Odejde kritizovaný Hitzfeld z Bayernu?

19.12.2007, 21:49
Aktuality
Trenér Ottmar Hitzfeld zuří na svého šéfa v Bayernu Mnichov. Prezident klubu Karl-Heinz Rummenigge ho totiž na veřejnosti kritizoval, což vyvolalo otázku, zda Hitzfeld v klubu zůstane. Navíc obdržel nabídku od švýcarské reprezentace, která ho láká.

Nepříliš velké důvěře se "těší" Hitzfeld ze strany prezidenta Bayernu několik týdnů. "Když prezident klubu veřejně kritizuje svého trenéra, není to velká radost působit v takovémto mužstvu. Obzvláště když jste 24 zápasů nepoznali porážku. V Bayernu se věci vymkly z rukou," řekl bez servítků Hitzfeld.

Tímto prohlášením rozvířil spekulace o jeho možném odchodu z německého klubu. Podle rakouského tisku se o něj zajímá Salcburk a navíc v ruce drží nabídku od švýcarské reprezentace, kam by usedl po Euru 2008.

"Myšlenka stát se trenérem Švýcarska mě vždycky lákala," řekl Hitzfeld s tím, že se definitivně rozhodne až v lednu. "Uvědomuji si, že tento post nebude tak dobře placený jako v Bayernu, ale určitě to nebude hrát hlavní roli v mém rozhodování," dodal.

Autor: Pavel Janega / soccerway.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To je mazec, hlavne, ze Duisburgu gola nedali, a okradli me o 5000

Reagovat
smazaný uživatel

No asi měl Karl-Heinz vsazeno taky

Reagovat
smazaný uživatel

to mel a asi na remizu srac jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Toni

Reagovat
smazaný uživatel

Baronio

Reagovat
smazaný uživatel

snad mne zrak nešálí, ale Real prohrává? A co s tou Valencií je proboha?

Reagovat
smazaný uživatel

a sakra, tak už ne..

Reagovat
M11

no ale i tak

Reagovat
Kapřík

Já to nechápu. Furt se do něj budou navážet a furt a přitom jsou na prvním místě, herně dobrý...a na každý mužstvo sedne jednou krize. Dneska v UEFĚ snad dokázali že zas tak špatnou cestou se nevydali...prostě to nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Herně dobrý mi to přijde směrem dozadu, ale dopředu mi ta hra přijde založená na improvizaci a individuální schopnosti obejít protihráče. Skoro bych si myslel, že by měl trenér hře směrem dopředu určit nějakej systém...aspoň teda pro Schweinsteigera a Van Bommela....ty byli včera marný. PS: Ribéry

Reagovat
smazaný uživatel

to máš pravdu v tehle věci ve předu je to bezzubé nakoupili veliké jména ale výsledky zatím moc ne

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by kupit nejeke mlade talenty a ne starych

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele