O Hulka je zájem, sám hráč by chtěl do Chelsea

28.12.2011, 18:49
Aktuality
Brazilec Hulk, útočník či křídlo Porta, by rád opět spojil svou kariéru s Andrém Villas-Boasem, s nímž prožil sezonu snů právě v portugalské metropoli. V současnosti vede 34letý trenér londýnskou Chelsea a právě tam by mohl Hulk zamířit. Problémem je astronomická výstupní klauzule, kterou má forvard zavedenou ve smlouvě...

25letý fotbalista už dříve připustil, že by se stěhování na západ Londýna nebránil. Nejvíce ho láká spolupráce se svým bývalým trenérem. "André Villas-Boas ho velmi dobře zná, měli spolu skvělý vztah. Hulk má Andrého rád a byl by nadšen, pokud by se obnovila jejich spolupráce - ať už v Chelsea nebo kdekoli jinde," nechal se slyšet hráčův agent Theodoro Fonseca.

Celé to vypadá jako idylka, celému transferu ovšem kříží cestu jedna velká překážka. V květnu tohoto roku podepsal robustní forvard s Portem pětiletou smlouvu, jejíž součástí je mimo jiné výstupní klauzule v hodnotě neskutečných 100 milionů eur. O Hulka se kromě Chelsea zajímají údajně i Tottenham a Inter Milán, které právě tento smluvní dodatek, jenž by z 25letého Brazilce udělal nejdražšího fotbalistu historie, odradil.

"Ve fotbale je možné všechno, ale ta klauzule je opravdu velmi drahá a málokterý klub by ji byl ochoten zaplatit. Záleží tedy spíše na domluvě mezi kluby. Jsme s několika v kontaktu, ostatně stejně jako v každém přestupním období," dodal Fonseca.

Autor: Marek Ustohal / skysports.com

Komentáře (509)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele