Nový prezident Zaragozy začal ve funkci kritikou

01.01.2010, 17:43
Aktuality
Nový prezident Realu Zaragoza Agapito Iglesias se v novoročním projevu omluvil fanouškům klubu za chyby, kterých se klub v minulosti dopustil. Iglesias převzal post prezidenta ve středu poté, co z této funkce rezignoval Eduardo Bandres.

Současný šéf klubu začal v nové pozici sebekritikou. Podle něj klub nedosáhl na cíle, které si předsevzal před třemi lety, tedy v době, kdy se Agapito stal většinovým vlastníkem klubu.

"První věcí, kterou chci v nové roli učinit, bude upřímná a opravdová omluva za všechny naše chyby, řekl dnes Iglesias na webových stránkách klubu. "Máme před sebou dvacet tři zápasů a mnoho měsíců plných fotbalu. Jdeme do nich sice v nevýhodné pozici, ale možné je všechno," zachoval si prezident naději na vylepšení výsledků.

Zaragoza se minulý měsíc zbavila kouče Marcelina, kterého na trenérské lavičce nahradil Jose Aurelio Gay. Jeho premiéra v zodpovědné funkci nedopadla příliš slavně. Zaragoza v ní podlehla Realu Madrid vysoko 0:6 a z patnácti odehraných zápasů nasbírala jen dvanáct bodů. V tabulce jí tak patří až předposlední místo.

Autor: Pavel Mašlaň / sports.yahoo.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Aimar, Ayala, Villa, atd... To byl tým který mohl klidně konkurovat momentálně Seville, Valencii nebo Villarrealu

Reagovat
smazaný uživatel

hm, placas paty pres devaty...

ayala tam prestoupil az na stara kolena a jeho vykony taky podle toho vypadaly

villa odesel do valencie uz v roce 2005, je trochu tezke udrzet takhle elitniho kanonyra v prumernem celku

aimar bejval kdysi ve valencii super hrac, ale znicila ho zraneni. v zaragoze uz to nebylo ono, nedokazal ani zdaleka naplnit svuj potencial...

Reagovat
Xavi8

Dufam v ich zachranu vzdy to bol pre mna velmi sympaticky tym

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele