ODEJDE GRAVESEN Z REALU?

10.01.2006, 11:35
Aktuality
Thomas Gravesen možná ještě v lednu opustí Real Madrid. 29letý dánský záložník nehraje tak často, jak by si přál, a rozhodl se jednat. Mohl by se vrátit do Anglie.

Od svého přestupu loni v zimě se do základní sestavy dostává stále méně často, na podzim nastoupil od začátku jen v pěti utkáních. "Chtěl bych hrát v každém zápase, takže přirozeně nejsem spokojen," řekl britskému deníku Daily Mail. "Takhle to nemůže pokračovat. Budeme to s agentem řešit, dokud je otevřené přestupové okno," dodal.

Ještě do konce ledna může Gravesen změnit klub. Zájem o jeho služby už projevil nejen Everton, odkud před rokem odešel, ale i Manchester United, Arsenal a Newcastle.

Autor: Petr Starý

Komentáře (77)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vôbec sa mu nečudujem, myslím, že pre Real by to bolo dobré riešenie a uvoľnenie jeho postu pre Ramosa. Ten je tam vynikajúci. Na druhej strane ho trochu ľutujem, lebo pokým mal formu, zo začiatku bol pre nás obrovskou posilou. A myslím, že trochu doplatil na "chaos" v Reale teraz, lebo zostava sa prehadzuje až neskutočne nezdravo. Ale celkovo, som za jeho odchod. Díky, Thomasi.

Reagovat
smazaný uživatel

pro Real to bude možná dobré, ale seleccion potřebuje vychovat stopera

Reagovat
HOST*yarda

Hm, možná bude "jarní" typ, protože proti Villarrealu hrál dobře. A vzhledem tomu, že Pablo García hrát asi moc nebude, tak bych být jím ještě půl roku počkal. Na Mundial nejede a zápasů teď bude hodně. Helguera do středu už neee... A Vincente, co máš proti stoperské dvojici Puyol - Pablo?

Reagovat
HOST*yarda

...vzhledem k tomu...

Reagovat
smazaný uživatel

na Mundial nejede????? , pro mě je adept na základní sestavu, navíc velmi dobrý i napravo, Pablo se slabší po zemi, před EURO bych neřekl nic, ale Afrika, Asie a Jižní Amerika bude určitě vepředu sázet hlavně na rychlost

Reagovat
smazaný uživatel

jo aha ty myslíš Gravesena

Reagovat
HOST*yarda

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho taky neodsuzoval, jen vzpomeňte na chválu z minulé sezóny.A není divu že se mu zrovna "nedaří"...Ono je těžký něco předvést v současném Realu a k tomu nedostává dost příležitostí. Jestli půjde pryč tak ještě budeme litovat....

Reagovat
HOST*

len sa ho zbavte ako makeleleho skvely obchod

hracov co su ochotni bojovat a branit pustate ale chodcov si nechavate,ved naco behat nemusia vsetci a branit stacia 3-4

Reagovat
smazaný uživatel

chodcov

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já bych si ho asi v mužstvu nechal. Je to dříč a brousek. Jen se mi teda nelíbí jeho paličatost, když řekne: "Takhle to nemůže pokračovat. Budeme to s agentem řešit, dokud je otevřené přestupové okno."

V jeho postavení bych čekal něco ve smyslu: "Jsem hrozně rád že můžu hrát v Realu a zkusím si zasloužit trenérovu důvěru tím, že budu v tréninku víc makat (dále bla bla bla) a pokud to nepůjde, tak to budu muset s manažerem v létě řešit."

Takovouhle neloajálnost bych asi nestrpěl Ikdyž zase nevíme, co mu kdo z vedení řekl.

Reagovat
HOST*yarda

Mezinárodní federace fotbalových historiků a statistiků vyhlásila nejlepším střelcem za rok 2005 Adriana

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*yarda

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som len zvedavý, či sa ho ty v lete naozaj dočkáš. Počítam, že keď to takto pôjde s nami ďalej, tak v Madride prepukne alergia na všetko, čo len letelo okolo Brazílie..

Ale bol by dobrý, to je fakt.

Reagovat
HOST*klasik

a co se tady, jako culíš s adrianem, hraje u nas v interu a vy ho nezískáte...ok? to by musel bejt Moratti uplne vymastenej, kdyby vam ho pustil...a to se nestane, takze hledejte v jinejch vodách a ne u nás...

Reagovat
smazaný uživatel

...uvidíme..

Reagovat
HOST*Alois

Tak máme alespoň jednu ze tří předpokládaných posil. Do baníčku přichází "nový Nistelrooy" - exblašanský Střihavka. Jinak se vrací Varadi z hostování z Teplic toho ale nepovažuji za posilu. Dorta nám jak jsem předpokládal vyfoukla Libe a Lafata jde nepochopitelně do Jablonce. Tak jediným pozitivem je, že jsme v tom souboji o Střihavku předčili Slávii to fakticky čumím

Myslím, že po sezoně bude 50b. a klidný střed tabulky - na víc nemáme. Jinak si ještě přeju sestup těch lhářů z Brna, kteří se nemumí ani přiznat, že dali gol Mostu rukou a doufám, že nakopou Mazuru do hader za to jak říkal, že mu je jedno jakým způsobem vyhrajou.

Reagovat
HOST*Alois

oprava - posily

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nevím jak jsme se ocitli v diskuzi o Gravesenovi u posil Baníku, ale zakaž to...

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš a co jako? Ty tu procházíš všechny diskuze? Já teda ne, takhle to je aspoň na očích, tak to tady prostě funguje. Holt tu neni RSS ( a při struktuře webu asi neni ani možnost to zavízt... ). Přinejhoršim to nečti.

A o Střihavkovi sme mysleli jen jako o alternativě, pořád jdeme po Ivanovi a měl by snad přijít někdo ze Slovenska. Navíc se nám vrátil Adauto ( kurňa ten zhubnul, ať se Ronaldo přiučí ), takže máme 4 slušný útočníky, tam nás bota netlačí, maximálně by se hodil nějakej zabiják do 16-ky, ale komu ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť má "er devítka" pravdu, prostě se to sem nehodí a basta

Reagovat
HOST*Alois

Tolik lidí přede mnou tady už psalo třeba v diskuzi o MAN U. o Realu a těm nikdo nic neříkal. Nechápu proč jsi se ozval zrovna když jsem tu napsal něco jiného já.

Jinak nemůžu za to, že tady o papovi a jeho odchodu do Leverkusenu atd. nikdo nepíše.

Reagovat
smazaný uživatel

v pohodě nenech se rozhodit

Reagovat
HOST*Alois

Tak absolutně netuším co budete na jaře hrát. Bez Krajčíka a Šventa budete poloviční, ale třeba se vám povedou ty posily stejně jako na podzim. Pořád lepší než u nás mi totiž budeme hrát s podobným kádrem jako na podzim, ale zřejmě taky podobně jako na podzim.

Reagovat
smazaný uživatel

LOL - proč bez nich? Na přestupu se nedohodli a teď se s Matšjem jedná o nový smlouvě ( prej je to nadějný a blízko k podpisu ) a o Šventovi nikdo nejednal, fak se směju

Reagovat
HOST*Alois

No o Šventovi se povídalo, že májí o něho zájem nějací Němci. No a jestli by byli tak rychlí jako u nás s papou, tak ho na jaře klidně nemusíte mít. No ale pokud vám ten kádr zůstane po kupě a udržíte si formu z podzimu tak si to rozdáte s Libe o titul. Teplice jsou psychicky labilní a titul nezískají - nevěřím jim. Spartu úplně neodepisuji, ale ta ztráta je příliš velká takže asi Libe vs. Slávie ostatní už jsou pro mě ze hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice nemaj na nejvyšší příčky, měli dost štěstí a hlavně - proti lepším týmům strašně betonujou, viz. poslední zápas s náma. A sparta bude silnější, ale ne silná, nikoho pořádnýho kromě Zábavníka ( a i u něj je to otázka, Sofie nám moc problémů nedělala ) nepřivedla, navíc Řepku si chce WHU podržet...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak co já vím, tak Řepa je už prakticky na cestě. Už za něj hledaj náhradu. On totiž chce odejít, takže by od nich byla blbost ho držet.

A tvým názorům ohledně odchodů ze seshitboys se jenom směju. Opravdu si myslíš, že Krajčík uzavře smlouvu u Vás, když mu nabízejí prachy v zahraničí, kde bude mít jistotu, že mu budou chodit prachy s menším, než půlročním zpoždění . A ohledně ostatních: když někdo LEŽkounovi nabídne víc než 20 mega, tak váhat určitě nebude . Máte sice fotbalově dobrej tým, ale ve vedení totální blbce, takže to zase dopadne jako slávisticky obvykle ... špatně a zase budete brečet, že rozhodčí a že terény a že svaz a že (bla bla bla - takový ty normální slávistický ubrečený řeči po každým prohraným zápase a po každý spackaný sezóně ) ...

Reagovat
smazaný uživatel

20mio korun je pro West Ham směšná částka, radši si ho ještě nechaj do bojů o záchranu a po sezoně ho pustí zadara, po kom se WHU poohlíží?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď zpatra ti neřeknu, ale dva dny zpátky jsem četl, že už mají vyhlídnutý dvě náhrady. Každopádně jdu hledat a když najdu, dám vědět

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jsem hledal jako trotl a teď ze sebe udělám asi lháře, ale našel jsem jen konstatování, že Pardew náhradu hledá. Dokonce ani na official webu nic není, což je zvláštní. Ale dal bych krk na to, že předevčírem jsem četl přímo asi dvě vytipovaná jména .

Budeš mi muset věřit.

Každopádně bych se s tebou o to, že řepa přijde klidně vsadil. Co bys řekl například tomu, že když přijde, tak bys musel do každýho svýho příspěvku napsat : "Barca je nejlepší!!!" a když nepřijde, budu já psát do každýho mýho "Valencie je nejlepší!!!". Takhle bychom to psali, řekněme, tak měsíc. To by mohla bejt dobrá prdel, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ha há, vinci, už je řepa u nás. Máš celkem štěstí. Chtěl bych vidět, jak bys oslavoval celej měsíc Barcu. Nakonec by se ti to možná zalíbilo a už bys u nás vydržel

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělá zpráva, vůbec jsem nečekal, že by to mohlo jít tak rychle. Teď se bude říkat "Sparta je nejlepší" Samozřejmě to myslím s nadsázkou, budu rád i za to, když Řepka nevyhoří a bude oporou a Sparta se vyhrabe z bahna. Každopádně to může být první impulz k návratu na výsluní.

Reagovat
HOST*

O těch tvých jezeďákách z Baníku si piš v české lize!!! Tady to nikoho nezajímá!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
sansiro

KING BANíK !

Reagovat
smazaný uživatel

Víš co, chachare, zalez zpátky do dolů a vylez, až přestanete dávat góly poté, co někomu zlomíte nos. Díky

Reagovat
HOST*Alois

Prvně očekávám, že jsi někde od brna takže nebydlíš tak daleko abys nevěděl, že drtivá většina dolů je už u nás dávno zavřená. Na jaře se těším u nás na Bazalech Teda pokud od vás vůbec někdo přijede...

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo dobrý...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Thomas odejde bude to velká ztráta pro Real. Adekvátní náhradu za něj nemáme a Real potřebuje hráče jako je on.

Reagovat
smazaný uživatel

1) Častá rotace hráčů se ho až tolik netýká. On je klasický štít, ten má v Realu úkoly vždy stejné.

2) Pod Carem by se mu hrálo mnohem líp než pod Luxou, kdyby dostal šanci. Caro sice stále čaruje s rozestavením, ale jako správný Španěl preferuje dva bránící záložníky.

3) Ta šance na základ tu je. Garcíu náš trenér nemusí a jestli nepřijde AVIZOVANÁ posila, tak může klidně hrát. Zvlášť pokud se zase zraní Woodgate.

4) fcbéčko má pravdu. Měl by začít sám u sebe. On byl v této sezoně prvním hráčem, u kterého jsem si všiml, že něco není v pořádku. By mě zajímalo, co v červenci dělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit, že asi to, čo aj ostatní - pomalinky zaspával na vavrínoch Keď začali pod Luxom s dobrými výsledkami, už mysleli, že sa nič nemôže stať a aj keď sme Barcu nedohonili, tak sa povedalo, že náskok bol moc veľký..

Reagovat
HOST*yarda

ad3) jaká to má být ta avizovaná posila, Merenguesi?

Reagovat
smazaný uživatel

Původně přece Ricardinho nebo Landzaat. Jenže Luxa odešel a na Cara se akorát tak vys...

Reagovat
HOST*yarda

No právě...

Reagovat
smazaný uživatel

Co všechno budou dávat a je někde na netu program?

Reagovat
smazaný uživatel

nebo live

Reagovat
sansiro

Včera jsem zapl televizi a mám ten program na kabelovce. Prý se chtějí zaměřit na Serii A, dále budou vysílat německou a myslím taky francouzkou ligu... Teď tam byl Milán-Parma

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, jenže oni tam pořád dávají sestřihy třeba ze září nebo z října Chtělo by to program, ať víme, kdy dávají aktuální kolo a hlavně přímé přenosy. Zatím jsem to našel jen ve Sportu.

Jinak mezi "komentátory" patří i Hónza Slepička, který tak rád překřtívá Effenberga na Effenbergra, Zidanovi říká "Zidane Zidan" a milerád v přenosech smrká, zvlášť když to jde v noci a myslí si, že se stejně nikdo nedívá

Reagovat
sansiro

To víš, Slepička je univerzál ...

Dávali zpětně magazíny předcházejících kol. O víkendu by měl být alespoň jeden zápas z těch tří lig. Teď tam bylo AC.

Reagovat
HOST*yarda

Zajímavý obchod, ne? Každopádně se nejedná o Raúla Gonzales, ale o Raúla Garcíu, středního záložníka, který táhne v současnosti Osasunu. Šel by k nám od léta, tehdy mu bude 20. Trošku vyšší je cena, bude stát 12 mega+ Pablo García, který se beztak neprosadil a ještě zarazil Gravesena, který se podle mě do formy dostává, takže by si odchod měl rozmyslet...

Reagovat
HOST*yarda

Omlouvám se za vyčpělost informace

Reagovat
HOST*pan Trampolin

Ad se vrátí do anglické ligy.Tam mu to šlo a zase pude.Je to pro něj ideální liga.ve španělsku si prostě ty defenzivní hráči moc obliby neudělaj

Reagovat
HOST*PUYOL

Reagovat
HOST*yarda

A ještě zapomněl dodat že Bilbao o dvě horší...

Reagovat
smazaný uživatel

Španielsky futbalový klub Real Madrid má záujem o angažovanie argentínskeho tvorcu hry Villarrealu Juana Romana Riquelmeho, ktorý by mohol eventuálne nahradiť Zinedina Zidana.

Podľa denníka AS Riquelmeho interes Realu teší. Argentínčan v predchádzajúcich dvoch sezónach vo Villarreale hosťoval z FC Barcelona, pred aktuálnym ročníkom do klubu prestúpil.

Villarrealu pomohol k postupu medzi najlepších šestnásť tímov v Lige majstrov, kde narazí na Glasgow Rangers.

S prípadným prestupom do Realu by nemal žiaden problém, keďže je fanúšikom Boca Juniors. Zidane by mohol ukončiť aktívnu kariéru už po závere majstrovstiev sveta v Nemecku.

Reagovat
HOST*yarda

Ale na jak dlouho?Bych radši někoho mladšího...

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa denníka Marca si vedenie Realu Madrid vyhliadlo Ashleyho Cola ako náhradu za R. Carlosa

Nástupcom brazílskeho ľavého obrancu Roberta Carlosa v španielskom futbalovom veľkoklube Real Madrid by podľa denníka Marca mal byť Ashley Cole z Arsenalu Londýn.

Všeobecne sa očakáva, že skúsený 32-ročný majster sveta z roku 2002 by mal po tejto sezóne z "bieleho baletu" odísť a ako náhradu si vedenie deväťnásobného európskeho klubového šampióna vybralo práve anglického reprezentanta.

Dvadsaťpäťročný Cole síce má s "kanoniermi" zmluvu do leta 2008, za 15 miliónov eur by však bol voľný a Real je ochotný túto sumu zaplatiť.

Reagovat
HOST*yarda

Ano, bral bych ho i za ty prachy, je odzkoušený a dobrý...

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že taky čerpáš informace z tribalu. Tam to bylo už odpoledne.

A ohledně těch přestupů. Pokud by do Realu přestoupil Román, tak bych byl regulérně nas.anej a to hned z několika příčin:

1. Jeho odchod je asi největší omyl současného vedení, teda ne přímo jeho odchod, ale spíš cena, za kterou šel - tuším 5 mega ojró . Už když přestupoval, tak jsem myslel, že je to směšná cena a teď, když se rozehrál a jeho tržní hodnota začíná na nějakejch 20ti mio, tak je mi na blití .

2. Bývalý Barcelonista by do Realu přestupovat neměl, a když už, tak za tučnej balík, abychom je vycucali tak, jako oni nás vycucali při přestupu Eto´oa (27 mio bylo zatraceně moc , ale díkybohu se rozstřílel a vyplatil )

3. Jeho odchod by oslabil mnou ve Šp. třetí nejoblíbenější mančaft - Villarreal (hned po Barce a Betisu)

A Cole? Ten je výbornej a Realu by hodně mohl pomoci (ten podmiňovací čas je tam záměrně. Když se podívám na minulé posily, které po příchodu začali hrát totální tužku, tak už si nejsem ničím jistej). Je výbornej, těžkou ligou i repre už provětranej. Ale trochu se mě nelíbí jeho cena - 10 mio liber je fakt málo . Já myslím, že jeho cena je asi 25 mio ojró. Ale zase už není (stejně jako Román) nejmladší ...

Reagovat
smazaný uživatel

25 let, to je jako u tebe veterán?

Reagovat
smazaný uživatel

No tý vole, jemu je opravdu jen 25 . Teď už jsem si to radši zjistil. Tak to se omlovám, měl jsem za to, že už je mnohem starší (myslel jsem něco kolem 29ti) . Asi mě zmátlo to, že je už tak dlouho ve vrcholovým fotbale.

No tak v tom případě by to byla posila jak prase a za takovej pakatel ...

Jejda, Laporto, neříkej, že bys pár centíků ještě z kešeně nevylovil .

Reagovat
smazaný uživatel

Aslhley Cle je výborný, ale s angličany ve španělsku nejsou celkově dobré zkušenosti, navíc Ashely u mě dost klesl jak jedbnal za zády klubu s Chelsea, to není hráč, který by odpovídal filozofii klubu...

Reagovat
smazaný uživatel

No s tím jednáním za zády klubu máš recht, ale fotbalově by se k nám na levou stranu kuuuuuurevsky šikl. A za ty prachy ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo s tím samozřejěm souhlasím, fotbalvoě je podle mě opravdu skvělý (jediný otazník je nad adaptací).

Reagovat
smazaný uživatel

tak Riquelme je fotbalovy genius , ale mam pocit, ze to nedokaze ukazat v kazdom zapase a jeho vykony su nestale. Vek uz je pomerne tiez vyoky na prestup. 27 je ten idealny vek. ono uz je asi momentalne na vrchole. a jeho pohyb je taky tazkopadny i ked s loptou vie vsetko, tak ho to brzdi obcas. ale cena je naozaj mala, i ked mam pocit, ze to je o nieco viac ako len 5mega

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale on u nsá nehrál vážně nic, navíc to je cizinec, tkaže co s Etooem, Ronadlinhem a MArquezem, které ptořebujeme více?

Navíc těch pět milionů to rozhodně nebylo, s premiema, které zatím skutečně dostáváme (postup villarealu do osmifinále...ú to je rozhodně přes deset...Ale přestup byl halvně kvůli tomu, že u nsá nemá kde hrát a nemá pas.

Reagovat
HOST*yarda

Tak a Bianchi pryč a tak to vypadalo s Atléticem před sezonou nadějně

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je pravda. pasoval som ich za kandidatov na druhe miesto v lige

Reagovat
antimadrista

To asi hodně lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě mě tady skoro všichni

Reagovat
smazaný uživatel

No mám pocit, že já jsem je nějak extra vysoko taky entipoval...

Reagovat
smazaný uživatel

já na 4.

Reagovat
smazaný uživatel

pí.... Rosa asi nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá sa, že Lopez teraz Gravesenovi dobre zamotal hlavu. Postavil ho do základu v pohári, sám som zvedavý ako Thomas zareaguje. Asi rozhodne aj zápas so Sevillou.

Reagovat
HOST*yarda

Měl by se ale chvílema ovládat, jinak půjde ven a zvlášť proti Seville, kde jsou taky pěkní brousci...

Reagovat
smazaný uživatel

Možno aj to je dôvod, prečo ho tam Lopez moc nechce. Vieš, stále oslabovať mužstvo a hrať na riziko... Ale to je zaujímavé, že či tam hraje Gravesen, García alebo Ramos, hrajú to až pritvrdo. Možno preto je Makelele super, že to vie aj bez faulov a kariet.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele