O Guardada je zájem, Deportivo s ním společnou řeč ještě nenašlo

29.11.2011, 11:01
Aktuality
Deportivo La Coruňa loni sestoupilo z Primera Division a jeho kádr opustila řada hráčů základní sestavy. Jedním z těch, kteří překvapivě zůstali, je mexický křídelník Andres Guardado, ani on ovšem nemusí na Riazoru vydržet příliš dlouho...

Guardado má v Galícii smlouvu jenom do konce sezony a spekuluje se o něm v souvislosti s přestupem do nějakého prvoligového klubu. Zájem mají Sevilla a Valencia.

"Pokud by bylo možné prodloužit jeho smlouvu, už bychom tak dávno učinili. Opakovaně jsme se o to snažili, ale nepodařilo se nám najít společnou řeč s jeho agentem Mariem Ordialesem, každopádně bychom neměli ztrácet naději," prohlásil prezident klubu Augusto Lendoiro.

Některá španělská média nedávno přinesla informace o tom, že Valencia se úspěšně snaží dohodnout se na předběžné lednové smlouvě. Guardado by pak sezonu dohrál v La Coruni, na východ Španělska by následně po sezoně zamířil jako volný hráč.

"Takovým zprávám bychom neměli přikládat velkou váhu. Včera mi zase někdo říkal něco o Seville. Jednání s Guardadem jsou vůbec nejsložitější ze všech, která jsme podstoupili. S jinými hráči jsme si promluvili a víceméně dosáhli dohody. Mario Ordiales a Guardado v tomto případě představují větší potíže," dodal.

25letý Guardado přišel do Deportiva v roce 2007 z klubu Atlas a odehrál za klub přes sto ligových zápasů. Loni ho přibrzdilo zranění, letos dal zatím pět branek a pomohl tak svému zaměstnavateli k aktuální páté pozici v tabulce.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (32)

Přidat komentář
j_mrazik

Trpaslík v bikinách.

Reagovat
Paddy

je to borec, Vale koupit dokud to jde a ze by to moc nestalo

Reagovat
smetos

nebo pockat do ledna kdy ho budou moct podepsat zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
Lorcan

Reagovat
kubys

Když už jme u těch křídel - kolem Griezmanna se nikdo větší nemotá?

Reagovat
Godwinson

Telepatie, zrovna jsem dočetl články, ve kterých se výrazně spekuluje o jeho zimním přestupu do Marseille a přemýšlel, kam to hodim :)

Reagovat
smazaný uživatel

pokud vím, tak tohle je spekulace, která by se měla vyvinout v pravdu, pokud Gignac skutečně odejde, není lež pravda ?

Reagovat
Godwinson

Je to spekulace, ale co jsem před chvíli koukal, poměrně hojně se objevující a s Gignacem moc nesouvisí, byť ten odejde maximálně v létě asi taky, na druhou stranu, když jsem viděl spekulaci, že 'Gignaca sleduje Kolín', tak jsem málem upadl. Spíš by si tak jistili případný odchod Ayewa.

Reagovat
smazaný uživatel

já do toho vidím hodně okrajově, ale nevím proč, okamžitě mě napadl Newcastle, nevím proč, ale Gignac mi tam fakt pasuje a co jsem viděl tuším někde tady v diskusích, tak se o tom i spekulovalo. S tím Kolínem je to dobrá sranda, o tom žádná

Reagovat
Godwinson

Ono je to hodně nečitelný, Marseille chvíli peníze má, pak říkají, že půjdou po levných hráčích (což by asi Griezmann nebyl). Necháme se překvapit. Těžko říct, Newcastle se teď na francouzských webech zneužívá v souvislosti se zájmem o snad každého druhého hráče. Ale jo, toho hrota z Francie přivedou, tomu věřim, osobně bych si spíš tipnul na Girouda :)

Reagovat
Kily

pokud budou chtít Griezmanna, tak v lednu pro to po finanční stránce bude nejvhodnější doba

Reagovat
Godwinson

To asi jo, ale přesto by ta cena byla, já nevim, 10 mil.? V létě jim bylo za těžko dát 7 mil. za nejlepšího francouzského beka na pozici, kterou nutně potřebovali posílit :)

Reagovat
Kily

jj, taky bych to tipl okolo těch deseti

Reagovat
smazaný uživatel

ta cena bude kolem 7-12mil, víc to nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k jeho formě se to hodně vybízí. Nevím jak je na tom Montpellier finančně a jestli tady je cíl udržet tu dlouhodobě vysokou výkonnost. Jestli ano, tak by mohl zůstat jako doposud Hazard v Lille, ale říkám, nevidím jim pod pokličku. Navíc finančně by si asi Gignacova smlouva řekla o dost peněz a myslím, že straky už se z tohodle dost vyléčili. Když tipuješ Girouda, já řeknu jméno: Gouffran (důvod je "čas odejít")

Reagovat
kubys

Dík za info, i za těch 10mega by to byl určitě výborný nákup, hlavně do budoucna, málokterý hráč mě tak zaujal v roce, roce a půl.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia se zřejmě rozhodla levonohými hráči topit.. , jinak hráč je to skvělý a svou technikou by do tohoto týmu zapadl.

Reagovat
soukup

nejdřív zadarmo Adrián, teď Guardado, takhle ty dluhy nikdy nesplatí

Reagovat
goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

godwinsone jak je na tom PSG s utocnikama? nehodil by se jim jeden?

Reagovat
Kily

prý už začali jednat o Amaurim, takže jo

Reagovat
Godwinson

Poměrně špatně, z jejich pokřiveného pohledu. Budou shánět, protože jim minimálně jeden z dvojky Erding/Hoarau odejde. Ale nejsem si jist, jestli to bude Chamakh (tam jsi jistě mířil:)) Tedy, je to hráč z Arsenalu, takže teoreticky to pro ně může být slušným lákadlem, ale čekal bych, že půjdou po někom pořádně drahém.

Reagovat
j_mrazik

Tak až na Pastoreho oni nějak výrazně nepřepláceli, ne? Sice nakupovali hodně, ale poměr cena/kvalita nebyl nějak přehnaný.

Reagovat
Godwinson

Toho přeplatili za deset dalších:) Ale ne, je to pravda, ostatní hráči byli za rozumný ceny, ale zase můžeme polemizovat nad zbytečností těch hráčů, Sissoko, Sirigu.

Reagovat
smazaný uživatel

no zase sem cetl,ze maji zajem o Chamakha a ze by byli ochotni ho vykoupit za 10 milionu liber... na druhe strane udajne byli zase skauti Arsenalu sledovat Podolskeho,tak nevim,co si o tom myslet :))

Reagovat
smazaný uživatel

vic moznosti:

1) Chamakh se proda za zhruba 10 mega PSG.. penize se pouzijou na Podolskeho + se neco doplati jeste

2) je to blbost,Chamakh zustane v Arsenalu a Podolski neprijde

3) Chamakh a Gervinho jedou na ''Afriku'' ,takze budou Arsenalu chybet a tak by mohl prijit v Lednu Podolski

4) Podolski by byl nahrada za RvP,kdyby nahodou... nechci na to ani pomyslet

Reagovat
cetto

4)...kdyby náhodou šel do Baníku

Reagovat
mastakillah

Dobrej hráč, bral bych ho do Neapole!!

Reagovat
FC Porto FC

Ten musí do Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda,ze se Deportivo potaci v druhe lize...takovy tym patri do Primera Division.Kazdopane Guardada si preju videt v dersu Valencie uz delsi dobu,jelikoz mi tam proste sedi.Doufam,ze v lete ho tam uvidim.

Reagovat
smazaný uživatel

muj oblíbenec

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele