O místo v sestavě musíme všichni bojovat, ví Miranda

06.09.2013, 14:59
Aktuality
Obránce Miranda si uvědomuje, že si musí udržet dobrou formu, aby nepřišel o místo v základní sestavě. Atlético Madrid stále posiluje svůj kádr a všichni v klubu věří, že se znovu přiblíží hegemonům španělské ligy Barceloně a Realu Madrid.

Osmadvacetiletý Brazilec poslední sezony tvořil stabilní obrannou dvojici s Diegem Godínem, před pár dny dostali konkurenci v podobě nově příchozího Tobyho Alderweirelda z Ajaxu. Původně byl defenzivní posilou Atlétika Martín Demichelis, ten ale záhy zamířil do Manchesteru City.

"Demichelis měl velkou kvalitu, místo něj přišel hráč s obrovským talentem. Pro všechny v týmu platí, že musejí být ve výborné formě, aby si udrželi místo v sestavě," říká Miranda. "Pro mě s Godínem může být výhoda, že spolu hrajeme už dva roky. Pořád pracujeme na sto procent a snažíme se zlepšovat."

Atlético Madrid prožívá úspěšné roky, sbírá trofeje, na Barcelonu a Real Madrid ale v posledních sezonách v lize pořád ztrácelo. "Děláme všechno pro to, abychom se jim neustále přibližovali. Jsme na správné cestě. Snažíme se být stále lepší, musíme si dát záležet s každým zápasem," pokračuje Miranda.

Jemu osobně záleží na dobrých výkonech v klubu ještě z jednoho důvodu - Miranda se snaží probojovat na domácí mistrovství světa. Za reprezentaci si zatím zahrál sedmkrát, na šampionát ale mají momentálně blíž jeho spoluhráči Filipe a Diego Costa.

"Je jasné, že dostat se do brazilské reprezentace je mimořádně složité, natož být v nominaci na mistrovství světa. Máme spoustu kvalitních hráčů. Když se nám bude dařit na klubové úrovni, tak pro mě šampionát nemusí být pouhým snem," věří Miranda.

Autor: Radim Šantrůček / football-espana.net

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
Krtaa

Velmi kvalitní stoper, kterej se pod Simeone strašně zvedl z kiksaře se stal důležitej stavební kámen obrany atletica a spolu s Godínem tvoří super dvojku tak pokud vydrží forma tak se tam snad podívá

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z největších kokotů

Reagovat
Krtaa

proc myslis?

Reagovat
smazaný uživatel

však už ho prodávají...

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico bude Barce dýchat na záda

Reagovat
Leo Rekordman

jj,ale titul by sme mali dat

Reagovat
Free_player

peatchus

Reagovat
j_mrazik

Je ještě nějakej Brazilec fanda seriálu Sex ve městě a dal si podobnou přezdívku?

Reagovat
božský John

:)))))

Taky mě to hnedka napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

co tady se to zase sešlo za sebranku?!

Reagovat
Hristo Stoichkov

Atlético odvádí skvělou práci. Díky Cholovi a Caminerovi udělali obrovský krok kupředu a Barce s Realem dýchají na záda. V Lize mistrů to bude těžký soupeř pro každého

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele