Ofsajd byl vidět z lavičky, láteřil Montolivo a s ním celá Fiorentina

18.02.2010, 10:12
Aktuality
Fiorentina na Bayernu bránila remízu 1:1 a byla blízko velmi dobrému výsledku z úvodního zápasu osmifinále Ligy mistrů. Pak ale rozhodčí přehlédl ofsajd Miroslava Kloseho a ten zajistil Bayernu šťastnou výhru. Hráči Fiorentiny se po zápase hodně zlobili, domácí přiznali, že se v odvetě musejí zlepšit.

V Allianz Aréně se Bayern dostal do vedení díky Robbenově penaltě. Ve druhém poločasu ale Kröldrup srovnal, domácím pomohla až benevolence rozhodčího Toma Henninga Övreba a jeho asistentů.

Norská trojice nastoupila v mnichovské aréně v totožném složení jako v loňském semifinále na Stamford Bridge, kde v utkání mezi Chelsea a Barcelonou předvedla několik sporných výroků, a hlavně v závěru působila nejistě. V 73. minutě Övrebö na asistentův pokyn přísně vyloučil Massima Gobbiho, vzápětí udělil domácímu Klosemu za mnohem brutálnější faul na Felipeho jen žlutou kartu. Sérii několika podivných výroků norští sudí "korunovali" v předposlední minutě, kdy posvětili zcela neregulérní gól.

Tím si rozhněvali doslova celou Florencii včetně politických špiček. "V historii profesionálního fotbalu jsem nic podobného ještě neviděl. Totální ostuda a hanba," hřímal florentský starosta Matteo Renzi. Pozastavil se nad tím, že UEFA, pod níž Liga mistrů spadá, na svém oficiálním webu o neregulérní vítězné brance zarytě mlčí. "(Šéf UEFA Michel) Platini by se měl místo úsměvů v hledišti starat o to, aby posílal do zápasů rozhodčí v dobré formě. Dnes večer UEFA urazila Florencii," uvedl Renzi.

Kritikou na adresu Övreböeho nešetřil ani prezident Fiorentiny Diego Della a samotní hráči. "Je to příliš často, co vidíme, že rozhodčí nejsou dost dobří, aby mohli vykonávat tuhle práci. Když nejsou schopni se s tím sami vyrovnat, někdo jim to musí říct a nechat je dělat něco jiného," uvedl ironicky Della.

"Hráli jsme tak, jak jsme chtěli, ale je smutné, jaké věci se mohou přihodit v této fázi Ligy mistrů," říkal po utkání zklamaný záložník fialek Riccardo Montolivo. "Vždyť ten ofsajd byl vidět i z lavičky. Jsem opravdu naštvaný, jakým způsobem nás okradli. Pořád můžeme postoupit, ale nebýt rozhodčích, měli bychom mnohem lepší výchozí pozici."

Kouč Bayernu Louis van Gaal ukázal svoji velikost a uznal, že šlo o jasný ofsajd. Znovu se také vyslovil pro zavedení videa. "Bojuji za to už deset let. V našem fotbalovém světě je velký zájem na tom, že už se prostě dále nemůžeme obejít bez asistence techniky," podotkl nizozemský trenér.

Domácí vstupovali do zápasu jako velcí favoriti. V posledních zápasech porazili všechny soupeře a naopak Fiorentina se často trápila. Ve středu večer se ale Bayernu nedařilo podle představ. "Fiorentina hrála dobře, zápas zvládla takticky. Zároveň si myslím, že my jsme dobře nehráli," uvedl Arjen Robben, autor první branky.

"Příliš snadno jsme ztráceli míče. Nedokázali jsme si pořádně přihrát a nemohli ani chodit do soubojů jeden na jednoho. Máme mladý tým a ještě se musíme zlepšovat, tohle ale naše maximum určitě nebylo. Špatné bylo, když jsme dostali gól. Najednou bylo cítit, že máme strach," pokračoval nizozemský křídelník. "Odveta ještě bude těžká, ale vyhrát musí Fiorentina. Oni raději hrají na brejky a teď půjdou do připravené obrany."

Autor: Radim Šantrůček / sports.yahoo.com, uefa.com, čtk

Komentáře (217)

Přidat komentář
Studna

Nevím, na co tam ten rozhodčí koukal, ale když někdo nechce vidět, tak nevidí a to je na této úrovni docela smutné

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodci jasne ukazal uz pri zapase chelsea - barcelona ze nema v lize mistru co delat....na takovou uroven proste nema a mel by piskat maximalne nekde v norsku krajskej prebor

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pomezni stal uplne spatne. A uprime to mohl Övrebö posoudit sam jako ofsajd, ale zase by zarizl pomezniho. Co se tyce karet tak byli podle me opacne!

Reagovat
smazaný uživatel

totálně jasný ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam,že Fioren.doma vyhra 1:0.

Reagovat
Bakary3

No je to tak, ofsajd úplně evidentní.. Ale ta červená- jasná, výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tentokrát se neshodnem Robben tomu nehorázně přidal, Gobbi si tam sice dával ruku, ale ne s úmyslem ho udeřit do krku, nýbrž ho nepustit před sebe, což každý defenzivní fotbalista udělá za zápas 20x. Robben byl rozběhlý, viděl že se nemá šanci k míči dostat a "vyčůraně" využil situace tím, že naběhl do Goobiho vystrčené ruky. Já bych tohle neposoudil ani jako faul, rozhodčí evidentně podlehl tlaku domácích fanoušků, kteří okamžitě po Robbenově hereckém představení na Gobbiho vystartovali. Ještě jedna věc, pokud nasadil takový přísnější trend posuzování zákroků (viz. Bommelova simulace vůči Marchcionimu) měl toto měřítko uplatňovat i vůči Bayernu (viz. mnohem prasáčtější zákrok Kloseho, za který by dostal redku i v PL od Weba). Pozitivní na tom je snad jen fakt, že Overbro si snad po tomhle zase hodně dlouho na nejvyšší úrovni nezapíská, protože na to evidentně nemá, navíc by byl v každém dalším zápase pod obrovským tlakem a každý by čekal na jeho sebemenší zaváhání.

Reagovat
Bakary3

Nemyslim si, že na to Ovrebo nemá, každej na něm teď hledá chyby, ale já ho tak nějak víc registruju asi čtyři roky a vždycky se mi líbil, jenže teď z něj všichni dělaj div ne vraha. A s tim Robbenem.. Jak řikám, Gobbi absolutně neměl nárok dostihnout balon- Robben taky ne-, tak proč tam ale Gobbi tu ruku dával ? A že jí tam jen tak nastrčil... Pak už je to jeho nešikovnost a šikovnost Robbena. Navíc to je velkej rozdíl oproti úderům ve výskoku, tady to je vyloženě nešikovnost. A s tim Klosem, už jsem to tu psal- jak řiká Bosák, "To byla tmavě žlutá karta", ale na červenou podle mě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom Gobbim se prostě neshodnem, jak říkám to, že rukou blokuješ hráče běžícího za tebou dělá fakt téměř každý obranný hráč, jenže většinou ti dorážející hráči nejsou takoví hajzlíci jako Arjen a nepřihrávaj. Od Robbena to byla regulérní simulace, s přívlastkem chytrost fakt v tomhle případě nesouhlasím, on si do něj vyloženě naběhl s cílem získat faul a kartu pro Gobbiho. Ani ten kontakt nebyl tak důrazný, kdyby jo tak by mu Gobbi zarazil ohryzek až do žaludku...Tohle je jedna z hlavní věcích, které mě na jinak skvělém Robbenovi pěkně serou...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak tomu Overbrovi...svoje kvality asi má, ale je prostě fakt, že spolu s celým rozhodcovským týmem podělal dva vysoce sledované zápasy v pokročilé fázi LM. Kdyby se mu to povedlo třeba v některém kole Serie A nebo jiné soutěže, tak by z toho takové halo nebylo...Bud měl smůlu, nebo prostě není tak psychicky odolný, tak či tak si dle mě hodně dlouho nezapíská..

Reagovat
smazaný uživatel

Právěže v Serii A by to dopadlo asi tak, že by se skupiny hádaly, kdo v tom má prsty:

a) Moggi

b) Moratti

c) Berlusconi

...

Reagovat
smazaný uživatel

Ciarovy to vcera "vyhral", najprv "spapká" Robbenovi jeho filmovanie, a potom mu primrzne ruka zo zastavkou k telu

Reagovat
Bakary3

Filmování ? Ty troubo, víš, co bych chtěl ? Hrát s vašim týmem přátelák a až by ti někdo dal takovej loket, tak bys hezky šel za hlavnim, s krví v hubě a řek bys mu, že to bylo za žlutou, teda vlastně ani ne, simuloval jsi.. Ne, ty ani nemůžeš hrát fotbal, když řekneš takovou kravinu

Reagovat
smazaný uživatel

šašku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Tak jestli tohle nedokážeš uznat, tak jsi normální ubožák, Gobbi si na něj jasně počkal, vůbec nekoukal na balon a jenom ho sundal. Já vim, on hrál za Real.. Ty jsi tak trapně zaujatej, chtěl bych tě vidět v situaci Robbena, když bys takhle dostal naloženo

Reagovat
smazaný uživatel

včera jsem minimálně ve dvou příspěvcích psal, jak výborný je Robben fotbalista a jak se mi jeho hra zamlouvá a dnes jsem proti němu zaujatý, protože hrál za Real ...

Ty mě bavíš. Čím dál víc a čím dál častěji

Reagovat
Bakary3

Budeš se divit, ale nečtu každej tvůj příspěvej, to si asi trošku fandíš, ale budiž. Já hodnotim podle toho, co píšeš dneska, že tomu přidal, to je opravdu k smíchu. A jestli tě pobaví tahle troška, tak to je mi tě celkem líto.

Reagovat
smazaný uživatel

dál nebudu prodlužovat tvé trápení a zase ukončím diskusi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nizsie nepopieras, ze tomu pridal a teraz pises, ze ti to je smiesne, u mna mas 10/10

Reagovat
Bakary3

"nepopírám, že někdy Robben něco přihraje".. vidíš tam to "NĚKDY" a "NĚCO" ? Nebo jsi negramotnej ? Kolik teď dáš sobě z deseti?

Reagovat
smazaný uživatel

sebe davam 1/10 , ale to o Robbenovi nemoze napisat clovek pri zmysloch, ze niekedy nieco prifilmuje, to nejde k sebe...

Reagovat
Bakary3

Dobře, vemu to tedy čistě logicky- takže nikdy nic nepřifilmuje ? A teď si rozmysli, co bylo špatnýho na tom prvnim příspěvku, fakt mě to zajímá. Hm ???

Reagovat
smazaný uživatel

Prepac mi, zabudol som dat do uvodzoviek slovo niekedy, aspon uz viem komu tu mam napisat presne vsetko od slovicka do slovicka, aby pochopil vo co go. LOGIKA

Reagovat
Bakary3

Prosim tě, co teda nafilmoval včera, kromě teda toho lokte ? Neberu to, jak se dožadoval faulu před tim vápnem,kde nic nenahrál, i když to ani faul nebyl, jen se dostal do takovýho sevření.. Tak povídej, asi tu budeš pro mě mít aspoň pět situací..

Reagovat
smazaný uživatel

A kde som napisal, ze ma za zapas teda logicky - 6 situacii kde filmuje ?

Reagovat
Bakary3

Nikde, dobrá otázka, asi hlava děravá.. Já jen, že simulant pro mě neni někdo, kdo zkusí něco jednou, dvakrát za zápas, navíc ne nějakym okatym způsobem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok kazdy mame na to svoj nazor, hlavu deravu ne, nechcem aby nasa konverzacia prerastla do nejakeho zbytocneho osočovania, ahoj

Reagovat
Bakary3

Máš pravdu, ale tady opravdu nejsem schopnej tvůj názor přijmout.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to berem, tazko sa to priznava, ked ti uprimne poviem, ze mam "alergiu" na Robbena, proste ho mam zafixovaneho ako simulanta, ale futbalista je to vynikajuci to uznavam, totalne zatienuje aj Riberyho...

Reagovat
Bakary3

Ještě dodám, že Gobbi už žlutou měl, ale on mu dal červenou hned, a správně !

Reagovat
smazaný uživatel

A kedy tu zltu dostal ? To by ma strasne zaujimalo....

Reagovat
Bakary3

A jo, omlouvám se, to byl Vargas.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitne si sledoval ten zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Bože môj

Reagovat
Bakary3

Ano, splet jsem si jednu žlutou, za což jsem se omluvil, ale furt to neni nic oproti tobě, kterej asi neznáš pravidla.

Reagovat
smazaný uživatel

no, ty jsi si spetl daleko víc věcí

Reagovat
smazaný uživatel

lebo ty máš o všetkom prehlad

Reagovat
smazaný uživatel

Znam, dokonca viem aj, ze za zakrok na clenok do stojatej nohy je cervena, co sa o tebe povedat neda

Reagovat
smazaný uživatel

De Silvestri.

Reagovat
Bakary3

Nene, De Silvestri dostal za zákrok na Contenta (?) na levý straně Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

Před Gobbiho čerevenou dostal jediny hráč Fiorentiny žlutou. A to byl, světe div se, Silvestri.

Reagovat
Bakary3

Ježiš, máš pravdu, teď koukám na statistiky.. No tak jiřík a Carrick maji Vánoce..

Reagovat
smazaný uživatel

Vanoce uz boli, ale tu ide o to ako si "kvalitne" sledoval tento zapas, asi si videl len to, co si chcel....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to děla skoro každý, že vidi iba to čo chce.

Reagovat
Bakary3

Budu se opakovat- splet jsem si karty, ale ty asi neznáš pravidla, co je horší ? Byl to úmyslnej loket bez šance hrát balon, tady v tom vidim velkej rozdíl oproti nějakýmu i často nechtěnýmu úderu do hlavy ve výskoku na balon.

Reagovat
smazaný uživatel

To sa musim opytat trenera ako som mohol hravat 1. ligu /mladeznicku/ ked nepoznam pravidla....za to tvoj inteligentny prispevok z dielne Míry Bosáka: "To byla tmavě žlutá" mi hned vyvratil cervenu kartu pre Mirka

Reagovat
Bakary3

To jsi hrdina, že jsi hrával první mládežnickou ligu, bohužel to ne vždy svědčí o inteligenci danýho člověka, tim jsi mě opravdu nepřesvědčil, ale jestli si myslíš, že prvoligovej fotbalista umí pravidla líp, než třeba člověk na vesnici, tak to jsi mě naopak o něčem přesvědčil.

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Jestli jsi si všim, tak jsem se omluvil, to je to slovo, který neznáš, tak se nechovej jak idiot na úrovni mateřský.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, omluvil jsi se, ale jen koukám, jak propracovaný příspěvky mi tady předkládáš

Reagovat
smazaný uživatel

Hram futbal dost dlho narozdiel od teba, ba do konca ho aj sledujem, a tie Robbenove filmárske kusky uz si vychutnavam dost dlho, len uz ma vek na to, ze by ho to mohlo aj prestat bavit. Mne urcite keby da niekto laket, tak sa kotulam este aspon 10 metrov A potom sa postavim a hram dalej.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Robben to v tu chvíli pořádně přihrál

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby mu ten loket dal tak by to vyypadalo asi trochu jinak nemyslíš???

Reagovat
smazaný uživatel

nie ! lebo každá hra lakťom smerom na tvár je na červenú, a je jedno, či mu rozbije celé ústa, alebo sa mu nestane nič tak nemudruj Proste každá hra lakťom do tváre je červená, včera nám to Gobbi názorne ukázal

Reagovat
smazaný uživatel

A to řekl kdo? Tyhle výmysly si zkoušej někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasné že napr. Luca Toni si rukami okolo hlavy pomáha vždy, to uznám, ale je to v hlavičkovom súboji a hlavne nie ZÁMERNE, a ešte priamo špicom ľakta do brady

Gobbi si na Robbena jasne počkal, pretože vedel, že loptu určite nestihne !

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně sproastě tady lžeš, jenom abys obhájil neobhajitelné. A ještě si vymýšlíš něco o úmyslu...

Reagovat
smazaný uživatel

No a podľa mňa tu klameš ty, a obhajuješ že to nebolo úmyselné !

povedz mi, ktorý profesionálny hráč na svete, keby dostal takýto úder v takomto zápase by sa zodvihol a pokračoval ďalej, navyše s tým, že by nemal ani štandartku ani početnú výhodu v prípade červenej karty ?????

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať si klidně leží, já ho nenutím, aby se zvedal. Byl to faul, byla to žlutá. Nic jiného. A nějaký žvásty o tom, že za hru loktem se dává červená si strč někam, je to lež.

Reagovat
smazaný uživatel

ako som napísal: za TAKÚTO hru lakťom akou hral GOBBI sa dáva červená , však to, že jasne čakal, aby mohol Robbena udrieť keď už Gobbimu bolo jasné že loptu nestihne, nemôžeš poprieť

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je napsaný, že se za tohle dává červená?

Reagovat
smazaný uživatel

filmovanie ? ty idiot, bola to jasná hra lakťom do tváre

Reagovat
smazaný uživatel

Idiot si ty, zahod fanusikovanie za hlavu a nezavisle sa pozri na Robbenove "hollywoodske" kúsky...

Reagovat
smazaný uživatel

prečítaj si môj príspevok, kde reagujem na "Mate.ja" a snáď pochopíš

Reagovat
smazaný uživatel

Ked si tak velmi objektivny, co hovoris na nazornu ukazku nebezpecnej hry zo strany Mirka Kloseho ?

Reagovat
Bakary3

To bych na červenou neviděl, bylo to na hraně, ale slovy klasika Míry Bosáka- "To byla tmavě žlutá".

Reagovat
smazaný uživatel

to je určite ťažšia situácia na posúdenie Lenže Miro Klose šiel do toho súboja s cieľom vypichnúť loptu a do sklzu sa rozbehol ešte keď Felipe mal loptu medzi kopačkami ! Narozdiel od Gobbiho, ktorý už nemal šancu Robbenovi vypichnuť loptu, pretože tá bola už 4 metre pred súbojom, a Gobbi si na Arjena jasne počkal a stál ako pripečený kým Robben nepôjde okolo neho!

Reagovat
salami

zastávám se Kloseho, šel do toho nebezpečně,ale když zjistil že už balon nevezme do nohy mu nedojel a ten zakrok zmírnil jak to šlo, proto se ani Felipemu nebo kdo to byl nic nestalo, jasná žlutá za to že hral nebezpečně ale červená ne protože šel s umyslem hrát balon a snažil se nezranit protihráče.

Reagovat
Bakary3

Já Bayernu nefandim, nepopírám, že někdy Robben něco přihraje, ale tohle ?! Vážně pochybuju o tvym duševnim zdraví.

Reagovat
smazaný uživatel

"nepopírám, že někdy Robben něco přihraje" To sa aj da popriet ?

Reagovat
Bakary3

Vidim, že reaguješ k tématu..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to k teme, Robbenovi uverim, ze bol faulovany az ked mu niekto zlomi hnátu...Pre mna je to obycajny simulant, a velmi mu to ubera na jeho nespornych futbalovych kvalitach....

Reagovat
Bakary3

Tak pokud napíšeš, že jeho simulování mu ubírá na fotbalovejch kvalitách a to, že byl faulovanej, mu uvěříš po zlomenině, mluví za všechno

Reagovat
smazaný uživatel

a to co zrobil Klose??? červena+ 2 zápasy distanc!

Reagovat
Bakary3

To mi přijde přehnaný, podle mě to na červenou nebylo.. Ani Gobbimu bych nedal víc, jak jeden zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted tě fakt nechápu, Klose podle tebe nebyl na červenou, zato Gobbi ano? To se pak nediv se, že tě s takovým názorem tady všichni posílají někam...

Reagovat
Bakary3

Ale Klose sice do toho šel ošklivě, ale snažil se ještě uhnout, nedokončit ten zákrok, bylo to zepředu.. Ten Gobbi, to je vyloženě neohleduplnost, při který podle mě hrozilo horší zranění, než při skluzu Kloseho na nárt, je to teda spíš teorie, co se mohlo v obou situacích stát, ale tohle si myslim já.

Reagovat
smazaný uživatel

Joooj stoho bude teraz medzinarodny škandal preboha..Som zvedavy či by si tak pisalo keby Bayernu toto zrobili.....!!!....Aj pri tom gole..Nechapem jaku penaltu tam videli.Gomez dal gol,a predsa zapiskal penaltu..Keby Robebn nedal penaltu,tiež by sa iste nič nepisalo...

Nehrali sme určite najlepši ale z niektorych vyjadreni mam pocit ako keby fiorentina hrala fantasticky,a bayern prišiel raz k brane a dal gol z ofsajdu.....čom sa tu nepisalo toto???Ked v 4 tom zapase Bayern-Bordo potreboval bayern bezpodmienečne vyhrat a Klose strielal do prazdnej brany a hrač Bordo na zemi rukou zachranil gol..toto bola jasna penalta..a ani protesty nepomohli...Každy to videl kto ten zapas pozeral..a teraz keby Juverntus vyhral v borde a bayern by už nepostupil zo skupiny ta čo sme mali zabit rozhodcu?Proste stava sa to..Raz vas poškodia,raz pomožu...tak to už chodi....Len ma mrzí že vždy sa to bere na viac ked sa nejak pomože Bayernu....

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak !!! PREČO SA NEMUDROVALO ked v zápase proti BORDEAUX KLOSEMU HRÁČ VYRAZIL STRELU ako keby bol brankár a bolo s toho hovno

Prečo vlasne včera odpískal penaltu a nenechal gól ?? keby Robben nedal, tak by nadávali všetci fanúšci Bayernu na rozhodcu tak, ako teraz Fiorentina, takže už snáď článok a diskusiu na tento zápas neuvidím !

Reagovat
smazaný uživatel

tuhle norskou skupinku by neměli pouštět za hranice Norska,nejvíc mě na tom štve,že UEFA bude zase jenom přihlížet

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto tu asi neznasa talianov :-( ...ach jaj

Reagovat
smazaný uživatel

se nedivim..

Reagovat
smazaný uživatel

a z lavičky to isto vidiet nemohol::DD a červena ta bola jednoznačne..nechapem Gobiho..sa tvaril jak keby nič nezrobil....hovorim,aj Fifa dala nariadenie na rozhodcov pred eurom nech tvrdšie tresta fauly laktom..Všimajte v hlavičkovych subojoch..Niekedy stači len dvihnut laket a už mate žltu kartu..TOto bolo total na červenu

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo zase ten rozhodčí Overbo... nevím jak může takovej rozhodčí pískat LM vždyť už lono pos*al zápas chelsea-barcelona !!! ty jeho výkony jsou HROZNÉÉÉÉ !!! on by neměl pískat ani krajský přebor natož LM !!! doufám že takovej blb si už nikdy LM nezapíská on té soutěži jenom ŠKODÍ

Reagovat
smazaný uživatel

*loni

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim si, ze vcera nie jeho vinou prisla Viola o dobry vysledok...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Övrebö - špatna reklama, take reklama

Reagovat
smazaný uživatel

čo Overbovi vyčitate???ste normalny? On neni postranny rozhodca?on piska na pokyn dvihnutia praporku..a ked mu asistent praporok nedvihal tak mal sam zapiskat ofsajd?tak ked asistent nevidel ten ofsajd..že nestihol pribehnut abo čo,tak hlavny ho určite videl..joj bože..Tak na asistenta by sa mala zniest kritika..nie na hlavneho

Reagovat
Bakary3

To je klasika, Ovrebo podělal jeden zápas a všichni by ho věšeli, podle mě je to přitom dobrej rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak...

Reagovat
smazaný uživatel

ten ofsajd nepodělal hlavní. A vlastně ani to rozhodnutí o rudé neudělal hlavní. Ovrebo podělal asi jen tu věc s pentlí, kde měl uznat gól, ale tahle chyba (pokud to teda vůbe chyba byla), nic neovlivnila. A vlastně ještě sežral ten film Bumlovi. Tam měla padnout žlutá naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Ten měl být venku hned v prvním poločase...

Reagovat
smazaný uživatel

spíš ne. Pokud neuděla nic jiného než ten šlapák na Montoliva, tak to byla žlutá správně. Nicméně po té druhé by ven šel, to je jasné

Reagovat
sansiro

To se moc šlapáku nepodobalo.

Reagovat
smazaný uživatel

mluvíme o zákroku, kdy Bumla oběma nohama šel do Montoliva? Pokud ano, tak tomu říkám (možná chybně) šlapák.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, že udělal...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se omlouvám. Já to přepínal, takže jsem asi něco zmeškal

Reagovat
Bakary3

Prosím, nereaguj na mě, nechci zase rozpoutat nějakou hádku, ale někdo se mi smál, když jsem se splet a dokonce jsem se omluvil.. Kdo to byl..

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo:

"Pokud neuděla nic jiného než ten šlapák na Montoliva ..."

Z tohohle jasně vyplývá, že jsem to neviděl celé a tím pádem mohl udělat něco, co by si tu rudou zasloužilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyloučil Kloseho...

Reagovat
Pinturicchio

Je smutné, že tlačenka funguje i na téhle úrovni a že "rozhodčí" kokoti dostávájí pořád ( i po svých nezpochybnitelných "chybách" ) pořád novou šanci.

A pak at Blatter a jemu podobní něco vykládají o vyrovnávání sil ve fotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeram si to vkuse dookola:) myslel som že rozhodca nestihol pribehnut kedže strielal RObben zdialky ,tak to potrva dokedy sa rozhodca presune dopredu..ale stihol to..a musel ofsajd videl..pretože v momente jak vvraža loptu frey postarnny rozhodca pribehuje na poziciu Oliča...Ale nevidno to dobre pretože jak pribehuje akurat Olič hlavičkuje rybičkou a vtedy znim pada aj obranca fiorentiny a vtom momente Kloseho nevidno v ofsajde...keby Olič nešiel do ryvbičky som si isty že to uvidi a dviha zastavku...

Reagovat
smazaný uživatel

dole klapky z oci asistent bol tragicky ale ten ofsajd musel videt aj overbo...a ta čk..bola prísna ale budiž tu by som mu este odpustil...

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem to psal včera - ještě jsem myslím nepotkal situaci, kdy by hlavní sudí opravil rozhodnutí asistenta o ofsajdu. To by musel mít hlavní pořádné koule a musel by si být stopro jist. Ovrebo si jistý nebyl a byl se ještě dost dlouho po akci pomezního zeptat, zda to nebyl ofsajd a ten mu řekl, že ne ... Z tohohle bych Ovreboa nevinil

Reagovat
salami

nepochopil jsem ale ten neuznanej gol Bayernu, protože podle mě to neměla bejt penalta, obránce Fiorentiny hrál tělem, ale tam to dopadlo jak mělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Gaal je třída. I ostatní vyjádření se mi moc líbily

Reagovat
smazaný uživatel

A co tak asi mohl dělat? Říct, že to neviděl? Nevidím na tom nic hrdinského, je to úplně normální.

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě toho, že to přiznal, se mi líbí, že se zasazuje za zavedení techniky. Je to můj člověk

Reagovat
Josifek

Normální to teda bohužel úplně není, spousta trenérů v podobném postavení si nevidí do huby a ošívá se a pravdu na rovinu neřekne.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Este by som chcel pogratulovat na zapad k dnesnemu zasluzenemu vitazstvu

Reagovat
smazaný uživatel

To ste si este nezvykli ze mna a mojich partakov nasadzuju do zapasov tymov ktore potrebuju pomocnu ruku?

Bayern musi ist dalej to je jasne, penalta, cervena + neregulerny gol co viac si zelat

Reagovat
smazaný uživatel

mission acomplished

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takovych prehmatu uz bylo je a bude. Aspon si zavedeni techniky do fotbalu ziskava vic a vic priznivcu.

Reagovat
smazaný uživatel

ouuu ty tak hovoriš jak keby ta červena bola totalne vymyslena..hmmm....Ked si mysliš že to vobec nebolo na červenu tak si prečitaj pravidla,kukni si to ešte raz a potm hovor..Faul laktom,priamy uder do tvare,zastavil pohyb hrača..Robben bol vtom zapase okopavany kedže ho nevedeli zastavit.tak nevim o čom tu meleš

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi asi fanoušek Bayernu že...červená to možná byla,ale co potom faul Kloseho...taky červená...a gol byl z jasnýho ofsajdu....

Reagovat
smazaný uživatel

ja som zaspaval s kludnyum a cistym svedomim, mne ten neregularny gol zivot nezmenil, niekomu z vas ano????

Reagovat
DelPiero137

A to som si myslel ze najhorsich rozhodcov ma Seria A ale vidim ze v Europe maju silnu konkurenciu :).

Nepoviem, stava sa ze rozhodca spravi par mensich chyb, stane sa ze spravi aj jednu vacsiu chybu. Ale spravit 3 velke chyby, zopar menisich chyb je neodpustitelne. A este k tomu poskodzoval len jedno muzstvo, keby to aspon nejak kompenzoval.

Starosta Florencie ma pravdu, Platini by sa nemal usmievat ale riesit taketo veci. Iri by o tom vedia svoje.

Odkedy je Platiny prezident UEFA, ide to dole vodou...

Reagovat
milan78

V 73. minutě Övrebö na asistentův pokyn přísně vyloučil Massima Gobbiho, vzápětí udělil domácímu Klosemu za mnohem brutálnější faul na Felipeho jen žlutou kartu. Sérii několika podivných výroků norští sudí "korunovali" v předposlední minutě, kdy posvětili zcela neregulérní gól. ---- až na tu branku bludy

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, na jednej strane poškodil Bayern s neuznaním gólu Gomézovi, na strane druhej uznal gól Klosemu s ofsajdu, čiže podľa mňa to bolo fifty-fifty

i keď vieme, že Ovrebo má svoje chvíľky, ale dnes to boli "len" dve: PENALTA a GOL KLOSEHO, nič iné !!!!

Reagovat
Pinturicchio

Ten neuznaný gol Bayernu se nedá počítat za chybu. ( Pokud teda myslíš ten před tou penaltou ). A tohle "vyvažování" je strašné.

Reagovat
smazaný uživatel

áno myslím ten. Lenže predstav si, čo by sa dialo, keby Robben penaltu nedá !

Aké vyvažovanie ? Ja som chcel len povedať, že na veľké omyly rozhodcov to bolo včera 1:1

Reagovat
Pinturicchio

Pokud rozhodčí pískal před golem ( jakože asi určitě ano ), tak to bylo naprosto správné rozhodnutí ( a pak už je mi naprosto jedno, jestli by ji Robben nedal ). No já myslel kdyby v tom měl rozhodčí nějaký úmysl, to takhle vyvažovat.

Reagovat
Lubinterista

Jak fifty - fifty? Gomezuv gól neuznal, protože padl po odpískání. Furt nechápu proč tím neustále omlouváte Kloseho negól

Reagovat
milan78

s golama to je daný, první platit nemohl pokud pískal penaltu, ofside jasnej u vítězné branky, ale s těma faulama nesouhlasím, robena chtěl evidentně zmasakrovat, což odhalil až záznam z jiné kamery, prve sem nechápal, proč je červená, ale až bylo vidět co se stalo, tak bych mu k té kartě dal i jedno rošambe a faul kloseho, max žlutá, to zbytečně dohrával, ale červená pro něj ani náhodou, to už by ji musel dostat bomel jen za to, že nastoupí v základu

Reagovat
smazaný uživatel

som fanusik bayernu a pevne verim, ze postupi dalej, neznasam ocelove betonovanie pred vlastnou 16, taketo chyby sa proste deju, nebola prva ani posledná....aj pipo inzhagi pred niekolkymi rokmi rozhodol o vitazstve ac nad bayernom z polmetroveho offsidu, a co mali sa roztrhat od ztlosti??!!

Reagovat
smazaný uživatel

Každý se na ten zapas a ty vyroky stejně diva z toho pohledu, dle jakemu tymu fandi. Takže zcela subjektivni vnimani tohoto zapasu, a pak i ta diskuze a hadky.

Reagovat
smazaný uživatel

lenže "fanúšci Bayernu sú prevažne naozaj fanúšci Bayernu kým Fiorentine, až na pár výnimiek, fandí zrazu celá Európa

Reagovat
Pinturicchio

Já bych fandil prakticky komukoliv proti Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

no veď o to tu ide

Reagovat
Pinturicchio

Což nemění nic na tom, že se na to snažím koukat objektivně. To, že je mi Bayern nesympatický, mi klapky na oči nedává. Bayern hrál dobrý zápas, za chyby rozhodčích nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

už len preto tie klapky na očiach asi máš, lebo ja ako objektívny fanúšik Bayernu priznávam že sme odohrali hrozný zápas (najslabší z posledných 10) a ty tu píšeš o nejakom dobrom zápase Bayernu

Reagovat
Pinturicchio

Já Bayern nesleduju. Hra nebyla špatná, ale nemám s čím srovnávat. A tím spíš klapky na očích nemám, když jsou mi nesympatičtí a nehaním je, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

no dobre ja ich sledujem, a včera to bola bieda

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
Pinturicchio

Stejně jako fandím prakticky komukoliv, když hraje proti Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Tk přiští kolo pry Inter - Bayern, už je to pry domluvene.

Reagovat
Lubinterista

a Bayern vs. Inter?

Reagovat
Pinturicchio

Lub ; vander: Těžké, přetěžké. Ale asi bych fandil Interu, no, Itálie je Itálie . Bayern mám zafixované jako nejnesympatičtější mužstvo všech dob ještě za časů Matthause, Janckera, Effenberga!! a dalších. To jsem je fakt nesnášel

Reagovat
Lubinterista

Pašák

Reagovat
smazaný uživatel

Tež bych fandil Interu, i proti Chelsea jim budu fandit.

Reagovat
Pinturicchio

Tam to pro mě bude těžké. Normálně bych fandil jednoznačně Chelsea, jenže se mi ( pokud CFC vyhraje / postoupí ) zase nechce poslouchat ty naduté kecy o nejlepší lize svět, etc., etc., bla bla

Reagovat
smazaný uživatel

Radši ať vypadne Chelsea, ať ma Calcio nějake body.

Reagovat
smazaný uživatel

najsympatickejší hráči všech dob

Reagovat
smazaný uživatel

+ ešte Oli Kahn

Reagovat
Pinturicchio

Jo, na toho jsem úplně zapoměl. Ten na tom hate listu hrál taky prim

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, u mňa boli títo hráči na LOVE listu

Reagovat
smazaný uživatel

Až po Royi Keanovi a Horstu Sieglovi

Reagovat
10

přesně, už od dob Effenberga, Kahna atd. nejnesympatičtější mužstvo

Reagovat
Josifek

Hlavně Effenberg, toho jsem nesnášel..Kahn mi nevadil, ikdyž to zrovna sympaťák nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Steffan byl frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

najnesympatickejši tym....ha ha....to je obyčajna zavist.pretože Jancker a spol vyhrali Ligu Majstrov.....

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako?

Reagovat
smazaný uživatel

nič, v pohode, ja len pripomínam info, keď si už začal s fanúšikmi

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

o to objektivnější jsou, páč to není jejich srdcovka

Reagovat
smazaný uživatel

srdcovka ano len tí ostatní sú s tou objektivitou asi 90 ku 10 pre Violu

Reagovat
DelPiero137

Ja fandim kazdemu klubu ITA v poharoch.

Vykon Fiorentiny sa mi pozdaval a preto som nasraty ze rozhodol rozhodca! O com to tu trepes ze neuznal gol Gomezovi. Dal Bayern z tej sance gol dal! Vyhraval 1-0 vyhraval, takze nebol o nic ukrateny. Naopak bol uznany neregulerny gol.

A hovorte si co chcete, vylucenie hraca velmi poznaci priebeh zapasu a preto to treba citlivo posudzovat. V tomto pripade to nebol likvidacny faul ale vyplynul z hry. Takze rozhodca musi posudzovat umyselnost alebo nie. A umysel tam nebol narozdiel od Kloseho, ktory mohol zranit hraca.

To mal vylucit na supu aj Nataliho ked v prvom polcase nestastne kopol Bastubera do nosa a krvacal.

Reagovat
smazaný uživatel

A proto taky všichni v mnichově fandí lvům!!

Reagovat
Bakary3

Já nefandim nikomu z nich..

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě si ale někomu přál víc.

Reagovat
Bakary3

Tak to přiznám, Bayernu, ale jelikož nejsem skalní fanda, vlastně ani nejsem fanda, tak nemam proč se tu takhle hádat o evidentní červený, jenom mě štve, že to někdo uznat buď nechce, nebo si to snad doopravdy myslí..

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Arjeba Robbena

Reagovat
smazaný uživatel

*n

Reagovat
smazaný uživatel

to -Ar- som si nevšimol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

140. pre DANKE MIRO

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Bayeru už kalšite nato:) nas sa tiež nikto nezastaval ked z Bordo nas odsral rozhodca..ked dobre videl že hrač leži na zemi a rukou zachranil gol...TOto sa tu nepisalo..zajimave........Zrazu fiorentina už ma vela fans..Už ide postupit.....Aj tak verim Mojima dufam že doma dostanu vyprask aby sa nehovorilo to obvykle že Bayernu vraj pomahaju rozhodcovia....Pretože odsrat Bayern možu.vtedy sa to nehovori..len ked opačne ta už je problem...FC BAYERN

Reagovat
smazaný uživatel

a Platini se směje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zapas rozhodcimi (hlavne asistentmi) zvladnuty tragicky. Co se tyce cervene, tak i Hrebik rikal ze to bylo spis na zlutou nez na cervenou, ale kdyz k tomu pripoctu ze ma na rozhodnuti zlomek sekundy sekundy budiz. Totez by se dalo rict o pouze zlute Klosemu, ale tohle uz bylo skutecne spatne rozhodnuti. Ofsajd neresim, k tomu rekl dost Montolivo. Pred zapasem tu byl Bayern vynasen do nebe a podobne p*coviny, no muzete byt radi ze to dopadlo aspon takhle

Reagovat
smazaný uživatel

a jeste.....to ze mel carovy obtiznejsi pozici a nahled na posouzeni ofsajdu, nemeni nic na tom ze je zarizl

Reagovat
smazaný uživatel

KOMEDIE...

jaj taky ofsajd...neřešim...Ricardo řekl pravdu...

ale to vyloučení?! mám dost max žluta nic jineho,taky jsem tu četl že to pry byl jasny loket do tváře,zajimavé ted jsem si pustil zaznam na videu(pač jsem si to nahral) a kdyby Robben dostal do tlamy tak se drží za hubu a ne za břicho/hrudnik..

Doufám že taky k*kot nejede na MS

Tady šlo taky aspon trochu pro mě...že se nadržuje týmum co hrajou proti Italskym týmum...alespon trochu to videt jde i pro slepe...NO COMENT

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=KU7KebV82nU&feature=fvsr

ofsajd,ale já ho nevidím tož kaj je??!

Reagovat
homeles8

už je to nějak rozlosovaný dopředu, jako třeba EURO, nebo může bejt finále AC Milán-Fiorentina?

Reagovat
smazaný uživatel

to nevim,ale ti co projdou do čtvrfinale tak se losuje to čtvrtfinale a zaroven semifinale..

tudíž

nějak takhle semifinale Fiorentina nebo Bordeaux X Barcelona nebo Lyon

Reagovat
homeles8

ok, takže bude finále AC Milán-Fiorentina!

Reagovat
smazaný uživatel

To bych rád,pač by to dost pomohlo italskému fotbalu jako v roce 2003 kdy tobyl

Juventus X AC Milán a od te doby byla Serie A nejlepší liga na světe až do té korupce 2006

ale AC už má asi jen stín šance

Reagovat
smazaný uživatel

Seria A byla uz davno nejlepsi nebylo to od roku 2003, kdyz neznas minulost tak si radsi zjisti co a jak bylo nez napises tuhle blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, remíza by byla optimální, takhle zase zvítězil podvod. Gratulace Viole k výbornému výkonu

Reagovat
smazaný uživatel

Van Bommel at jde někam

jak brblal že Německo je lepši jak Itálie

a to jejich nej klub Bayern proti tak 4-5 nejlepšímu celku z Itálie

chtěl bych vidět Bayern vs AC nebo Inter

Reagovat
smazaný uživatel

nebo Bayern vs Juve, co?

Reagovat
Bakary3

A co Bayern Juve ? Bayern měl včera hodně špatnej den, takhle je to taky třeba brát..

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme měli zase špatných několik měsíců, při zápase s Bayernem. Je to jedno jak se na to kdo dívá. Zápas skončil. Po poločase 2:1 pro Bayern a je to úplně jedno. Forza Viola.

Reagovat
smazaný uživatel

jo beru...ale Juve v te době taky hralo prd že...

když se Bayernu nedařilo tak myslím prohrál doma s Bordeaux

prostě kdyby se Bayern x AC nebo Inter střetli v te nejlepší formě a bez zranění tak podle mě zvitezí Italové

Reagovat
Bakary3

No polemizujem o ničem, v nejlepší formě.. S Ribérym a Robbenem.. Mohlo by se stát cokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

nápodobně Pirlo,Pato,Dinho

Reagovat
smazaný uživatel

Když je ve formě stoperská dvojice Nesta - Silva a uprostřed by hráli top formu Massimo s Andreou a útočila trojice Becks, Dinho a Pato, tak Bayernu nebude stačit ani nejlepší forma Ribériho s Robbenem.

Reagovat
smazaný uživatel

to je spekulativní..., v létě dal Bayern Milánu na prdel. sice bylo AC v útlumu, ale "novej" Bayern se taky teprv sehrával, v roce 2007 jsme je zase porazili my. pokaždý by to dopadlo jinak..., tyhle týmy na nejvyšší úrovni jsou absolutně vyrovnaný.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo,ale když Bayern vyřadí AC,tak tam mame pořad Inter,AS,Fiorentinu,Juve i Janov

a s kým na nás přijde on? Wolfsburg,Stuttgart,Leverkusen,Schalke,Dortmund?

neJá si prostě myslím že na tom jsou Italové líp

a teším se na MS,

pač doufám že se tam někdo mladý blýskne a Leo ho bude chtit

Reagovat
smazaný uživatel

Sem vám říkal, že Viola Bayern minimálně potrápí a že se vybičuje k perfektnímu výkonu Tohle jsou hodně specifické zápasy a formu z ligy nemůžete brát v potaz...

Doufám v postup fialek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, na LM se ty týmy hecnou a připraví každý jinak. Proto ani já jsem slabou formu Violy v lize nebral jako nějaké mínus.

Reagovat
Bakary3

Ale já si nemyslim, že Fiorentina ukázala maximum, akorát Bayern byl hroznej, asi tak bych to řek..

Reagovat
smazaný uživatel

Viola takhle hraje pořád v LM, ale má výsledky, a to je důležité.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by som chcel aj ja vidiet Bayern-AC.:D..proste Nemecka liga ma o chvilku 4 miestenky do Lma taliansko iba 3:) tak to je...Bayern 3-0 fiorentina fiorentina 1-1 Bayern...Bayern 0-0 Juve kde zahodili aj nemožne šance...a Juve 1-4 Bayern...chceš povedat že v každom stychto zapasov mali taliani slabši den?....Nemecka liga ide vykononste hore talianska dole.....Tak to je...Na dalšiu sezonu sa može stat že nemecka liga už bude 4 meistenky do LM.na ukor dufam talianskej-dufam že to aj tak bude...Nikoho nebavia tie Betony a 4-5-1

Reagovat
smazaný uživatel

Betony jsou všude kámo...West Ham snad na Arsenalu nebetonuje???taky jen brejky atd...to je všude

Reagovat
smazaný uživatel

Mě ty betony baví. Rád se dívám na dobrou defenzivu než na ementál. Nicméně už delší dobu jsem neviděl opravdu precizní obranu, která by hrála to, co si představuju. A budu jen rád, když se ti tvá přání nevyplní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jen pro přehled - Goals per match:

Germany - 2.8

England - 2.77

Spain - 2.61

Italy - 2.53

France - 2.44

Ty rozdíly nejsou diametrálně odlišné.. Týmy v Itálii možná preferují trochu defenzivnější hru, ale rozhodně to není jen beton.. Tohle píšou většinou lidi, kteří Serii A nesledují.. Předpojatost a mystifikace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ofsajd bolo vidno aj na Tajwane, takže netrocháriť.

Reagovat
smazaný uživatel

200. per Viola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Verim že Bayern skvelou hrou a a vysledkom rozhodne zapas vo Fiore.ABy jedni zmlkli konečne:D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já sem ho viděl z gauče

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi to sou prispevky

Reagovat
smazaný uživatel

ja z kresla ktore mam meter a pol od obrazovky

Reagovat
smazaný uživatel

kašlať na to čo sa stalo už sa neodstane ! treba hrať dalej a postupiť FORZA ITALIA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele