Oddo smutní nad neúčastí na evropském šampionátu

22.05.2008, 13:57
Aktuality
Hodně hořkou příchuť má pro Massima Odda závěr letošní sezony. Jeho AC Milán skončil v tabulce Serie A na pátém místě a v příští sezoně si tak nezahraje Ligu mistrů, italský obránce se navíc nevešel do předběžné nominace Roberta Donadoniho na evropský šampionát...

"To opomenutí mě bolí a vůbec jsem ho nečekal. Dva roky naprostého sebeobětování a zodpovědnosti byly pošlapány během několika týdnů," smutní Oddo.

Donadoni do předběžné nominace zahrnul 24 fotbalistů, ke zveřejnění nominace konečné tak stačí škrtnout pouze jedno jméno. Odda o start v Rakousku a Švýcarsku připravila operace kolena, kvůli níž přišel o velkou část závěru letošní ligové sezony.

"Dva týdny před začátkem turnaje bych se dostal do více než uspokojivé fyzické kondice. Upřímně jsem očekával, že si někdo můj stav předem ověří - pokud se tedy nezměnila Donadoniho důvěra," řekl dále Oddo.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

smůla Massimo , ale neřek bych, že je to jen kvůli tvýmu fyzickýmu stavu...

Reagovat
hawk

nemam nic proti nemu, ale to knourani hracu, kteri se nedostali na euro me uz docela unavuje , protoze oni tam prece meli byt, to by tem tymum za chvili nestacila ani 30ti člená squadra

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvíš mi z duše....poslední ťafku mi dal nedávno Rajnoch. Hráče prostě vybírá trenér, tak to zkrátka je a nikdo s tim nic neudělá. Že jim to neni blbý, kort, když třeba na příští turnaj pojedou a potkaj se s tim ošklivym trenérem, kterej je tenkrát nenominoval. Já tohle fakt nechápu, vždyť to maj bejt přece profíci.....

Reagovat
smazaný uživatel

Katastrofální Oddova sezona, tohle nemohlo jinak dopadnout...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tohle jsem měl na mysli...

Reagovat
smazaný uživatel

Když není forma, není ani EURO. Smůla.

Reagovat
smazaný uživatel

polovina nasi repre nema formu a jedou.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je v tom, že my - narozdíl od Itálie - moc nemáme z čeho vybírat.

Reagovat
GEGE

je to skoda ale letos proste na Euro nema

Reagovat
smazaný uživatel

Smůla

Reagovat
smazaný uživatel

Chválim Donadoniho,že ho nenominoval, za tuto sezonu si to nezasloužil, nevim o jakym sebeobětování jako mluvil. A na reprezentaci ''víc jak uspokojivá kondice nestačí''

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele