O CAMPBELLA SE ZAJÍMÁ FENERBAHCE

22.05.2006, 12:15
Aktuality
Obránce londýnského Arsenalu Sol Campbell možná v blízké době vymění anglickou ligu za tureckou. Podle anglických médií mu lukrativní tříletou smlouvu nabízí Fenerbahce Istanbul.

Podle listů Daily Mirror a Daily Star nabízí Fenerbahce Arsenalu za zkušeného obránce osm milionů liber, hráč by pobíral po dobu tří let sedmdesát tisíc liber týdně. V Německu se už údajně sešli hráčův agent Sky Andrew a viceprezident Fenerbahce Mahmut Uslu, aby podmínky smlouvy prodiskutovali.

V Arsenalu působí od roku 2001, kdy přišel zadarmo z Tottenhamu, největšího londýnského rivala Gunners. Loni podepsal novou smlouvu platnou až do léta 2009. Campbell za sebou nemá jednoduchou sezónu. Celý rok ho sužovaly problémy, ať psychické nebo zdravotní. Až závěr byl radostnější. S Arsenalem postoupil do finále Ligy mistrů, kde dokonce vstřelil jediný gól svého týmu, a také se objevil v anglické nominaci pro mistrovství světa.

Sezóna v podání Fenerbahce byla také rozporuplná, tým dlouho vedl tureckou ligu, ale v posledním kole jen remizoval na hřišti zachraňujícího se Denizlisporu a přišel o první místo, z titulu se radoval Galatasaray.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (12)

Přidat komentář
HOST*RM

Asi bych to bral. Toure je dobrý vůdce, ale koho jako druhého stopera?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tam šel, tak by to byl z jeho strany velkej krok vedle.. kolik podobných hráčů tam už šlo a akorát se tam ztratili.. Na druhou stranu, pokud se mu tam bude dařit, tak bude suveréně největší hvězda jejich ligy.

Reagovat
HOST*Barny

Senderos roste ve velkeho hrace a verim ze bysme nekoho za ty penize jeste koupili treba kompanyho

Reagovat
Marv

Presne!!Senderos by uz ted mohl hrat zaklad a kdo vi jak bude Campbell hrat pristi sezonu....Ja byt sefem Arsenalu tak uz je Campbell v Turecku.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
HOST*PUYOL

To by Fenerbahce spravilo fakt "super" kseft.Caka ho nanajvys 1 dobra a 1 priemerna sezona

Reagovat
HOST*PUYOL

To mozu mat o 4 roky mladsieho Gallasa

Reagovat
Marv

....a jedna plna zraneni

Reagovat
Xavi

Jenom ať si ho Arsenál nechá! Na lavce bude lepší Senderos a pomalý, fosilní, postarší Cambell bude hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

zapoměl jsi dodat fizycky zdatný a zkušený ..

Reagovat
HOST*

taky si myslim ze by go meli prodat posledni dobou to byl on co zmatkoval v obrane arsenalu a toure se senderosem si vedli hodne dobre!!!!!!!!!!arsenal ma mlady tym ktery bude jeste lepsi nez je ted

Reagovat
smazaný uživatel

fyzicky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele