O Henrym jasno není, Wenger další hostování nezavrhl

28.12.2012, 17:55
Aktuality
Až v dalších dnech se rozhodne o tom, zda si Thierry Henry potřetí během své kariéry zahraje za Arsenal. Francouzský útočník se kdysi v dresu londýnského klubu stal jedním z nejlepších střelců planety a po angažmá v Barceloně se upsal New Yorku Red Bulls. Před rokem přišel Arsenalu vypomoci formou hostování a tato varianta je ve hře i nyní...

Jasno zatím není ohledně toho, zda bude hostování zrealizováno, vedení amerického klubu totiž zatím nebylo Arsenalem kontaktováno.

"Neztratil jsem o něho zájem, přijede k nám a bude se zde připravovat. Hostování jsem rozhodně nezavrhl," prohlásil manažer Arsene Wenger.

Arsenal v létě prodal Robina van Persieho, do týmu naopak přišli Olivier Giroud a Lukas Podolski. A anglická média spekulují o angažování dalšího útočníka, padají jména jako David Villa (Barcelona) nebo Demba Ba (Newcastle).

"Jakýkoli zájem o nějakého hráče v tuto chvíli držíme v tajnosti, neprozradím vám žádná jména," řekl dále Wenger, který vyloučil příchod senegalského útočníka Newcastlu: "Zamlouvá se mi, to ano, ale pokud se mě zeptáte, zda ho koupím, tak ne."

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (623)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele