Olympiakos po několika měsících znovu hledá nového trenéra

15.09.2009, 12:51
Aktuality
Olympiakos Pireus zítřejším utkáním s Alkmaarem vstoupí do nového ročníku Ligy mistrů a na jeho lavičce nebude Temuri Ketsbaia, který se s vedením řeckého klubu dohodl na ukončení spolupráce. Důvodem k tomuto kroku nejsou špatné výsledky, ale vztahy s několika hráči a dle diváků rovněž ne zrovna ideální hra týmu...

"Olympiakos po vzájemné dohodě ukončil spolupráci s hlavním trenérem Temurim Ketsbaiou. Dočasným koučem se stal Božidar Bandović, jeho asistentem bude Andreas Niniadis," oznámil dnes řecký klub.

41letý Gruzínec Ketsbaia přišel do Olympiakosu v květnu po odchodu z Anorthosisu Famagusta, který před rokem dokázal protáhnout do hlavní fáze Ligy mistrů.

Olympiakos s přehledem prošel do základní skupiny Ligy mistrů, když v předkolech proti Slovanu Bratislava a Sheriffu Tiraspol vyhrál všechny zápasy a nedostal ani jeden gól. Domácí soutěž začal výhrou v Larise, o víkendu doma remizoval 0:0 s Kavalou.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nechápu, o víkendu sice jenom remizovali doma s Kavalou, předtím myslím vyhráli venku...A tento trenér je velice kvalitní, pouštět ho neměli, je to velká chyba...

Reagovat
j_mrazik

Je to ten samý Ketsbaia, co působil v Newcastlu?

Reagovat
j_mrazik

Je to on!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý den, pane Jekyll, nevíte, kde bych našel Hydea???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je paráda. Fandím Olympiakosu už několik let a je to skoro každý rok podobné. No ale odvolat trenéra, který letos se svým týmem ještě neinkasoval

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele