Novým trenérem Olympiakosu se stal Marco Silva

07.07.2015, 21:35
Aktuality
Olympiakos Pireus má po půl roce znovu nového trenéra. Kormidla slavného řeckého klubu se tentokráte ujme Marco Silva, vedení to oznámilo v prohlášení na svých internetových stránkách, podrobnosti ale nepřidalo...

Stále teprve 37letý lodivod bude podle médií představen na zítřejší tiskové konference a do Řecka míří z lisabonského Sportingu. Zde se před několika dny dohodl na ukončení běžícího kontraktu a oficiálně tak uvolnil své místo pro Jorge Jesúse, jehož příchod z konkurenční Benfiky byl domluvenou věcí již několik týdnů.

Marco Silva si dobré jméno udělal během tříletého působení v Estorilu a špatně si nevedl ani ve Sportingu. S ním vyhrál národní pohár a v tabulce portugalské ligy obsadil s velkým náskokem třetí místo, když na mistrovskou Benficu a druhé Porto ztratil devět respektive šest bodů.

Olympiakos často střídá trenéry a tím posledním odvolaným se před čtyřmi týdny stal Vitor Pereira. Ten sice s týmem triumfoval v lize i poháru, už delší dobu ovšem s vedením vedl spory ohledně financování nákupu posil a vaz mu definitivně zlomila jednání o možném angažmá u glasgowských Rangers. Po propuštění následně jeho další kroky směřovaly do Fenerbahce.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sympaťák

Reagovat
Robbie

on to trénuje jak v csm nebo FM tohle se mi líbí

Reagovat
Elliasson

Tak přeci jen bude Olympiakos i nadále vést portugalská tvář. No nic, jsem zvědavý. Snad se bude Olympiakos rvát o TOP 16 v LM. Fanoušci na Karaiskakis určitě pomůžou.

PS: Neví někdo znalejší, jaký je vztah mezi fanoušky Olympiakosu Pireus a Olympiakosu Volou? Přeci jen, ten druhý tým má podobný znak, podobné dresy, jednu sezonu řádil v řecké nejvyšší soutěži, něco jako kdyby se u nás dostala Hanácká Slavie Kroměříž do 1.ligy.

Reagovat
FC Porto FC

čekal sem že Marco Silva ted zamíří do Guimaraese náramně by doplnil Rui Vitoriu v Benfice, Jesuse ve Sportingu a Fonsecu v Braze :D

Reagovat
paomara

Cau. Dovolim si reagovat ;-) vztah mezi obema kluby je naprosto neutralni... Spolecnyho maji jen ten nazev. Zadna rivalita nebo snad nenavist tam nepanuje... Nenavist hledej nekde jinde :-)

Reagovat
Elliasson

Díky moc!!

Reagovat
FC Porto FC

Dobrý točky portugalských trenérů Vitor Pereira z Olympiakosu do Fenerbahce, Jesus z Benfici do Sportingu, Marco Silva ze Sportingu do Olympiakosu + Fonseca z Pacosu Ferreria do Bragy a Rui Vitoria z Guimaraese do Benfici. no pěkný to je :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thelvin

Reagovat
Elliasson

Za první větu

Za odkaz:

Reagovat
smazaný uživatel

mladíček

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá mladší než někteří hráči.

Reagovat
Spalovač šancí

Max. tak do žní a pak půjde k Turkovi

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Han střelil první

Upřímnou soustrast..

Reagovat
smazaný uživatel

slavo jurko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele