jednou, treba proti watfordu v breznu. Proste falesnik

Reagovat
Kornovec

Z Newcastlu mam velkou radost, nesmirne sympaticky klub s bohatou historii. Skoda, ze sejkove radeji sanovali Man City, rad bych videl NU zase po dlouhe dobre v Lize mistru

Reagovat
Beros

Moje řeč

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
tnt03

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mastný Chobot

Ashley sa buchol po vačku som zvedavý na Almiróna, to by mohol byť jackpot. Ale aj totálny prepadák.

Reagovat
fenixLFC

shearer to spravne pomenoval, skor nez buchnutie po vacku ide o to ze sa teraz obnovuju vstupenky a mnoho fans uvazuje ze ich neobnovi

Reagovat
C-M@ster

Tak on hlavně Rafa prohlásil, že pokud nedojdou posily, tak po sezóně končí.

Reagovat
fenixLFC

to si myslim ze by bolo cashleymu uplne fuk

Reagovat
Sandstorm

To by ale nemělo. Nebýt Rafy, tak už jsou dva roky v champu.

Reagovat
fenixLFC

to skor vysvetlovat tomu idiotovi vo vedenie nez mne

Reagovat
smazaný uživatel

alebo aj nieco medzi

Reagovat
smazaný uživatel

Aj lavičkár možno.

Reagovat
Mastný Chobot

neegzistuje

Reagovat
smazaný uživatel

Fú, tak preto prišiel do Atlanty ten ofenz. argentínsky záložník tuším z River Plate. Hm, teším sa naňho.

Reagovat
smazaný uživatel

The tranfermarkt PL insider on Smith-Rowe:

Smith Rowe is one of five youngsters who don't necessarily see their future with the Gunners. Leipzig has been monitoring him for one and a half years. RB was one of multiple Bundesliga loan options for him, but also the one club among them that could pay the asking price in case of a fix transfer. Leipzig are also closely watching Xavier Amaechi.

Asked why they don't see their future only at Arsenal:

Minimal chances for consistent game time. The trick of satisfying youngsters by playing them in early League Cup ties or against third rate opposition in the Europa League doesn't work anymore on the more ambitious among them, who have seen colleagues like Sancho, who would have faced a smiliar fate had he stayed in England, take an exceptional development in the Bundesliga.

The so called middle way of loaning them to a Championship club doesn't work out as easily anymore, too, because there a group of clubs has formed that primarily wants to get promoted, so young loan players from whose development and increase of value they don't profit don't fit their recruiting system anymore.

Furthermore those youngsters are very well connected today. On one hand they know each other personally from years of training together in several youth selections and on the other hand they are connected via a network of agents and middle men, who in recent years have worked to make the way to Germany easier.

ak nam nasledne zdrhne natrvalo tak to mozme cele rozpustit

Reagovat
Ondiis

"Minimal chances for consistent game time. The trick of satisfying youngsters by playing them in early League Cup ties or against third rate opposition in the Europa League doesn't work anymore on the more ambitious among them..."

A co bys radši? Ať hraje v základu s dalšími mladíky a hrajeme o 10. místo? Imho zrovna kolem něj si fanoušci Arsenalu vytvořili neopodstatněný hype. Hostovačka je správná volba

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
elChe

Koukám, že největší přestupovou bombu zatím udělala kometa

Reagovat
smazaný uživatel

Tielemans bude pro lišky terno. Akorát je mi líto Silvy, přijde mi že ani pořádně nedostal šanci něco ukázat

Reagovat
Ondiis

Fulham přivede 3 obránce nakonec? Nejen, že si to zase nesedne, ale je to i špatná výchozí pozice pro Ngadeua

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, možná si sednou všichni tři.

Reagovat
Ondiis

No zrovna ti další dva jsou celkem solidní jména, ti sedět nebudou

Reagovat
salami

sabaly by jim ale dost pomohl.

Reagovat
Stannis Baratheon

Jullien a Ngadeu - o nich se mluví jen ne? Jenže Jullienův přestup možná ztroskotá, protože Toulouse už opustil Todibo, a nesehnali by rychle náhradu za 2 stopery.

Reagovat
Stannis Baratheon

O Nordtveitovi slyším teda poprvé, tak nevím, a Sabaly je přeci jen jiná pozice.

Reagovat
RadekVonCZE

Nordtveit hrál za West Ham. Nevím jestli jsi myslel kdo to je nebo že jsi nevěděl že přijde.

Reagovat
Stannis Baratheon

Samozřejmě vím kdo Nordtveit je, jen jsem o něm neslyšel v souvislosti s Fulhamem.

Reagovat
Sandstorm

Jejich současní obránci jsou na úrovni champu, takže pokud se chtějí udržet, je logický, že přivádí nové obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajou na 3 stopery.

Reagovat
KingMaster13

Spíš rozjednali 3 hráče, kdyby jim to někdo odmítl. Je možný, že pak jednoho odmítnou a koupí jen dva. Co si budeme stopery potřebují nutně dva, protože co předváděli ti ostatní během sezony to bylo neskutečný

Reagovat
Ondiis

tak to tak nakonec dopadlo a odnesl to Ngadeu. A ten Sabaly nakonec taky nedorazil, ne? Fakt by mě zajímalo, jestli dosáhl Fulham svého. Nordtveit je nevytrhne imo

Reagovat
KingMaster13

Nezvládli to stihli podepsat jen jednoho stopera, což si myslím, že je pro ně málo.

Reagovat
Ondiis

vždycky můžou dát Chaberse na CB místo na DM no, i když na tom DM nehraje špatně

Reagovat
Mastný Chobot

Suarez oficiálne no. 22 som zvedavý naňho

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že to není stoper

Reagovat
Ondiis

trochu mě znervóznilo video z lékařské prohlídky : "When did you last play?" "Eeeehm." "... or trained?"

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marv

To už jsme mohli rovnou vzít toho Fellainiho..

Reagovat
Sandstorm

Chudák Mesut, teď už se nedostane ani na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

konečně se vám po 5.5 letech povedlo získat Suareza

Reagovat
bbbauch

A nestalo to ani tu libru navic

Reagovat
Golasso

Čekali jsme na nějakého, který nežere lidi

Reagovat
Mastný Chobot

@mattspiro

Can confirm that #PSG midfielder Christopher Nkunku is still hoping to seal #Arsenal loan today. But as it stands the two clubs are worlds apart on valuation of buy option. PSG want significantly more than the €20m offered by Gunners

hm

Reagovat
Swarley

a ten Banega nakonec nic?

Reagovat
masly008

Snad ne. Nestraš.

Reagovat
Hokaido

Jako blesk z čistého nebe se snesla informace, že Youri Tielemans je od rána v Leicesteru, kde kompletuje smlouvu na hostování do konce sezóny!

Tohle je top. O Tielemansovi už se mluví asi týden a v Leicesteru je už od včera.

Reagovat
Free_player

Crouch z5 v PL!

Reagovat
Vsadim gule

Určitě z toho bude mít hlavu v oblacích

Reagovat
Free_player

tak to on má pořád

Reagovat
robbik

Ty krávo.. Tottenham má klíčové hráče do března out, hrajou tužku, v lize sice zatím vítězí, ale... a nikoho nepřivedou, jen pouští. Nkoudou ven, Jansenna taky pryč, kdyby ho radši zkusili místo Llorenteho.. Ach jo, takže do března vypadnou z LM a budou rádi (hodně) za třetí místo v PL...

Reagovat
Free_player

klasika no bohužel ...

Reagovat
Stannis Baratheon

tak Llorentemu to teď docela jde

Reagovat
FUnk

ale odchazi nepotrebni hraci, jansen nehral, nkoudou dva zapasy a llorente zustava, však hraje v zakladu...

Reagovat
robbik

To je pravda, ale stačí, aby se v následujích dvou zápasech zase zranili dva hráči a už by mohli chybět... teda Jansenn asi ne, ten si ve Spurs nekopne, ale..

Reagovat
smazaný uživatel

že by Tottenham dal 160k týdně Batshuayovi? vždyť by to byl druhej nebo třetí nejlíp placenej hráč v klubu

Reagovat
Free_player

pochybuju to by mu Levy nedal nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

1. Pochettino by ho nechtěl

2. Levy by mu nabídl tak 80k týdně

2.1 Tím pádem by k nám jít nechtěl sám Batshuayi

3. Tottenham nikoho dneska nepřivede

4. Tottenham nikoho dneska nepřivede

Reagovat
Euphael

4. Arsenal a až za 5. Tottenham nikoho dneska nepřivede

Reagovat
Free_player

vy už máte aspoň Suáreze na chvíli

Reagovat
oli9

Crouch mozna tak pred 10 lety , ted uz je mimo a stary... a ten jeho styl

Reagovat
Riviera Kid

https://youtu.be/-eTf-IdX5Mc

Borci, čas 1:40 co je to za film??

Reagovat
diastan

Ballad of Buster Scruggs

Reagovat
Riviera Kid

Děkuji.

Reagovat
kolouch

Tri sezony prakticky paberkujete, na posledni staci vybouchnete uplne a pak si reknete o 160k liber tydne. Sebevedomi by Michy

Reagovat
Euphael

lol

Reagovat
Briggus

neřekl bych že by v Dortmundu paběrkoval

Reagovat
kolouch

I pres povedeny pulrok v Dortmundu bych jeho posledni tri sezony nazval paberkovanim

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš by Sukisa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

je to blazen

Reagovat
PhilipS

Bez prdele bych Ngadeua do Arsenalu bral. Byl by tam nejlepší stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Tak to není velké měřítko.

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Liquid

Reagovat
elChe

Hoďte na něj sítě je to blázen povídám...

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
elChe

Reagovat
smazaný uživatel

co ten Crouch , kopne si vubec ?

Reagovat
Free_player

Vokes odchází ...takže po dvojici Barnes, Wood bude sbírat minuty společně s Vydrou

Reagovat
Wazza228

A jelokož je to Angličan, tak bych se nedivil, kdyby byl Vydra až 4. možnost do útoku

Reagovat
iamek

Piazon

Reagovat
Whitemedia

ale zase hostování i když mu letos končí smlouva

Reagovat
smazaný uživatel

By som chcel vidieť, koľko Chelsea na tých hosťovaniach na ňom zarobila.

Reagovat
iamek

Podepíše na 5 let a pak ho čeká další 6 hostovacek a prodá se pak za 18 mega minimálně

Reagovat
Whitemedia

Batshuayi's reps are trying to take him to Tottenham, but so far Chelsea won't negotiate on that move unless it is a permanent deal which would cost Spurs £35-£40m #cfc #thfc (Matt Law)

Přestup mezi Chelsea a Tottenhamem a někdo si myslí, že to dokáže domluvit během pár hodin? Ani celý letní přestupák by jim na to nemusel stačit..

Reagovat
pingla

Nové Zámky se nějak plácli přes kapsu

Reagovat
Kucka

Co je s tím Oxfordem, proč je pořád v rezervě a posílají ho zase hostovat do Německa?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MySch017

Tielemans v Leicestri veľmi som ho chcel na hosťovačku do MU, aj o tom sa hovorilo. Škoda, snáď príde v lete, v Monaku a Leicestri je ho veľká škoda.

Reagovat
Mates_Matesović

Michy pojď mi, podle těch reportů vypadá, že by za nás vážně chtěl hrát. Snad to vyjde.

Reagovat
Mates_Matesović

Michy pojď mi, podle těch reportů vypadá, že by za nás vážně chtěl hrát. Snad to vyjde.

Reagovat
Whitemedia

to se nikdy nestane

Reagovat
Mates_Matesović

Tak ta šance je nízká no, ale byla by to paráda

Reagovat
eibe

Chce hrat tam, kde mu daji min 160k£ tydne

Reagovat
matZz

i za polovinu peněz co chce Chelsea by byl drahej...

Reagovat
Mates_Matesović

Jako samozřejmě těch 40 milionů je šílenost, ale 25-30, to už je dobrá cena.

Reagovat
smazaný uživatel

Za 40 je slepičí přirážka :) za méně nepůjde

Reagovat
matZz

jako nemyslí si snad někdo z Chelse, že Levy by zaplatitl nějakou přirážku?

Reagovat
smazaný uživatel

Vymysel to je.

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbost jak víno. Podle mě nemáme žádný zájem na tom přivézt nějakou další ortodoxní 9ku. Natož s takovýma požadavkama. Na co budou mít Spurs na výplatní pásce hráče, který se v důležitých zápasech nepodívá na hřiště. Řekl bych, že budeme shánět někoho jako Sonny. Křídlo nebo AMko, které může solidně zaskočit na hrotu. Zaha by byl dokonalý. Eagles mám fakt rád, ale klidně bych je viděl padat do Champu, kdyby to znamenalo Zahu v létě k nám.

Reagovat
Greny

Proč jsme vlastně nezkusil toho Tielemanse my, když jsme tam poslali Fabregase?

Reagovat
Kluivert9

Zbytečný. Zvládl jít na hostování i bez vás.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
PP

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Noustress

21:46 Dvacetiletý záložník Evertonu Beni Baningime bude ve zbytku sezóny hostovat ve Wiganu, právě prochází zdravotní prohlídkou. Já vím, ale nic zajímavějšího se fakt neděje...

Toto je náhodou velmi zaujimavé

Reagovat
smazaný uživatel

Kaz Sterling hostuje v Sunderlandu.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad sa mu bude darit a Sunderlandu pomoze do Champu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pyče, ty mrdky nehrajou ani Champ?

Reagovat
Kixi Syhimour

Už to skoro

Reagovat
smazaný uživatel

Kristaps Porzingis do Dallasu eeeej

Reagovat
Elliasson

Taky koukám.

Reagovat
pantondavo

Benzema

Reagovat
Hokaido

https://streamja.com/oWXL

Já se Zahovi teda vůbec nedivím. JWP se tady chová jako strašnej zmrdeček.

Reagovat
vilp

By stačilo, kdyby ten ocas pískl jasný faul.

Reagovat
bbbauch

ale WP solidni buzik

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Detective

A navíc jak chtěj tyhle provokace a sviňárny z fotbalu dostat, když to rozhodčí ještě podporuje? Vždyť ten Zaha si z nich zaslouží nejmenší flastr.

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
FUnk

Reagovat
Tolstobik

Ja byt Zaha, tak dam tecku nejdriv jednomu zmrdovi a pak druhymu....

Reagovat
Frank Lampard 8

a pak by následoval flastr do konce sezóny

Reagovat
Tolstobik

Vsak jo, tim sem chtel jen rict, ze vzhledem k tomu, jak se zachoval JWP a co pak predvedl debil rozhodci, byl ten ironickej potlesk z myho pohledu jeste uplne v norme....

Reagovat
Ondiis

a ještě oslavuje, jak se zasloužil o takovou hanebnou ČK

Reagovat
smazaný uživatel

Janssen údajně na cestě do Schalke 04. To by pro něj bylo super

Reagovat
smazaný uživatel

Stihne to za hodku a pol?

Reagovat
Mates_Matesović

Vincent Janssen appears to be remaining at #thfc until the summer window now. [Sky Sports]

Moc to nevypadá, spíš do léta bude pořád hnít u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Fokin'hel.

Reagovat
masly008

pěkně mu totáč ničí kariéru.

Reagovat
FUnk

však byl do teď zraněný a před tím hrál prd....

Reagovat
masly008

a teď když je zdravý není napsaný ani na LM ani na PL a ani mu nesehnali hostovačku.tím mu vlastně řekli že bude jen trénovat.

Reagovat
David4

Batshuayi

Reagovat
Whitemedia

22:52 S Lucasem Piazónem má Chelsea na hostování neuvěřitelných 42 hráčů.

na palici..

Reagovat
Usty

*43

Reagovat
REPLIKATOR

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Za každého 5 mega a máme na pořádného útočníka :)

Reagovat
DUCK11

a 23:59 - Tottenham podpísal Martiala a Modriča ... a excem fľašu borovičky

Reagovat
DUCK11

* exnem

Reagovat
Benedict

To by musel napřed exnout Levy, Martiala by ted dostal tak za 400

Reagovat
nani92

ale neklam, chlapci z Dubnice idú na piku, ako vidím, ty si si už dal

Reagovat
KingMaster13

Nordtveit ofiko ve Fulhamu

Reagovat
Phreak71

Prosadi se Ngadeu? Pujde vubec?

Reagovat
KingMaster13

Já hlavně ani nevím jestli tam přestoupí. Tady je zpráva, že se aktivovala výkupka a pak ticho po pěšině. Jinak věřím tomu, že kvalitou na to má. Zrovna Nordtveit je těžká konkurence ale tu měl i v SKS a nevadilo mu to

Reagovat
Coutinho10

docela se to dramatizuje...jsem cekal, ze uz bude hotovo a mozna se to nestihne

Reagovat
KingMaster13

Stejně já ten Fulham nechápu Oni potřebují nutně 2 stopery, tak to nechají vše na deadline day a nakonec ani nikoho pořádně nestihnou podepsat Tenhle přístup jsem nikdy nechápal

Reagovat
Coutinho10

to je Anglie no...tohle je special day

Reagovat
KingMaster13

Jenomže pro ně je to otázka sestupu, jestli ty stopery neudělají tak letí do championshipu. S tou obranou se zachránit nemohou

Reagovat
Coutinho10

j uvidime, kolik jich nakonec stihnou ...s Míšou to budou teda zatim 2 obranci

Reagovat
KingMaster13

Snad to teda stihnou podepsat, moc času nemají. Já jsem pro ať podepíšou všechny 3. Sice to bude konkurence pro něj ale jestli to zvýšit jejich šance na záchranu, tak ať

Reagovat
Benedict

Pust si draft day, sice o Nfl ale machinace jsou podobný

Reagovat
KingMaster13

A proč vůbec bude v Anglii končit přestupák v Anglii s půlnocí v SEČ? Však tam mají o hodinu méně a zdá se mi nelogický, kdyby přestupák měl končit v jejich 11 hodin

Reagovat
smazaný uživatel

A přesto to tak je. Končí v 11pm GT.

Reagovat
smazaný uživatel

*GMT

Reagovat
KingMaster13

já jen, že mi to přijde prostě zvláštní

Reagovat
jaris7

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Už je koniec tak to pochop

Reagovat
KingMaster13

jen jsem říkal, že je to divný boha jeho

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis Marja proste se to ridi SEČ, je to tak tezke?

Reagovat
KingMaster13

A proč když je to UK? Je to na palici Dokonce veškerý světový čas se řídí dle zeměpisné vzdálenosti od jejich poledníku ale budou si brát SEČ

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim. Treba az se brexitujou, tak to zmeni

Reagovat
KingMaster13

To by mohli Dávalo by to větší smysl a třeba takovej Fulham by dnes hodinku navíc ocenil

Reagovat
smazaný uživatel

něco málo k přestupu legendárního Will Grigga

https://www.youtube.com/watch?v=59UtaDVt5QM

Reagovat
Frank Lampard 8

neomrzí

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Bucky

Reagovat
smazaný uživatel

We are officially the first team in Premier League history not to sign anyone in back-to-back transfer windows.

Reagovat
Frank Lampard 8

Ještě pořád není konec

Reagovat
smazaný uživatel

Pioneers

Reagovat
Nikikrew

anyone cares?

Reagovat
Euphael

ja jo

Reagovat
Spalovač šancí

asi nemáte (na) propisku

Reagovat
smazaný uživatel

trofej

Reagovat
Spalovač šancí

Tak MNN zůstává

Reagovat
Coutinho10

smiseny pocity

Reagovat
KingMaster13

No jako že bych z toho byl extra nadšenej

Reagovat
Greny

Zajimave je ten způsob... To z toho Fulhamu vycouval na poslední chvíli? Nebo nějakej problém na prohlídce?

Reagovat
KingMaster13

To by mě taky zajímalo. Jestli to třeba jen nestihli, nebo z toho vycouval on nebo co se přihodilo. Kdyby tam nechtěl, tak je odmítl už ráno a vůbec by tam neletěl

Reagovat
Coutinho10

snad se to co nejdrive dozvime, ale spis bych to videl na to, ze to Fulham proste nestihl, kdyz resil vic prestupu najednou

Reagovat
KingMaster13

A neříkal jsi náhodou, že když si kluby plácnou tak mohou pokračovat přes půlnoc? Já si to myslel, že to není jen tak. To, že to nestihli je asi nejpravděpodobnější

Reagovat
Coutinho10

j, ale co psal Tvrdík, tak nebyla dokoncena ani zdravotni prohlidka, takze asi az moc casu venovali Nordtveidovi a uz nebyl cas na prohlidku a tim padem dohoda mezi kluby byla asi malo, ale nevim...uz to je spis vesteni z kouzelny koule

Reagovat
KingMaster13

Jestli je to tak, tak to jsou dobrý loupáci, přesně jsem jim to věštil. To je tak když vše děláš na poslední den a máš rozjednáno více přestupů. Neřeknu 1 ale oni měli 3

Reagovat
Coutinho10

j celkem to do sebe zacina zapadat, ze delali 3 prestupy v poslednich 2 hodinach

Reagovat
KingMaster13

Kámo oni měli rozjednanýho ještě Mitroviče

Reagovat
Coutinho10

*Markovice....a dali to

Reagovat
KingMaster13

No stejnak to měli vystužit hlavně vzadu Ale alespoň nejsou za takový čuráky.... i když chtít podepsat 4 hráče na poslední den

Reagovat
Coutinho10

to je skoro husarsky kousek...tolik prestupu v poslednich hodinach do jednoho tymu

Reagovat
KingMaster13

Jako tohle jsem ještě neviděl

Reagovat
Venny

To je od nich fakt bláznovství, to se dělá těžko i ve fifě

Reagovat
Coutinho10

tjn

Reagovat
KingMaster13

Ne asi

Reagovat
Coutinho10

j ja asi taky ne...urcite ne

Reagovat
KingMaster13

teda Markoviče

Reagovat
Zaschrona

Proč jsme sakra toho Ganu neprodali? 26 milionů možná není zas až tak skvělý, ale lepší mít i tolik, než mít nasraného hráče, kterému už bude brzo 30 a zas tak velký zázrak to není. Lepší nabídka už, předpokládám, nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Prachy nejsou vsechno. Nekdy nic nepotesi vice nez nekoho poradne nasrat, bohuzel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Proč jste vlastně nechtěli toho Michyho? Za 35 mega by to pro vás byl dobrý deal.

Reagovat
Zaschrona

Neměli jsme na něj peníze kvůli FFP a STCC a navíc až tolik by za něj fakt nebylo rozumný dávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Martial 250 tisíc

Reagovat
bbbauch

Reagovat
iamek

Měl odejít smích, nová smlouva smích. Pokud bude mít 250 do konce smlouvy, tak paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Na smiech bolo, že ho Mourek skoro vyštval z klubu. No neviem, ale máte nastavenú platovú politiku jak máte . Pre takého hráča je to príliš veľa.

Reagovat
iamek

O smlouvě jednal už když tam ještě byl ten kašpar.

Reagovat
smazaný uživatel

k

Reagovat
KingMaster13

Bože........ Jako asi na to má právo, to jednání Fulhamu bylo po celý den takový prapodivný ale to s tím Brexitem akorát nahraje na smeč všem co mu to omlátí o hubu a mohl si to odpustit

Reagovat
Venny

Jenže on si tyhle věci nikdy neodpustí Vždycky když si začínám myslet, že si sehnal nějakou dozorčí radu nad jeho twitterem, tak tam lupne nějakou Tvrdíkovinu

Reagovat
KingMaster13

No to je hezký.....sice už to smazal ale určo jsou lidi co pořídili screenshoty a už se to zase bude šířit Jednou je představitel klubu a měl by na tohle myslet

Reagovat
Coutinho10

rejpnuti musi bejt

Reagovat
KingMaster13

No jako představitel klubu by měl být korektní. Srandu ať nechá na nás fanoušcích.

Reagovat
Coutinho10

ja vim, ale mam ho za tohle rad

Reagovat
KingMaster13

Já ho rád mám za tu upřímnost k nám fanouškům ale image nám to fakt nevylepšuje

Reagovat
Coutinho10

j to asi uplne ne no...tohle bylo preci jenom trosku vetsi rejpnuti

Reagovat
KingMaster13

Tohle byl od něj jako dobrej roast ale to si můžeme dovolit leda my fanoušci a ne představitel klubu. Já bych se ani nedivil kdyby se to nějak dostalo do Británie a už s náma nikdo nechtěl obchodovat

Reagovat
Coutinho10

j to klidne muze no

Reagovat
Shevchenko

Je nám líto, ale tahle stránka neexistuje.

Reagovat
KingMaster13

Už to asi smazal, aneb docvaklo mu to

Reagovat
Venny

aaaaaand it's gone

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam bylo ?

Reagovat
Venny

Že jednání s Fulhamem bylo hrozný a že se nediví, že maj takový problémy s brexitem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
uff

Je blbý.

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

No ještě to tady zveřejňuj

Reagovat
Coutinho10

uz to napsal Venny

Reagovat
KingMaster13

No ale neměl přímej důkaz, když to smazal No což tak co teď s tím?

Reagovat
Coutinho10

smazat to jde...neni problem

Reagovat
KingMaster13

Ba ne to privilegium mazat to bych nechal jen Tvrďasovi

Reagovat
Coutinho10

ok

Reagovat
Coutinho10

a nebo muzu udelat Tvrdíkovinu a smazat to

Reagovat
KingMaster13

To by bylo dost tvrdíkovský ale už to tu nech Hold se budeme modlit, že někdo od Sky Sports to tady nevyzoomuje

Reagovat
Venny

No zejtra refreshuju The Sun a Daily Mirror

Reagovat
Coutinho10

ale i na twitteru na to dost lidi reagovalo a retweetovalo, takze ikdyz to smazal, tak to definitivne nezachrani

Reagovat
KingMaster13

Tak teď se modlit, že to nějakej Plzeňák nenapráší do Británie

Reagovat
Greny

Bude zajímavá i reakce druhé strany

Reagovat
KingMaster13

Tak tady v Čechách to nikoho trápit nemusí, spíš co Britové

Reagovat
Coutinho10

j predpokladam, ze si v lete Míša asi bude muset vybrat jinej klub

Reagovat
KingMaster13

Co jinej klub, jinou zemi

Reagovat
Venny

No Sukovi taky teď vyjednávací pozici nezávidím

Reagovat
Greny

Tak se Jarda zase jednou zlil no... nebo aspoň mě ty jeho některé příspěvky vždycky tak přijdou...

Reagovat
KingMaster13

Toho chtějí v Itálii.... tam zatím Tvrdík nic neprovedl

Reagovat
Venny

Tvrdík se s problémem přestupů hráčů do zahraničí vypořádal svérázně, nasere celou Evropu a žádný hvězdy už nám neutečou

Reagovat
KingMaster13

Pak je budeme mít možnost prodávat akorát do Číny

Reagovat
KingMaster13

Zrekapitulujeme si to...... Už určitě nikdy nebudeme obchodovat s Kyjevem a pokud se tohle dostane někam do zpráv v UK, tak máme po prdeli i na ostrovech Krása, co bude příště?

Reagovat
Greny

Kdyby si stál za svým tak ještě hráče SportInvestu

Reagovat
KingMaster13

Ale s nima přestal komunikovat on, oni ho klidně taky mohli poslat do prdele. Kdežto Kyjev s náma obchodovat nemusí, na světě je spousty týmů, tak proč se srát s někým kdo je urážel, to samé si mohou říci na ostrovech. Ale jak říkáš už jsme mohli bejt i omezený ohledně Sportinvestu. Prostě Tvrdík to jinak dělá celkem dobře ale Twitter bych mu cenzuroval

Reagovat
smazaný uživatel

co tam bylo s tim Kyjevem? Neco na te spolecne veceri?

Reagovat
KingMaster13

No jakoby označil je za korupčníky Tam dissil toho jejich předsedu a jeho konexe na UEFU kde má bráchu

Reagovat
Venny

Doufám, že jak odmítl nabídku Fiorentiny na Suka, tak jim oznámil, že si dá na oslavu špagety s kečupem

Reagovat
Greny

A nahoru třicítku eidam

Reagovat
KingMaster13

Ve Fiorentině dodnes milují Řepku, takže by stačilo kdyby udělal nějakej status proti němu a hotovo

Reagovat
Venny

No tak to se divim, že s nima vůbec vyjednával

Reagovat
KingMaster13

Už to začíná vypadat jak fotbalový RVHP budeme obchodovat jen s vyvolenými a zpřátelenými týmy

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Greny

Vždy se hodí screen screenshotu

Reagovat
Whitemedia

Radši jsem si to uložil, u vás Slávistů člověk nikdy neví

Reagovat
KingMaster13

Dobře děláš

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Greny

Reagovat
C-M@ster

Pičusek, no...

Reagovat
raduinho

Vzdyt má pravdu, Anglani jsou neschopní.

Reagovat
Greny

Reagovat
bbbauch

jarda proste nezklame

Reagovat
smazaný uživatel

Ngadea je mi líto

Reagovat
Liquid

pitomci ti z Fulhamu, já jím dám splátkový kalendář...dobře Tvrdík

Reagovat
KingMaster13

Jako jejich jednání bylo přímo amaterský. A jinak proč teda aktivovali výkupku když měli problém s prachama?

Reagovat
Venny

Tak Fulham nakonec nezískal ani Sabalyho, v Bordeaux jim neodepisovali na maily a nezvedali telefon Místo tří obránců jednoho

Reagovat
Venny

Sakra, nevšiml jsem si, že už to je v článku

Reagovat
KingMaster13

Pitomci.....nutně potřebují minimálně 2 obránce a řeší to poslední den.....dobře jim tak

Reagovat
Venny

Nechápu jak to může tým z PL takhle nehorázně podcenit

Reagovat
KingMaster13

Já to taky nechápu. V tomhle se mi líbí český kluby, že většinou to mají pořešený už před začátkem. A pokud se něco posere, že třeba někdo náhle odejde tak dejme tomu na poslední den řeší 1 posilu a ne 3. Přesně jak říkáš, od týmu z PL nepochopitelné a mám takové tušení, že tohle bude stát Fulham PL

Reagovat
Venny

Ještě mi je líto Ranieriho, kterej to taky odsere

Reagovat
KingMaster13

Já si myslím, že si ho tam nechají i v případě sestupu, přišel v období, kdy už byli dost potopený. A v Anglii si nepamatuju, že by během 1 sezony vyhodili v 1 týmu více než 1 trenéra

Reagovat
Whitemedia

I my jsme Michyho nabízeli CP před 45 dny a oni se ho nakonec pokoušejí získat na poslední chvíli

Reagovat
KingMaster13

Já tohle fakt nechápu, místo toho aby ho rychle zapracovali a pomohl jim o 4 kola dřív tak to nechají na poslední den

Reagovat
Coutinho10

tam hrajou roli urcite nejaky mindgames

Reagovat
Coutinho10

asi sli uz spat

Reagovat
KingMaster13

A nikdo se jim nemůže divit

Reagovat
PlackaSKS

děláš od sedmi do čtyř, tak se přece po pracovní době nebudeš srát s mailama nebo telefonem

Reagovat
Whitemedia

super taktika od Frantíků, ti budou mít na jaře hodně spokojeného hráče v kabině

Reagovat
Greny

Tzv na United

Reagovat
KingMaster13

Do juniorky s ním a on ještě rád podepíše

Reagovat
KingMaster13

Spíš od Fulhamu, jestli ten hráč chce přestoupit někam jinam tak bude muset makat nebo ho pošlou do juniorky a má po kariéře. Navíc z Bordeaux do Fulhamu? To je taky blázen Pochopím Míšu, že jde do o dost lepší ligy ještě ale z týmu hrající EL do týmu o sestup v PL

Reagovat
bruchy

Tak teď můžou v klidu spadnout...

Reagovat
KingMaster13

Někdo ať koupí ale Sesegnona a Mitroviče, těm sestup nepřeju

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelnej amaterismus od týmu z PL.

Reagovat
Venny

https://twitter.com/FulhamFC/status/1091126647649173505

Tak že by přece jenom Francouzi zvedli?

Reagovat
Venny

Tak nezvedli, je to Marković

Reagovat
KingMaster13

Takže měli rozjednanýho ještě 4.?

Reagovat
Venny

Jo, ale u fanoušků se nesetkali s pochopením

https://i.imgur.com/jmzJRFb.png

Reagovat
KingMaster13

Za ten dnešek fandit Fulhamu tak je vyhážu z okna Takovýhle amatéři nejsou ani na Letný

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
KingMaster13

A proč shání hráče do ofenzívy, když zrovna tam jim to funguje?

Reagovat
Coutinho10

fakt blazni celkove ..se nedivim, ze ten Ngadeu nevysel, kdyz resili tolik prestupu

Reagovat
KingMaster13

Stačilo o den dřív a měli je všechny. A jako všechny podepsat tak si myslím, že tu záchranu ještě v pohodě vykopali. Takhle to není nemožné ale budou to mít furt dost těžké

Reagovat
Coutinho10

j jsem na ne zvedavej, jak jim to pujde

Reagovat
Venny

To porovnání s Letnou není úplně mimo, třeba půjde na beka

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KingMaster13

Ale Ranieri není Zdenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

evidentne chce ranieri iny typ hracov v utoku nez ma, hlavne na kridla. to ze obrana je ovela vacsi problem je druha vec ale aj ta sa pod nim jakz takz dala dokopy, len su dost labilni v klucovych momentoch

Reagovat
KingMaster13

Jako jo pozvedl jí ale furt dostávají dost golů a je mi jasné, že do ofenzívy nemá hráče co by chtěl ale pokud jim to tak nějak fungovalo tak to mohl nechat na léto. Spíš nechápu proč vše řešili na poslední chvíli ale což, snad se udrží jsou mi sympatický

Reagovat
Venny
Reagovat
Coutinho10

ale jinak zajimavy, ze takhle do toho keca

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Bandita_Harry

LM 50, konecne sa to podarilo, nech sa dari! YNWA,

Reagovat
Kocour Klapuška

00:16 To jsou věci! Jaroslav Tvrdík právě na Twitter napsal, že i přes vstřícné kroky Slavie Praha nakonec Fulham Michaela Ngadeu nezíská!

Reagovat
vacin

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nez se dochumeli, tak bych mel dotaz. Co kdyz vas nic nebavi, a nemate z niceho radost? Nejaka rada jak z toho ven? Chlast neradte, nepiju. Zenske nechci. A drogy jsou spatne. Neco misto toho? Uz mi prijde zbytecne i sledovat fotbal, nebo cist tu příspěvky Asi budu muset zajit pro antidepresiva

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele