O Sona je zájem, Arnesen ovšem jeho prodej vylučuje

20.10.2012, 23:08
Aktuality
Hamburger SV se pomalu dostává z úvodní mizérie a může za to vděčit i Heung-Min Sonovi. Korejský mladík je nejlepším střelcem týmu a začínají se o něj zajímat zahraniční celky, sportovní ředitel klubu Frank Arnesen ale jeho odchod vylučuje a stejně mluví o situaci Maximiliana Beistera...

Dvacetiletý Son nastupuje za HSV třetí sezónou a v letošních sedmi ligových zápasech zaznamenal již čtyři branky. To vzbudilo zájem u Liverpoolu, anglický celek i všichni jiný možní zájemci ale mají podle slov Franka Arnesena smůlu.

”Uděláme všechno pro to, aby u nás zůstal. V zimě začneme jednat o nové smlouvě," uvedl sportovní ředitel, který má na paměti, že korejský reprezentant je na severu Německa vázán jen do června 2014. "Mohu ale kompletně vyloučit, že ho prodáme. Je v Hamburgu spokojený a my jsme spokojeni s ním," řekl dále Arnesen.

Zcela spokojený ve svém mateřském klubu ale není Maximilian Beister, který loni hostoval ve Fortuně Düsseldorf a pomohl jí k postupu mezi německou elitu, v HSV ale jen střídá. "Chápu, že chce hrát víc, ale to chtějí v HSV všichni. O jeho kvalitách jsme ale přesvědčeni a do budoucna s ním počítáme, jiné možnosti nezvažujeme,” řekl Arnesen směrem k německému reprezentantovi do jednadvaceti let.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Fantomas popise viac

Reagovat
Posledni Kovboj

k cemu je inzulin?

Reagovat
smazaný uživatel

Sposobil som ti traumu vsak? Prajem uspesnu liecbu

Reagovat
Posledni Kovboj

zase spatne :-(

Reagovat
smazaný uživatel

Ked ti je furt spatne nekomunikuj a daj si cukrik.

Reagovat
smazaný uživatel

je skvely, tesim se na dnesni zapas HSV x Stuttgart

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele