O odchodu neuvažuji, vzkázal nápadníkům Sneijder

21.11.2014, 09:48
Aktuality
Wesley Sneijder je připraven dohrát minimálně letošní sezonu v Galatasarayi. O třicetiletého nizozemského záložníka mají podle médií zájem například AC Milán nebo Juventus, sám hráč ale spekulacím pozornost nevěnuje a možnost odchodu vůbec nezvažuje...

"Moje jméno se v podobných zprávách objevuje pravidelně, ale já tomu nevěnuji pozornost," řekl v rozhovoru pro televizní kanál Galatasaraye.

"V týmu se cítím dobře a vycházím se spoluhráči, o odchodu jsem neuvažoval," dodal.

Sneijder v Itálii během kariéry už působil, když tři a půl roku oblékal dres milánského Interu. Z toho v lednu roku 2013 zamířil do Galatasaraye a rychle se stal členem základní sestavy.

Téma Sneijderova možného odchodu se na veřejnosti přetřásalo již v říjnu. Klub mu dlužil výplaty a hledalo se řešení, vedení nakonec dokázalo peníze sehnat a hráči uhradilo zhruba jeden milion eur.

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
Edis

Nechápu, takovej hráč to bejval (je) a spokojí se s Tureckem...ne že by tam nebylo hezky, ale je to pro něj málo !

Reagovat
smazaný uživatel

Jak málo? však už neměl ani na Inter.

Reagovat
Edis

Já si naopak myslím, že oběma Milánským by v současný době prospěl, jakožto kreativní a zkušený střeďák. Stejně tak by mohl do kvalitního Španělska, Německa. Přece nemůže být ve 30 "za zenitem".

Reagovat
Robochelsea

No ako vidíš môže. A Gala je momentálne kvalitnejší klub ako oba milánske.

Reagovat
smazaný uživatel

V té době mu to nešlo ale teď myslím že patří znovu k nejlepším záložníkům na světe, určitě by ještě v takovém Juventusu mohl klidně dva, tři roky hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě aby jsi uvažoval

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych ho do Juve nechtel a ani pro Milano to nevidim jako velkej prinos. Urcite bude mit vysokej plat a zadna perspektiva, taky prestupni castka nebude nizka a pripadnej dalsi prodej uz asi bude za almuznu.. At jde do MU, tam to inancne zvladnou i kdyby vyhorel.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro slabé Milano by byl velkým přínosem, nehledě na to, že by většinu převyšoval. A perspektivu si můžou strčit za klobouk, oni potřebují tým na vítězství teď ne možná za 5, 10 let. Ostatně není lepší tým pro tohle srovnání než Milán, vyhrávali co se dala s týmem, kterému se přezdívalo domov důchodců, naopak s těma děckama jsou maximálně průměrným italským týmem, což při konkurenci současného italského fotbalu je ještě horší než vypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

súhlasím, ideálne opísané..

AC by mu sadlo, verím tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Za predpokladu, ze by se nasly prostredky na Sneijdera, tak samozrejme prinosem bude, ale soucasnej kadr AC by z toho asi nevytriskal ani misto v LM. Pokud neprijdou penize na obmenu tragedu jako Muntari, Essien, Zapata, tak to jeden kvalitni hrac nevytrhne. Taky by se hodilo nejak probudit Torrese, ale to je ukol asi nadlidsky.. Navic myslite, ze ElSharaawy, Menez, Montolivo, Honda, Bonaventura jsou nedostatecne kreativni? V nicem jinym u Sneijdera prinos nevidim.

Byt v kuzi Milana, tak se spis koukam po hracich jako Verratti, Pastore, Bruyne, Isco a pripadni odpadlici ze zalohy BVB (tady pripada v uvahu i Immobile do utoku) nebo Bayernu, v pripade, ze budou posilovat.

Perspektiva je vec z financniho hlediska velice dulezita, ale to je na uplne jinou diskuzi.

Reagovat
smazaný uživatel

btw. Co Mastour? Jen hyhe nebo fakt talent? Pokud naplni ocekavani, tak s SES a pripadnym Immobilem by to mohla byt za dva roky solidni ofenzivni sila..

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě by bylo pro AC lepší zaměřit se na hráče, které jsi vyjmenoval, ale ti by do Milána jeli maximálně tak na nákupy..

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Paddy

Pro AC by to byla určitě posila, ale po těch posledních výrocích by ho asi nezaplatili

Reagovat
Kaka14

tie jeho goly z dialky by sa Milanu hodili

Reagovat
Hector17

Pojď zpátky do Ajaxu

Reagovat
Spasitel

Škoda, že nikdy nehral v PL tam by sa hodil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele