Ødegaard zamířil na hostování do Heerenveenu

10.01.2017, 10:51
Aktuality
Heerenveen si až do konce nadcházející sezóny zajistil služby Martina Ødegaarda. Norský reprezentant se za poslední dva roky nedokázal prosadit v Realu Madrid, nyní by měl dostat potřebný herní prostor...

Ødegaard je odchovancem Strømsgodsetu, kde se již ve svých 15 letech dokázal prosadit do sestavy prvního týmu, za který během úvodní sezóny nastřílel pět ligových branek.

Tím se nadějný ofenzivní hráč, který rovněž začal sbírat první starty za seniorskou reprezentaci Norska, pochopitelně dostal do hledáčků největších evropských klubů.

Před dvěma lety se pak tehdy šestnáctiletý Ødegaard stěhoval do rezervního mužstva Realu Madrid, do prvního týmu však nakoukl pouze jednou jedinkrát a nyní královský celek opouští. Stále velmi mladý záložník zamířil na rok a půl do Heerenveenu, kde by měl zase hrát.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (191)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hodně dobrý výběr.

Reagovat
smazaný uživatel

Rok a půl

Reagovat
Lifted

Super štace!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli za něco stojí tak tam musí hrát základ , teď se ukáže. Ideální volba , ofenzivní lehká a dobře hodnocená liga. Může ale hodně ztratit , pokud se neprosadí.

Reagovat
shitcool

Otázkou je, jestli z Heerenveenu pka vede přímá cesta do prvního mužstav Realu. IMHO ten skok je obrovskej ...

Reagovat
Lifted

tak furt je hodně mladej, teď si odkroutí rok a půl tam, jestli mu to půjde vrátí se pak v létě 2018 na přípravu a vyhlídne si ho už třeba nějaká přední bundesliga na hostovačku na rok a pak pěkně ve dvaceti letech hotovej do prvního týmu RM.

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

ideální scénář

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
hyper01

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Lifted

nebo prodej s klauzulí jak to bylo s Danim Carvajalem.. Ten přišel z Bayeru prostě jako hotovej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě, že ne.. kdo je v prvním mužstvu Realu a je mu 19?

Reagovat
Pablos

ale třeba Varane tam začínal v 19 v základu né ?

Reagovat
Lifted

v základu je tak půl na půl až teďka...

Reagovat
Pablos

jako nesleduju něják moc Real... ale za Murinha docela hrával základ né... nebo alespon v Lize mistru pravidelně docela

Reagovat
teenz

Varane u nás začal hrát hned od začátku, on se snad nedá brát ani jako měřítko pro ostatní hráče. Pro zajímavost jeho první dvě sezony u nás.

11/12 1120minut (dokonce i v LM hned hrál a je to ročník 93 )

12/13 2630minut (proti United, City, BVB, Atléticu, Barce)

Reagovat
Lifted

má to pořád tak půl na půl s Pepíkem. Ale celkově byla jeho vytíženost více než slušná, aby nebyl donucen odejít. Můj oblíbenec. Letos už je v základu celkem pořád. Hlavně z Nachem jim to teď klapalo, když byl zraněnej SR i Pepík.

Varane budoucí el kapitano.

Reagovat
Lifted

* s Nachem

Reagovat
Fairplay

Protože zranění/karty ostatních stoperů a pak taky se chytl super výkony. Takový senzační uvedení má málo hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím , že pokud tam bude zářit , tak klidně jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je to vůl, takhle ztratit dva roky....

Reagovat
smazaný uživatel

Čím ty 2 roky jako ztratil? Zápasovou praxi měl a do toho trénoval s nejlepšíma hráčema na světě. Já furt nechápu proč si lidi myslí, že by v jiných špičkových týmech dostal nějaký větší prostor. Přestupoval v 16 letech... kolik šestnáctiletých pravidelně dostává v jiných klubech herní prostor?

Reagovat
Lifted

Přesně.

Teď jde o to, jak to měl v hlavě. Přicházel jako nahypovaný wonderkid a myslel si, že to bude easy peasy. Takhle možná spadnul zpět na prdel a zjistil, že zas tak easy to nebude. Takže možná to pro něj bylo dobře, že už šel tak brzo.

Reagovat
smazaný uživatel

To že běhal kolečka s Carvajalem místo s Limberským podle mě zrovna klíčový není. Když to je/byl takovej talent, jak se říká a v Norsku hrál základ už v 15ti, tak klidně mohl jít někam do Holandska hostovat už před těma dvouma rokama. Zápasová praxe v prvním týmu v relativně kvalitní soutěži by mu prospěla mnohem víc.

Reagovat
smazaný uživatel

s Limberským

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, klíčový to není, ale dá mu to imho hodně (rozhodně teda víc než kdyby trénoval s Limberským). Hostování před 2 rokama, za prvý ani nevím jestli by šlo uskutečnit. V létě měl jít hostovat do Rennes, což nakonec padlo kvůli věku - teď nevím jestli to bylo jen kvůli nějakým pravidlům specificky ve Francii nebo by prostě nemohl nikam.

Za druhý.. hostovačka v 16 je snad to nejhorší, co se mohlo stát, protože opět, v kolika týmech hrajou takhle mladý hráči nějakou větší roli? Navíc pokud by tam nebyla nějaká opce, tak úplně vidím jak se ty týmy hrnou, aby Realu zadarmo vychovali hráče, který jim po nějaký době odejde a už ho nikdy neuvidí. A asi největší faktor proti.. na takový hostovačce by neměl zaručený herní vytížení. Taky to mohlo dopadnout tak, že by šel hostovat a celou sezonu by pak odehrál 2 zápasy a zbytek proseděl na lavičce nebo na tribuně. To by byly teprve ztracený 2 roky. Tím, že zůstal v Realu, tak měl zajištěný, že to herní vytížení dostane. A taky ho dostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo některý země mají spodní hranici od kolika může hráč nastupovat za ačko. Tušim že to tak je krom Francie třeba i v Německu (od 17 let). A v kolika týmech hrajou hráči v šestnácti ? Skoro nikde, jenže on má snad být supertalent, hráč který sbíral starty za nároďák už v šestnácti, tak ho nemůžeš porovnávat s každým šestnáctiletým. Mimo to do každé smlouvy o hostování si můžeš dát klauzuli o stažení hráče z hostování a podobně. Takže to že by někde leštil lavku a Real na to jen smutně koukal není moc argument.

Ono je to stejně jedno, protože jeho šance, že se do áčka Realu prosadí je minimální. Má mnohem větší šanci se tam prosadit tak, že ho Real za pár let někam prodá, dva roky bude někde zářit a oni ho pak za desetinásobek koupí zpátky než tak, že by se tam dostal skrz hostovačky a tréninky s nejlepšíma hráčema světa.

Reagovat
JM

Má mnohem větší šanci se tam prosadit tak, že ho Real za pár let někam prodá, dva roky bude někde zářit a oni ho pak za desetinásobek koupí zpátky...

Kdyby se nahradil Real MU a desetinásobek stonásobkem, tak to úplně sedí na Pogbu

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, ale vy máte s tímhle prodáváním hráčů a jejich následným zpětným odkupem mnohem větší zkušenosti

Reagovat
Billy McClane

Lenze Real to robi premyslene a s jasnym umyslom. Preda hraca za 10 mega. Ked sa nechyti tak je to dobry predaj. Ak zahviezdi, tak tych par mega naviac ktore musi k tym 10 mega Real doplatit ho vobec nezaboli. Uz sa stalo aj to, ze hrac sa predal, potom sa za vyssie peniaze kupil spät a potom sa za este väcsie peniaze obratom predal. Real je na tychto obchodoch malokedy skodny.

MU je v pripade Pogba proste len na smiech.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak pro smích ? Vždyť je to úplně to stejný. Tedy s tím rozdílem, že stál víc než nějaký Morata nebo Carvajal, ale tak on je taky na trošku jiném levelu žejo....

Reagovat
Billy McClane

Takze uplne stejny Jedna sa o ten pomer sumy za predaj/spätny odkup. Real si nechava pri restupoch klauzule. MU to proste posrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tomu nerozumíš, my jsme ho jen poslali na hostování Ne jako ta suma je šílená to jo, ale bude jenom hůř. Zas na druhou stranu minulej nebo předminulej týden Adidas uvedl, že na dresech Pogby vydělal 200 milionů liber, vzhledem k tomu, že 15% tý částky jde nám, tak se třetina Pogby zaplatil za pul roku jen na dresech, teď si vem všechno to ostatní a už to není tak strašný.

Reagovat
r3

Trosku si asi mylis trzby a zisk. Kazdopadne este usmevnejsie je porovnavat navrat Moratu do Realu a Pogby do MU.

Reagovat
Billy McClane

Jasne, urcite dostali ste 15% z 200 milionov za dresy Pogbu

Reagovat
Melda

Dresy

Reagovat
teenz

Úplně stejný ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Pravděpodobně je myšlen hráč cizinec, s ohledem na ten věk, protože domácí hráči mohou nastupovat minimálně ve Francii jakkoliv mladí, tedy mohli, ale dost pochybuju, že se to v posledních letech měnilo.

Reagovat
Godwinson

A ani s tím statusem cizince to nebude tak horké, jak tak koukám.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak přesně to je, já mám info akorát z FMka Vím že v Německu, alespoň v tom loňském díle mohli nastupovat hráči až 17+, ve Francii zase 16+, v anglii nebo španělsku žádný omezení není.

Reagovat
Godwinson

FM má většinou dobré info, takže proč ne Ale jo, 16+ vypadá pravděpodobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Limberský a trénovat.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
X-bano-X

Ako narovinu Real ho mohol kupit a obratom poslat na hostovacku. Takto tie roky proste stratil. Uz len tym motanim sa v tretej lige, to sa okecat neda.

Reagovat
Ed_Hazard

Nestratil nic. Preboha bolo mu 16, spamatajte sa uz konecne. Imp to hore napisal polopate tak si to znova precitaj.

Reagovat
JM

Reagovat
r3

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
SunFells

Reagovat
X-bano-X

Presne tak. V 16 sa o nom hovorilo ako o najlepsom mladom hracovi. Dnes ho par hracom predbehlo ale on nic nestratil....... mohol hrat proti muzom. Proti hracom ktori hraju pohare. Takto hral na oranine proti tretoligistom.

Reagovat
Kluivert9

Ale trénoval s Kristýnou

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, on může trénovat s nejlepšíma hráčema světa, mít pravidelný herní vytížení někde v béčku jak to psal imp, ale to mu zkušenosti, který v áčku sbírají hráči jako Rashford, Ihenacho nebo Iwobi, což jsou v podstatě jeho vrstevníci, nenahradí.

Reagovat
X-bano-X

To im ale nevysvetlis.

Reagovat
smazaný uživatel

Ihenacho a Iwobi jsou o 2 roky starší ale. Což je ve fotbalový kariéře celkem dost. Sbírali ty zkušenosti, když byli ve stejným věku jako Odegaard? Ihenacho debutoval, když mu táhlo na 19, předtím rok juniorka a před tím (než mu bylo 18) dokonce "hnil" v Nigérii. Iwobi rovněž debut v 19 letech, kde hrál před ani není třeba říkat. Rashford je férový srovnání, to beru.

Odegaard na druhou stranu, v Norsku hrál proti dospělým, v Castille hrál proti dospělým. Za Real debutoval v 16 letech. 2 roky strávil v Castille a v 18 letech jde hostovat a pravidelně hrát na vrcholový úrovni. Já prostě na to fakt nevidím nic špatnýho, nevidím na tom, že žádný zakopání, prostě nic. Úplně klasický development mladýho hráče.

Reagovat
vilp

Však samozřejmě. Navíc k čemu jim jsou tyhle zkušenosti, když se potom třeba nakonec neprosadí? Nejdůležitější je, že Martin celou dobu hrával zápasy a neseděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad naopak ne ? Oni se prosazují, pravidelně nastupují za áčko ve velkoklubech a sbírají čím dál víc minut. K čemu jsou Odegaardovi všechny ty minuty za béčko, když se pak do áčka třeba ani neprosadí ?

Reagovat
vilp

Samozřejmě, že to jde i otočit, ale ty to tady používáš jako nějaký superargument, přičemž je to naprosto nepodstatné. Nejdůležitější je, že Martin celou dobu neustále hrál, zbytek jsou jen tvoje dohady, protože u každého jedince je ten vývoj jiný, můžeš si projít hráče minulé dekády a podívat se na příběhy všech skvělých jmen, potom zjistíš, že někteří začali s prvoligovým fotbalem dřív, jiní později, naopak kariéry mnoha obrovských talentů, kteří začali v šestnácti či sedmnácti, šly naprosto do háje i přes ty "obrovské zkušenosti", jak se to tu snažíš popisovat. Klidně se vsadím, že Ødegaardův vývoj bude lepší než všech těch tvých tří hráčů dohromady, takový Iheanacho z TOP klubu nejspíš už brzo půjde pryč (jeho místo zaujme Gabriel Jesus) a docela pravděpodobně už se do žádného nedostane.

Reagovat
Lifted

Reagovat
smazaný uživatel

Videl jsi ihenacha hrat?

Reagovat
vilp

Nečekaně viděl, když MC sleduji pravidelně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel že Ihenacho je mladší, ale to je fuk. A zkus se odporstit od všeho fanouškovství a nevim čeho ještě a na rovinu mi řekni: Ty věříš tomu, že má opravdu reálnou šanci se za ty dva roky, až bude v dnešním Ihenachově věku prosadit do áčka Realu tak jako Ihenacho v City nebo třeba Rashford u nás ? Bude dostávat takovou porci minut jako ti dva ?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že může. Asensio letos dělá to samý.

Reagovat
vilp

http://sportslens.com/top-50-most-exciting-teen-footballers-2007/4258/

Docela vtipný žebříček. Co říkáš na Fabia da Silvu nebo Andersona?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Fellaini tam

Reagovat
Lifted

Marek Suchý nad Walcottem, Banegou, Carlosem Velou..

Reagovat
r.mrazik

ztratil,protoze predtim hraval vrcholovou dospelou soutez a to mu vypadlo

Reagovat
misinho7

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
dextroza_m

Tak netvrď mi, že by třeba v BVB nedostal více prostoru...? Lpool apod.

Reagovat
skat

v 16ti letech by podle mě nedostal moc příležitostí v žádné západní lize ( ani Eredivisie nebo Jupiler). Spíš ho měli na rok ještě nechat vyhrát se v Norsku, aby dál rostl, a až poté si ho stáhnout. Takový hráč, aby nějakým výrazným způsobem přerostl norskou ligu, ještě tehdá nebyl a ten rok by mu tam ještě prospěl.

Reagovat
Ed_Hazard

Ne, to ze prisiel do spanielska bolo v kazdom ohlade plus. Zacal sa sprtat jazyk, zacal spoznavat prostredie a struktury Realu, trenuje a je vedeny spickou vo svojom obore. V Norsku by mal leda tak hovno a zrazal sa tam s domacimi drevorubacmi. Ak uz sa ma niekde zrazat tak v Castille kde ho mame pod drobnohladom. Ja povazujem zatial vsetky rozhodnutia okolo neho za spravne, prestup do Holandska tiez dobre nacasovany.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nedostal. Kolik 16-17 letých hráčů v těch týmech pravidelně hraje?

Reagovat
Miguel19

Kolik je ale 16-17 letých hráčů braných jako "nový Messi"?

Reagovat
skat

tak 3 ročně ??

Reagovat
Infi

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Pulisic, Passlack

Pulisic - 18 zápasů a Passlack 10 zápasů už v této sezoně

Oba dva stejný ročník jako Odegaard

Reagovat
smazaný uživatel

Teď v 18 je ta šance na prosazení samozřejmě větší, ale co ty předcházející dvě sezony? O ty mi jde právě, ty "ztracený" 2 roky Odegaardova vývoje. Koukal a jak Pulisič, tak Passlack trávili většinu času v rezervě/juniorce, sem tam nakoukli do áčka. Když si vezmeme Odegaarda, kdyby přestoupil do Dortmundu, tak můžeme čekat, že by šel v podobných šlépějích jako tyhle dva.

A je právě ono.. ten development by oproti Madridu nebyl zas tak odlišný. Většina času v juniorce, v minulý sezoně by začal nakukovat do áčka, letos by hrál, ale ne pravidelně. To by teda byl podle některých ok vývoj. Ale když v Madridu odehraje 2 roky za rezervu a teď jde hostovat do týmu, kde má šanci pravidelně hrát, tak to je najednou pokažený vývoj a ztracený roky. Nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

s tím souhlas... ale měl odejít už před touto sezonou

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli myslíš v létě, tak to taky bylo v plánu. Byl dohodnutý s Rennes, ale na poslední chvíli se přišlo na to, že je proti nějakým pravidlům a tak nešel.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Josifek

Reagovat
Hurrikane

Moji dva oblíbenci Martina Ødegaard a Reza Ghoochannejhad

Reagovat
smazaný uživatel

noa?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš byt v práci?

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak jsem. Neni co delat.

Reagovat
off-olda

Není co dělat. To jsi rentiér?

Reagovat
smazaný uživatel

Vinařství. Lidi ještě mají asi co pít po Vanocich.

Reagovat
Ed_Hazard

Dobra praca potom

Reagovat
teenz

Reagovat
Nuno čomes

Noa je na zrce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
REPLIKATOR

Tak to jo

Reagovat
salami

Reagovat
Free_player

Reagovat
semiš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uz ma zlatej mic?

Reagovat
patas92

Rok a půl mi přijde jako docela dlouho. Heerenveen příští sezónu klidně může spadnou zpět do průměru

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi ten rok a pul moc nelibi. Vic bych bral pul roku v Holandsku a pak třeba rok v La Lize. Ale takhle na tom Heerenveen vydělá. Kdyby si ho vzali na pul roku, tak se na něj mužou vysrat a moc ho nestavět. Takhle bude mít víc šancí a prostoru, navíc je Heerenveen letos nahoře, takže klidně ho čeká i pohárová Evropa.

Reagovat
Lifted

právě, ono se i hodně psalo, že fakt hledají štaci, kde prostě tu šanci dostane. Možná proto se zvolil ten rok a půl. Bude mít dýl času na aklimatizaci a víc prostoru na to se prosadit.

Reagovat
patas92

Zase ale Heerenveen hraje o Evropu, takže pokud by byl Odegaard lepší, než jejich vlastní hráči, tak by byli sami proti sobě, kdyby ho nechávali sedět.

Pokud má Castilla postupové ambice, tak bych asi ještě půl roku s hostováním počkal. Segunda by mu podle mě dala víc, než Holandsko a mohl by třeba furt trénovat s áčkem a jezdit s nima na Copu. Ale je dost pravděpodobné, že tam stejně bude možnost stáhnout ho v létě nebo pak v zimě zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Castilla měla postoupit loni, loni měli ten tým fakt narvanej. Letos už je to slabší. Jako furt jsou poměrně silný, ale loni byl ten tým prostě lepší. Ale co já vím, třeba právě paradoxně letos ten postup urvou no.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak on potřebuje hlavně v klidu pracovat a proto mi ta doba přijde adekvátni. V Realu místo pro něj stejně nebude a aby střídal kluby na hostování, to je nejhorší věc, kterou může mladý hráč udělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Investícia do neho sa realu nikdy nevráti, to išlo len čisto len o to prestíž...

Reagovat
Lifted

vlastík plamínek?

Reagovat
Ed_Hazard

No veru, aby nas tie cca 4M € nepotopili a bolo na vyplaty

Reagovat
Spalovač šancí

V Realu si uvědomili, že je hnusnej a raději ho poslali o dům dál ...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde sis to uvědomil ty ?

Reagovat
cetto

To fakt neexistuje lepší fotka? Takovej výtlem.. přitom ve skutečnosti už vypadá dospěle, nabral aji obrovský množství svalový hmoty a začíná mi postavou trochu připomínat Shaqiriho.

Reagovat
Lifted
Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Lifted

skoro o deset čísel menšího Shaqiriho? Naozaj?

Reagovat
cetto

Muskulaturou .)

Reagovat
tunkic

To ses asi zbláznil se??

Reagovat
Lifted

taky nějak pořád nechápu :D Však Shaqiri je takovej Robertu Karluš postavou. Odegárd je spíš hubený bidlo...

Reagovat
Pato44

Reagovat
teenz

Reagovat
Euphael

Tak Dreksa hrající půl druhé sezóny v Karviné má fotku ještě v dresu Sigmy, protože je to drahé pro eurofotbal, ale Odegardovi se nakoupí nové fotky, protože přibral svalovou hmotu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Real ho zničil

Reagovat
smazaný uživatel

Rok nebo dva hostovačka v Heerenveenu, pak na rok někam do lepší ligy a bude připraven pro Real. Srdíčka jsou dobrá volba.

Reagovat
r3

Reagovat
Spasitel

Za 10 rokov bude hviezdiť niekde v Hamburgu

Reagovat
smazaný uživatel

Čas běží, už je mu 18, ale opravdu top nikdy spíš nebude než že jo.

Reagovat
teenz

Máš ho nasledovanýho předpokládám, že ho dokážeš takhle zhodnotit.

Reagovat
smazaný uživatel

Má přeci zkušenosti s Anglickou sekcí, a tam mají přeci desítky takových talentů..

Reagovat
smazaný uživatel

Už se zajistil a může si užívat

Reagovat
r.mrazik

to byl pekne debilni ten jeho prestup do realu

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem ho viděl, tak je opravdu šikovný. Talent bezesporu má.. potřebuje ale už opravdu hrát pravidelněji profi zápasy. To jsou zkušenosti, které jsou v tohmle věku k nezaplacení.

Snad si v Herenveenu dost zahraje - jeho herní styl se mi líbí jen mi příjde, že trochu postrádá rychlost nebo se pletu?

Reagovat
vilp

Emre Mor to není, spíš něco jako Götze, což mi nepřijde nějak špatné.

Reagovat
smazaný uživatel

Rychlý je dost. Já ho teda viděl hrát jen v Norsku, kde vynikal po všech stránkách, tedy i rychlostně, nad ostatními.

Reagovat
Spalovač šancí

Když byl mladej, byl dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

jsem čekal hostování v nějakym průměrným týmu ve španělsku malaga atd. Tohle pro něj není vůbec dobrý, když se neprosadí tak je to průser, když prosadí, tak se prosadil stejně jenom v holandské lize v průměrným týmu, kterej se nedá vůbec srovnávat s realem

Reagovat
Mateo16

V Malage by sa nepresadil a dopadol by ako Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem Nor, jdu do Heerenveenu,

chtěl bych si tam najít ženu.

Každý přece dávno ví,

jsou tam holky libový.

Ve Španělsku hrál jsem fotbal,

do Áčka se nedostal,

začnu radši hrát si s prsy

v tom budu konečně král.

Reagovat
cink

Reagovat
VanKun88

Víc vy se tam hodilo :

začnu radši hrát si s prsy

v tom konečně budu král.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jak to vpadá s Lucasem Silvou po těch problémech se srdcem? Prý znova trénuje. Nevíte někdo něco víc?

Reagovat
Lifted

Trénuje, ale nemůže být na soupisce, kvůli stropu zahraničních hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

co hraje za pozici?

Reagovat
Lifted

AM

Reagovat
Mateo16

Prave kridlo

Reagovat
patas92

Leve kridlo

Reagovat
TheMally11

střídačku

Reagovat
ADM

Reagovat
technecium

Julius Odegaard Lavický?

Reagovat
JM

To spíš Julius Halilovic Lavický, ne?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
teenz

Když jsme u toho Vyšehradu, první kdo to neustál je Limberský nebo už se někdo dřív vyjádřil ?

Reagovat
teenz

Místo toho se sám sobě zasmát, tak ze sebe udělat ještě většího šaška než je.

Reagovat
Pato44

Ale on spis neustal ty kecy Stafka v DVTV... jako nechci se Limberskeho zastavat.. je to vul, ale Stafek je druhej vocas. Cekal bych od nej trochu vic nadhledu, ale z jeho rozhovoru uplne sala, jak je zarytej spartan, sparta je nedotknutelna a vsichni okolo jsou dementi. Jednu chvili vychvaluje spartany, co si zahrali v serialu ( Vacha - deto, Bednar - dement).. a ve druhe shazuje vsechny, kteri slouzi jako podklad pro jeho serial a o Limberskeho si obzvlast utira hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to mysli strašně ironicky a popichuje ty hráče. Jako samozřejmě, jsou to strašni hlupaci, když dělaji takovyhle prusery, ale o tom to je. Zrcadlo je nastaveny.

Reagovat
Pato44

To tezko rict, jestli to mysli ironicky. Jestli ano, tak jsem se v nem spletl, ale moc mi to zatim neprijde. Jinak jako napad na serial mel vyborny, to se musi nechat.

Reagovat
teenz

Chápu, nadruhou stranu to je ale lepší, než aby se přetvařoval a řikal na oko hezký řečičky, že je Limba vlastně dobrej kluk, ale jen si z něho udělal prdel. Myslí si o něm, že je dement a taky to řekl. To je fér si myslim. Prostě narovinu. Tak by měl rozhovor vypadat.

Limberský následnou reakcí jenom ukázal, jak moc jednoduchej je.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pato44

Tak ale mohl teda rict, ze i Bednar je dement, ale to nerekne, protoze Sparta... Rekne, ze hraci, co se zucastnili serialu a berou to s nadhledem, jsou borci. Proc teda, kdyz je takovej kritik tohohle chovani fotbalistu, chvali dalsi "podklad" serialu. To mi prave vadilo v tom rozhovoru.

S Limberskym souhlasim... Akorat se zas ztrapnil no, lepsi nereagovat a nepoustet se do tehlech medialnich valek, ale to mu asi nedojde .

Reagovat
teenz

Jo to souhlasim.

No klidne mohl zareagovat, ale nejak trefne a vtipne, takhle proste ukazal, jak ho to moc nasralo.

Reagovat
Pato44

No, ale aspon nebude nuda.. Mam takove tuseni, ze tihle dva se budou postuchovat vickrat .

Reagovat
teenz

Vyherce znam uz predem, chces ho rict ?

Reagovat
Pato44

spis oba prohraji , ztrapnovat se takovyma saskarnama

Reagovat
smazaný uživatel

Limberský reagoval spíš na ten rozhovor se Štáfkem v DVTV

Reagovat
teenz

Ten rozhovor byl naprosto super. Jen opis reality.

Reagovat
smazaný uživatel

to jednoznačně

Reagovat
Pato44

Jsem si nevsiml, ze se to tu uz resilo

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že hrál za Real. Byť mu to zbrzdilo kariéru...

Reagovat
teenz

Chudák se zníčenou karierou, co teď jen bude dělat.

Reagovat
Ed_Hazard

Spackaný život, ale treba dať hlavu hore. Aspoň bude mať viacej času na strednú školu

Reagovat
teenz

Jo, přece si nemohl myslet, že ho fotbal jednou uživí.

Reagovat
Dufan

Mladej Woody Harrelson

Reagovat
kiciN

Madristi, jak je to s listky na Real? Kamaradka chce svemu priteli koupit listky na zapas s Espanyolem (18-19.2). Nejake rady kde koupit, jak je to treba az na miste? Ofic na webu uz nejsou za branku, jen po stranach VIP za nesmyslne ceny. Dik moc

Reagovat
misinho7

ofiko na webe este ani nemozu byt, ono to je vacsinou tak tyzden-2 pred co ja viem

Reagovat
Stiksxx

Dobrý krok. Herenveen je mi ted nesmírně sympatický. Kouknu rád na nějaký zápas.

Reagovat
Kokesh

To je nadhera si tu precist, kolik lidi melo v jeho veku, tedy 16ti, jasno o svem zivote, o sve kariere. Podle me vetsina z vas nevedela co bude delat ani po stredni...ale tady se soudi klucina, co mu teklo mleko po brade, jake udelal priserne rozhodnuti vybrat si RM.

S tim, co Real dokazal momentalne vyprodukovat a zaclenit do muzstva za posledni 3-4 roky, bych se o spatnem rozhodnuti vubec nechtel bavit. Castillou prosel Jese, Morata, Dani, Casemiro, Vazquez, Mariano...do toho jsme si v brzkem veku zajistili sluzby Varaneho, Asensia, Valleja a dalsich.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc nesel pred dvema lety rovnou do Ajaxu ? Protoze je to chuj ! Ted se bude snazit prosadit v prumernem celku a misto toho uz mohl byt daleko dale jak herne tak lidsky , tim padem tu slavu ma za sebou a za rok a pul prestup do Ciny . konec nic z neho nebude

Reagovat
minoLFC

Za mlada býval dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím mu Je sice mladý, ale nevím Uvidí se časem

Reagovat
smazaný uživatel

nevim no, mel by uz spis sbirat minuty v Realu..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele