ONLINE: Než se v Anglii dochumelí...

31.01.2011, 23:55
Aktuality
Zaujalo nás
Letošní zima byla v Anglii vážně krušná, kvůli vánicím se přesouvalo hned několik zápasů. A nastavený rytmus, zdá se, hodlá dodržet i vrchol lednového přestupního termínu. Také jeho průběh je zatím nadmíru vzrušující. Vždyť rekordní transakce v rámci Premier League by se mohla týkat hned dvou hráčů - liverpoolského Torrese a Carrolla z Newcastlu. Tak tedy vítejte u našeho tradičního online přenosu!

Minule jsme se bavili příběhem o přelétavém Babelově vrtulníku, letos by nám mrazivé pondělní odpoledne mohl zpestřit a snad i zpříjemnit závodní člun Fernanda Torrese. Ten se už podle vtipkujícího zpravodaje BBC prohání po Temži a razí si to na Stamford Bridge. Ve skutečnosti ale nikdo pořádně nevíme, kde se španělský bombarďák nachází a jak moc blízko je jeho přesun do Chelsea. Podobně můžeme hovořit i o případu Andyho Carrolla, do něhož je rovněž zapleten Liverpool. Podle Guardianu a Telegraphu se totiž Reds již dohodli s Newcastlem na odstupném ve výši 35 milionů liber, potvrdit pravdivost této zprávy je však zatím zhola nemožné. Proto, než se po hlavě vrhneme do víru barvitých spekulací, konstatujme alespoň to již dohodnuté a stvrzené. Čili například nedávno uskutečněný přestup Andyho Reida do Blackpoolu (ten by podle všeho mohl znamenat další vrtochy v kauze Charlie Adam), Koncheskyho dočasný úprk do Nottinghamu Forest nebo konec Paula Da Silvy v Sunderlandu. Zároveň bych vás chtěl opětovně požádat, abyste do diskuze nevkládali své vlastní odkazy a neznehodnocovali tak mou práci. Myslím, že se mohu zavázat, že mi nic podstatného neunikne. Děkuji za obezřetnost.

16:39 Po celý den se mimo jiné vášnivě diskutovalo o budoucnosti Dmitriho Payeta ze Saint-Etienne, o něhož prý vážný zájem projevila londýnská Chelsea. Teď bych však těmto debatám rád učinil přítrž, minimálně těm v souvislosti s Blues - podle L'Equipe už totiž měl francouzský celek nabídku Angličanů oficiálně odmítnout. To samé se pak týká PSG, které se zdálo být favoritem tohoto minisouboje, ovšem částku ve výši šesti milionů liber Saint-Etienne rovněž shledalo nevyhovující.

16:42 Na francouzském trhu se prý ještě budou dít věci, ale M'Vila - minimálně platonicky lanařený Liverpoolem - s Hazardem - obdivovaným Arsenem Wengerem - podle všeho rozhodně nikam nepocestují. Alespoň ne letos v zimě.

16:44 Torres má závodní člun, Carroll svého koně. Na něm má údajně cestovat do města Beatles, aby tu zpečetil svůj 35milionový transfer na Anfield Road.

16:49 Karl Oyston hodlá kapitána Charlieho Adama udržet v týmu za každou cenu. Podle Hollowaye se prý Dalglish před nedávnem neštítil vylepšení nabídky, přesto mu však výkonný ředitel Blackpoolu odmítá zvedat telefon a vůbec jakkoliv spolupracovat. Zdá se tedy, že Reidův příchod na Bloomfield Road Adamův odchod nutně znamenat nemusí.

16:58 V kratší chvilce nudy se pojďme společně bavit nad ranní aktivitou BBC, tedy anketou, v jejímž rámci čtenáři vzpomínali názvy filmů, které by mohly trefně charakterizovat rovněž dnešní "deadline". Padly snímky jako The Departed (Odešel), The Good the Bad and the Ugly (Hodný, zlý a ošklivý), The Longest Day (Nejdelší den), Much Ado About Nothing (Mnoho povyku pro nic) nebo Great Expectations (Velká očekávání). Nebojte se přidat a přihodit své favority!

17:02 Harry Redknapp se nechal slyšet, že se "dnes žádný obchod nekoná". V nejbližších hodinách tak patrně můžeme očekávat dotažení přestupu Diega Forlána, předmětu 17milionové nabídky, která by prý už měla vedení Atlética ležet na stole.

17:13 Everton zpravidla bývá mlčenlivý při uzavírání každého přestupového okna, dnes by ale přeci jen mohl minimálně jednou promluvit. Podle všeho ještě stihne dotáhnout teprve 19letého útočníka Apostola Velliose z Iraklisu. Na konci minulého týdne už totiž řecký celek přiznal dohodu s anglickým klubem a také sám Moyes doufá, že "dokážou přivést jednoho mladíka z Řecka".

17:20 POTVRZENO! Obafemi Martins si přinejmenším půl roku zakope v Birminghamu, kde bude hostovat z Rubinu Kazaň. Oblékat by zde měl dres s číslem 17 a zatím stále není jisté, zda tu jeho spoluhráčem bude i Sebastian Larsson. Spíš to ale vypadá, že si finále Carling Cupu utéct nenechá a Newcastle s Aston Villou ostrouhají...

17:26 Ze severovýchodního cípu Anglie se nese zpráva, že Irelandovo hostování v Newcastlu ztroskotalo na lékařské zprávě.

17:32 Malé srovnání Torrese s Carrollem: vlasatý útočník Newcastlu zatím letos nastřílel více gólů (jedenáct ku devíti), častěji u branek svého týmu také asistoval (třikrát namísto dvakrát) a na jednu trefu v průměru čeká 148 minut, zatímco Torres 211. Španělský forvard ovšem míří přesněji - více než polovina jeho projektilů mířila na bránu, kdežto vizitka Carrollovy mušky hovoří řečí pouhých 42 procent.

17:34 Sky Sports šokuje - podle jeho informací by se Carrollova cena nakonec mohla vyšplhat až na 40 milionů liber!

17:41 Liverpool Echo očekává během hodiny a půl Carrollův příjezd do Liverpoolu. Mezitím vás můžu zřejmě bezpečně informovat o Larssonově setrvání na St. Andrews.

17:43 Ze samotného Newcastlu upon Tyne ovšem zároveň zaznívají hlasy, že tamější vedení fotbalového klubu odmítlo i druhou nabídku Liverpoolu!

17:53 Podle Daily Mirror se už Tuncay Sanli ze Stoke City dohodl na podmínkách smlouvy ve Wolfsburgu. Přidává se i ESPN.

17:55 Liverpool konečně hlásí úspěch! "Dílčí". Z Coventry bude na Anfield Road hostovat 17letý záložník Thomas.

18:01 Torresův přestup je vážně na spadnutí. Podle všeho by se momentálně měly akorát dolaďovat detaily smlouvy a všechny její sounáležitosti.

18:06 Jistý Andy Hunter přilil olej do ohně, když hlásí, že je Andy Carroll přeci jen na cestě do Liverpoolu. Vzhledem k jeho příjmení bychom snad neměli tyto spekulace brát na lehkou váhu, přeci jen může skutečně jít o schopného "lovce informací".

18:12 Liverpoolští fandové budou mít jistě radost, že zatímco se horlivě diskutuje o odchodu hvězdného Fernanda Torrese, brazilský středopolař Lucas stále zůstává věren červeným barvám. Možnost jeho návratu do Gremia prý definitivně padla.

18:14 Torres nezklamal lékaře Chelsea! Zbývá poslední krůček. Dosud s touto informací přišel akorát Daily Mirror, čekáme tedy na potvrzení z více zdrojů.

18:18 Trocha rozptýlení: předseda Blackpoolu Karl Oyston se nechal slyšet, že jeho klub lanaří útočníka Rangers Jamese Beattieho a Sergeje Kornilenka z Petrohradu, čili hráče na stejný post.

18:22 Andy Carroll podle všeho konečně přemluvil vedení, aby ho pustilo do Liverpoolu. Informuje o tom Daily Mail i Mirror.

18:25 Přidávají se i další. Liverpool je blízko dohody s Newcastlem. Částka se zřejmě bude pohybovat kolem dříve stanovených 35 milionů liber.

18:29 Dva a půl roku - 11 zápasů a jediný gól. Španěl Xisco končí strastiplné angažmá v Newcastlu a vrací se do Deportiva. Alespoň to tak vypadá.

18:32 Liverpool FC už i na svých internetových stránkách potvrdil dohodu s Newcastlem! Zbývá jen podstoupit zdravotní prohlídku a dohodnout se na smlouvě, kterou by podle The Sun mohli červení Carrollovi vylepšit hned trojnásobně. Takto by bral 90 tisíc liber týdně.

18:34 A Liverpool rázem chytá druhý dech! Údajně už poslal auto pro blackpoolského kapitána Charlieho Adama. Ten by měl být k mání za 10 milionů britské měny a celý den byl s jeho osobou spojován spíše liverpoolský rival z Manchesteru.

18:42 Z Houllierovy mluvy vyplývá, že je Ireland stále na odchodu (přestože zklamal při zdravotní prohlídce na St. James Parku), Bradley prakticky již patří Aston Ville a Ashley Young stoprocentně zůstává. Pěkný sumář - řekněme ideální pro fanoušky birminghamského celku.

18:46 Newcastle by se nejspíš už měl začít poohlížet po náhradě za Andyho Carrolla. Zatím připadají v úvahu hlavně N'Gog, který by putoval opačným směrem, a Peter Crouch z Tottenhamu.

18:53 The Sun už prý zná Tuncayovu hodnotu, respektive částku, za kterou přestoupil do Německa. Ta se prý vyšplhala pouze k pěti milionům, turecký forvard se pak Wolfsburgu upsal na tři a půl let.

19:01 Meloun sem, meloun tam. Chelsea se, zdá se, ještě stále nevzdala naděje na získání stopera Benfiky Davida Luize. Reálně by ho však mohla získat nejméně za 25 milionů liber, aspoň tak to tedy vypadá, což by pak mohlo výrazně ubrat na pravděpodobnosti Torresova přestupu. Tak na koho Abramovič ukáže?

19:09 Mimochodem Andy Carroll bude mít zřejmě po dnešku hodnotu čtvrtiny celého Newcastlu United. Mike Ashley ho totiž dříve kupoval za necelých 140 milionů. Na ESPN mají zároveň jasno o tom, že si Carroll plácl s vedením Liverpoolu a čeká ho už jen obligátní prohlídka u doktorů.

19:11 Jestli Tottenham dnes bude někde lovit, nejspíš se tak bude dít ve Španělsku. Po spekulacích o Forlánově přestupu vyplouvají na povrch rovněž nepodložené informace o kohoutí nabídce za Giuseppeho Rossiho. Ta by údajně měla dosahovat astronomické výše 30 milionů liber. Inu, vážení, svět se dnes doopravdy zbláznil!

19:19 Na adresu jako vždy mlžícího dua Redknapp-Levy už začínají směřovat různé vtípky. Jako třeba ten o anglickém manažerovi postávajícím na kraji dálnice M3 s cedulí "Vezměte mě za Scottem Parkerem".

19:22 Daily Mirror jako by se snažil ukončit spekulace týkající se Torresova přesunu na Stamford Bridge. Přináší totiž informaci o dohodě Chelsea s Benfikou, na jejímž základě poputuje do Lisabonu talentovaný Matič a 20 milionů liber, zatímco opačným směrem se vydá stoper David Luiz. Ještě zdaleka nekončíme!

19:29 Z Newcastlu helikoptérou do Spekeu (na okraj Liverpoolu), odtud na chopperu vstříc klubovému centru Liverpoolu. Andy Carroll je neskutečně blízko dokončení svého přestupu.

19:37 Dvacet jedna milionů liber za Davida Luize. To zní jako Abramovičův první obchod dneška. Torres tímto nepadá, ovšem stále čekáme na další zprávy.

19:51 Jen útržkovitě: Racing Santader usiluje o návrat Nikoly Žigiče, Birmingham však očividně není v takové náladě, že by byl svolný k jeho prodeji. V Blackburnu se pokouší o ulovení barcelonského talenta Rochiny - BBC dokonce hovoří o tom, že namísto hostování s ním vedení Rovers podepsalo smlouvu rovnou na čtyři roky. No a nenasytný Liverpool podle SkySports zvažoval odkoupení Micaha Richardse. Za 20 milionů. To už by ale opravdu překročil všechny meze, takže prý "naštěstí" Citizens odmítli.

19:59 Sky Italia píše další kapitolu ságy "Spurs hledají útočníka". Podle tohoto zdroje totiž Villarreal odmítl 30 milionů za Giuseppeho Rossiho. Vzhledem k tomu, že dříve Tottenham nepochodil ani ve snaze získat Forlána, dost možná si nakonec bude muset vystačit s tím, co má.

20:02 Už není cesty zpět, Fernando! Na březích řeky Mersey zběsile pálí tvé dresy.

20:23 Omlouvám se za výpadek způsobený akutní potřebou naplnit žaludek a hned přicházím se zprávou, že Manchester City dnes už nebude nijak obchodovat. Nikdo prý neodejde ani nepřijde. Zato Chelsea nejspíš co nevidět podepíše dvě zvučné posily za souhrnnou sumu necelých 80 milionů liber. Na to je i Liverpool krátký.

20:29 Všichni bychom si nejspíš měli najít alternativní zábavu. Vypadá to totiž tak, že Liverpool čeká na to, až Carroll projde zdravotní prohlídkou, všechno klapne a až teprve potom se bude moci dokončit rovněž Torresův přestup. Reds nechtěji ponechat nic náhodě a já prakticky nemám o čem psát.

20:31 POTVRZENO! Bradley do konce sezony Mönchengladbachem zapůjčen Aston Ville, Ireland bude pro změnu, alespoň dle Sunu, půl roku hostovat v Newcastlu.

20:38 Liverpool již i na svých stránkách uvedl, že se dohodl s Chelsea na odstupném, takže Torres konečně může směřovat svůj přestup ke kýženému cíli. Mezitím bylo potvrzeno, že se útočník James Beattie bude moci půl roku vydávat za hráče Blackpoolu.

20:44 Jeden ze spolehlivých korespondentů BBC odhaduje, že Torres bude na Stamford Bridge týdně pobírat plat ve výši 175 tisíc liber. To vskutku není málo!

20:49 A teď zpátky ke Carrollovi, respektive řešení jeho odchodu vedením Newcastlu. V souvislosti se Strakami jsou nejčastěji skloňována jména Elmander, Bendtner, Crouch a Jovanovič. Pravděpodobně se však jeví akorát příchod švédského forvarda, kterému po sezoně vyprší kontrakt, či dlouhána z Tottenhamu.

21:00 ZBÝVAJÍ UŽ JEN TŘI HODINY!

21:09 Potters se docela dobře rozpadá ofenzivní vozba. Poté, co jim utekl Tuncay, se Gudjohnsen rozhodl vyvrátit svá vlastní slova o nijaké potřebě odcházet a podle všeho míří na Craven Cottage, aby tu podstoupil lékařskou prohlídku.

21:17 Adamův přesun na Anfield Road se nějak zasekl. Hráč by měl být stále na Bloomfield Road, o jeho zpáteční cestě v autě, které za ním bylo posláno, ani vidu ani slechu. Reds tak patrně skončí u koupi Carrolla a Suaréze.

21:21 Ale ale! David Luiz měl narychlo odletět do Londýna, aby se tu upsal Chelsea, místo toho ovšem portugalské zdroje informují o nařízení, podle něhož se ještě včas obrátil o 180 stupňů. Nastala tedy nejspíš situace, která nám může připomínat dřívější liverpoolské čachry se Simaem. Aby to však nebylo tak jednoduché, Sky předpokládá, že Luiz brzy v hlavním městě Albionu přistane. Tak si sami vyberte, komu věřit.

21:34 El-Hadji Diouf na poslední chvíli jedná se zástupci Rangers o půlročním hostování z Blackburnu.

21:38 POTVRZENO! Žádné bomby, jen nenápadné transfery. Blackburn na tři a půl roku podepsal argentinského záložníka Formicu z Newell Old Boys, fanoušci Boltonu si pak do konce sezony budou moci užívat služeb talentovaného Daniela Sturridge, kmenového hráče Chelsea.

21:43 Harry Redknapp rezolutně odmítl puštění Crouche do Newcastlu. Tottenham by dnes už dokonce neměl vůbec obchodovat, což koneckonců manažer Spurs tvrdí celý den. Straky se tak nyní zřejmě zaměří na Elmandera, mnoho jiných možností už nemají, jestli vůbec nějaké.

21:46 Torres už se chystá na první rozhovor pro Chelsea TV. Londýnskému celku by se měl upsat do roku 2015 či 2016, nabídnut mu tak patrně bude dlouhodobý kontrakt s lukrativním platem, podle něhož by si za tuto dobu měl přijít až na 30 milionů liber.

21:50 POTVRZENO! Zatímco kapitola "Torres" ještě stále není uzavřena, Suaréz už je s konečnou platností fotbalistou Liverpoolu. Dle aktuálně platné smlouvy tu bude působit pět a půl roku a oblékat bude dres s číslem 7. New England Sports Ventures za něj na stůl vysázely 23 milionů liber.

21:56 Už známe důvod, proč Luiz nakonec do Londýna neodletěl - spolu s Benfikou a Chelsea bude spoléhat na funkčnost faxu. Z tohoto přestupu tak zatím nijak nesešlo, evidentně.

22:00 ZBÝVAJÍ UŽ JEN DVĚ HODINY!

22:07 POTVRZENO! Anglický kat z Eura 2004 a MS 2006, někdejší reprezentační brankář Portugalska Ricardo, se dohodl s Leicesterem na krátkodobém kontraktu. Sven Goran Eriksson si s ním plácl poté, co ztroskotaly jeho námluvy s Tomaszem Kuszczakem i Shayem Givenem. Již 34letý brankář není mezi Foxes nikým novým, už týden s nimi trénoval.

22:17 Podle informací The Sun se ještě Chelsea úplně nevzdala naděje na získání Dmitriho Payeta ze Saint-Etienne. Její další nabídka by měla znít: sedm milionů liber.

22:21 Karl Oyston uťal šňůru spekulací - kapitán Charlie Adam zůstává na Bloomfield Road, Liverpool si bude muset vystačit s duem útočníků Suaréz-Carroll.

22:30 Avram Grant se ještě dle svých slov pokusí posílit svůj tým o jedno jméno. Zároveň neváhal připomenout, že případní nápadníci Carltona Colea si z fleku můžou nechat zajít chuť.

22:32 Zatím se v lednovém přestupovém okně, jen v rámci Premier League, protočilo pěkných 108 milionů liber - případné přestupy Luize, Torrese a Carrolla tuhle sumu rovnou zdvojnásobí. Dočkáme se něčeho takového, nebo ještě někdo senzačně obrátí?

22:47 Útočník Jason Puncheon, který ještě před měsícem v dresu Millwallu sestřelil hattrickem Crystal Palace, míří do Premier League. Dohody už tento křídelník prakticky dosáhl s Blackpoolem. V Portsmouthu jsou mezitím fanoušci nešťastni, že stále nikdo nepřichází. Reading potom zalovil ve vodách Atlantiku, odkud vytáhl kapitána kanadské dvacítky Ethana Gage a talentovaného Američana Erika Opsahla.

22:53 Ledy se zase o kousíček pohnuly! Předseda Chelsea Bruce Buck právě dorazil na Stamford Bridge. Pochopitelně za účelem konečného vyřešení "Španělovy otázky".

23:00 ZBÝVÁ POSLEDNÍ HODINA!

23:05 Italská média podsouvají těm anglickým, že se ManCity dohodlo s Cagliari na půlročním hostování reprezentanta Federica Marchettiho. Ale tomu se mi opravdu nechce věřit - mít golmanskou trojici složenou výhradně z internacionálů s ambicemi na plnění postu jedničky, to by byl až přehnaný luxus, vážně.

23:25 POTVRZENO! Stalo se, jak předpokládala některá anglická média - že Giovani dos Santos ještě zamíří na hostování někam do Španělska. Na půl roku jej nakonec ulovil Racing Santader.

23:27 Dle nejčerstvějších informací už má Torres za sebou i zdravotní prohlídku. Novinky ohledně Carrollova pečetění přestupu do Liverpoolu zatím přinést bohužel nemohu.

23:33 Dave Whelan dnes údajně odmítl velkorysou nabídku Newcastlu na zpětné odkoupení N'Zogbii. Ani balík deseti milionů liber ho nepřiměl ke kývnutí.

23:41 Fernando Torres se už konečně sešel se všemi členy vedení Chelsea na Stamford Bridge. Necelých dvacet minut mají všichni na zkompletování přestupu sezony.

23:47 POTVRZENO! Eidur Gudjohnsen se načas, konkrétně na zbývající tři, čtyři měsíce sezony, stěhuje ze Stoke-on-Trent na Craven Cottage, kde posílí Fulham.

23:52 PRVNÍ BOMBA VYBUCHLA! Andy Carroll na Anfieldu přiložil pero k papíru a podepsal kontrakt do roku 2016. Za 35 milionů liber patří Liverpoolu! Oblékat bude dres s číslem devět - můžete třikrát hádat, kdo ho tu ještě letos nosíval.

23:54 Newcastle na poslední chvíli přihodil, ani 12 milionů za N'Zogbiu se však Whelanovi nezdálo příliš. Návrat se nejspíš konat nebude.

23:58 TORRES JE V CHELSEA! Dávala to tušit už devítka věnovaná Carrollovi. Teď je už definitivně jasné, že ode dneška bude Torres dýchat modře, a pokud dodrží aktuální kontrakt, tak ještě pět a půl roku. Spolu s ním byl na Stamford Bridge uvítán i stoper David Luiz. Už se akorát čeká na formální potvrzení od všech zúčastněných klubů.

0:00 OKNO UZAVŘENO!

0:10 POTVRZENO! Sergej Kornilenko byl ve víru obrovitých manévrů přeci jen lapen Blackpoolem. Na hostování.

0:10 Tak, a je konec! Dnešní "deadline" byl snad vůbec nejnapínavější z těch, které jsem měl tu možnost vám takhle přibližovat. Na poslední chvíli byly dotaženy přestupy dohromady možná za 115 milionů liber, celkově pak v zimě anglické kluby utratily 214 a půl milionů britské měny, což je vůbec rekordně vysoká suma. Navíc ještě v posledním okamžiku zkoušel Tottenham lanařit Charlieho Adama. Zkrátka a dobře to byl vzrušující den, obzvlášť jeho koncovka. Za mě to je ale už pro dnešek úplně všechno. Nezbývá než poděkovat vám za pozornost a těšit se na léto, kdy se tu opět potkáme. Dobrou noc!

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (1552)

Přidat komentář
niflheim

Oh yeah

Reagovat
smazaný uživatel

joooooooooooooooooooooo

Reagovat
Filipow

Na tohle jsem čekal!

Reagovat
Aldeano

Reagovat
66pepo66

Reagovat
Swarley

konečně Hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Od tý doby co to dělá hefy, tak to má alespoň nějakou úroveň Ten fantomas nebo kdo tu dával samé drby a jinak hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
hefy

Co bych pro vás neudělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Azza

Reagovat
Tigerinho

proč zrovna hefy? :)

Reagovat
smazaný uživatel

tohle bude ještě hodně zajímavé. za tohle díky

Reagovat
smazaný uživatel

v kolik má být šlus

Reagovat
PePiG7

o půlnoci našeho času

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Darren Fletcher

vies dobre, ze s tou diskusiou to aj tak pride a odkazy tu budu. anyway, tesim sa :)

Reagovat
smazaný uživatel

paráda,dík už se těšim až to začne minule sem nemohl ztoho Babelovo vrtulníku

Reagovat
božský John

Člun je pomalej, já jsem pro vrtůlník !

Reagovat
smazaný uživatel

Tato novinka si ziada otvorenie balicka Chipsov

Reagovat
domingo

Torres má člun? Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Temži.

Reagovat
Rssa

Na Temži v Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

V Londýně...

Reagovat
smazaný uživatel

Minut před půlnocí Redknapp spustí přestupovou lavinu Spurs.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

A ty tady děláš co? Už máš bejt dávno v Arsenalu.

Reagovat
Ed_Hazard

klidek, na emirates stadium chytam wifi

Reagovat
Zajda

Konečně

Reagovat
smazaný uživatel

paráda, co nejmíň kachen a vtípků

Reagovat
smazaný uživatel

Tyler

Reagovat
niflheim

Spurs chtěli Aguera?

Reagovat
smazaný uživatel

Kterej včera podepsal v Atletiku....

Reagovat
smazaný uživatel

Podepsal už před měsícem

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno, podepsal a basta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PePiG7

já myslím že Harry se byl podívat na Forlána v Madridu,o Aguerovi nic nvm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky názor

Reagovat
Darren Fletcher

skusim sa opytat tu... poznate hraca Jakub Heindenreich? bude v presove posilou? co je zac?

Reagovat
smazaný uživatel

Lavy bek, po pripade stoper, pred sezonou bol na skuske aj v Senici, cize chalan asi svoj talent moc neuplatnil

Reagovat
smazaný uživatel

Prý je příliš namachrovanej...

Reagovat
smazaný uživatel

Aby rychlo nedomachroval, pretoze cesta do nasej sranda ligy = cesta do zatratenia

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, nosánek pěkně nahoru, výkony na hovno a plná huba keců.

Reagovat
smazaný uživatel

Mladý levý bek, svého času hodně talentovaný, hrával pravidelně v mládežnických repre. V Sigmě se bohužel nikdy neukazoval v moc dobrém světle. Směrem dopředu to celkem jde a má hodně slušný centry, ovšem dozadu hoří jako papír, nestíhá se vracet a je špatnej 1 na 1. Rozhodně od nás nejpřeceňovanější hráč a nikdy jsem nechápal, proč ho do těch reprezentací brali.

Reagovat
Darren Fletcher

ou sakra, presne to som nechcel pocut :) a este o nom hovoria ako o lidrovi vasej 21tky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase si říkám, že na Slovensku by se možná mohl chytit. Není úplně zas tak špatnej, na Sigmu ale prostě nestačí.

Reagovat
smazaný uživatel

"S blížícím se koncem přestupového období utnulo vedení Manchesteru United jakékoliv speuklace prohlášením, že Howard Webb opravdu není na prodej"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

tohle to už tady několikrát bylo...

Reagovat
niflheim

bylo to vtipné poprvé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

stále je to vtipné

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

tomu se musí zasmát i fanoušek United

jinak - fandím jim 12 let!

Reagovat
smazaný uživatel

bezposlednej informácie by som nezaspal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nežerte to tak.

Reagovat
Godwinson

Snad vyjde ten Payet do PSG, je to na dobré cestě. :)

Reagovat
smazaný uživatel

nechcu Carrola do LFC...ještě ktomu tak přehnaná cena....

Reagovat
smazaný uživatel

35 mil. za Carrolla max. 15 víc ne to radši to poslat do Bilbaa a skusit Llorenteho..

Reagovat
smazaný uživatel

bilbao odmítlo 38,5 od Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Mně bude stačit, když udržíme Younga. Odchod Beyeho a definitivní konec Carew by byli jen třešničky na dortu.

Reagovat
Virtuos

a ešte možno k vám príde Bradley a odíde Warnock

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, nevim. Ale Bradleyho bych bral.

Reagovat
Virtuos

to by bola super posila záložník jeho typu sa vždy zíde

Reagovat
smazaný uživatel

Kádr by posílil určitě, zbytek by byl na Houllierovi. Už teď neví jak postavit zálohu.

Reagovat
Virtuos

zrejme zistil, že i mladý hráči dokážu nahradiť tých skúsenejších tým pádom má teraz pretlak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak aby nakonec Young nejel na Anfiled na kolečkových bruslích, jak to tak sleduju.

Reagovat
mickey mouse

...F5,F5,F5...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to vypadá, že Torres za 50 mega do Chelsea a Carrol z Newcastlu za 35 do Liverpoolu...

Někde jsem to našel.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll by byl dražší přestup než Villa pro Barcelonu....

Reagovat
tomasinho

Jo, taky jsem to četl na BBC.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tak jak se Ireland dopravil do Newcastlu (kde mimochodem nejspíš stále ještě neprošel zdravotní prohlídkou) je nad slunce jasný...

http://www.gettyimages.co.uk/detail/89811728/Getty-Images-Sport

Reagovat
smazaný uživatel

Ireland mým nejoblíbenějším hráčem společně s Hartem z hráčů City, asi to bude tim že tam byli i dřív

Reagovat
smazaný uživatel

5. 2. se utká Chelsea s Live, to by byl debut Torrese

Reagovat
smazaný uživatel

Větší perla by byla kdyby dal gol a pak líbal znak klubu .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

a rozbehol sa cez cele ihrisko v fans Liverpoolu a pred nimi by bozkaval znak Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi: Nemusel si překladat můj komentář do slovenského jazyka ale za snahu .

Reagovat
smazaný uživatel

tak každý neví že tím že líbá někdo něčí znam, zaběhne si sprintík

Reagovat
kiwwi

ja som ta len doplnil o Adebayorovku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

juuj to by bola lahoda .... prebudila sa vo mne nostalgia ( City 4-2 Arsenal )

Reagovat
smazaný uživatel

A pak by Chelsea dostala další tři

Reagovat
vladis271

v tom momente pálim jeho dres, aj ked bol dosť drahý

Reagovat
kiwwi

kamos scouser si prednedavnom objednal jeho dres, uz ho ma na ceste a sa modli teraz dva dni aby neprestupil

Reagovat
vladis271

ja ho už mám nejaké 2 roky, zbavovať sa ho nemienim...tak, či tak ho nenosím často, a raz začas mi to vadiť nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

pre toto si kupujem dresy s čistym zadami ...

Reagovat
kiwwi

ja so svojim menom

Reagovat
smazaný uživatel

"Andy Carroll is going nowhere" You think Nolan would let him stay at his house if he signs for scousers!?"

Reagovat
hefy

Reagovat
kiwwi

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
joshua

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to nemusí končit tak pozdě...

Reagovat
tomasinho

Radši bych teď hned. Z pocitu, že jsme vyplázli 35 mega za Carrolla, dostávám astmatický záchvat.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi povídej...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o to zas tak nejde.

Reagovat
niflheim

100. Za ManUTD

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Emqick

Reagovat
kiwwi

s tymi filmami ma napadlo Zbaľ prachy a vypadni!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No vidaa. Anglány to ale asi nenapadlo pro ten anglickej název, ten na to nijak neodkazuje.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

chyt ma, ak to dokazes

Reagovat
mike.84

Reagovat
Rssa

Chicharito alias Pretty Women

Reagovat
domingo

Lock, stock and two smoking barrels? Really?

Reagovat
domingo

Aha, já zapomněl na Woodyho vlastně

Reagovat
Swarley

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

dnes se už nic nestane

Reagovat
tomasinho

Nechápu, na co je spurs další útočník. Keane stejně nehrál, a tři útočníci jim stačí bohatě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3 impotentní útočníci...co by ne!

Reagovat
smazaný uživatel

"Harry Redknapp se nechal slyšet, že se "dnes žádný obchod nekoná". V nejbližších hodinách tak patrně můžeme očekávat dotažení přestupu Diega Forlána, předmětu 17milionové nabídky, která by prý už měla vedení Atlética ležet na stole."

Reagovat
smazaný uživatel

Torres je Nevěsta na útěku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Million Dollar Baby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Do kolika jsou prestupy do 18:00 ?

Reagovat
niflheim

Půlnoc našeho času.

Reagovat
smazaný uživatel

v případě Torres mám jednoznačného favorita :)

http://www.new.csfd.cz/film/15046-podraz/

Reagovat
smazaný uživatel

svata pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu co pořád melete o podrazu udělal pro LFC dost a konečně zjistil že to nikam nevede a chce něčeho dosáhnout?!? Fanoušci LFC by mu měli být vděční a ne ho označovat a ,,podrazáka,,

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže nechápu, proč si vybral CFC, když chce něčeho dosáhnout...

Reagovat
tomasinho

Čeho dosáhne v přestárlé Chelsea? Ten tým nemá žádný potenciál.

Reagovat
Godwinson

To mají s Liverpoolem společný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo zato v LFC by toho dosáhl daleko víc Co např.? Zachránit se?

Reagovat
smazaný uživatel

Ti dám fanouška Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle nicku si myslím že si fanoušek CFC A tim pádem už tě vůbec nechápu myslím si že duo- Drogba Torres ještě něco předvede

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy už zmínili ten western tak...

Carroll do LFC - Pro hrst dolarů

Torress do CFC - Pro pár dolarů navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Torress už ani napsat to neumim jak to píšu celej den dokola

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

...Adebayor do RMCF - Dolar všude kam se podíváš.

Reagovat
smazaný uživatel

takovej film neznam

Reagovat
smazaný uživatel

Vznikne, vznikne...

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Ohľadom Chelsea - Klub sráčov

Reagovat
smazaný uživatel

A Newcastle zas Fight club, viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tam bylo Hodný, zlý a ošklivý, tak mě napadlo Pro pár dolarů navíc... (stejnej režisér a taky hraje Eastwood)

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že lexess mě předběhl

Reagovat
smazaný uživatel

vzpomnel sis, to je hlavni

Reagovat
smazaný uživatel

Můj oblíbený film

Reagovat
smazaný uživatel

Mam nejradši Tenkrát na Západě. Ale celkově tyhle 4 od Leoneho patří mezi moje nej.

Reagovat
vladis271

" přesto mu však výkonný ředitel Blackpoolu odmítá zvedat telefon " ...no nie každý má dojem, že Kenny je kráľ, pretože nezdvíhať mu telefón

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Wilfried -Vykoupení z věznice Shawshank ?:D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
joshua

Tak to byl spíš Kerić

Reagovat
domingo

Jinak kdyby Torres odešel, tak jasnej film je tenhle....

http://www.csfd.cz/film/225519-fuck/

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Stephen Ireland has failed his medical at Newcastle

Reagovat
tomasinho

Reagovat
niflheim

Tak pro něho se bude hodit "Co dál, doktore?"

Reagovat
smazaný uživatel

... no možná je to dobře

Reagovat
hefy

Tak to jde do WHU.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

no tak Tony teď máš šanci

Reagovat
Rssa

Pro Nanda a Babela - "Báječní muži na létajících strojích"

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Nebo Up in the air.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Ale lítá jen Babel! Nando se plaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Babel je spíš létající Čestmír a na Torrese Utopte doktora Mráčka(jenom fanoušci LFC)

Reagovat
smazaný uživatel

K tým filmom: Get Rich or Die Tryin' (Zbohatni nebo chcípni)

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Pro Torrese film - "Chyť mě když to dokážeš"

Reagovat
smazaný uživatel

Torres musí do Chelsea!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni dobří rodáci->Láska nebeská->Život je krásný->Kontakt->Obchod na Korze->Nejistá sezóna->Smrt krásných srnců->Moderní doba->Happy End->Lepší už to nebude

Reagovat
Ajven

Birmingham confirm the signing of striker Obafemi Martins on a six-month loan from Rubin Kazan.

Reagovat
smazaný uživatel

Bradleymu stačí už jen úspěšně projít zdravotní prohlídkou a je hotovo.

Reagovat
hefy

To je dobře. Další z Amíků který má co nabídnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eric_The_King

Na skysports dneska jedou - nteresting stats - if Liverpool pay £35million for Andy Carroll they are getting a player outscored in the Championship last season by Peter Whittingham, Nicky Maynard, Gary Hooper, Michael Chopra and Charlie Adam.

Reagovat
božský John

Torres do CFC - Podraz

Carroll do LFC - Cesta do pravěku

Tottenham a jeho obchody - S čerty nejsou žerty

Člun - Vynález zkázy (pro fans Lpoolu)

Oyston a Dalglish - Láska nebeská

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

kopírko

A odpověz mi na FB ohledně jedný věci, psal jsem ti zprávu

Reagovat
božský John

Já koukal,že tam od Tebe něco mam,tak jsem to nechal na jindy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pekhart - Blbec k večeři

Reagovat
fantomas

Reagovat
božský John

Spíš "Lepší už to nebude" ...

Reagovat
božský John

A pak kdyby Torres fakt odešel,tak by to byl pro fans Lpoolu Podfu(c)k a Amíkům by řekli Sbal prachy a vypadni !

Reagovat
Rssa

Pro Nanda - "Nekecej a pádluj!"

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Nanda: Chaplin honí dolary (1914)

Reagovat
niflheim

Torres - Final Destination (Nezvratný osud)

Reagovat
smazaný uživatel

Smrtonosná past?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle toho který díl.

Reagovat
niflheim

Možná by se hodil i film "Půlnoční běh"

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Nanda mám - http://www.csfd.cz/film/21549-tri-muzi-ve-clunu/

Agent-Nando-řidič člunu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

kdyz jste u tech filmu....MU - Kingdom of Heaven

Reagovat
Placebo

Torres : Vesničko má středisková

Reagovat
smazaný uživatel

No one is sure where Andy Carroll has gone. Left Training in a car with Nolan.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, že ho Kev někam do zítřka schová.

Reagovat
vladis271

nad tým som aj ja rozmýšľal, čoby sa stalo, ak by Torresa zamkli volakde do kvôlne na 2 dni, rohypnol k tomu....a je to

Reagovat
Arbiter

Únos? Omezování lidské svobody? To by do Chelsea přestoupil i po a navíc byste nedostali ani floka

Reagovat
vladis271

ale neboli by dôkazy že to bol niekto z klubu. Nahralo by sa to ako únos pre výkupné, a minúto po deadline by únosca zmizol

Reagovat
fantomas

Andy nejspíš nemá klíčky od baráku, takže na sbalení věcí potřebuje i Nolana.

Reagovat
fantomas

*klíče

Reagovat
kissak

No pokud Andy fakt odejde, tak budu pěkně nasranej, ikdyž je pravda že takový prachy bychom možná za něj jen tak nedostali.

Reagovat
kiwwi

Mmmm. £35m on someone who's currently injured after falling off a casino stool while drinking Jagerbombs" -- They have a point.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska sem fakt zvědav co předvede Chelsea prý má přijít ještě Cahill a Mc Carthy

Reagovat
smazaný uživatel

Torres: Baron Prášil

Reagovat
Swarley

když už z těch starších tak na Torrese, Eva tropí hlouposti...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem četl: Torres - Baroš - Plašil a řikal jsem si, co ten Ancelotti blbne.

Reagovat
Swarley

na Abru "U pokladny stál"

Reagovat
smazaný uživatel

přestup Torrese do chelsea se ruší.. Terry se nedomluvil na podmínkach z Torresovou manželkou

Reagovat
zidane78

Reagovat
smazaný uživatel

pardon S Torresovou manželkou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal: No Country for Old Men

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Counter

Sněhurka a sedm trpaslíků: http://tinyurl.com/4975nvy

Reagovat
Swarley

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mindas

Reagovat
joshua

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

to je super!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Forlán do Tottenhamu - Slepice a kostelník

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

The Times is reporting that Stephen Ireland's proposed loan move to Newcastle is off....

Reagovat
tomasinho

Torres: Escape from Paradise(Útěk z ráje).

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám se bát aby Torresovi nedošla nafta ve člunu než se CFC a LFC domluví na částce...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud mu tam Abra nepostavil ropnou plošinu

Reagovat
Ajven

neni problem dobrak babel doleti

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by to měl z Hajzlflamu daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Torres - Mystic River

Carroll - Big Fish

Reagovat
Mindas

Tenkrát na západě->U pokladny stál...->Obvyklí podezřelí->Mafiáni ... Králova řeč->Těžký prachy->Obchod století ... Počátek->Carlitova cesta->Psycho ... Když už jsme u těch filmů.

Reagovat
fantomas

Usual Suspects na BBC taky jmenovali.

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Obvyklí podezřelí skvělá detektivka

Reagovat
Ed_Hazard

"Shutter Island" je zatial kludny

Reagovat
smazaný uživatel

Harry prosim, prosim, prosim doved nam toho Forlana

Reagovat
smazaný uživatel

Torres: Stranger Than Fiction (Horší už to nebude )

Reagovat
tomasinho

Reagovat
salami

Jarmark marnosti (Vanity fair)

Reagovat
Swarley

no spíš mi to už přijde jako Nekonečný příběh...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Ajven

Reagovat
smazaný uživatel

OT: 17:22

Nabídka Liverpoolu v hodnotě 35 milionů liber za Andyho Carrolla byla údajně přijata a anglický forvard nyní putuje na severozápad Anglie, kde se bude diskutovat o podmínkách možného přesunu.

(Skysports)

Reagovat
salami

co na to říct, fandim Newcastlu, takže mě to mrzí, na druhou stranu jsem chtěl až bude přestupovat, aby šel právě do Liverpoolu a neskončil třeba v Chelsea, nicméně mi to zas kazí fakt, že tam bude hrát v útoku s největším sráčem, co ted je v PL, prostě jsem z toho uplně rozpolcenej

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli máš na mysli Torrese, tak doufám, že půjde k nám (Chelsea)

Reagovat
salami

mam namysli Suareze

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak no teď se zase píše, že Newcastle odmítnul, takže se všechno stejně dozvíme až večer ...

Reagovat
Arbiter

LFC a Carroll

Reagovat
tomasinho

Radši Carrolla za majlant, než Anelku zadarmo.

Reagovat
vladis271

40 mega...asi dotoho NUFC vtlačil aj nejaké bonusy. Toto je choré

Reagovat
fantomas

Jj, i s bonusy.

Reagovat
13

40 milionů liber? nechte si ho..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A jak se tu všichni rozčilovali, že Suárez za 26 mega euro je drahý

Reagovat
tomasinho

To snad někdo říkal?

Reagovat
smazaný uživatel

Něco takového jsem tu četl, že nemá cenu ani 20 a je to přemrštěné

Reagovat
Ajven

#NUFC confirm a second offer and improved bid for in for Andy Carroll in from #LFC - rejected.

Reagovat
smazaný uživatel

Delaj isi prdel?....40 Mega za Carrolla ?...to uz je vrchol!

Reagovat
Arbiter

Newcastle have broken their silence on the Andy Carroll saga - and have said a second bid from Liverpool has been rejected.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať nejsme jen u filmů:

Torres: Rytmus - Zlatokopky; Daniel Landa - Krysař

Reagovat
smazaný uživatel

Helloween - I want out

Reagovat
Sarlin

Proč rovnou nepošle NUFC Carrolla+10M výměnou za Torrese...neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle have broken their silence on the Andy Carroll saga - and have said a second bid from Liverpool has been rejected.

Jupi

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Godwinson

Za 50 prodají Torrese a za 40 koupí Carrolla? Úchvatný, to je srandy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

ale pořád budou 10 v plusu

Reagovat
Godwinson

Pravda. Ale vy jste zklamali, čekal jsem od vás velký věci.

Reagovat
smazaný uživatel

Na titul s Diakhatém a Crisem můžem zapomenout. Jestli zbytek bude vypadat, jako ten zápas s Valenciennes, tak abychom byli vůbec v EL ...ale pořád se můžou s něčím vytasit. Gourcuff přišel taky jako blesk s čistého nebe

Reagovat
Godwinson

To je asi pravda, i když času už moc neni, spíš si myslim, že z toho nic nebude, což je vzhledem k těm hráčům, co byli dostupní, pro Lyon vhodní a k tomu oslabení - odchod Makouna, škoda. Ale tak třeba se chystá něco velkýho na léto, až Diakhatého kopnete zpátky na Ukrajinu :)

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufám já jsem si do Lyonu koupil Garryho Cahilla ...doufám, že to ještě letos nějak dokopem, i když od Realu asi dostanem, ale tak to druhé místo v lize snad ukopem. Rennes už pomalu odpadává a PSG taky nevydrží věčně

Reagovat
Godwinson

Jj, no zase tak hrozný to nebude, uvidíme. Co se týče PSG, ti by měli dotáhnout příchod Payeta, celkem bych jim pak věřil i na boj o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Pry tu částku zase neshledali akceptovatelnou, tak nevím. Já se celkem těším na půlnoc a zase bude na půl roku klid

Reagovat
Godwinson

Koukám, to by byla škoda. Uvidíme ... jo, tak to já taky :))

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je fakt, že Torres nepřetupuje každý den

Reagovat
mithro

I'm told there is no truth in the 'Charlie Adam to Man Utd' rumours. Apparently, Blackpool chairman Karl Oyston is refusing to answer calls from Liverpool about the Scotland midfielder... maybe that United story started when Kenny Dalglish phoned up pretending to be Sir Alex Ferguson instead?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Barcelona se opět dotazovala na možný přestup Cesca Fabregase, ale Arsene Wenger odmítl jakékoliv spekulace o přestupu nejlepšího hráče Gunners...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ajven

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle tu ještě chybělo, můžu jít v klidu spát...

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha co přijde ještě.

Reagovat
nani92

C.Ronaldo pre prehre v Osasune vyhlásil, že si želá návrat na Old Trafford

Reagovat
SunFells

Ježiš to bude zase otravné léto

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nerozumí větě - ,,Not for sale,,

Reagovat
smazaný uživatel

"ale Arsene Wenger odmítl jakékoliv spekulace o přestupu nejlepšího hráče Gunners" takže Nasri nikam nejde?

Reagovat
smazaný uživatel

At si ho nechá, nepotřebujeme ho

Reagovat
Counter

Exkluzivně - Wengerova odpověď: http://tinyurl.com/62nkvo6

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Losinho

Reagovat
Swarley

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ajven

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chci Carolla, i když za takovou cenu... Caroll + Suaréz mňam...

Reagovat
smazaný uživatel

Hou definitivně odmítl odchod Younga.

Reagovat
tomasinho

Paráda.

Reagovat
fantomas

...už ráno.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám co dělat a projíždím starší události. Tak mě to potěšilo.

Reagovat
smazaný uživatel

40 Mega za Carrola to jsou v Liverpoolu dobry blazni .

A Torrese za 50 do CFC nechci kdyby to nenechavali na posledni chvili mohli mit slusnou posilu za mnohem min penez . Mohli privest Suareze za sotva polovinu a v soucasny forme Fernanda by to bylo lepsi .

Reagovat
Counter

Netýká se to sice přestupů, ale spojitost s nedávným děním v PL to má:

http://www.csfd.cz/film/10098-zeny-v-ofsajdu/ - http://tinyurl.com/65bm66o

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Darren Fletcher

hodinu som spal, co je nove? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll možná do Liverpoolu a Torres možná do Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
soukup

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, ať ten Torres zůstane v Liverpoolu, v létě ho prodají za polovinu...

Reagovat
Arbiter

Tak mě napadá- bylo těch 35 mio první nebo druhá nabídka? Možná se zamítla ta pětatřicetimiliónová jako už druhá a Pool na to reagoval čtyřicítkou Každopádně s takovou by padl rekord letního přestupáku

Reagovat
fantomas

Ony obě dvě nejspíš byly na 35 mega, ale ta druhá měla mít v sobě bonusy v hodnotě těch pěti milionů.

Reagovat
smazaný uživatel

Potvrzeno!!!! Torres za 40mil do CFC a Caroll za 50mil liber do Liverpoolu

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Si děláš srandu že?..

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
REPLIKATOR

a Kuyt za 60 do Newcastlu

Reagovat
smazaný uživatel

SSN shit

Reagovat
smazaný uživatel

nevite nekdo jak je to stim Torresem do Chelsea ???

Reagovat
smazaný uživatel

Exklusivní kopie Torresovy žádosti o transfer:

http://bit.ly/dGCs1o

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

To se povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to s Carlosem Velou? Hostuje ve WBA?

Reagovat
fantomas

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, dík

Reagovat
smazaný uživatel

Torres chce udajně odejít kvůli tomu že se v šatně plešatým potetovaných vrahů (Skrtel, Meireles, Konchesky atd.. ) necítí bezpečně

Reagovat
smazaný uživatel

to sem zvědavej na jeho reakci až v šatně potká Alexe

Reagovat
smazaný uživatel

pochcim se z vas :D

Reagovat
smazaný uživatel

Upadne mu mejdlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý, ale Konchesky už straší v Nottinghamu

Reagovat
Arbiter

no v tom tetování jim nemá co zazlívat, kor když je taky úplně potetovaný

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj jak sviňa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Arbiter

SITA

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá blbost

Reagovat
smazaný uživatel

topky

Reagovat
smazaný uživatel

Tuncay

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Reagovat
soukup

fakt nechápu co Pulis zamýšlí v posledních týdnech hrál i líp než Matty, navíc v současnosti ani nevidím nějakou náhradu, doufám,že aspoň stál balík, pokud šel za míň než nějakých 8M euro, tak je to kurva špatně

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Woods

ak je to fakt pravda, ze Newcastle odmietol aj druhu ponuku od Liverpoolu tak to uz je fakt na plac odmietnut take love za Carolla

Reagovat
smazaný uživatel

Neodmítnou pustit svýho klíčovýho hráče, i když za velkou cenu, mi příde naprosto normální.

Reagovat
smazaný uživatel

*Odmítnout

Reagovat
Woods

za 40 mega nepustit Carolla ... to uz je co za doba

Reagovat
smazaný uživatel

jenze za skoro 40 mega ?? vzdyt to je vic nez dala Barca za Villu ...

Reagovat
Sarlin

Hráče s takovým potenciálem jen těžko NUFC udrží a více chechtáků jen těžko kdy dostanou. Pro mne nepochopitelné jak Iveta Bartošová.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by ho neudrželi? Fotbal nemusí být jen o penězích a je sympatické, že se alespon někdo snaží se podle toho chovat, když toho není schopný nikdo jiný. Newcastle je šílenej v tomhle, více nikdy nedostanou, ale tak nemají důvod ho prodávat. Srovnatelného útočníka teď neseženou a na co jim budou prachy?

Reagovat
Arbiter

Kolik by dostali za dobré umístění? Ono se to pak lépe propočítává, když jsou všechny sumy po kupě...A pokud neměli v plánu EL, jen udržení, pak je to víc než výhodné...

Reagovat
smazaný uživatel

Tuncay

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle sympaticky odmítl prachy s tím, že chtějí hrát fotbal a nechtějí komercializovat. Jenže to se v současnosti nenosí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jestli dá Liverpool 40 mega za Carrolla, tak pak pomůže snad už jenom Nešpor z Bohnic!

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mého pokud nechtěli dát za Luise 30 mega tak za Carola nemůžou dát 40. To by byli blázni

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim vas ???? Prestouúil ten Torres do Chelsea nebo ne ??? kazdy tu pisete neco jineho ??

Reagovat
vocasisko

zkus si přečíst článek ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej si do zítra a budeš to vědět 100000000%

Reagovat
smazaný uživatel

Torres odejde jen tehdy, kdy Liverpool bude mít přijatou nabídku za Carrolla...

Reagovat
Arbiter

na tos přišel jak?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

no to je zdroj jak cyp

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, uvolni svěrač...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Pokud dáme za Torrese 50 mega, tak to bude fakt k smíchu, ale uklidňuju se tím, že by fakt mohl něco podobnýho vysázet za Carrolla.

I když teda stejně vůbec nevěřím, že by mohl odejít.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, nechci vidět "běhat" Drogbu na křídle... Měl koupit Suareze a všichni by byli spokojení, ale ne, oni chtějí Torrese...

Reagovat
Arbiter

budou hrát oba na hrotu...

Reagovat
Swarley

a pod nima Anelka nebo jak?

Reagovat
Arbiter

Anelka bude střídat Drogbu nebo vysedávat za trest, že nešel do Poolu

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

To nevydrží

Reagovat
smazaný uživatel

ten Liverpool se snad zbláznil... vždyť by mohli dostat za takovou polovinu peněz co by dali za Carolla o hodně lepšího útočníka...

Reagovat
Ferguson6

Šef Blackpoolu odmieta zdvihat telefon

Reagovat
kiwwi

Shearer: I'd be amazed if Carroll goes anywhere

Reagovat
smazaný uživatel

Sice to sem nepatří ale pro toho kdo to nezná. http://www.youtube.com/watch?v=K-_rf2jVxxY

Když sem to viděl poprvé tak mě z toho běhal mráz po zádech

Reagovat
Darren Fletcher

ja som to za minuly tyzden videl asi dvadsatkrat:)

Reagovat
smazaný uživatel

většina to asi zná, dávaj to i na Digisport před PL. ale úžasný video taky na to pořád koukám

Reagovat
Darren Fletcher

jj viem..je aj spanielska verzia song "ti amo" najdi si..ale je slabucky oproti tomu..inak su to fans tottenhamu podla vsetkeho

Reagovat
smazaný uživatel

jo viděl sem, ale nic moc.. jinak ty obličeje typičtí angličtí fans

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si přišel na ty fanoušky Tottenhamu ?

Reagovat
smazaný uživatel

PUMA..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to Spurs, je to natoceno loni k valentynskymu zapasu s Boltonem.

Reagovat
Darren Fletcher

uz nvm, dal som do googlu footbal lfans singing savage garden a niekde to naslo

Reagovat
Kovi81

ja to neznam, nemam digisport... ale je to super

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera

Reagovat
Kovi81

nejvic mi je lito newcastlu... hrajou sympaticky a nevim, co to s nima udela... snad se nesesypou a skoda, ze uz nikoho tak pozde nesezenou...

Reagovat
smazaný uživatel

Torres je na cestě

Reagovat
mickey mouse

Stále tomu nevěřím že Torres půjde k Chelsea. Prostě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ja taky ne :((((

Reagovat
smazaný uživatel

Asi by sis měl změnit nick

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole to jsou nervy miluju tohle přestupní očekávání.

Reagovat
smazaný uživatel

TO je strasne premrstena cena za toho Carrolla...za tuhle cenu by to mohl byt klidne Pato a mozna i nekdo k nemu

Reagovat
terry

A pokud mám brát, že ten přestup Torrese vyjde, tak mě mnohem víc než přestupová částka děsí jeho plat. Co jsem tu tak četl, v Liverpoolu bere asi 110 tisíc týdně a to mu pochopitelně musíme dát víc. Ideálně bych to viděl na 140 tisíc, jenže to je asi nereálné. Jestli ale přeplatí Lamparda s Terrym, tak to bude průser.

Navíc jsem teď tak přemýšlel a pokud by byl součástí transferu Anelka, mohl by to být celkem problém. Musel by totiž pak nastupovat útok Drogba-Torres, bez prakticky jakékoliv alternativy. Kalou základ hrát nemůže a Malouda se už pak do útoku nevejde. No a kdyby tu byl Anelka, šly by s tím možná vymyslet nějaké další alternativy, ačkoliv už vidím, jak Ancelotti Drogbu nebo Torrese posadí.

Reagovat
Darren Fletcher

sturridge siel?

Reagovat
terry

Ne, ale ten by stejně byl až za Kalouem.

Reagovat
smazaný uživatel

4-3-1-2 a v létě, pokud to nebude fungovat, tak střelí Drogbu někam asi...

Reagovat
terry

Ramires, Mikel, Essien - Lampard?

Reagovat
smazaný uživatel

Torres nejspíš půjde, o tom snad žádná, ale jen jsem zvědavý, jestli Pool sežene za něj náhradu

Reagovat
smazaný uživatel

stejně nebude žádná BOMBA, ale aspoň je sranda

Reagovat
smazaný uživatel

Caroll nikam nejde ...

AndyCarroll9 Andy Carroll

Not going anywhere! #nufc #lfc

Reagovat
Darren Fletcher

uz nech to skonci, spravime s braskom vymeny vo fife a ide sa mastit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
čutalista

už sem to tady viděl, ale nedá se jinak než F5, F5, F5, F5, F5, to je boží torres k nám fans live to obrečijou ale na druhou stranu dostanou anglána s potenciálem, takže po čase budou všechny strany spokojený(pokud se chytí, ale za ty prachy se chytit musí)

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty prachy ale...

Reagovat
čutalista

jo i těch 35M je ohromně přehnanejch...řekl bych takovejch 15M a to sem už podle mě dost nadsadil. Carrol bude ohromnej provar ne sory já se nesměju

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já Liverpoolu nefandím, tudíž mi to je víceméně jedno, ale nestačím se divit. Těch 15 je adekvátních

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkejte mi že Kenny dnes (nebo včera) prohlásí na tiskovce že Nando nikam nepůjde a teď ho pustí?

Reagovat
terry

To ti říkám.

Reagovat
smazaný uživatel

No to prostě nejde. Asi si fanoušek CFC? Tak musíš uznat že se ani do vašeho herního stylu nehodí.

Reagovat
terry

Nehodí. Jen říkám, že je možné, že ho prodá.

Reagovat
čutalista

Jestliže dojde, tak se zapracovat musí...alespon Carlo ukáže jakej je trenér

Reagovat
smazaný uživatel

Si delate srandu ze koupi Carolla za skoro stejnou cenu ajko odejde Torres to je fakt komedie

Reagovat
smazaný uživatel

presne :/

Reagovat
smazaný uživatel

Torres nikam nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Welcome Nando!

Reagovat
vocasisko

tak jak by nám to čukotka poskládala? dokáže hrát Malouda podhrot? že by přešli na 4-3-1-2?

Reagovat
Arbiter

ne, to teda nedokáže A hrálo by se nejspíš na 4-4-2...

Reagovat
terry

Nejspíš diamant. Tím by se zabil Malouda a celkově by to nefungovalo, nejsou na to hráči.

Reagovat
vocasisko

ještě mě napadá něco jako 4-2-2-2 Obrana-Essien, Mikel- Malouda, Lampard - Torres, Drogba... ale to by jistě taky nefungovalo ... další alternativa je tedy 4-3-3 a zabít Drogbu na křídle

Reagovat
terry

Nefungovalo by ani jedno. Drogba na křídle hrát nemůže, to prostě nejde a to první, no to by byla dobrá blbost.

Reagovat
Godwinson

Tak to by byl spíš na kraji Torres.

Reagovat
Arbiter

Hmm, je tu možnost, že cíp té p*če by hrál Lampard... Ale vůbec z toho nejsem nadšený, ani trochu...

Reagovat
terry

A podhrot kdo?

Reagovat
Arbiter

no šak Lampard na AM...

Reagovat
vocasisko

a Malouda na CM? nebo by snad byla záloha DM- Mikel, CM-Essien, Ramires - AM- Lampard?

Reagovat
fantomas

Neni ani vyloučeno, že by Torres hrál zprava. Ale pravděpodobnější je ta varianta 4-4-2 s tim, že by se odstřelil Anelka.

Reagovat
terry

Reagovat
vocasisko

nemůžu si pomoct, ale chelsea prostě na 4-4-2 nemá hráče

Reagovat
fantomas

Samozřejmě nemá, nevim, proč se tak vzhlídli v tom Torresovi a nešli radši pořádně po Payetovi.

Reagovat
Godwinson

To by pro Chelsea nebylo takový terno ... ale rozhodně mohli posílit daleko lépe, z Francie.

Reagovat
Godwinson

Snad to bude 4-3-3, na to bych byl zvědav. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Andy Hunter lovec informací

Reagovat
smazaný uživatel

At jdou do prdele s tím Torresem, ať mu Kenny zlomí nohu, dá do pusy cígo nebo nějak jinak to ošulí, já toho španěla v CFC prostě nechci...

Reagovat
smazaný uživatel

Potom nejsi fanoušek CFC

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

i když, Talkers...

Reagovat
papos182

No prave, ten je tim prosluly.

Reagovat
Kovi81

ja si neumim predstavit, jak by to carlo postavil

Reagovat
smazaný uživatel

Jen si vemte toho Španěla, já chci Andyho !!!

Reagovat
vladis271

si nadávaj natoho na toho ruského šmejda, čo mal dávno sedet v base. Kvôli nemu teraz scousers aj geordies tŕpnu strachom.

Reagovat
smazaný uživatel

At jdou do prdele s tím Torresem, ať mu Kenny zlomí nohu, dá do pusy cígo nebo nějak jinak to ošulí, já toho španěla v CFC prostě nechci...

Reagovat
terry

A stejně je nejlepší, že Torresův debut by byl proti Liverpoolu!

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím!

Reagovat
čutalista

to bude největší sranda

Reagovat
tomasinho

Škoda, že už u nás není Masch, ten byl Torresovým kotníkům pořádně zabrat.

Reagovat
smazaný uživatel

To zas přibude fanoušků čukotky pokud tam ten Torres půjde

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Torresovi sem začal fandit LFC. Teď jestli odejde, skončí u mě on, ne tým. Doufam, že takovejch lidí je víc, protože tohle se nedělá :)

Reagovat
smazaný uživatel

No u tebe jo, ale ti rychlo fans co vidí velké jméno to asi neodradí

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád pevně doufam, že Nando nikam nepude :(

Reagovat
smazaný uživatel

Já v to taky doufám, protože čukotka je odpad

Reagovat
13

Torres je muj oblíbenec, mám jeho plakát na zdi, ale jestli přestoupí do Chelsea tak ho strhnu ze zdi a hodim do koše. na zdi zůstane akorát gerrard a tým LFC z roku 2008

Reagovat
smazaný uživatel

torres podepsal Chelsea, ted honem volat do newcastlu

Reagovat
Sarlin

Mě z toho mrdne. Tohle je horší jak finále Česko - Rusko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co by delal v CFC takovej skvelej hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to 100% stím Torresem??

Reagovat
smazaný uživatel

Eště ne.. ale je to na spadnutí..

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam že to dotahnout do uspěšného konce a nic už nezabraní jeho přestupu do Chelsea.... Moc si ho přeju v Chelsea a myslim že nejsu sam

Reagovat
Bayern +

Wall street: Peníze nikdy nespí.

Reagovat
Ferguson6

Andy Hunter je DJ

Reagovat
smazaný uživatel

campbell?

Reagovat
Ferguson6

Nie, len DJ

Reagovat
smazaný uživatel

CARRAGHER je späť! YNWA!

Reagovat
tomasinho

Škrtel na lavičku!

Reagovat
smazaný uživatel

No to určite, ale proti Potters ešte nie.

Reagovat
tomasinho

Jasně, ale stejně se zase Agger zraní a bude hrát Martin.

Reagovat
soukup

to doufám

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečné drama

Reagovat
smazaný uživatel

Říkali mu nový Pelé, nicméně jeho volný pád pokračuje. Jedenadvacetiletý Američan Freddy Adu odchází z Benfiky Lisabon na půlroční hostování do druholigového tureckého klubu Caykur Rizespor. Hodně štěstí, chlapče!

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta se LFC jen směje

Reagovat
smazaný uživatel

z Carolla mám větší strach než z Torrese.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba má Dalglish větší strach z Keriče než z Wilfrieda ...

Reagovat
smazaný uživatel

z Řepky aby útočníci v odvetě mohli vůbec nastoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Řepák jim z nového hvězdného útoku udělá kůlničku na dříví !

Reagovat
smazaný uživatel

Teď přijde eště Luiz a Mc Carthy a Carlo si to u mě vyžehlí

Reagovat
smazaný uživatel

To já taky ale pořád je zraněny , že existuje možnost že by proti Spartě ani nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

SAMY KECY ALE NIC KONKTRETNIHO

Reagovat
66pepo66

"brazilský středopolař Lucas stále zůstává věren červeným barvám. Možnost jeho návratu do Gremia prý definitivně padla."

Tak to musia mat fanusikovia Poolu fakt veselo teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

je to jejich nejlepší záložník směrem dozadu a rozhodně hraje líp než jak se tu na diskuzích říká

Reagovat
minoLFC

dozadu? skôr sem a tam

Reagovat
papos182

Ja radost mam

Reagovat
vocasisko

Já být fanouškem LFC tak asi moc spokojený se setrváním Lucase nejsem . Ale na druhou stranu tam lepší DM není a takhle na rychlo se nikdo nesežene.

Reagovat
Higi

Torres nezklamal lékaře Chelsea! Zbývá poslední krůček. - Mně asi nakonec v hlavě mrdne.

Reagovat
mickey mouse

Tady si s tím Lucasem někdo pěkně utahuje

Reagovat
smazaný uživatel

Torres prestúpil

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra proc radsi neprisel za 60M Ecek Aguero a Godin nez tohle .

Reagovat
smazaný uživatel

"Liverpoolští fandové budou mít jistě radost, že zatímco se horlivě diskutuje o odchodu hvězdného Fernanda Torrese, brazilský středopolař Lucas stále zůstává věren červeným barvám. Možnost jeho návratu do Gremia prý definitivně padla."

Reagovat
smazaný uživatel

No já bejt fandou Liverpoolu tak jsem štěstím bez sebe..!

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem fanda Liverpoolu , ale tohle mě rozesmálo

Reagovat
smazaný uživatel

Já nejsem fajnda Liverpoolu a taky mě to rozesmálo

Reagovat
smazaný uživatel

hura asi bouchni flasku kianidu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já vám nevííím :D

Torresův přestup z pohledu médií

PRŮBĚŽNĚ AKTUALIZOVÁNO Snad největší bombou zimního přestupového období by bylo, kdyby španělský útočník Fernando Torres opravdu přestoupil do Chelsea. Jsou toho plná anglická média, jedni píšou, že Torres je již v londýnském klubu, druzí, že Torres zase nikam nejde.

Nejvíce toho je napsané na Sky Sports poslední zprávou bylo, že Fernando Torres již jede do Londýna, aby zde podepsal smlouvu.

O několik minut později bylo na anglickém internetovém serveru napsáno: Liverpool nejspíše posílí Andy Carroll z Newcastlu, kvůli Torresovi, který se chystá do Chelsea..

Poté se zas napsalo něco jiného: Torres neletí do Chelsea. Jednání mezi Liverpoolem a Chelsea se zastavila a Torres zůstává na Anfield.

V tuto chvíli redaktor Sky Sports napsal: Říká, že Torresův přestup je hotová věc a španělský kanonýr tak zůstane v Liverpoolu.

Mezitím Sky Sports sice nic nenapsal o Torresovi, ale s Liverpoolem to je také společné. Reds se prý stále zajímají o Charlieho Adama z Blackpoolu. Ten je rozzuřen, že nemůže přestoupit, ale Blackpool žádá 12 milionů liber, což je podle vedení Liverpoolu příliš mnoho.

Je to sice už k zbláznění, ale na Sky Sports je opět napsáno: Fernando Torres nezůstává na Anfield. Španěl dostal prý dostal povolení a zúčastní se lékařské prohlídky v Chelsea.

Další blud nebo pravda? Torres je sice v Liverpoolu, ale chystají se přípravy na let do Londýna, kde by měl Španěl podepsat smlouvu.

16:20 - Newcaslte si plácl s Liverpoolem na přestupu Andyho Carrolla? Objevují se zprávy o tom, že Liverpool se dohodl s Newcastlem na přestupu Andyho Carrolla. Týmy se prý dohodly na poplatku 35 milionů liber. Ale nic definitivního to není.

16:26 - Liverpool si prý plácl s Chelsea a na Anfield míří Adam: Charlie Adam se připojí k týmu Liverpoolu. Je to důsledek toho, že Reds přijali 50 milionů liber od Chelsea a Torres tak poputuje do Londýna.

16:42 Ashley Young do Liverpoolu? V Anglických médiích se nepíše jen o Torresovo odchodu, ale také o příchodu Ashleyho Younga z Aston Villy. Podle bookmakerů je šance, že by se ofenzivní záložník mohl dostat z Birminghamu do Liverpoolu ještě dnes.

16:44 - Zpět k přestupu Andyho Carrolla do Liverpoolu: Reportér Sky Sports David Craig uvádí, že Andy Carroll míří na Merseyside, s cílem podepsat zde smlouvu s Liverpoolem, který se prý dohodl s Newcastlem na částce 35 milionů liber.

16:53 - Nejspíš se tak dočkáme nové útočné dvojice Carroll - Suarez. Přestup Fernanda Torrese totiž vstupuje do finální fáze.

16:56 - Blackpool prý nedostal od Liverpoolu žádnou nabídku za Charlieho Adama: Manažer Blackpoolu Ian Holloway tvrdí, že dokončil přestup Andyho Reida, ale prý nedostal žádnou lukrativní nabídku od Liverpoolu za Charlieho Adama.

17:18 - Chris Samba do Liverpoolu? Bookmeři také dávají šanci Chrisu Sambovi v ohledu, že by mohl přestoupit na Anfield. Moc šancí mu ovšem nedávají.

17:23 - O Torresovi, Carrollovi nebo Adamovi se nepíše a proto se píše o příchodu Scotta Parkera: Do Liverpoolu by mohl přijít podle bookmakerů ze Sky Sports také Scott Parker, ale šance jsou opět hodně malé.

17:26 - Newcastle schválil poplatek za Carrolla: Liverpool to nejspíš myslí s příchodem Andyho Carrolla vážně. Anglický hráč opravdu jede do Liverpoolu, aby zde dojednal podmínky smlouvy. Rodí se přestup?

17:44 - Přestup Carrolla je na spadnutí nebo je uzavřen? Říká se, že Carroll byl odmítnut liverpoolským vedením. Poté se ale také říká, že útočník Newcastlu již prý je hráčem Liverpoolu. Čemu věřit?

18:02 - Stáhli jsme druhou liverpoolskou nabídku - byla odmítnuta. Andy Carroll bude i zítra hráčem Newcastlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

TORRES JE V CHELSEAAAAAAAAAAAA jooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

kámo ty si asi fakt debil kolik ti je?

Reagovat
Placebo

Jsem jedinej kdo si Torrese neumí představit v modrým dresu?

Reagovat
smazaný uživatel

Šak ten červenobílej pruh jsme tam dali právě kvůli Torrese, aby se dobře cítil.

Reagovat
Kovi81

ja sem jejich fanda a mam stejny problem

Reagovat
smazaný uživatel

ja si ho tam ani nechce predstaviť

Reagovat
vladis271

to bude humus....a tích nových naplavenín.

Reagovat
Placebo

TorresCFC

Reagovat
smazaný uživatel

Modrý řidič člunu Nando

Reagovat
smazaný uživatel

uz abych si menil nick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já si ho umim představit v Modrym :D ale to by liverpool musel zmenit barvy :D z červené (žluté na modrou :D )

Reagovat
smazaný uživatel

taky si to nedokážu představit.... pořád doufám že nepodepíše

Reagovat
smazaný uživatel

normálně brečim při tý představě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pod Nando, už to kurva podepiš.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej kameňák no fanoušci si nejspíš moc neoddechli

Reagovat
13

spíš se všem přitížilo

Reagovat
Placebo

Jako fanouška Live by mě ta provokace asi nas..la.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Placebo

Apoň nedělej, že je ti to líto

Reagovat
smazaný uživatel

v tých komentoch silnú dávku irónie

Reagovat
terry

CHELSEA BECOMES CASH POSITIVE!

Reagovat
Kovi81

parada

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

And IQ negative...

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

No tak 3x slava, vydelali jste prvni 3 miliony po deseti letech.

Reagovat
Arbiter

nezaviď

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
terry

Musíme se radovat z maličkostí.

Reagovat
Emqick

Liverpoolští fandové budou mít jistě radost, že zatímco se horlivě diskutuje o odchodu hvězdného Fernanda Torrese, brazilský středopolař Lucas stále zůstává věren červeným barvám. Možnost jeho návratu do Gremia prý definitivně padla.

Tak nevim, ale mě ty jeho výkony nikdy moc neuchvátili..

Reagovat
smazaný uživatel

spíš ironie..

Reagovat
fantomas

(ironie)

Reagovat
smazaný uživatel

nepochopil si nejvetsi sarkasmus posledniho stoleti

Reagovat
Emqick

jn..

Reagovat
Rssa

Vemte si Lucase ještě, modráci, pls

Reagovat
Arbiter

nechtěli jste Anelku, my nechceme Lucase

Reagovat
Rssa

Za dalších 15 je váš

Reagovat
papos182

Neeee !!!

Reagovat
smazaný uživatel

More twists in the Andy Carroll saga. Newcastle have accepted a transfer request from the striker - in spite of Liverpool's two rejected bids. tak jak teda?:D:D

Reagovat
smazaný uživatel

(_!_) A regular ass - regulerní prdel

(__!__) A fat ass - tlustá prdel

(__)(__) A "wide load" ass - široká prdel

(!) A tight ass - tenká prdel

(_*_) A sore ass - bolavá prdel

{_!_} A swishy ass - hranatá prdel

(_o_) An ass that's been around - prdel s velkou dírou

(_x_) Kiss my ass - polibte mi prdel

(_X_) Leave my ass alone - nešahat na mou prdel

(_zzz_) A tired ass - unavená prdel

(_E=mc2_) A smart ass - chytrá prdel

(_?_) Dumb ass - blbá prdel

(_Lame_) Lame ass - lama prdel

(_jack_) Jackass

(_-$_) Cheap ass - chudá prdel

(_0_) A Prison ass

(_) Half ass - poloviční prdel

(®^®) Registered ass - registrovaná prdel

(__|___) Lop sided ass - jednostranná prdel

(_:_) 2 holed ass - prdel s 2 dírama

(_O_) Cavernous ass [an ass that's REALLY been around] - díra s jámou

(Mom)(__) Tattooed ass - tetovaná prdel

(_)||(_) Fucked ass - voškukaná prdel

()() Ass print on a window - prdel obtisklá na skle

( * * ) Ass with dimples - prdel s tečkama

(_X X_) A kicked ass - nakopnutá prdel

(_%_) An average ass - průměrná prdel

(_$_) A rich ass - bohatá prdel

[_!_] A hard ass - tvrdá prdel

(___________my mothers ass_________) - prdel mámy

(_oo_) an ass built for two - prdel pro dva

(_~_) snake in the ass - had v prdeli

(_Z_) ass kicked by Zoro - prdel nakopnutá Zorem

(_Y_) an ass that can't say No - prdel která neodmítá

(_<_) this ass belongs to someone - tahle prdel patří někomu jinému

(_._) a flat ass - plochá prdel

(_13_) an unlucky ass - nešťastná prdel

(_/_) an asian ass - asijská prdel

(_gay_) gay ass - gay prdel

(_lol_) lol ass - lol prdel

Reagovat
smazaný uživatel

BAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano teď to dávaj v TV, Carroll prý přestoupil za 35M + bonusy...

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé,že skysports píše,žádné nové zpravy o Torresovi,tady je ale už skoro hotovo,asi má EF lepší zdroje

Reagovat
fantomas

To dozajista má.

Reagovat
smazaný uživatel

The Club have been given permission by Newcastle to discuss personal terms with the player, who will now travel to Liverpool for a medical.

Carrol 100% do Liverpoolu, pokud projde zdravotníma zkouškama.

Reagovat
Jajinek

OT :

Promiň mi Anglie, že ruším Tvé poslední přestupové hodinky, ale mám dotaz.

Nemá někdo kontakt na Tomanaturu, popřípadně neví někdo co s ním je? Ohledně fantacalcia.

Jo a výzva pro Frankieho, kterýho jsem tu viděl...zitra začíná kolo, tak nezapomenout na sestavu!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Rozkaz šéfe... Za odměnu bys mohl zveřejnit výsledky z víkendu.

Reagovat
Jajinek

to těžko, když jeden zápas chybí... až v březnu kamaráde...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha... To jsou zase prodlevy v tom Calciu...

Reagovat
Zajda

Do kolika je okno??

Reagovat
smazaný uživatel

23:00 nášho času

Reagovat
smazaný uživatel

23.00 anglického, 00.00 nášho.

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

do půlnoci

Reagovat
mickey mouse

Carrolla bych bral, ale tak za 13 mil liber. 35 ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vypdá že o Fernandoj s lekářem to byl jen kec :D tak se mi to libí jen ať zůstane přece nepujde k těm buranům

Reagovat
čutalista

tak už otevíráme šampáňo?

Reagovat
nani92

18:12 Liverpoolští fandové budou mít jistě radost, že zatímco se horlivě diskutuje o odchodu hvězdného Fernanda Torrese, brazilský středopolař Lucas stále zůstává věren červeným barvám. Možnost jeho návratu do Gremia prý definitivně padla.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ferguson6

Rozmýšľam či nám nejako odchod Beattieho uškodí...

Reagovat
fantomas

Breaking News: Torres to Chelsea deal breaks down after John Terry fails to agree terms with Torres' wife!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tož kolikrát ještě?

Reagovat
terry

Si pozadu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Arbiter

to tu bylo tak před hodinou a půl

Reagovat
fantomas

Tak sorry no. Ctrl+f mi ani wife, ani terms, ani fails nevyhodilo.

Reagovat
Arbiter

bylo to pod Torresem

Reagovat
mickey mouse

Fernando zůstaň

Reagovat
smazaný uživatel

35 milionů liber no to snad nemyslí vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hele časy Ševy sou dávno pryč tak si ten palec strč víš kam

Reagovat
vladis271

Andy je u nás, oficiálne, potvrdil to samotný klub

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool FC confirmed this afternoon that Newcastle United had accepted a Club record offer for the transfer of Andy Carroll. - Tohle je dneska jediná officiální zpráva, když nepočítam odchod Koncheskyho a hostování s opcí Conora Thomase z Coventry. Vy tady máte hotovo s Fernandem, nikde přitom není psáno, že byla přijata nabídka. ALE na EF už má za sebou zdravotní prohlídku.

Reagovat
smazaný uživatel

ked torres prestupi do chelsky tak klesne riadne skoda ho v takom klube

Reagovat
smazaný uživatel

Ses nemocnej ?

Reagovat
mickey mouse

35 miliónu liber , zase takový superhráč to není. Chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že Carroll prestúpi k nám, ale keby náhodou hrubas s lexessom NEODCHÁDZAJTE! Bez vás by tu nebola sranda...

Reagovat
smazaný uživatel

Smula, bude te muset zabavit Arbiter.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden hráč netvorí tím, neviem, čo vymýšlate...

Reagovat
Arbiter

Reagovat
vladis271

presne aj hrubas, niekto ma musí prudiť, inak by to nebola taká sranda

Reagovat
smazaný uživatel

18:24 - POTVRZENO !!!

A je to tady! Liverpool oficiálně potvrdil rekordní přestup Andrewa Carrolla z Newcastelu za 35 milionů liber!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zdroj???

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak .. je to i na officiálních stránkách LFC.TV

Reagovat
vladis271

oficiálny klubový web

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak .. je to i na officiálních stránkách LFC.TV

Reagovat
smazaný uživatel

(Skysports)

a teď: 18:28

Andrew Carroll nyní podstoupí v Liverpoolu lékařskou prohlídku.

(Liverpool FC)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak neni co řešit ...

Reagovat
Ajven

OMFG za 35 mio libier mohol prist aj iny top class utocnik, co ma uz nieco odkopane....

Za tu cenu by som si vedel predstavit tak Pata, Aguera a podobne...

Reagovat
smazaný uživatel

18:12 Liverpoolští fandové budou mít jistě radost, že zatímco se horlivě diskutuje o odchodu hvězdného Fernanda Torrese, brazilský středopolař Lucas stále zůstává věren červeným barvám. Možnost jeho návratu do Gremia prý definitivně padla.

Liverpoolští ho podcenují, bude z něj výbornej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší DMF v Liverpoolu

Reagovat
papos182

Vsichni ne, jen Kwop, Ol!ver, tomasinho atd

Reagovat
tomasinho

Momentálně zůstat musí, to nepopírám.

Reagovat
Rssa

prý se o něj zajímá Villarreal a to dost urgentně

Reagovat
smazaný uživatel

vy si myslite ze ked napisete zostan tak zostane ved on si to ani necita : to je jeho vec ci pojde do chelsea alebo zostane

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna je torres perfektny a nim aj bude

Reagovat
REPLIKATOR

Radši měl zůstat Torres a nepřicházet Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Luis bude ikona LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Oficialna stranka LFC pretazena..

Reagovat
REPLIKATOR

Před pár dny jsem tam četl, že chtějí v lednu překonat rekord v návštěvnosti

Reagovat
Darren Fletcher

jj

Reagovat
smazaný uživatel

NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Reagovat
Placebo

Když už teda půjde, přibalte mu do baťůžku toho Lucasa, co ho ani v Gremiu nechcou

Reagovat
mickey mouse

Xisco ,ale sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

torres je aj tak slaby na PL .. v SPA by si hral proti podpriemernym timom.. ale v ANG kazdy druhy zapas zraneny..

Reagovat
smazaný uživatel

Torres zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

zatim to tak nevypadá...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by hrál v Liverpoolu v EL v útoku?

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll a kde by na Carrolla vzali, kdyby Torrese neprodali?

Reagovat
smazaný uživatel

prostě Torres bude mít dva nový partáky,Suareze a Carrolla

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Charlie Adam taky přestupuje do Liverpoolu, celkem sranda :)

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolfc.tv :

Liverpool FC confirmed this afternoon that Newcastle United had accepted a Club record offer for the transfer of Andy Carroll.

The Club have been given permission by Newcastle to discuss personal terms with the player, who will now travel to Liverpool for a medical.

Reagovat
Pipo123

to je komedia ten Carrol, alebo to je fakt hráč hodný 35 mil ?

Reagovat
smazaný uživatel

je

Reagovat
mickey mouse

Vůbec ne. 15. mil. liber max. a možní i to je moc

Reagovat
smazaný uživatel

Hoden tak 15

Reagovat
smazaný uživatel

hodny je asi polovice radsej nepriviest za fernanda nikoho a nejak to dokopat do leta, ako davat takuto palku zanho

Reagovat
66pepo66

Ved je to logicke. Torres prote chcel ist silou mocou k Cukotke a tak Pool nemal na vyber len kupit niekoho miesto neho. A kedze jedinou moznostou a zaroven aj celkom dobrym prislubom do buducna bol Carrol tak to skusili s nim. Ja by som k tejto komedii napisal len jedno. Newcastle z toho vysiel najlepsie

Reagovat
Rssa

Carroll je takový lepší Kozák

Reagovat
smazaný uživatel

LIVERPOOL ANNOUNCE THEY HAVE AGREED A FEE FOR NEWCASTLE STRIKER ANDY CARROLL

BBC

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

za kolik mil.liber má jit torres ?

Reagovat
fantomas

50.

Reagovat
smazaný uživatel

díkec

Reagovat
smazaný uživatel

5,5 a 20% z dalšího přestupu.

Reagovat
smazaný uživatel

Komedie!!!

Reagovat
Chazy

V Liverpoolu jsou vážně nefalšovaní dementi. Vypláznout víc jak za Torrese za hráče, kterej má za sebou jeden půl rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres má za sebou taky tak dohromady půlrok.

Reagovat
fantomas

Jj, a proto je za poslední tři roky nejproduktivnějšim hráčem EPL.

Reagovat
soukup

šílený, to může skončit parádním průserem i když to ani jedné straně nepřeju...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

funny, přitom Carroll není žádnej zázrak..

Reagovat
smazaný uživatel

ty krávo co to LFC najednou blbne :D ale pekny dve posily do utoku mame

Reagovat
kiwwi

ty pico, ten Carroll

Reagovat
smazaný uživatel

Nevi nekdo kolik je rekord komentu u jednoho clanku na EF ?

Reagovat
Darren Fletcher

to je jedno, dnes to prekoname. bude to 35 milionov

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je slusny to se ale musis vic snazit .

Reagovat
smazaný uživatel

přes 2000 mám dojem

Reagovat
smazaný uživatel

Dik , no tady to pribyva hodne pekne ale asi to neprekona .

Reagovat
Maresma

doufám že mi zachvilu zazvoní budíček a pudu do školy.

Reagovat
Darren Fletcher

je to chore, andy je brit a ma obrovsky talent, ale radsej stratit polroka a troska dalej tapat, ale v lete ROZUMNE nakupit a investovat a nie spravit 35milionovu picovinu najvyssieho rangu. to mohli dolepit nejakym narychlo zbuchanym van wolfsvinkelom za 10 fakt radsej.. hrozne

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak...prachy co dostaneme za torresa vyhodene von oknom

Reagovat
REPLIKATOR

Carroll do Liverpoolu ach jo

Reagovat
soukup

ehm, a AV se tu všichni s cenou za Benta vysmívali

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom Bent je snajpr, co že není tak medializovanej. Dokáže vyhrát zápasy.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Daily Mirror? To je něco jak náš Blesk ne? Věčně samej žvást.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool tak ještě Ashleyho. Furt by mělo zbývat 25 mil liber na přestupy, tak šup šup.

Reagovat
terry

nufc.co.uk: Carroll Bid Accepted!

Reagovat
smazaný uživatel

Rio Ferdinand has had his say on Twitter on today's transfer activity... "David Villa cost 34m....integral member of successful Spain team and played regular Champions League...UK market is crazy right now!"

Reagovat
smazaný uživatel

sky sport? :)

Reagovat
smazaný uživatel

jasně

Reagovat
Eric_The_King

Twitter king

Reagovat
Kovi81

nejvic mi je lito newcastlu... hrajou sympaticky a nevim, co to s nima udela... snad se nesesypou a skoda, ze uz nikoho tak pozde nesezenou...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže :

Carrol - Torres

Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Ashley

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pokud teda neni pravdivá ta teorie o přinucení carrolla k napsání žádosti, ale nevěřim, že by byl Fat Mike až takovej hajzl...

Reagovat
smazaný uživatel

Best-Ameobi...

Reagovat
smazaný uživatel

lol tak prý Liverpool koupil Carrolla a neprodává Torrese. To bude útok Suarez - Torres- Carroll

Reagovat
smazaný uživatel

Jen do obrany by to někoho chtělo . Ale pokud bude Kelly podavat stabilní výkony je to fajne

Zaloha Gerrard,Meirales,Rodriguez(Kuyt) , Utok Torres - Carrol Suarez Nebo Suarez na střídačku a do zalohy i Rodriguez i Kuyt

Reagovat
terry

Jestli Liverpool přivede za tyhle peníze Carrolla, tak bych s nima okamžitě přestal o Torresovi vyjednávat, ať si tu částku vyžerou!

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

To určite nie, peniaze z Torresa idú na Carrolla, nepotrebujeme dve útočné deviatky, nie sme Citizens...

Reagovat
terry

Ale byla by to sranda.

Reagovat
Arbiter

Tak abyste nebyli v podpisování moc zbrklí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Torrese potřebovali prodat, tak ho taky prodajou. Zájem by o něho určitě byl.

Reagovat
Arbiter

za 50 mio?

Reagovat
smazaný uživatel

To ne. Ale těch 35 by zpátky dostali.

Reagovat
Nikikrew

Vedenie Liverpoolu su asi dementi.Dat 35 melonov za hraca,kt. hra 1 rok v EPL ,ano je dobry ale nie paneboze hentakej ciastky...ved ich vec aj tak ich to nikam neposunie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale zase jediná soutěž ve které jsou je EL, a tam se jim zraní náhodou N'Gog a kdo bude na hrotu? Jovanovic? Někoho přivést museli, ale že zrovna Carrolla za 35milionů ...v létě by byl levnější když už chtěli mermomocí jeho

Reagovat
Rssa

Teď byl na ESPN v liště přestup Jakuba Diviše, je to světový přestup

Reagovat
Emqick

Jeho brácha chytá v našem týmu..

Reagovat
Ajven

Niekto tu daval zoznal 50 najhorsich prestupov v UK. Nechcem byt zly prorok, ale toto bude za rok, mozno dva jasna tutovka na NO.1

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi Liverpoolu líto. Nejspíš dostane takovej megabalík za Torrese a pod tlakem musí sehnat náhradu. Nevím, myslím si, že Torrese měli prodat dřív aby získali čas na sehnání náhrady. Anebo měli říct cenu hned, a Chelsea by se musela zařídita ne s nima takhle blbě vyjednávat.. No a Newcastle využivá tlaku a prodává Carrolla neskutečně draze..

Reagovat
stiflerovamama

zbrusunovy novy utok , podla mna velmi doby tah kupa Carolla , mlady anglican , aj ked za take peniaze , a este mozno ostane aj Torres ,,, este cakam prichod jednej posily

Reagovat
smazaný uživatel

tak liverpol jak sa im ostane este aj torres tak klobuk dole to bude utok...ved uvidime uz sa to blizi ku koncu....radswj by som Carorla videl v tottenhame skoda nam by sa zisiel poriadny golovy utucnik....

Reagovat
domingo

Reina - Kelly, Carragher, Škrtel, Agger - Lucas, Meireles, Gerrard - Suarez, Carroll, Cole

Reagovat
Rssa

vypadá to sympaticky, ale máš tam 2 chyby

Reagovat
smazaný uživatel

já jich vidím 7

Reagovat
tomasinho

Jednu, místo Škrtela Johnson.

Reagovat
R22

místo Lucase Adam, místo Colea (nevěřim že bude hrát základ) Kuyt ( )

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Torres?

Reagovat
vladis271

To čo bral spočiatku ako nemiestny žart. Romanova ponuka na 35 za Torresa 3 dni pred deadlineom, a neprikladal som tomu žiadnu vierohodnosť sa naplnilo dobodky.

Ale pokúšať sa dostať od strák Carrolla pár hodín pred deadlineom, to mi vyrazilo dych a nemohol som dýchať, našťastie suma zapôsobila ako liečba šokom.

Poďme si pozrieť pozitíva tejto šialenej transakcie:

Je evidentné, že potomto Kenny ostane dolhodobo. Toto je radikálna prestzavba kádru, ktorá nemá v posledných rokoch obdobu. A za pochodu meniť manažéra by bola hlúposť. Tipujem, že pôjdeme ešte po Adamovi a Hollowaz, keď zbadá ako sem preplatili Carrolla nás dobre ošmakne. V lete sa asi zameriame na krídlo.

Nebudem zahmlievať, som naňho zvedavý, potenciál má skvelý....ale v lete ak by niekam išiel, tak NUFC by zaňho viac ako 25 nedostali v žiadnom prípade.

Reagovat
smazaný uživatel

No jen aby v létě na to křídlo měli peníze

Reagovat
smazaný uživatel

35 mil za hráče kterému se povedl jeden půlrok Vždyť je dražší než Rooney a nebo Tevéz.

Reagovat
Arbiter

Kdo by to byl býval řekl, že Carroll bude druhým nejdražším hráčem v PL

Reagovat
REPLIKATOR

Rekordní klubová přestupní částka za Carrolla

Reagovat
Woods

sance ze Torres ostane su minimalne podla mna, podpisali uz Suareza a Carolla..... neverim, ze by kupovali Carolla keby im neodchadza Torres ... to by bol moc velky luxus, hodny jedine city

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě toho, že to Irelandovi nevyšlo, opravdu ideální scénář.

Reagovat
smazaný uživatel

jako, že odejde za 35 melounů... eště budiž... ale že odejde v poslední den přestupovýho období... to je na zabití...

Reagovat
tomasinho

Tak to je neuvěřitelné, absurdita toho největšího kalibru, koupit Carrolla za tolik peněz, z toho fakt bude vyhlíží neuvěřitelný průser. Je to problém jak pro LFC, tak pro NU, tak Carrolla. Teď bude jak klub, tak Andy pod neuvěřitelným tlakem, na který není zvyklý. Neuvěřitelné, Torrese mohl ten půlrok nahradit Suarez.

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíte, že v budoucnu se Carroll stane legendou Liverpoolu a Anglie..

Reagovat
Arbiter

Tak teď vedení NUFC bude mít zajisté napilno, mají pět hodin, tak šup šup Šou pokračuje

Reagovat
smazaný uživatel

Ač jsem fanoušek Newcastlu, tak si přeju odchod Carolla, ta částka, za kterou by měl odejít je přinejmenším velice přehnaná a rozhodně by se měla akceptovat, každopádně za 35 mil liber by to chtělo adekvátně posílit .. ( žádný Irleand ), chtělo by to špičkového útočníka, ne že by Ameobi nebyl dobrý, ale Leon Best tam už dávno nemá co dělat( vyjma jeho nedávného hvězdného momentu ) Jsem zvědav jak to celé skončí .. :)

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že se nevrtil Martins zpět k NUFC, snad by se rozpomínal na staré dobré časy :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Teraz si nás pekne podá Holloway vo svojom blogu a Ferguson hlavne. Ja som, ale zvedavý ako bude Kenny ospravedlňovať tú sumu.

Reagovat
soukup

tak N´Gog za 20M ke strakám a bude

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Jako vím, že na TM nebývají přesní, ale Andy tam má stejnou cenu jako třeba Bony

http://www.transfermarkt.de/de/andy-carroll/profil/spieler_48066.html

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Už zase ten tvůj TM...

Reagovat
Ajven

14 Mio za Adama

35 Mio za Carrola

Za torresa kolko? 100?

nech tu potom niekto nieco pise o man city

Reagovat
smazaný uživatel

Jo al Pool to má tak jednou za 6 let ne jednou za 6 měsíců

Reagovat
Mindas

City neutratilo 35+ mil. liber za hráče, kterému se povedl podzim v PL. To už levnější byl Robinho, který také přestupoval poslední den, kdy ty částky se natahujou a hlavně v té době byl hvězdou PD.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

A není to náhodou tím, že mál Liverpool nové majitele, pokud ano tak toto je jen začátek.

Reagovat
smazaný uživatel

Carrol je mlady, a hlavně angličan. Doufam ze se mu bude darit. Torres je Torres, povede se mu jeden zapas za měsíc :) ta ať jde, když se mu v liverpoolu nelibi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pls Nando zůstaň

Reagovat
afc

to je vysmech,ze 35 mega

Reagovat
herbage

Zlatej Vrsaljko za 15

Reagovat
afc

to v lete ak bude Barca chciet Cesca,tak minimalne 70mega,inak sa s nimi ani bavit nebudeme

Reagovat
herbage

A pak Lille bude chtít za Edena 50, ne?

Reagovat
afc

hm to je docela mozne ,Wenger to bude musiet nejak vymysliet..

Reagovat
herbage

Tak crazy přestupy na poslední chvílí nejsou Arsénův styl, ten mívá přestupy dávno předjednané. Toho bych se nebál

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude... Ve Francii se nakupuje za hubičku, za 20-25 je váš.

Reagovat
vladis271

hm...páni to nie je všetko, sadnite si na stoličku, pripútajte sa, pokračujeme....

Liverpool podal ponuku 14 mil na Charlieho Adama. Hráč je na ceste do Melwoodu aby sa dohodol na platových podmienkach. FSG asi vyhralo americké LOTTO...

Reagovat
smazaný uživatel

To neee, Liverpool páchá harakiri ? :D :D :D

Reagovat
herbage

To je ten ňouma, co neměl ani na Rangers?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

To je ten "ňouma", co je letos tak výraznou postavou Blackpoolu, že takový přínos pro vlastní tým nikdo jiný v EPL nemá.

Reagovat
mithro

ale 14 mil? no neviem teda

Reagovat
herbage

Tak ať tam taky pěkně zůstane

Reagovat
tomasinho

I tak ale pro LFC nepotřebný a zbytečně drahý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

No samozřejmě že ta částka je přehnaná, já jen reaguju na další herbageho blábol.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
herbage

Jen jsem chtěl zdůraznit, že takovou cenu ani omylem nemá a týmy typu Blackpool jsou jeho maximem

Reagovat
fantomas

Tak to si to tim "ňoumou" zdůraznil až přespříliš.

Reagovat
soukup

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

měl pouze jednu sezonu, která byla famózní, potom to s ním šlo trošku z kopce ale Blackpool ho dostal na správnou cestu zřejmě a tak si ho můžou dovolit prodat za 14 mega :D

Reagovat
soukup

aneb jak za rok a půl znásobit cenu hráče 28x

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Torres Ale na druhou stranu se není čemu divit

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak dají klauzuli že nebude moci nastoupit proti Live

Reagovat
REPLIKATOR

Mohli zrovna koupit Džeka!

Reagovat
Nikikrew

Cize Torres do Chelsea...tak to ma poser

Reagovat
smazaný uživatel

kdo te ma posrat?

Reagovat
mithro

liverpool

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

HLAVNĚ NEDÁVAT PRYČ NGOGA !!!

Je to můj názor...Bude z něho velký útočník...(pro méně chápavé: Nemyslim vzrůstem)

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopte že Carroll je mladej angličan, což je luxusní zboží, tak podle toho je i cena...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proc zrovna anglican? anglani radsi chodej na svy?

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik mladých angličanů se v PL poslední dobou prosadilo?

Reagovat
smazaný uživatel

len z "mojej záhrady" Gibbs, Walcott, Wilshere.

Reagovat
smazaný uživatel

To sem zvedavej jak to ten Caroll ustoji..snad dobre YNWA!

Reagovat
smazaný uživatel

Přestupová bomba se nestane :Sir Alex Ferguson nemíní prodat Howarda Webba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Už jsem se včera smál zájmu Čukotky o Torrese a dneska ze sebe udělaj ještě větší šašky v Liverpoolu, jeeeej jak já miluju deadline day

Reagovat
smazaný uživatel

My sme blázni...

Reagovat
stiflerovamama

Caroll je presne taky hrac akeho sme potrebovali , velky bojovnik , k Suarezovi sa nesmierne hodi ,,, a ty co tu pisu ze je to vela , ano je ale Caroll ma 22 rokov a velky potencial , kto sa na neho pozera ten to vidi , dostal sa uz aj do repre ,, a ak odyde Torres za 50 mil ziadne velke minanie to nebude pretoze ked si to spociate vyjde vam ze majitelia dali za Suareza a Carolla len velmi malo , takze ja to vydim este na jednu posilu

Reagovat
Sarlin

Carroll doing his medical now http://bit.ly/fEcVPd

Reagovat
One-Real

sice OT, ale paráda

Niklas Hoheneder už nebude hrát za Spartu, rakouský stoper nebo defenzivní záložník odchází na hostování s opcí do Austrie Vídeň.

teď ještě Sionka

Reagovat
smazaný uživatel

KUA Carrolla ako-tak preglgnem ale ADAM za 14 mega??? Veď máme Raula a Gerrarda, sme mohli kúpiť radšej proiadne DM či nejaké to krídlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže prakticky Liverpool, pokud to vyjde tak, jak to vypadá, tak dali Torrese + 10 mil za 2 špičkové útočníky. Pro ně parádní výměna, sice Caroll předražený, ale potenciál mají oba parádní...

Reagovat
Kluivert9

Ehm, Džeko 27 mega, Caroll 35 mega... a pak kdo kurví trh...

Reagovat
13

ehm chelsea s 50 mega za hráče z formy?

Reagovat
Kluivert9

Liverpoll s průměrným útočníkem za 35 mega...

Reagovat
smazaný uživatel

Kurví ho Chelsea a City. Liverpool už v něm nakupuje.

Reagovat
Mindas

Ale hovno. Trh byl pomalu pokurvený i před příchodem Žida. V Italii nebo v PD tehdy létaly neuvěřitelné částky, které se následně dostaly i do PL. Rozdíl je v tom, že Žid začal sázet nehorázné prachy za průměrné hráče, což se teď u Carrolla projevilo v plné nahotě.

Reagovat
smazaný uživatel

NUFC odmítli 23 mega od Spurs - už to je naprosto šílená částka a oni si ji v klidu odmítli. Ten trh v PL je neskutečně pokřivenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vlastně je s tím Vrsaljkem? Přijde / přišel? A za kolik?

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to, že nepřišel. Prý Dinamo chtelo těch 15 a to Arsenal odmítl. Ale tohle mám z druhý ruky.

Co je jistý, že v létě odmítli nabídku cca 7 mega. Asi se o něj Arsenal pokusí ještě v létě.

Reagovat
soukup

Tony seš sice machr, ale toho Tuncaye si prostě posral za 5mega? neuvěřitelně pod cenou, škoda, že Liverpool neschání podhrot, mohla z toho kápnout tak třicítka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
terry

OT:

Niklas Hoheneder už nebude hrát za Spartu, rakouský stoper nebo defenzivní záložník odchází na hostování s opcí do Austrie Vídeň.

Reagovat
joshua

Paráda, má obrovskej plat a byl by až páty či šestý stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool Torrese klidně prodá, jen kolem toho dělá fóry, aby z toho transferu vymlátil co nejvíc.. Podle mě bude Carroll mnohem platnějším hráčem.. a to nemluvím o Suarezovi, který patří mezi špičku.. Chelsea měla radši zlanařit Suaréze, než Torrese, který nemá kdovíjakou formu a spíše se trápí.. Takže nakonec si budou mnout ruce obě strany.. Liverpool z toho však vyjde lépe; zbaví se útočníka, kterému se nedaří a navíc z toho ještě vymlátí slušný prachy..40 nebo dokonce 50 mega za Torrese při momentální formě je podle mě moc.. Nicméně, pokud k transferu dojde a Torres se stane hráčem Blues, budu mu přát, aby se vrátil do své nedávné formy a pomohl Chelsea k úspěchům..

Reagovat
Chazy

Carroll bude platnější jak Torres ... Tady se kvůli půlroku zapomíná hodně rychle. Torres byl tím rozdílovým hráčem, kterej jim jeden rok dal naději na titul. Za 50 mega se jim otevřela možnost posílit celej kádr, ale takhle to zabili.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Godwinson

Velká pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Torres ve formě dokázal porazit soupeře prakticky sám. A to že je půl roku v krizi když byl Liverpool po kolena ve sračkách z něho nedělá nepotřebného hráča.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rssa

Reagovat
kiwwi

ja sa im normalne musim smiat ako tu zhadzuju torresove vykony a stavaju suareza a carrolla nad neho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

To snad nikdo normální říkat nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že NUFC ani trochu nepokukuje po Crouchovi ! :D

Reagovat
smazaný uživatel

To su snad FORINTY - tie miliony, o kt. sa hovori v suvislosti s Lpoolom...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

To je neuvěřitelný Nakonec to vypadá, že nejchytřejší obchod udělali City s Džekem. Ten by teď stál 60

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
RC

Newcastle přijali nabídku za Carrola

Reagovat
herbage

A pak že demence není přenosná aneb jak jeden ruský blázen dokáže pobláznit celou Anglii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ovečkin?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, Abramovič může za demenci vedení Liverpoolu...

Reagovat
soukup

no víceméně může, on celou tuhle ságu začal tím, že chce těsně před koncem přestupů Torrese i když ho nutně nepotřebuje

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

ale já sem měl na mysli spíš částku za Carrolla

Reagovat
Arbiter

aspoň dělá pořádnou šou Kdo jiný by rozpohyboval několik týmů během posledních pár hodin přestupového okna?

Reagovat
herbage

Leda Wenger, kdyby dal na transferlist Denilsona s Almuniou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Příjde mi to tady všechno na hlavu, takové částky .. :D :D :D Božská komedie :D

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Torres odejde bude to zrádce jako Owen kdyby šel do Španělska tak neřeknu ale chelsea

Reagovat
RC

Přesně

Reagovat
Arbiter

Zrádce?

Reagovat
Arbiter

Zrádce?

Reagovat
smazaný uživatel

ano zradce, Liverpool je srdeční zalezitost, Carra, Gerrard atd. hraci co zustanou. Komu se nelibi at jde za lepsim...mascherano, xabi atd.

Citát od Billa Shanklyho v Melwoodu:

"Především bych chtěl být připomínán jako muž, který byl obětavý, který se snažil a staral se o to, aby ostatní mohli sdílet slávu a který vybudoval rodinu lidí, kteří mohou vztyčit hlavu a říci 'My jsme Liverpool'."

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Špaňela je Liverpool asi těžko srdeční záležitostí

Reagovat
smazaný uživatel

sak rikam at jde, ale at si nejdrive slapne do gesichtu, a at nemele ze tam zustane....i kdyz par tydnu nez prestoupil do Lpoolu tak rekl ze zustane v atletiku navzdy :D tak se neni moc cemu divit

Reagovat
Arbiter

Odváděl svou práci poctivě. Navíc to není žádný odchovanec

Reagovat
smazaný uživatel

Torres nejspíš zůstává. Carlo chce Davida Luize a ne Nanda

Reagovat
terry

Reagovat
Arbiter

spíš přijdou oba než jen Luiz

Reagovat
alcantara

v lete chceme 120 milionov za alvesa, na to by sme asi pristupili

Reagovat
smazaný uživatel

ale ak ho budu chciet city tak 150 minimalne

Reagovat
soukup

dyť mu končí smlouva ne?

Reagovat
alcantara

pravda, v roku 2012, svet sa ale dneska zblaznil, ak je to teda s tym carollom pravda, tak preco nezapytat nejaku sialenost

Reagovat
smazaný uživatel

RIO : "David Villa cost 34m....integral member of successful Spain team and played regular Champions League...UK market is crazy right now!"

Reagovat
smazaný uživatel

ale Villa bude mať 30.

Reagovat
Rssa

Madness?? This Is Liverpooool.

To jsou neskutečné částky, dnešek bude znám jako den, kdy všichni oškubali Liverpool

Kdo by to byl řekl, že lednové přestupové okno bude dramtičtější a více šokující než okno letní

Reagovat
terry

Všichni oškubali Liverpool? 50 mega za Torrese?

Reagovat
smazaný uživatel

to ještě není tak jistý... ale já doufám, že přijde

Reagovat
Rssa

Zatím nic není černé na bílém...jak se mi jeví dnešní psychický stav našeho vedení, tak Torres odejde za 40 mil

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

no pokud nejde Torres do Chelsea, tak si Liverpool opravdu ''vydělal''

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs prý nabídli 35 mil eur za Guiseppe Rossi.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs prý nabídli 30 mil eur za Guiseppe Rossi.

Reagovat
smazaný uživatel

To si dělá kozy ten debilní rusák už ne? celej den čekám až nando podepíše a nakonec se tu objeví zpráva že si to rozmyslel a chce Luize.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Tak to by bylo úplně nejlepší a nejgenialnější

Reagovat
smazaný uživatel

Z owena se mi dělá špatně kdybych byl jim tak radši místo f.c.M kopu za afričany

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
BrainBlender

Jestli Liverpool koupí Carolla za 35M tak se z něj bude muset stát hráč alespoň kvalit Wayna, ten přestupoval za nějakých 24M, Torres za 22M, už jen podle tohoto se musí zdát částka 35M trošku vyspekulovaná! Za hráče který má za sebou půl sezony v PL! Prosím, ať se zítra probudím a tito borci nepřestoupí!

Reagovat
smazaný uživatel

nevim jestli neumis cist, ale andy carroll uz je hracem liverpoolu....nejsou to zadny spekulace...mas to i na strankach liverpoolu..:D

Reagovat
smazaný uživatel

Co teda s tym Torresem ?? jde to te Chelsea nebo zustava v Liverpoolu ??

Reagovat
smazaný uživatel

Stale čekej,nic se neví jen spekulace.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co bude s tím Curro Torresem?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Sarlin

Sky Sports' Guillem Balague says on Twitter that the deal to take Fernando Torres to Chelsea is done pending his medical. The fee is reported to be £50million.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu co si pool slibuje od Carolla. Ano, je mladý Angličan a přivádí ho jako symbol příštích 10 let ale 35mil GBP je fakt moc . To už by byl lepší Bent za sumu kterou dala Villa a za zbytek řešit ostatní posty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se všichni smáli Ville, že kupují Benta za tak nekřesťanské peníze

Reagovat
smazaný uživatel

já se nesmál protože Bent cenu 15 má a rozdíl 15 a 18 není moc. pořád se zapomíná že je TOP 5 střelec v Anglii a jak říká staré rčení když budež dávat góly, tak si hrej špatně jak chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres-Carroll-Suaréz ..smrtící útok

Reagovat
smazaný uživatel

nevim kde jsi to vzal kdyz torres je pred podpisem v chelsea :)) jinak by carroll ani neprisel

Reagovat
smazaný uživatel

nevim kde jsi to vzal kdyz torres je pred podpisem v chelsea :)) jinak by carroll ani neprisel

Reagovat
fantomas

"Mesut Ozil+Sami Khedira+Van Der Vaart+Javier Hernandez = Andy Carroll."

Reagovat
Mindas

- Ferreira

Reagovat
terry

Reagovat
BrainBlender

Reagovat
Bayern +

Debili, co mohli mít. + doplatit 8 -> Arne Friedrich.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

bargain

Reagovat
kiwwi

tak im treba scouserom hlupym

Reagovat
smazaný uživatel

Zlodej kričí: chyť zlodeja!

Reagovat
salami

Já bych ten článek nazval prostě jenom Chumelenice

Reagovat
vladis271

ja fakt už nebudem ani prekvapený, ak Torres ostane

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem zvědavej jak se budou tvářit majitele LFC až zjistěj, že ty přestupový částky nejsou v dolarech ale v librách

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Vítejte v Matrixu!

Reagovat
tomasinho

Teď už jen chybí příchod Adama, setrvání Torrese a bude to nejhorší přestupní období v historii fotbalu. I tak budeme brání, a nutno říct, že poprávu, jako nejtragičtější tým na přestupním trhu v roce 2011.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Pipo123

ak sa udejú tie prestupy ktoré sa píšu hore, tak anglická liga je už fakt len o prachoch to už je do plaču

Reagovat
Counter

Není, první a druhý tým tabulky žádný megalomanský přestup neuzavřeli a stejně se tam udrží

Reagovat
papos182

Prodej Torrese se ve svetle situace kolem Carrolla uz nezda tak vyhodny

Reagovat
tomasinho

Reagovat
papos182

Lepsi nekoupit nikoho a penize posetrit na leto nez tohle...

Reagovat
tomasinho

Jo, v tomhle s tebou naprosto souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1. pro klid ve Villa Parku...

Reagovat
soukup

jinak teda ale amíci očividně přenášejí do PL peněžní móresy z MLB, už jen čekám že Carrolovi dalí smlouvu na 10 let na 100M liber a bude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

A-Rod ma za 8 let 200 mega.

Reagovat
Chazy

I když dolarů, ale stejně ..

Reagovat
soukup

nojo mohl sem tu cenu ještě trochu napálit

Reagovat
smazaný uživatel

Kua ja to nechápem.

Reagovat
smazaný uživatel

niesi sám...

Reagovat
smazaný uživatel

V té Anglii asi miliony rostou na stromech nebo já už fakt nevim

Reagovat
smazaný uživatel

ke Carrolovi by seděl film: Catch me if you can

Reagovat
smazaný uživatel

Španielsky útočník Fernando Torres podľa správ z Britských ostrovov odletel v pondelok v helikoptére z tréningového centra FC Liverpool, čím prakticky potvrdil avizované informácie o jeho predčasnom konci na Anfield Road.Liverpool už hľadá za španielskeho strelca náhradu, podľa najnovších informácii portálu bbc.co.uk Newcastle súhlasilo s ponukou za Andyho Carrolla, ktorý už je na ceste do Liverpoolu, kde má absolvovať lekárske testy. Potvrdila to aj oficiálna stránka klubu, ktorá dodáva, že ide o rekordný transfer v histórii klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Benfica predala Luiza za 25 mega !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

do Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

do Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

25 mil + Matic!!

Reagovat
smazaný uživatel

do Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

a nevíš kam?

Reagovat
spider_8

Reagovat
slavik38

Reagovat
Melda

Liverpoolští fandové budou mít jistě radost, že zatímco se horlivě diskutuje o odchodu hvězdného Fernanda Torrese, brazilský středopolař Lucas stále zůstává věren červeným barvám. Možnost jeho návratu do Gremia prý definitivně padla.-To je fór?Opravdu nemůžu být šťastnější z toho, že ten dřevák zůstává

Reagovat
cookies

kdy končí to okno o půlnoci???

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

jeslti opravdu přestoupí Torres do Chelsea pro zápas Chelsea - Pool by se hodil film: Terminátor 2: Den zúčtování

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to torres bude muset nabrat hodně svalové hmoty a nějáký to železo

Reagovat
BrainBlender

Reagovat
smazaný uživatel

Teďka su neskutečně rád že Sir Alex přivedl loni v tichosti přivedl Smallinga a letos v létě Hernandeze v podstatě za pakatel. Teďka se snad rychle zbaví Bebeho a budu úplně spokojený.

Reagovat
mithro

ked vidim tie sumy kt tu lietaju tak javier aj chris, to bola hrozna kradez

Reagovat
smazaný uživatel

Supr Carrol a Suárez to bude nářez! Stejně by to chtělo ještě pořešit zálohu, ale to až v létě. Chvilku ještě potrvá než zas budem v big 4, ale už se to rýsuje

Reagovat
soukup

nabzím Whiteheada, anglán, DM a abych vás úplně neškubal, tak stačí za 10M

Reagovat
smazaný uživatel

pozor na to, ještě by mohl přijít Charlie Adam za 11mio

Reagovat
smazaný uživatel

hefy

Reagovat
Ajven

http://veetle.com/index.php/channel/view#4d45330a57f86

kto chce pozerat sky sports news o tranferoch

Reagovat
Sarlin

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

už 20 min sedím a dívám se kdy příjde další správa ohledně torresa a chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

to nejsi sám.. taky tu čekám jak blb a pořád nic :-/

Reagovat
smazaný uživatel

V případě Fernanda Torrese jde už prý jen o lékařskou prohlídku. Liverpool nabídku 50 milionů liber od Chelsea přijal a čeká se na výsledky zdravotních testů.

Reagovat
smazaný uživatel

"There's not a feeling in the world like playing infront of my people wearing the number nine shirt in the town i was born and bread in its just something money can not buy" - Alan Shearer.

Reagovat
smazaný uživatel

There is only one Alan Shearer.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

toto sa uz dnes asi nenosi

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nanananana Darren Bent nanananana

Reagovat
smazaný uživatel

V půl sedmý že Torres zvládl lekářský testy a už jen podepsat. A za hodinu napíšete že možná přijde Luis. Na koho rusák ukáže? Děláte si z nás osly?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Tak nejspíš ukáže na oba, ale potom ze sebe i on udělá slušnýho blbce.

Reagovat
mike.84

jediní lexxes a hrubas si to nepřáli a jediní oni dva asi budou dnes hodn nasarní (nebo minimálně confused)

Reagovat
Arbiter

lexess s hrubasem řekli, že pokud Carroll přestoupí, tak tady končí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Snad si to oba rozmyslí, bylo by jich škoda...stejně tak Kopyho v PD sekci (Lapíz už nám prchl )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

To snad ne. Sympatáci z PL

Reagovat
Rssa

to by si tu v PL rázem zůstal jako jediná Straka ty

Reagovat
Pinturicchio

Hrozná představa, zvlást pro NUFC . No, snad si to kluci rozmyslí.

Reagovat
Chazy

Jupí

Reagovat
smazaný uživatel

lexess s hrubasem nebudou sedět v koutě!!!

Reagovat
tomasinho

Jediní? Já jsem nasraný stejně tak. A je mi u prdele, jestli i přes varování dostanu ban, tohle nemá obdoby.

Reagovat
mike.84

ja ten obchod taky nechápu no. nechci ze sebe dělat generala těsně po bitvě ale tušil sem (charakter carrola) že odejde. rozhdoně si nemyslim že ti dva na EF skončí jen kvůli tomu. možna den dva nebudou psat, budou mít negativní statusy na FB či QIPu ale to je tak vše :) eště tam přece maj Nolana

Reagovat
Rssa

spíš mi najdi někoho, kdo nasraný není

Reagovat
homeles8

Reagovat
Bayern +

1000. Ať zůstane kámen na kameni.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Rssa

Utrácejí takové nesmyslné částky majitelé Liverpoolu i v USA v tom baseballu nebo am.fotbalu, nebo co to tam vlastní za klub?

Reagovat
Kovi81

tak v usa se hraci meni, aspon teda v nhl a nba... tam se nikdy neposilaj prachy... akorat baseballisti a fotbalisti maj jednoznacne nejlepsi smlouvy... staci se mrknout na zebricky nejlip placenych sportovcu

Reagovat
Chazy

To není pravda, často jdou výměnou za hvězdnýho hráče talenti + prachy.

Reagovat
Kovi81

ja sem rikal, ze nevim jak v nfl a mlb, ale v nba a nhl stopro ne...

Reagovat
Chazy

Ale to víš že jo, prachy se k tomu pošlou, proto to někdy vypadá, že je jeden tým hrozně okradenej.

Reagovat
Kovi81

tak se to aspon neuvadi... nikdy sem u zadneho transferu v nhl nevidel, ze by se nekam poslali prachy za hrace (kdysi jo)

Reagovat
Chazy

No to se ani v MLB neuvádí, ale je to tam.

Reagovat
Chazy

V baseballu teď utratili nejvíc ze všech :)))) Ale taky poskládali nejlepší tým MLB.

Reagovat
Rssa

a jsou teda aspoň úspěšní? ...jestli existuje aspoň nějaká útěcha...

Reagovat
Chazy

Jsou vedení, který vrátilo BoSox titul po 100 letech, jima dosaženej manažer je považován za jejich nejlepšího manažera historie a udělali z Bostonu jeden z nejlepších týmů MLB.

Reagovat
Chazy

* dosazenej

Reagovat
Chazy

Ale nebylo to tak, že by do Red Sox pumpovali prachy, tam ten potenciál byl vždycky, takže jen dosadili správný lidi a vyšlo jim to. Situaci jakou má LFC tam neměli, takže kdo ví, jak si s tím poradí. Navíc je potřeba říct, že pro ně určitě bude priorita MLB.

Reagovat
Rssa

No nevím, teďka ty nabídky za Richardse, Adama apod. mi nepřipadají jako kroky kompetentního a nezblázněného vedení/majitele LFC bohužel budou muset ještě nakoupit (a dost), aby měli větší perspektivu

Reagovat
soukup

v MLB se točí velký peníze

Reagovat
soukup

bez se

Reagovat
Chazy

A 80% jich pak hráči rozposílaj charitě, do jižní ameriky, do bývalejch škol, akademií atp ... je to takovej výsměch, je to jen oceňování kvality hráčů, který dosáhlo neúnosný meze, ale stějně ty prachy jdou dál.

Reagovat
fantomas

"Actually you shouldn't be surprised by the Andy Carroll signing/offer/whatever it is right now. The Fenway guys just spent $142m on a left-fielder (Carl Crawford) over the next seven years and are going to resign a first baseman (Adrian Gonzalez) for probably about the same amount of money. So $56m for a young striker is next to nothing for these guys."

Reagovat
Chazy

To není všechno, ještě draze prodlužovali :P

Reagovat
Rssa

Reagovat
Chazy

Ono to není nic tak mimořádnýho. Letos jsou ve vedení. Ale takovejch kontraktů je v MLB víc. Ber to tak, že jen musí zaplatit 40 miliónů během příštího roku.

Reagovat
fantomas

Oni to prej ale zase všecko dostanou zpátky za bonusy za vítězství, lístky apod. Tam se točej nepoměrně větší peníze, co sem tak vyrozuměl.

Reagovat
Rssa

A já jsem čuměl jak puk, když zatrhli Kovalčukovi tu smlouvu s New Jersey a teď se dozvídám, že nějací pálkaři dostávají za stejnou dobu 3x víc

Reagovat
Chazy

Tak hrajou daleko lepší sport, odehrajou víc zápasů a potenciální úspěch má mnohonásobně vyšší hodnotu ...

Reagovat
fantomas

Kolik odehrajou v MLB zápasů za sezonu?

Reagovat
Chazy

162.

Reagovat
Rssa

taky hokej nemám rád (bo nevidím puk ), ale pálkovaná mi nepříjde zas tak zajímavá. Vím, že tu byla nedávno debata, že je to velice dramatický sport, kdy se výsledek mění každou chvílu, ale přesto....vždy si to spojím s tím, jak mě vzal spoluhráč pálkou po hlavě

Reagovat
Chazy

Jak se mu to povedlo? Jinak jsou i horší zranění.

Reagovat
Rssa

On odpálil míček, bežel i s pálkou na metu, učitel na něj křičel, že pálku po odpalu musí odhodit, tak ji ten vůl odhodil až u mety a přímo mě do ksichtu

Reagovat
Chazy

Tak to je fakt mimořádný.

Reagovat
Rssa

dodnes jizva

Reagovat
Chazy

Kvůli tomu ale nad nejlepším sportem hůl nelámej.

Reagovat
Rssa

Pravým důvodem je, že jsem úplně levej.

Reagovat
Maresma

prej nedávno utratili za 2 hráče kolem 300 milionu dolaru. doufám že to nechcou napodobit v liverpoolu..

Reagovat
Chazy

Ale neutratili. Jen to zaplatí během dalších 8 let.

Reagovat
minoLFC

Comolli není normalný za tie prachy mohol byť možno Hulk+Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

Co na tom Hulkovi všeci vidíte?

Reagovat
smazaný uživatel

že by góly ??

Reagovat
minoLFC

typ utočníka ktorý nemáme - tank

Reagovat
smazaný uživatel

Spis bych rekl co na tom Lukakovi vsichni vidite ? belgicka liga neni meritko .

Reagovat
R22

omg, Lukaku

Reagovat
Sarlin

Dle všeho Wigan přivede čtyřiadvacetiletého Conora Sammonse z Kilmarnocku.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool se neskutečně nakorbil..

Reagovat
Ajven

Jack Wilshere, Arsenal: "Andy bude skvělý hráč pro Liverpool a pro Anglii."

Reagovat
Ajven

...liverpoolsky.net...

Reagovat
SunFells

twitter

Reagovat
smazaný uživatel

Apokalypsa

Reagovat
smazaný uživatel

ještě do LFC Santiago Muneze a budu happy...

Reagovat
PePiG7

borec Santi

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak... carrol 35, adam 14 .. vo vedeni sa asi zblaznili nechapem to

Reagovat
smazaný uživatel

sorry mala byt reakcia

Reagovat
smazaný uživatel

NEMANJAAA MAATIC!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ja osobně sem proti přetupu torrese do chelsea

Reagovat
Swarley

i ty, strýčku Fido?

Reagovat
smazaný uživatel

co ja??

Reagovat
Sarlin

Všichni jsou mrtví Dejve!

Reagovat
smazaný uživatel

I Peterson ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten taky, všichni jsou mrtví Dave

Reagovat
smazaný uživatel

soucítím s tebou. tady je někdy fakt těžký dělat srandu

Reagovat
smazaný uživatel

JAKO TO MNE CHCETE RICT ZE JE TO KVULI PLATU, NEBO TROFEJAM, NEBO VLASTNE KVULI CEMU ???

Ze u nas pry Ferďoch pobíral 110.000 tydne a u nich bude met 175.000 tydne???

Zboznuju ho nadevše, ale pokud kvuli temuto, tak u me jako hrac i clovek naprosto skoncil. (Sice je mu to asi totalne jedno)...

Reagovat
smazaný uživatel

ted mi rikal ze je mu to prej jedno

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že nás čeká ještě hodně: Nejistá sezóna

Reagovat
vladis271

Zavrite tích psychopatov na 5 hodín volakde do kôlne, as s Commolim, lebo sa bojím, že príde Messi.

Reagovat
Side

Reagovat
Sarlin

1. Cristiano Ronaldo - Manchester United - Real Madrid - £80 million - 2009

2. Zlatan Ibrahimovic - Inter Milan - Barcelona - £56.5 million - 2009

3. Kaka - AC Milan - Real Madrid - £56 million - 2009

4. Zinedine Zidane - Juventus - Real Madrid - £45 million - 2001

5. Luis Figo - Barcelona - Real Madrid - £37 million - 2000

6. Hernan Crespo - Parma - Lazio - £35.5 million - 2000

7. ANDY CARROLL - Newcastle - Liverpool - £34m?? - 2011

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya Touré ti tam nechybí?

Reagovat
Sarlin

Yaya šel za částku pohybující se okolo 24m.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Robinho?

Reagovat
smazaný uživatel

tendle film by k torresově přestupu seděl: Lepší už to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra sakra prosím prodejte toho Fernanda!! Když si ho nechají a útok bude Torres a Carroll, tak Sparta nemá ani tu 1% šanci

Reagovat
smazaný uživatel

mám dojem že Carroll ani Suarez nemuzou hrat EL,ale nevím

Reagovat
minoLFC

Caroll áno a Suarez možno tiež pokiaľ sa dá pripísať na supisku jeden hráč ktorý už europské poháry hral

Reagovat
smazaný uživatel

PROBOHA a já zapomněl na Suareze tak to je jedno....jsme v pr*eli...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten na 99% hrat nebude .nemuze

Reagovat
smazaný uživatel

BOZE CO TEN TORRESS ???????????

Reagovat
JIMMY-PO

súčasný futbal prestupové čiastky 99% hráčov

Reagovat
smazaný uživatel

tahni se cumet na kriket

Reagovat
JIMMY-PO

podla teba sú tie čiastky normálne?

Reagovat
smazaný uživatel

21m Luiz ? to jeste ujde .

Reagovat
Il Architetto

Carrol je hrot?

Reagovat
Swarley

i jako stoper by měl v Live základ

Reagovat
smazaný uživatel

lidi kdy konči přestupy?? dnes ve 00:00??

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

nebo spíš až zítra :D:DD:

Reagovat
smazaný uživatel

Na skysports ted ukazovali jak scouseři pálí dres Torrese....

Reagovat
smazaný uživatel

...to jsou fakt nýmandi

Reagovat
smazaný uživatel

Po tě všech kecech o tom, jak dodrží smlouvu, jak horlivě studoval historii Reds a já nevím co ještě (a všechno tuhle sezonu) se jim není co divit.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho chleba jíš, toho píseň zpívej

Reagovat
Didier Drogba

ubohost

Reagovat
tomasinho

Spíš by měli pálit Comolliho s Henrym.

Reagovat
Rssa

Chudák Thierry, kope si za nějaký ušmudlaný New York, kde nikoho fotbal nezajímá a teď tohle...

Reagovat
tomasinho

Promiň, ted na tyhle vtípky nemám náladu.

Reagovat
Rssa

Ok

Reagovat
Side

Skysports.com understands Liverpool also approached Manchester City for Micah Richards and were prepared to go up to £20million for the defender. City rejected the Reds' approach.

Ten Liverpool se vážně nezdá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

od buducej sezony bude dost mozno hravat viac britov v liverpoole a arsenale ako uckach a cukotke...som zvedavy, komu budu fandit a komu smiat neutralni fans ich tradicneho britskeho futbalu

Reagovat
Sarlin

Pálit Torresův dres. Opravdovej hnus od "fanoušků" Liverpoolu

http://img151.imageshack.us/i/torresq.png/

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby neměl ty kecy, jak chce dodržet smlouvu apod. tak se tohle nemuselo stát.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Arbiter

jenže on to nikdy neřekl

Reagovat
smazaný uživatel

A co třeba to, jak si vyžadoval přestup ? TO n ic neřekl?

Reagovat
Arbiter

kecy o tom, že dodrží smlouvu nikdy neměl

Reagovat
R22

ježiš, zjisti si nejdřív fakta...řekl že smlouvu dodrží

Reagovat
Arbiter

v nějakém návalu emocí, ne? Naivkové

Reagovat
smazaný uživatel

Ale řekl..

Reagovat
R22

Ano, řekl to. Naposledy 9. ledna, že je profesionál a dodrží smlouvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Noo .. To bude boj o 9 v Liverpoolu ..

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl co ten Torres už mě nebaví čekat jestli jo nebo ne :D

Reagovat
Didier Drogba

to je strašný jak ty přestupy dělají na poslední chvíli,ale co jim mám říkat-pozdě bycha honit

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by nanda cfc nepodepsala :)) :D

Reagovat
vladis271

20 mega za Micaha, 14 za Adama, scouseri pália Torresov dres? Komu to fandím? mám kúsok od toho sa na celé toto vyebat. Idem si zapálit na čerstvý vzduch lebo mi je zo všetkého zle.

chcem Liverpool aký bol pred 4 dňami

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak to vypada s Fernandem ? Vi nekdo vice ?

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušek Arsenalu na Twitteru:Torres at £50m / Carroll at £40m. Puts into perspective when Arsenal first 11 cost a total of £44m.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ajven

proud to be a gooner

Reagovat
Counter

Jojo, v takových momentech jsem za naši přestupovou politiku rád

Reagovat
SunFells

Reagovat
afc

pekne,minule som to tu pisal,za toto treba Wengera pochvalit

Reagovat
vladis271

20 mega za Micaha, 14 za Adama, scouseri pália Torresov dres? Komu to fandím? mám kúsok od toho sa na celé toto vyebat. Idem si zapálit na čerstvý vzduch lebo mi je zo všetkého zle.

chcem Liverpool aký bol pred 4 dňami

Reagovat
Rssa

Reagovat
vladis271

20 mega za Micaha, 14 za Adama, scouseri pália Torresov dres? Komu to fandím? mám kúsok od toho sa na celé toto vyebat. Idem si zapálit na čerstvý vzduch lebo mi je zo všetkého zle.

chcem Liverpool aký bol pred 4 dňami

Reagovat
Rssa

Reagovat
Pinturicchio

LFC přeju návrat na pozice, kam patří, ale tenhle "City style" se mi nelíbí ani trochu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono vychovat kvalitní hráče z mladých talentů trvá dlouho. A pokud chceš mít výrazné zlepšení a úspěchy v řádu měsíců není jiná možnost...

Reagovat
Pinturicchio

Jako na jednu stranu to chápu - potřebují posilnit na více postech, ale dát za Andyho 35 milionů? Pro mě je tam pořád to "ale"

Reagovat
Eric_The_King

Reagovat
vladis271

20 mega za Micaha, 14 za Adama, scouseri pália Torresov dres? Komu to fandím? mám kúsok od toho sa na celé toto vyebat. Idem si zapálit na čerstvý vzduch lebo mi je zo všetkého zle.

chcem Liverpool aký bol pred 4 dňami

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že tě to fakt hodně štve...

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

rochina do blackburnu ?? .... apage satanas !!!!

Reagovat
Rssa

No, ve světle nových přestupů mne napadá nový tématický film:

http://www.csfd.cz/film/38127-idioti/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Liveral

Trier

Reagovat
smazaný uživatel

dogma 95

Reagovat
Rssa

Windows 95

Reagovat
Liveral

To Vinterbergově Rodinné oslavě druhé nejlepší film, tohoto skvělého dogmatu...

Reagovat
smazaný uživatel

Napište něco o Torresovi ja se tady klepu jak sem nedockavej

Reagovat
smazaný uživatel

THIS IS ANFIELD

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš ten Liverpool mi dělá radost !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tomáš Daníček je BOREC!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Můžeš mu blahořečit i osobně v diskuzi, vystupuje tady pod nickem hefy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

20:02 Už není cesty zpět, Fernando! Na březích řeky Mersey už zběsile pálí tvé dresy.

co to je za větu? jak z nějákýho románu

Reagovat
smazaný uživatel

mě se líbí

Reagovat
smazaný uživatel

nejvíc mazec

Reagovat
smazaný uživatel

Prej je přestup Torrese na spadnuti :D

Reagovat
smazaný uživatel

Jelikož nejsu nepřejícný, přeju mu, pokud odejde, aby si tam polámal hnáty...

Reagovat
smazaný uživatel

sakra já se asi počurám ztoho :D co je stim torresem ?

Reagovat
smazaný uživatel

sakra já se asi počurám ztoho :D co je stim torresem ?

Reagovat
smazaný uživatel

dejte si tn.cz a sporty tam je ze Nando opravdu prestoupil SKUSTE SE PODIVAT

Reagovat
smazaný uživatel

sakra já se asi počurám ztoho :D co je stim torresem ?

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt vykašlat se na Torrese nebo jim nabídnout 30mil...

Reagovat
smazaný uživatel

sakra já se asi počurám ztoho :D co je stim torresem ?

Reagovat
Arbiter

Úplně živě si to představuju, jak Fernando je v Londýně na testech a teď někdo přiběhne a začne říkat: "Fernando, už se nemůžeš vrátit, je to příliš nebezpečné. Začínají pálit tvůj dres. Musíš podepsat."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

NA TN.CZ TO JE OMG

Reagovat
smazaný uživatel

Hele ja bych spálíl aji jeho jestli přstoupí je to zrada kterou nudělal ani owen Torres (V každym případě dodržím smlouvu s Reds xD a teď chelsea no teda

Reagovat
smazaný uživatel

jj za starych dobrych casu se za takove zrady veselo toto je neskutecna zrada

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham se zajímá o Rossiho? Neprodloužil náhodou v posledních dnech smlouvu? Jinak k Torresovi: ať už rači jde když už projevil snahu odejít, u většiny fanoušků reds si to už stejně pos*al

Reagovat
vocasisko

podle novy Nando přestoupil, takže se všichni příznivci tohoto přestupu radujte

Reagovat
minoLFC

už to Nova potvrdila? talk je hotovo

Reagovat
mithro

torres carroll a to som ich mal celkom rad

Reagovat
smazaný uživatel

Tores welkome to Chelsea

Ideme si prepohár LM

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING NEWS:Torres

has NOT passed medical

tests. It was found that

Torres was female.. LOL

Reagovat
smazaný uživatel

Máš ještě nějaké vtipné eso v rukávu?

Reagovat
ACSMan

A to nemůžou hrát ženy?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je mazec, ženská a zároveň jeden z nejlepších útočníku týhle planety. Respekt

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Víte už neco nekdo vice o TORRESOVI ? Nova je na prd lidi ...

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner do Newcatlu :D

Reagovat
smazaný uživatel

Cukotce se nepovedou v lize 3 mesice, misto o druhou pricku ted hrajou jen o treti a hned vyhodi za jeden den 80 mega, coz je stejne jako vsechny tymy v lize za cely mesic. Krasny paradox. Ale hlavne, ze si ten ruskej kokot vypral zase trosku svych nakradenych penez a natankoval tu svou odpornou hracku.

Reagovat
terry

Hlavně to všechno svádějte na něj.

Reagovat
mike.84

ježíš co stebou udělá jeden odchod... dlěaš jako kdyby se něco ve tvem životě změnilo

Reagovat
smazaný uživatel

Az budu chtit psat o Carrollovi, napisu to do clanku o nem

Reagovat
mike.84

prostě keep it real :) neshazuj se jak malé dítě kvůli jednomu transferu (ano nepochopitelnemu z vaší strany). eště před půlrokem sem tu psal že to je ocas ktery nemá v hlavě nic jen kontroverze a rozhodně to není klubista a taky sem dostal par pozvanek do prdele či nemocničních ustavů a ted se dívej ... to je život. nemusíš kopat kolem sebe no ne ? možna to je šance pro harrise

Reagovat
smazaný uživatel

Co konkretne na tom nebyla pravda?

Reagovat
smazaný uživatel

závist?

Reagovat
smazaný uživatel

Jednej na koho můžeš bejt nasranej je vaše vedení. Nevím co se tu montuješ do Chelsea.

Reagovat
Bayern +

Ale hlavní je přece to, že ten nejlepší, nejdokonalejší a nejbezchybnější srdciar v poslední přestupový den odešel do LFC a navíc si přál, aby ho vaši pustili.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis koho zajimas

Reagovat
Bayern +

Bohuzel mam pravdu, no...

Reagovat
smazaný uživatel

S Andym to nesouvisi, jen je mi lito, co se behem par let stalo s PL. Mas problem to pochopit?

Reagovat
smazaný uživatel

Oblibena teorie mistnich Gunneru a spol. za za vsechno muze Chelsea ktera vlastne kazi fotbal a mladet.

Reagovat
Minister

Reagovat
vitasrp

Udělal by to teď nebo až v létě, ale bylo celkem jasný, že tu svou kapsu po tomhle nepovedém experimentu s užším kádrem a mladíčkama otevře.. On nemá trpělivost(to potvrdil už několikrát), nedokáže prohrávat a už tuplem je pro něj nepředstavitelný, že by jeho tým třeba nemusel přístí rok hrát LM..

Navíc je tu ještě jeden aspekt, který převážil misky vah na zimní období.. Už jsem to jsem někdy minule psal. Od léta platí ono pravidlo UEFA o hospodaření klubů, takže poté by pro Rusáka bylo daleko složitější, aby přivedl nějakou superstar, popřípadě aby udělal přivedl větší množství posil..

Jako jo, jeho chování je určitě na blití, nicméně podle mě je tohle jeho poslední takhle obrovská dotace do klubu.. Od příští sezóny zkrátka prostě a jednoduše už skromnější být budeme muset a každý transfer bude 10x promyšlenější než tyhle dva dohromady..

Reagovat
Arbiter

Já si myslím, že co se týče Luize, tak nakonec Benfica přišla s prosíčkem za námi, když zjistili, že z toho víc nevytřískají...

Reagovat
vitasrp

Problém nebyl ani tak v částce(přece jenom kluby se rozcházely snad o tři mega, to pro nás není nic strašnýho), ale ve způsobu splácení.. Benfika chtěla všechny prachy hned na dřevo, zatímco my jsme chtěli platit postupně ve splátkách.. Obě strany tak tedy stoply jednání a obnovily ho až dnes, vychází mi z toho tedy, že jsme to museli být my, kdo přistoupil na požadavky a ty prachy jim Roman teda dá hned.. Ale je to dobře, vždyť tohle byla jediná posila, kterou Carlo vyloženě chtěl..

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

to ti Petr Čech nepodepsal helmu, když si byl malej?

Reagovat
joshua

Zklidni se trošku

Reagovat
smazaný uživatel

Bože Harry hlevně nikoho nekupuj v téhle posrané atmosféře! Akorát bysme přivedli nějaké předražené kopyto...Roman,Jermain,Rafa! Budem to muset zvladnout s nima,podme spurs! Jinak mě napadá ta metafora ve smyslu filmu,akorát to není film ale pořad: "Možná přijde i kouzelník"

Reagovat
smazaný uživatel

Bože Harry hlevně nikoho nekupuj v téhle posrané atmosféře! Akorát bysme přivedli nějaké předražené kopyto...Roman,Jermain,Rafa! Budem to muset zvladnout s nima,podme spurs! Jinak mě napadá ta metafora ve smyslu filmu,akorát to není film ale pořad: "Možná přijde i kouzelník"

Reagovat
mickey mouse

ruská špíná akorát všechno kazí

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak se nám to protahuje, prý že ho Anelka zamknul na záchodě, tak se to pozdrželo, ale teď už by to měla být vklidu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

‎19:43

Fernando Torres už pouze čeká na lékařskou prohlídku. Jeho přestup je na spadnutí.

(SkySports)

Reagovat
smazaný uživatel

Počet zobrazení: 55069

Pekná práca a ľudia ju aj ocenujú.

Reagovat
čutalista

jo tak todle je vidět hodně :)

Reagovat
smazaný uživatel

tolik fans chelsea tu je najednou

Reagovat
smazaný uživatel

mam jen jedno přání, hrubasi, lexesi, pokud opravdu Carrol přestoupí neodcházejte. Vaše komenty mají hlavu a patu, dozvím se hodně věcí o Newcastlu a jste jedni z mála dobrých uživatelů EF

Reagovat
smazaný uživatel

já věděl že tam sou 2 "s" *lexessi

Reagovat
smazaný uživatel

já věděl že tam sou 2 "s" *lexessi

Reagovat
Masi

Nevím ale Benayounovy dresy fans Liverpoolu taky nepálili... Měli by Fernandovi přát že k nám jde, však o nic nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BrainBlender

jde o fotbal, a to je aspoň u mě dost

Reagovat
Masi

právě že ti vůbec o fotbal nejde... kdyby ano tak by jsi fernandovi poděkoval za jeho goly a přál mu štěstí dál... toto vůbec není fotbal nějaké nenávisti

Reagovat
smazaný uživatel

docela prdel by byla, kdyby torres v čukotce hrál uplný kulový, jako vlivepoolu poslední dobou

Reagovat
sasmek

myslis to stejny jak roony u vas ? to se nestane :)

Reagovat
smazaný uživatel

Transfer latest - #lfc and #cfc agree fee for Ferndando Torres. medical now.

Reagovat
ACSMan

Radši ho moc nestrkejte do tý chelsea třeba ještě přisprintuje Man City a koupí ho za 90 mega

Reagovat
smazaný uživatel

no tak už by to chtělo ale závěr s Fernandem, nejlíp v modrym

Reagovat
Didier Drogba

no tak běžte někdo otevřít,Fernando už buší na dveře

Reagovat
smazaný uživatel

A ty tedka hrajes s Anelkou ruskou ruletu a to,kdo s ním bude na hrotu ne

Reagovat
smazaný uživatel

Fernando Torres je největší děvka.. podved 5milionu lidí na facebooku a spoustu dalších

Reagovat
smazaný uživatel

skysports_bryan: Transfer latest - #lfc and #cfc agree fee for Ferndando Torres. medical tonight. 3hrs 30mins to go..

Reagovat
smazaný uživatel

docela slušně přetížený to tady ted je :D pokavad se mi ovšem ted nezpomalil náhle net

Reagovat
smazaný uživatel

zkus se teď něco dočíst na oficiálních i česko-slovenských stránkách LFC...

Reagovat
smazaný uživatel

some good old shirt-burning action ... http://yfrog.com/gyf8hrrj

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool Football Club tonight confirmed they have agreed a fee with Chelsea for the sale of Fernando Torres.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Eric_The_King

Reagovat
mithro

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

He's alive

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

Když už jsme u té filmové analogie, tak s getzovým návratem by se mohl pojti tento film: http://www.csfd.cz/film/387-cislo-5-zije/

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Getzoooooooooooooo!!! :-*

Reagovat
smazaný uživatel

Musím vás navštíviť častejšie, tak vrelé privítanie stále a tá radosť, tststs

Reagovat
fantomas

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

zdravíčko

Reagovat
smazaný uživatel

Nápodobne

Reagovat
hefy

Reagovat
tomasinho

Zdravím mého oblíbeného ďáblíka, který se dlouho neukázal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Nadčlověk se vrátil

Reagovat
smazaný uživatel

tak, a teď už místo přestupovejch spekulací můžete začít spekulovat a taktice, s jakou Carlo vyrukuje...Já osobně bych si asi tipl 4-4-2

Reagovat
mike.84

určiět se vrati k diamantu. ashley-terry-luiz-braňo-essien-ramires-lamps-malouda-drogba-torres

nebo později v sezoně misto ramirese obi ktery DM a bizon CM

Reagovat
smazaný uživatel

Asi bych šoupl Ramirese na podhrot, Lamparda na DM a na kraje Maloudu s Essienem... Lampard na AM nebo ze strany se mi moc nelíbí, dozadu si svoje odmaká, dopředu ho bude jistit Essien a bude to...

Reagovat
vitasrp

Úplně v klidu ale může hrát i klasický 4-4-2, což mimochodem letos už párkrát použil.. Namátkově na Newcastlu, druhou půlku v zápase se Spurs, druhou půlku se Žilinou..

Reagovat
mike.84

přesně tak, ale ja prostě tipuju tohle. nevěřím že permanentně budou hrat pouze dva střední založnící lamps a bizon. když je zdravej bizon i obi tak očekavam že budou hrat oba a v 70. minutě bude obiho střídat ramireš. ted se změní akorat to (doufam) že ten kkt anelka bude sedět a střídat drogbu/torrese a nebude běhat po hřišti jak dement. stejně ta parodie na 433 nikdy nefungovala tak snad od toho upustíme když stejně žadná křídla nemame. nemáme typologicke hrače jako maj utd nebo arsenal. proto nechapu proč hrat po křídlech když to stejně cpou všecko přes střed a po lajnach běhaj jen obranci. nikdy už samozřejmě nechcu vidět stromeček jak tehád s decem

Reagovat
niflheim

TORRES DEAL AGREED

Liverpool Football Club tonight confirmed they have agreed a fee with Chelsea for the sale of Fernando Torres.

The player has now been given permission to speak to the London club. - a máte to

Reagovat
smazaný uživatel

zase další projekt galakticos?

Reagovat
Rssa

Ruben Rochina z Barcelony do Blackburnu...

Reagovat
joshua

Beattie u Tangerines, paráda, snad je záchrana nemine.

Reagovat
smazaný uživatel

Bradley

Reagovat
terry

Prosím, prosím, ať dostane maximálně 150 tisíc týdně!

Reagovat
vitasrp

Teď jsem četl samozřejmě neověřenou informaci, dle který by měl brát 175 tisíc týdně..

Reagovat
fantomas

No, tos mohl číst i tady právě.

Reagovat
joshua

vidim to ale bledě

Reagovat
smazaný uživatel

Re:Liverpool_FC-smir se stim ze de z lepsim

Reagovat
smazaný uživatel

smiř se stim že LFC bude mít stejně jeden z nejlepších útoků po jeho odchodu

Reagovat
smazaný uživatel

ale stejně skončej v tabulkce za CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká je šance,že Arsene koupí na poslední chvíli golmana?

Reagovat
fantomas

Nijaká.

Reagovat
smazaný uživatel

žádná, jelikož ho nepotřebujem

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebujem ho jako sůl...Almunia je tragickej,Fabianski nechytí nic navíc a Szcasny je ještě nezkušenej

Reagovat
smazaný uživatel

to si zaspal dobu....

Reagovat
joshua

Snad vyjde ten Elmander, to už by fandy strak snad kleplo

Reagovat
smazaný uživatel

"Liverpool will make sure as part of the transfer that Fernando Torres plays no part in Sunday's game!"

...nevím co je na tom pravdy, ale nedivil bych se tomu

Reagovat
fantomas

Maximálně půjde o gentlemanskou dohodu.

Reagovat
terry

Reagovat
Godwinson

Luiz nee, ten měl jít někam do AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda nevim, ale skutečně vám to přijde, jako špatný tah Liverpoolu? Jasný, utratili dost peněz, ale zkrátka chytli šanci za pačesy a šli do risku. V létě mohla být o Carrolla větší konkurence, takhle o něj usilovali skoro sami. Fotbalově si polepší, Torres již nebyl moc přínosem a se Suarezem by mohl vytvořit dobrou dvojici. Takže sice utratili dost, ale kdo chce být úspěšný, musí investovat a dneska jsou ceny dost vyšroubovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Stále doufam, že něco nevyjde na elnino nakonec nepřestoupí do cfc .. vím, že je to opravdu nepravděpodobny, ale naděje umírá poslední .. prostě mi v té chelsea nesedí a nejen proto, že je nenávidím .. radoby klub ..

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju ty konce přestupových období, to jsou větší dramata než by dokázali vymyslet v Hollywoodu Nejlepší na tom je, jak někteří uživatelé dříve tak neochvějně přesvědčení o hráčské loajalitě čelí pragmatické realitě. Fotbal je hra peněz a úspěchů, kdo je má může si dovolit kohokoliv, kdo již nehraje za klub podobné či vyšší úrovně. Důležitý je fakt, že oba hráči chcou přestoupit. Torresova motivace je jasná - týmové úspěchy, které se mu po celou kariéru vyhýbají. Do Poolu přišel těsně po jeho úspěšném působení na evropské scéně, jenže momentálně je holt realita taková, že minimálně další roka půl by si nezahrál LM a to je v jeho nejlepších letech neakceptovatelný fakt. On nemusí nikomu nic dokazovat, slavný je dost, peněz už taky nastřádal na další 3 životy dopředu, ale nikdy nebyl tahounem pohárově úspěšného týmu. Je to cizinec, sympaták, top kvalita, která si v Poolu odehrála svoje, proto nechápu scousery za jejich nenávist, když chce odejít do týmu, kde on sám cítí šanci na trofeje. Vždyt Chelsea není Everton či MU. Carroll je trošku jiný případ, nadměrně perspektivní hráč, který měl potenciál na to stát se důstojným nástupcem Shearera. Jeho motivací pak vedle značného zvýšení platu nejspíš budou ambice stát se součástí skomírajícího velkoklubu a výzva v podobě jeho navrácení na špičku. Ta částka za něj je fakt neskutečně přestřelená, bude se muset dostat někde na úroven Dalglishe a Gerrarda aby se Poolu skutečně vyplatil. Na druhou stranu když se dá ta částka do kontextu s odchodem Torrese tak to nevyznívá tak špatně...Resumé: Newcastle získá obrovskou finančí injekci, nicméně se musí poohlížet po nové devítce (a útočník podobných kvalit jde sehnat za výrazně nižší částku), Pool získá extrémně talentovaného útočníka k nově koupené extratřídě (Ajax si možná měl počkat ), tedy získal 2 výborné za cenu jednoho světového + 10 mil (což nevyznívá tak špatně), Chelsea pak vyplázně nějakých 70 milionů za extrémně perspektivního beka (kterého beztak potřebovala) a světového útočníka, jež přichází do do nejlepších let své kariéry - značně se tedy posílí, nicméně finačně opět krvácí a stává se ještě nenávidinější. Reálně na těhle přestupech tedy tratí pouze fanoušci Poolu a Strak, kteří jsou bezmezně přesvědčení o klubismu svých hvězd a jež tyto transferové turbulence donutí k nenávisti vůči všem možným zúčastněným stranám…Welcome to reality!

P.S. He is back!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melda

Pěkné shrnutí.A více méně pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
edejv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že si to shrnul všechno a výstižně.

Reagovat
hawk

Wes Brown prej snad k Hammers

Reagovat
hawk

prej za 2 mega £

Reagovat
hawk

prej za 2 mega £

Reagovat
66pepo66

Zdroj ??

Inac to hadam nie!..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Andyho ještě neaktualizovali

Reagovat
smazaný uživatel

To víš šel jen za 35

Reagovat
smazaný uživatel

MYSLITE ZE TORRES NASTOUPI UZ ZITRA PROTI SUNDERLANDU ????

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě ne..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně nezapomněli na poutavý nadpis, který hned přiláká čtenáře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

diouf k rangers

Reagovat
smazaný uživatel

Chci se jen zeptat ... Suarez už patří Liverpoolu??

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to definitivní. Luis bude mít číslo 7

Reagovat
smazaný uživatel

Redknapp na otázku zda Crouch nahradí carrolla v nufc : " no chance "

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je na tom Blackburn s prichodom Rubena Rochiny a Maura Formicy ?

Reagovat
smazaný uživatel

Formica podepsal

Reagovat
fantomas

Oba sou hotovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavy co tieto typy hracov ukazu...

Reagovat
smazaný uživatel

pro hostování Sturridge v Boltonu

Reagovat
smazaný uživatel

Proč si to udělal Nando? Zradil si nás Liverpoolské fanoušky..... Máš to zapotřebí aby ti, kdo tě milovali a věřili v tebe pálili tvoje dresy? Tohle jsi chtěl? Stojí ti těch 175 000 liber týdně za tu zradu?

Omlouvám se, že to tak píšu, ale je mi to hrozně líto..... Torres byl ikona klubu. Bhužel udělal to nejhorší.... Zradil vlastní fanoušky a to ještě způsobem, který mu nikdo nezapomene. Jít z LFC do CFC...... Pořád věřím, že řekne, že si to rozmyslel a že miluje LFC nadevše. To se ale nestane. Bohužel.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

KDyby šel do Evertonu, nebo Manchesteru, ale vždyť jde do Chelsea , navíc kdo by nešel do perspektivnějšího klubu s větším platem?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale to perspektivnějšího klubu do úvozovek. Jediní dobří jsou tam Lampard a Terry.......... Navíc nevěřím, že by byl tak úplatnej. Zatím musí být něco víc.....

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec jsou stejně zrádci uplně všichni...

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto ma dostalo ze vraj su v Chelsea dobrí iba terry a lamps , cfc ma na kazdom poste o triedu lepšieho hrača ako lfc. a už to skratka pochopte , šiel tam kde bude moct v kratkom čase bojovať o trofeje , ved je v najlepšich rokoch je to normalne !!! Wake up

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, hrát o trofeje. S přestárlým týmem a tám Ruským zlobrem určitě........ Fotbal je hra, je ot přestupech, ale Torres zradil, ne tím že přestoupil, ale kam přestoupil.....

Reagovat
smazaný uživatel

Spojení Nicklase Bendtnera (ač ho nemám zrovna v lásce ) s NUFC by se mi zamlouvalo .. hodně by jim pomohl a hodí se mi tam .. :) snad NU něco vymyslí.. a nezůstane jen u Irleanda .. který nejprve musí najít formu a cestu do sestavy ..

Reagovat
Greny

Newcastlu by se teď hodil Bony :P

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zbyvajou sice už jen 2 hodiny ale to budou nekonečny 2 hodiny Těším se

Reagovat
smazaný uživatel

165 tisíc liber týdně jednomu kašparovi za to, že kope do míče? svět spěje do záhuby..

Platini zaveď platový stropy jako to je v NHL nebo ten fotbal půjde do kytek

Reagovat
Ranoth

Reagovat
Bennhy

Koho zaujíma nejaký Torres... Kopúnek ide do Bari

Reagovat
eibe

Torres do nesympatického týmu skončil sem s ním...mažu si ho na facebooku z přátel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nezbývají teď akorát 3hodiny náhodou? Londýnský čas?

Reagovat
fantomas

Teď dvě. V Británii se okno uzavírá 23:00.

Reagovat
fantomas

* teda v Anglii, tak...ve Skotsku až o jejich půlnoci.

Reagovat
Counter

Anglický přestupní termín končí v 11 hodin jejich času.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za objasnění

Reagovat
smazaný uživatel

ruben

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze tem devkam vypovi fax :D

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mám pocit, že na tom neskutečně získá Liverpool? Získala namotivovanou kvalitu, kterou potřebovala za cenu 7mil + skomírající, bez chuti hrající útočník. To se jim nemůže nevyplatit...

Reagovat
smazaný uživatel

sklapni, furt mas jakesi kecy!

Reagovat
smazaný uživatel

EL HADJI DIOUF do Rangers

Reagovat
smazaný uživatel

to měl jít raději ke strakám .. !

:)

Reagovat
Virtuos

hh to je celkom zábavne

Reagovat
smazaný uživatel

to měl jít raději ke strakám .. !

:)

Reagovat
Counter

A Kyle Bartley taky. Jakou bude mít na stoperu konkurenci, má šanci si zahrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Huseklepp v Itálii, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ďalší Reverend? Hmm...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to ty, či nie?

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo, abych to nebyl já.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

Vážení, abyste věděli, povedlo se vám zabít počítadlo přečtení článku - maximum, co pobrala databáze, bylo nějakých 65 tisíc, a to tam bylo už hodně dlouho

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Pokud je počet název deklarovaný jako smallint, tak maximum 65 535

Reagovat
niflheim

kurva kde se tam vzalo to slovo "název"...nějak jsem unavený z té zkoušky už dneska

Reagovat
PJ

Přesně tak, fakt mě nenapadlo, že to nebude stačit

Reagovat
smazaný uživatel

Nice, človek musí prísť aspoň na nejaký míľnik

Reagovat
mithro

Reagovat
papos182

2 bajty nestacily

Reagovat
smazaný uživatel

ja som ho necital ani raz ale klikol som aspon 20x tak si to odpocitaj

Reagovat
Swarley

Reagovat
Yanek

Reagovat
Melda

Historická událost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zajda

Reagovat
mithro

tak Adam zostava

Reagovat
Melda

Jen bych rád věděl, zda-li je to dobře, či zle.Ale podle mě to nějaký zázrak nebyl a nejmladší taky ne.Takže pro Liverpool žádná škode ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hoheneder -> austria vídeň

Reagovat
smazaný uživatel

Ricardo! To boli casy ked som s odtrhnutym nehtom nechodil mesiac do skoly a sledoval Euro 2004. Neuveritelny sympatak a moj prvy oblubeny hrac (premenenie penalty proti Anglicku nemalo chybu!) . Skoda toho srandovneho Grecka, mali vyhrat Portugalci .

Reagovat
niflheim

Naši měli vyhrát

Reagovat
Melda

Reagovat
REPLIKATOR

Už tam byl Ronaldo, takže Portugalci neměli vyhrát

Reagovat
Side

piersmorgan

BREAKING NEWS: Arsene Wenger has just sold @jack_wilshere 's right leg for £65m to Chelsea. And his left one to Liverpool for £70m.

jack_wilshere

@piersmorgan my right one would'nt be worth a penny!

Reagovat
Counter

Jack je poklad.

Reagovat
fantomas

:))) Je kouzelnej.

Reagovat
fantomas

Pokračování...

Arsenal midfielder Jack Wilshere on Twitter: "BREAKING TRANSFER NEWS: I have just moved from the sofa to my bed!!"

Reagovat
fantomas

"I named my new kitten 'Fernando' when we signed Fernando Morientes, convinced he'd become a legend," writes Martin Gwynn Jones. "Naturally, I was relieved when Torres arrived. But what now?" Er, Fern-Andy?

Reagovat
Counter

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím toho Luize

Reagovat
tomasinho

Aspoň jedno pozitivum - Charlie zůstává v Blackpoolu. Dík za tu radostnou novinu Tome.

Reagovat
vitasrp

Reagovat
fantomas

Reagovat
Woods

co je na tom take uzasne ?

Reagovat
tomasinho

To, že si nezničí kariéru, bude se snažit zachránit sympatický klub a nepřestoupil do LFC, kde by nebyl hvězda a zapadl by do průměru.

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs Forlan nic, Rossi nic, hladajte dalej utocnika treba

Reagovat
fantomas

No, tentokrát to vypadá, že Redknapp nemlžil a fakt nikoho nepřivede. Na trhu už ani moc nikdo neni.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdy uz ten Torres na luiz v chelssea budou!!!!??:((((((((

Reagovat
smazaný uživatel

kááááámo nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední hodina?

Reagovat
smazaný uživatel

Nando to nestihne !! DOUFAM

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych to bral, ale už si začínám zvykat...

Reagovat
pospech11

nepodepsal náhodou Marchetti už Janovu ???

Reagovat
fantomas

Ne-e.

Reagovat
pospech11

ale tu je někde dokonce článek o tom

Reagovat
Godwinson

I za Payeta už nabídli? No, pane jo .. ještě, že 7 Štěpánům nebude stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik že to nabídli PSG? šestku?

Reagovat
Godwinson

U nich jsem četl o 8, chtějí 10 .. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si asi budou muset nechat zajít chuť, i když Abramovič už je v takovém rauši, že už ho ta desítka nezabije ...každopádně Payetovi se taky povedla jenom polovina sezony, takže nemusí se chytnout

Reagovat
Godwinson

No, je to možný. On je skvělej hráč, ale spíš bych u něj preferoval ten posun třeba zrovna do toho PSG, než rovnou do Chelsea. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba se Aulas hecne a přivede podobně jako v létě celkem zbytečného hráče, i když je fakt, že bez Yoanna bychom byli poloviční

Reagovat
Godwinson

Vy už si budete asi muset nechat zajít chuť, holt šetříte!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Vaší největší posilou by stejně bylo kopnutí Puela do zadku.

Reagovat
smazaný uživatel

A jako zavazadlo mu přibalit Papého.

Reagovat
Godwinson

Jj, kopnout oba směr Marseille.

Reagovat
smazaný uživatel

záškodníci

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak my čekáme, až skončí Juninho a velkolepě vystřídá Puela na lavičce

Reagovat
Godwinson

To ne, ten bude nejdřív dělat asistenta, chce to pořádnýho kouče.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je jenom mé zbožné přání, ale jednou bych ho tam rád viděl

Reagovat
vitasrp

Gudjohnsen možná do Fulhamu..

Reagovat
fantomas

Spíš na 90%.

Reagovat
vitasrp

Snad si ale u Cottagers zahraje, to vysedávání ve Stoke fakt neměl zapotřebí.. Pevně věřím, že ještě kvality na hraní PL má.. A asi nemusím dodávat, že ho moc rád uvidím na hřišti..

Reagovat
tomasinho

Já taky, ale kde ve Fulhamu? V útoku je Dembele, Johnson, zahraje tam Gera i Dempsey. VE středu zálhoy je Murphy, jedině s ním no, to by ale zas vytlačilo Sidwella.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní večer by mi už vážně zachránilo jenom to, kdyby se Carroll nestihnul podepsat!

Reagovat
Virtuos

Inak ten Reading sa v tomto prestupovom období dosť zameral na mladých hráčov tuším kúpili 3 - 4

Reagovat
pospech11

Giovani Dos Santos has joined Racing Santander on loan until the end of the season, tak i nějakej odchod od kohoutů

Reagovat
$dolar$

Co Spurs, prijde nejakej utocnik?

Reagovat
tomasinho

Zbytečnost, nikoho nepotřebujou.

Reagovat
$dolar$

Jeden by se hodil, nezapomen na to, ze hrajou LM

Reagovat
$dolar$

Ikdyz ne, mas pravdu, nepotrebuji

Reagovat
smazaný uživatel

Utocnika potrebuji jako sul!!!

Reagovat
smazaný uživatel

N Zogbia možná zpět do NUFC

Reagovat
tomasinho

Snad ne, toho jse chtěl u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mike.84

traged

Reagovat
vitasrp

NUFC udělal nabídku za Charlese N'Zogbiu..

Reagovat
smazaný uživatel

To udelali spis novinari. Podle me uz Whelan spi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan odmítl 10 mil za N zogbiu, its too late

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uvidíme kto na tom nakoniec bude po týchto šialených prestupoch lepšie...mne to vychádza celkovo na Liverpool Podľa cien to síce vyznie lepšie pre Chelsea /Torres - Superstar, top hráč, ideálny vek - 50 ... Caroll - Mladý nádejný hráč z priemerného klubu, neskúseny, neoverený - 35/, ale príchod Torresa bude určite znamenať prechod na 442 a to možno nemusí dopadnúť hneď dobre..a my si už nesmieme dovoliť strácať žiadne body

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by to nando nestihl a pěkně se vrátil na anfield .. sice by ho tam asi fans ,,nemilovali,, ale než aby hral za chelsea......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nech už konečno skonči prestupove obdobie,už sa mi chce spat a rano vstavam

Reagovat
smazaný uživatel

napodobne

Reagovat
smazaný uživatel

Každý ráno vstává .. jen záleží kdy :)

Reagovat
smazaný uživatel

nene já vstávám odpoledne

Reagovat
smazaný uživatel

ja dnes na obed vstal a teraz prestupy nestiham čitat messi nesiel do sparty

Reagovat
smazaný uživatel

já vstávám v 11 a to jen kvůli antibiotikám

Reagovat
lojzah

no jestli platí londýnský čas, t našeho času, tak je ještě jedna hodina času, půlnoc tam nastane až v jednu našeho času!

Reagovat
fantomas

Končí se o půlnoci NAŠEHO ČASU!

Reagovat
pospech11

taky myslím že platí londýnský čas

Reagovat
smazaný uživatel

23:00 britského času končí přestupové okno

Reagovat
lojzah

jsem to zvoral, ale snad je to přehledné

Reagovat
$dolar$

Ale tam to konci v 23 hodin

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslite, podpisu torresa aj luiza?

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě jen Torres teda doufám, že to stihne

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll je tam, takže teď už jen Nando

Reagovat
Sarlin

Dle Livu na Sky Sports jde Tottenham na poslední chvíli po Charliem Adamovi.

Reagovat
smazaný uživatel

este clanok o toresovi ze"vzdy bolo mojim snom hrat za chelsea" a mozem ist spat

Reagovat
smazaný uživatel

Andy Carroll už má za sebou první focení v melwoodu s Kennym v mikině LFC

Reagovat
smazaný uživatel

podle očekávání bude nosit number 9

Reagovat
smazaný uživatel

Kde bereš info ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

"Počet zobrazení: 80296" - Pojdme na 100 000

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je to s tím dokončováním přestupů po uzávěrce? pokud byla podána ofic. nabídka tak to můžou dotáhnout nebo to ve 23:00 končí?

Reagovat
Rssa

Je to jak v létě, že když se nestihne podpis do deadlinu ale jsou už finálně dojednány podmínky, tak se dá přestup uskutečnit i po deadlinu?

Reagovat
RickNash

torres právě podepsal...

Reagovat
smazaný uživatel

paráda

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a je konec. To bylo srandy dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Sky Sports News reporting Fernando Torres has completed his signing at Chelsea from Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak ? ;/ jestli podepsal .... fernando kdysi jsi byl muj nejoblibenejsi hrac .. ;/ jeste za dob atletica kdyz nechtel do realu, ze je ,,srdcar,,

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel podepsal.... ale jen ať si jde za petrorublama... aspoň je vidět jakej je...

Reagovat
vladis271

Carroll dostal 9. Kontrakt na 5 a pol roka. fúúú ešteže to vyzerá tak, že Torres v sobotu nenastúpi.

Reagovat
smazaný uživatel

jakto?

Reagovat
smazaný uživatel

KONEC...idem spat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A je to doma !! Vítej Fernando, i ty Davide

Reagovat
smazaný uživatel

1500. Pro Torrese v Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevím,ale podle mě je v Anglii o hodinu míň,takže by měli mít ješte hodinu čas na přestupy,co myslíte?

Reagovat
Lemond Laws

Je to středoevropskýho času

Reagovat
smazaný uživatel

už to neřeš a jdi spát jako my

Reagovat
smazaný uživatel

Končí ve 23:00 v Anglii, čili o půlnoci u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Aha,tak já myslel,že v každý zemi končí prostě o půlnoci,tak dík za info

Reagovat
smazaný uživatel

už to neřeš a jdi spát jako my

Reagovat
smazaný uživatel

platí tam přestupové období pouze do 23:00 viz komenty víš .. stačí číst

Reagovat
smazaný uživatel

Všechna čest Tomáši Daníčkovi!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Dělal jsem to pro vás a jsem rád, že se vám to líbilo

Reagovat
smazaný uživatel

35 mil a NUFC nema nahradu...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, všechna čest Tomášovi Daníčkovi jak psal CHLADIC ... a jeste jednou - > VITEJ FERNANDO a DAVIDE ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se Torres absolutně v chelsea nechytne a bude pokračovat ve své fazoně zranění ! ..

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jde videt jak velky jsi vul ...trosku respektu by se hodilo

Reagovat
smazaný uživatel

Bože přestaň plakat a povznes se nad to. Co měli říkat fanoušci Atletika, když šel do Liverpoolu? Tohle je fakt ubohost, navíc přát někomu zranění

Reagovat
smazaný uživatel

jj presne...ted tu budou psat ho*na fanousci L"Poolu ....

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool je snad přímým konkurentem Atletika ?

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale nepodstatné. Chelsea momentálně taky není přímým konkurentem Poolu. Kdyby ho prodali do Blackpoolu, nebo Newcastlu tak možná potom jej prodají přímému konkurentovi

Reagovat
smazaný uživatel

To bych neřekl - Liverpool posílil vydatně a za rok může být opět konkurentem CFC. To je jako kdyby ACM prodali Pata, svůj největší klenot do Juventusu.

Každopádně tohle období spíš Liverpool posílilo než oslabilo, místo jednoho špičkového útočníka bez chuti a formy získali 1 top class a 1 velice nadějného útočníka, který se dá řadit též ke špičce na ostrovech.

Reagovat
r.mrazik

tak letosni zimni prestupni okno extremni...co jineho se da dodat,nez ze v dnesni dobe jsou fotbalisti hrozny smejdi...

Reagovat
smazaný uživatel

No.. a co má Newcaatle :( .. tohodle jsem se vážně obával !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle má 35 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Majou Rangera ten si porádí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a je po vsem, mejte se.

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

ze som na fife11 predal baptistu do barcelony vsetko mozne uz zapas liverpool-chelsea bude zaujimavy

Reagovat
$dolar$

Dobra prace Fantiku

Reagovat
fantomas

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, šlo to.

Reagovat
Zajda

Dokonalá práce

Reagovat
Zajda

WELCOME TO LIVERPOOL FC ANDY

Reagovat
kubys

0:10 POTVRZENO! Sergej Kornilenko byl ve víru obrovitých manévrů přeci jen uloven Blackpoolem.

No to si děláte prdel.

Reagovat
kubys

Aha, hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky za online informace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nápodobně

Reagovat
smazaný uživatel

Diky za vybornej souhrn! Doufam, ze priste se povede podobna zalezitost i s PD a Serii A

Reagovat
nani92

aj tak ma prekvapuje, že do hry o Torresa nevstúpilo Man City prihodili by pár milionov a bol by možno ich

Reagovat
smazaný uživatel

Co by s ním dělali, když mají Džeka? Na lavičku tam mají jiné hráče

Reagovat
fantomas

Tak oni zase nejsou takoví bezmozci, jací se tu z nich dělají. Ony ty tahy jsou z 8/10 šikovně promyšlený, což by se nejspíš pod lepšim manažerem taky pořádně projevovalo.

Reagovat
Tomanatura

Pos*any odporny Blackburn, at spadnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nuze, s odstupem casu a v klidu s jiz mensi mirou emoci, mi dovolte primarne vyjadrit obdiv a diky autorovi tohoto prestupniho menu. Great JOB!

Jako fan LFC musim vyjadrit litost nad odchodem El Nina, ve viru zlepsenych poslednich zapasu, ovsem s prihlednutim na posledni rok je to asi vysvobozeni pro obe strany. Sumu, kterou Cukotman nabidl v dobe financni krize, by bylo blaznovstvim odmitnout (soucasne samozrejme se nabizi otazka, kde se porad b(p)erou).

Suarez mi jako osobnost nesedi do tak duty klubu, jako je LFC, ale jestli bude davat goly a vyvaruje se kousani apod., mohl by s urostlym Carrollem udelat dobrou dvojku, ktera spolu s ostatnimi LFC vytahne zpet, kam patri.

Fotbal je hra. Fotbal je vasen. Diky vam vsem je tim, cim je. GO ON!!! LFC, YNWA!

Reagovat
smazaný uživatel

a Carrol je fuč Mike "skunk" Ashley prodal za 35 miliónů liber do Liverpoolu FC a jedinou posilou, pokud se to tak dá říci, je hostování jménem Stephan Ireland. Co na to dodat? Nic, vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

CArrol

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele