Nový šéf španělského fotbalu zkritizoval výlet funkcionářů na MS

05.06.2018, 09:04
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
ttopi

Takhle se házej peníze do kanálu. Chápu, že bafuňáři chtějí fotbal vidět, ale není to v popisu jejich práce, takže nevím, proč by to měl automaticky platit svaz. Jestli chtějí luxusní hotely a překladatele, ať si to platí třeba sami - peněz málo nemají, si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa na tom nezdá nič čudné ak španieli raz chcú usporiadať MS tak je najlepšie aby to zažili na vlastnej koži, sú to zamestnanci zväzu to ako keby si mal v práci teambuilding ale plať za to.

ked si vezmem že 2mil. / 23 hracov + realizacný tým cca 40 ludi t.j. 50 000,- Eur na hlavu, este stále si mylíš že by im to individuálne viac pomohlo ako ked ludia co pracujú pre zväz uvidia stadiony a budú mat lepsiu predstavu o organizácii....

Ale možno zas trieskam blbosti

Reagovat
Spalovač šancí

To je docela levný ...

Reagovat
BílíAndelDrcKo

a čo tak si to zaplatiť, mrochty, všade je to rovnaké tie peniaze mohli kludne venovať aj na mládež len to by sa nesmelo myslieť na svije pupky. Že 150 ludi

Reagovat
Bakary3

Je to sice hnusárna, ale spíš bych čekal kritiku v tom smyslu, že to jsou prachy, který třeba mohly jít mládeži, a ne, že kádr 23 hráčů dostane o usoplenejch 2 mega euro míň

Reagovat
Puskas

Třeba tam vůbec neuvažují, že by zkrátili mládež o jediné euro.

Reagovat
ttopi

Třeba ty peníze jdou z nějakého "badgetu", který je určený na MS (všechno - cesty, hotely, odměny,...). To pak nemá cenu argumentovat mládeží.

Reagovat
Bakary3

Asi jo... ale stejně, hájit to tím, že ti milionáři dostanou o pár tisíc euro míň, mi přijde docela úsměvný....

Reagovat
ttopi

Jde o princip spíše. A já s tím souhlasím.

Reagovat
Posledni Kovboj

Bagetu?

Reagovat
Vsadim gule

borec

Reagovat
LeonardoUžoa

boží no. Raději neznat všechny detaily o tom kdo co ma gratis, kdyz i takove lamy jedou zadaco na MS.

Reagovat
smazaný uživatel

To je docela klasická rétorika politiků. Zkritizovat, za kdejaké zbytečnosti předchozí gardy utrácely. Je to poutavé alibi pro případ, že na něco nebudou peníze. Takové: "Proboha pochopte, že já bych vám moc rád dal víc peněz, ale oni to prožrali!"

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle me neco pripomina z Ceske realie Znelo ponekud ze Slovenska, ale uz to ma ceske papiry. Lezi to pod hradem a smrdi demisi uz par mesicu a porad to maka pro narod a hlavne pro vlastni majetek

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto bezne praxe v Asie. Akorat ti vyletnici si sami za ten vylet neplati.

Jsou schopni ti na pozvanku pozvat 200clennou delegaci + rodinne cleny(pokud nechteji kompromitovat delegaci - treba nejakou asistentku na pokoji atd.)

S projezdem kazdy tasku s darkem(penezni a free nakupy z vybrane obchody do urcite hodnoty atd...), klicem k hotelu a samozrejme v cenne je osobni asistentku/y(pokud nejsou rodinny doprovod(i ti dostavaji darky - viz free nakup a mozne vylety - kdyz delegace pracuje)...

Po tom se ty smlouvy podpisuji a postupuji strasne rychle a hladce. Mnhody i v radu nekolika se milliardu ceskych

Borec place uplne zbytecne, kdyz stejne vi o cem to je...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele