OLIVEIRA SE CHCE ZARAGOZE ODVDĚČIT

23.07.2007, 18:13
Aktuality
Ricardo Oliveira se vrací zpět do Španělska, bývalý kanonýr Betisu Sevilla bude v nové sezoně hostovat v Realu Zaragoza. Brazilskému fotbalistovi poslední období jeho kariéry příliš nevyšlo a španělskému klubu by rád splatil důvěru do něho vloženou...

"Doufám, že splatím to neuvěřitelné přivítání, které mi fanoušci Zaragozy připravili. Mým zaměstnáním je dávat góly a budu pracovat nejlépe, jak umím. Mám za sebou obtížný rok v Itálii, během něhož jsem měl řadu problémů, mezi nimiž byl i únos mé sestry. Toto bude odlišné, protože jsem v zemi, v níž se cítím šťastně a bezpečně," raduje se z nového angažmá Oliveira.

Oliveirovi vůbec nevyšel poslední rok kariéry, během něhož toho v AC Milán příliš nenahrál. Ve Španělsku si již zahrál za Valencii a Betis Sevilla a právě na střelecké manévry ze Sevilly by nyní velice rád navázal.

"Doufám ještě v lepší sezonu, něž jakou jsem zažil v Betisu, když jsem dal 22 branek. Je těžké něco slibovat, ale věřím se své schopnosti a kvality mých spoluhráčů," pomýšlí Oliveira na boj o přední příčky ligové tabulky.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*villa

JJ do La ligy se hodí myslim že zase bude dobrej ůtočník.I když fandim Vale doufam že se v Zaragoze golově rozjede.

Reagovat
HOST*Fabregas

Zaragoza se mi libi a bude letos jeste lepsi nez vloni.Ae AT ZIJE VALENCIA

Reagovat
HOST*villa

Amunt Valencia

Reagovat
sansiro

Nejhorší útočník světa.

Reagovat
-Kopy-

Si velmi soudný člověk...

Reagovat
sansiro

To byla trochu nadsázka Je strašný!

Reagovat
smazaný uživatel

To byl v AC.

Teď to bude lepší.

Ale neočekávám, že se vrátí na úroveň, kdy v myslím v sezoně 2004/05 střílel jednu branku za druhou a hrál fakt dobře.

Reagovat
HOST*jiri - fcb

u vás mu to nesedlo, ale teď by se mohl zvednout. Uvidíme . Každopádně Zaragoza přes odchod ilita spíše posílili než oslabila. Žeby adept na titul. Ta La liga bude letos ZAJÍMAVÁ . Já se těším, jak malej kluk

Reagovat
HOST*Galacticos

Valencia Is The Best!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*jiri - fcb

The best znamená třetí?

Reagovat
pantondavo

ta sedla...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele