Novinka na EuroFotbal.cz - stránky fotbalistů

10.04.2008, 21:54
Aktuality
EuroFotbal.cz pro své návštěvníky připravil další z řady novinek. U všech klubů z top soutěží nyní najdete aktualizované soupisky a nově má každý fotbalista svou vlastní stránku, na které najdete detailní informace o hráči a přehled článků.

Soupisky jsou aktualizované zatím u všech klubů z nejvyšších soutěží v Anglii, Španělsku, Itálii, Francii, Německu, Skotsku a Česku, další země a kluby budou postupně přibývat. Soupisky naleznete v horním menu na stránce každého z klubů. Po kliknutí na jméno hráče se poté dostanete na jeho stránku.

Stránky hráčů jsou zatím jen kostrou toho, čím se stanou už v blízké budoucnosti. Po dokončení nového systému, na kterém právě pracujeme, najdete u každého fotbalisty jeho detailní statistiky, tedy přehled zápasů, které odehrál, počty nastřílených gólů nebo nasbíraných karet, to vše přehledně rozdělené podle sezón a klubů, v nichž působil. Společně s tímto novým systémem takém přijdou dlouho očekávané statistiky, například tabulky střelců jednotlivých lig.

O stránky hráčů bylo pochopitelně rozšířeno i naše vyhledávání - stačí tedy zadat jméno fotbalisty, kterého hledáte, a kromě článků a expres zpráv, které se tohoto hráče týkají, vám systém nabídne i odkaz na jeho stránku.

Autor: Petr Starý

Komentáře (84)

Přidat komentář
fantomas

Reagovat
Radin

Paráda,na tohle sem čekal dost .Konečně si přečtu něco o Carlosi Velovi,o Guardadovi atd

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je fajne

Reagovat
Mr.Jindros

Wooow, pořádný kus práce! Je vidět, že eurofotbal se pomalu stává velkým.

Reagovat
MiraM

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě kousek a zmizí posledních pár důvodů nahlížet na konkurenční weby. (Teď nemám namysli FotbalPortál, ale Goal )

Reagovat
smazaný uživatel

super mate to podchyceny jen tak dal

Reagovat
smazaný uživatel

Nadhera,az dodelate,co mate ted rozdelany tak uz budu snad jen tady dobra prace,uz chodim jen na oblibeny kluby.

Reagovat
smazaný uživatel

zmena k lepsiemu urcite, jedna vec mi na tomto webe chyba, vysledkovy servis eredivise a viac noviniek z tejto sutaze, ak by sa toto podarilo tak by to bolo skvele

Reagovat
PJ

Vysledkovy servis tu najdes treba i ze San Marina

Reagovat
smazaný uživatel

vysledky si mozem pozriet aj na teletexte ale aj cosi viac o zapasoch a podobne by ma zaujimalo, ved eredivise je jedna zo 6 najlepsich lig na svete a trochu tych informacii naviac by nezaskodilo

Reagovat
PJ

Aha, to uz pak ale neni "vysledkovy servis". To je jedno - Nizozemsko je hned dalsi v poradi na doplneni soupisek, a od pristi sezony urcite budou taky detailni udaje o zapasech. Jestli bude i vic clanku, to se jeste uvidi.

Reagovat
smazaný uživatel

www.vi.nl

treba se ale naucit po NL :)

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
smazaný uživatel

v tych supiskach -krididelnici sa davaju do utocnikov ,babel,kewell(respektive krajny zaloznici) ..

Reagovat
herbage

Supr práce. Určitě jste česká jednička. Já teď koukal na Trasnfermarkt.de a kde jsou ti, tak tam ani za sto let nebudete. Nic ve zlým, ale konkurovat jim absolutně nemůžete. To byste museli najmout kupu lidí, kteří by dnem i nocí zpracovávali informace. Chodil jsme tam i dřív, ale během posledního týdne dodělali rekostrukci stránek. Výsledek je uchvacující. Všechny evropské ligy i latinskoamerické, včetně lig druhých, reservní týmy všech týmů, jejich kádry do 19let. U každého hráče jeho post a údaje, kdy přestoupil, za kolik, dokdy má smlouvu, kdo ho zastupuje atd. Krom toho u všech týmů přestupy za posledních 15let, u každého přestupu kolik hráč stál, zda šlo o hostování, suma výdajů, suma zisků z přestupů. Tuna statistik z ligy, góly, přihrávky, nejlíp spolupracující dvojice. Seznam všech zraněných hráčů, včetně kdy zas budou hrát. Seznam hráčů, kterým končí na konci sezóny smlouva a můžou odejít zadarmo. Národní týmy všech zemí světa + mládežnické. Další novinka složení lig, počet procent cizinců, detailní složení cizinců podle národností. Dále spekulace ohledně přestupů, včetně přestupů již dohodnutých, obrovská diskusní fóra, bohužel neumím německy . To vše propojene v jeden interaktivní systém, kde je vše propojeno odkazy. To zde píšu proto, že co se týče hráčů, chodím tam. Zde se mi líbí dobrý zpravodajský servis + výsledky zápasů, lepší informace o české lize, kterou tam zanedbali a samozřejmě diskuse pod články v češtině. Ale změny vítám, jen tak dále.

Reagovat
PJ

Hmm tak tomu se vyrovnáme fakt dost těžko. Ale budeme se snažit

Reagovat
herbage

tak já to nemyslím jako kritiku, jen abyste nedopadli jak fotbalportál, kde se začali víc zajímat o doplňení soupisek než o obsah. Já tam ty soupisky přepisoval, tak vím jaká je to práce. Mimochodem, připisoval jsem je z toho Transfermarktu. Takže radši články pěkně česky, to je vaše přednost. Co se týče informací o hráčích, tak jsou jiné zdroje. Fotbalportál měl myslím větší návštěvnost než vy, ale na začátku sezony sputily beta verzi, která byla myslím horší než původní. Hodně lidí včetně mě přešlo sem a zpátky už se nevrátilo. Taký není proč, to berte jako pochvalu

Reagovat
PJ

Já to beru, o tom transfermarktu jsem nevěděl že tam toho maji tolik - teď jsem to zběžně prohlídnul a vidim tam dost věcí, který chceme mít taky. Bude to pro nás dobrej zdroj A na doplňování dat si najdeme tak stovku otroků Ale nebudeme doplňovat soupisky na úkor článků, to určitě ne, věřim že to půjde skloubit dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych klidně soupisky nějakých lig dělal,to mě dycky bavilo psát si je do sešítku:)

Reagovat
smazaný uživatel

to mě taky no

Reagovat
Radin

tak sem se tam koukl a napadla mě jedna věc,fotky hráčů by jste mohli vzít z tama :-)).Jinak jak vidím němčinu tak je mi na blití,ale hustý je jak maj u všeho statistiky,dresy týmů a vše ,no je to mazec,ale tady jsme doma v cz a cz rovná se eurofotbal :-))

Reagovat
Radin

http://www.subsidesports.de/de/images/product/xlarge/RMHSS0708450.jpg to je krása .Se mi líbí jak tam maj u všech týmu všechny jeho dresy :-))

Reagovat
herbage

Tak těch dresů jsme si nikdy nevšiml, kde to vůbec, prosím odkaz

Reagovat
Radin

Normal klikneš na tým,klikneš na foto hráče,třeba Real Madrid a dáš Casillase a vedle něj ti naběhnou všechny tři dresy týmu Realu :-))

Reagovat
herbage

jo už vim, dík. To jsou propojený s jednou firmou, která prodává dresy. Český dresy kromě Sparty nebo dva roky strarý Slávie nemají. I když o ty by zřejmě nebyl zájem. No v dresu Arsenalu jsme potkal nejednoho Čecha, ale v dresu Kladna nebo Jablonce ještě nikoho

Reagovat
Radin

No já hledal hodně dresy na netu a v cz je těžké zase sehnat třeba dresy Sevilly a takových týmů:-)).Nakonec sem ,ale našel něco,jen nevím jaká je to kvalita,abych nevyhodil 1800Kč za nějakej šunt,ale píšou dovoz Anglie :-))

Reagovat
Radin

Jinak co se týče dresů českých,tak nevím jak to maj ostatní,ale Sigma má obchod hned na stadionu a tam si v klidu koupíš dres a udělaj ti třeba na něj aji jmeno ,tak že v tom sem rád :-))

Reagovat
PJ

Ty fotky by nešly, maji je tam o něco menší, než jaký doplňujeme my. Statistik bdueme mít taky spoustu, tolik teda asi ne, ale bude jich myslim taky dost

Reagovat
herbage

Tak fotky mají, ale nevím proč, u Bundesligových týmů jim nějak vypadly. A co se týče německého fotbalu, tak ten mají promakaný až do morku kostí, je vidět že němci fotbal žerou. Ne nadarmo mají největší návštěvy v Evropě.

Reagovat
Radin

Jinak já sem spokojený,článků je tu dost a když porovnám celkovej přístup Cz ke všemu,tak si myslím,že tohle je velkej pokrok,že někdo něco dělá zadarmo a pořádně,navíc srovnávat podmínky Němců a nás je neporovnatelné,finančně jakkoliv,prostě Eurofotbal je česká jednička a myslím si ,že nikdo tady neusne na vavřínech :-)).Já sem naprosto spokojený,dokonce aji s tím,že sem dostal ban na měsíc,ten měsíc co sem si nemohl ani napsat k článkům co mě fakt zajímaj komentář a názor mi otevřel oči,že dělat bordel se nevyplácí a trest byl oprávněnej,omlouvám se aji Milanu Kopicovi

Reagovat
Kily

jsem rád, že jsem se v tobě nespletl. Hodně dlouho jsem žil v tom, že ten Radin, co si zasloužil ban, není tím Radinem, který sem chodil dřív nebo který psal do chatu na livescore Každopádně tohle bych sem už netahal, je to pryč

Reagovat
Radin

Jo nebudu se snažit, aby mě měl někdo rád,budu se snažit hledat co je tu hlavní a to jsou informace a čerpat z lidí co ví,místo nadávání je to určitě lepší:-)).Jsou tu lidi co jsou určitě zajímavý a tak se hádat kvuli Realu fakt nemá cenu,hodně mi to usnadnil samotnej Real a jeho výkony,nemá cenu už obhajovat je,protože je to prostě někdy děs,myslím ty výkony Realu.Tím to taky uzavírám a sem rád,že sem neměl ban navždy :-))

Reagovat
Kily

no PJ měl docela bobky, že by musel dodělávat doživotní ban Ale dost o tom, tlustá čára a už to nebudeme rozmazávat

a co se Realu týče, tak jeho výkny se mi vůbec nelíbí a už hodně dlouho je na mém seznamu neoblíbených klubů společně s Bayernem a Spartou. Tyhle tři kluby uznávám jako největší ve svých zemích a Real jako největší na světě, ale po sportovní stránce jim nepřeju vůbec nic. To neznamená, že zatracuju jejich fanoušky, rád si pokecám s každým

Reagovat
Radin

Bayern taky nemám rád :-)).K tomu AC Milan a As Roma nemusím :-))

Reagovat
Radin

Jinak neuvažoval eurofotbal o tom že by se spojil s nějakou prodejnou dresů v cz a že by se tu dalo aji kupovat třeba?Bylo by to zajímavé,sice asi moc komereční,ale kdyby se jednalo o fotbalové zboží kvalitní dovážené třeba z Anglie,tak by byl zájem určitě mega velký:-))

Reagovat
PJ

Zatim neuvažoval, ale co neni, může být.

Reagovat
smazaný uživatel

a měli byste zdroj peněz na armádu otroků na dělání statistik

Reagovat
PJ

To je napad

Reagovat
herbage

Co se mi ale na Fotbalportálu hodně líbí a nikde jinde jsme neviděl je třeba prewiev na zápas Barcelona - Real, výsledky zápasů několik let dozadu, včetně nástupních sestav, to je opravdu špica. Na tomhle zapracujte a budu velmi spokojen. Můžu se zeptat, kde berete například takto staré sestavy nebo kde berete sestavy mezinárodnách zápasů? Na scorecentre jsou onliny z hlavních lig, ale ty mezinárodní zápasy mi docela chybí.

Reagovat
herbage

eurofotbale samozřejmě, omlouvám se

Reagovat
PJ

Teď sem to nějak nepochopil, jestli misto "ja fotbalportalu" ma byt "na eurofotbalu", tak kdyz se ti to tu libi, na cem ze mame zapracovat?

Jinak sestavy zapasu bereme predevsim ze soccernet.com, i kdyz se poohlizime po jinych zdrojich. Na soccernetu toho sice maji hodne, ale obcas s chybama.

Na tebe mam taky otazku - nedavno jsi tu nekde psal, ze studujes kybernetiku, muzu se zeptat kde?

Reagovat
herbage

Jo, na Eurofotbalu. Líbí se mi to, jenže je to jen u pár zápasů, kdyby u více, tak bych rozhodně nebyl proti. Jinak studuji v Plzni na Západočeský univerzitě, fakulta aplikovaných věd. Ale jak dlouho tam vydržím nevím.

Reagovat
$dolar$

Plzen

Reagovat
PJ

Jo tak na tom určitě zapracujeme. Výsledky několik let dozadu máme u spousty lig, u těch nejsledovanějších do roku 2000, a časem budou ještě starší. Sestavy atd už u tolika zápasů nejsou, ale i to se bude zlepšovat

Kybernetiku v Plzni sem studoval taky, proto se ptam. Nedodělal sem to, tak ať dopadneš líp

Reagovat
herbage

Na čem si skončil? Já už teď vzdal PPA2, kybernetiku máme zatím základy. Profesora Schlegela znáš?

Reagovat
PJ

Schlegela znam jen jmeno, nemel jsem ho na nic. Ja skoncil asi hlavne na svoji lenosti, za sest let sem neudelal ani bakalare

Reagovat
herbage

tak já jsem taky odborník přes lenost. Hlavně nevím, jestli to vůbec má smysl studovat, protože kybernetika se rychle vyvíjí a uspějou v ní jen ti nejlepší a v tomhle směru o sobě dost pochybuju. Možná zkusím FEL, k elektrice mám taky blízko. Studoval si potom něco dál? 6let, to jsi si musel psolední dva roky platit sám, ne? Jsem koukal docela pálky za jeden semestr, několik desítek tisíc. Tedy teď, jak to bylo dřív to nevim.

Reagovat
PJ

Jo platil sem jak mourovatej, i kdyz ted se plati jeste vic. Neni to ale tak davno, co sem skoncil, dva a pul roku. Skoncil sem ale hlavne proto, ze me to uz tolik nebavilo, jako ze zacatku, a vedel sem ze chci delat neco jinyho. Nic dalsiho uz sem nestudoval, zacal sem se naplno venovat eurofotbalu

Reagovat
Mr.Jindros

Já studuju ZČU FEL. Asi ti ta informace k ničemu nebude, ale nedalo mi to se k tomu nepřihlásit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě jedna věc když tu je článek,u kterýho to není off topic

Co takhle rozšířit smajly? Hlavně bych tu rád viděl nějakej pozitivní smajl,jak je na FP hvězda a srdce

A když jsem u toho,hodnocení hráčů bych taky moc rád

Vím že jsem náročnej,ale hodnocení si každej rád přečte a má k němu co říct... To je jedna z mála věcí,proč ještě chodím na FP

Reagovat
smazaný uživatel

k těm smajlům - protiklad k blijícímu a nadávajícímu smajlu...

Reagovat
Kily

jak přesně myslíš hodnocení hráčů? Já počítám s tim, že u většiny hráčů bude takový menší životopis, jako kde začínali, co vyhráli, jejich individuální ocenění, charakteristika a další podobné věci. Jestli myslíš hodnocení jako po zápasech, jako mají třeba Kicker nebo Gazzetta dello Sport, tak to je pro nás v tuhle chvíli nemožné. K objektivnímu hodnocení je třeba vidět všechny zápasy a to není v našich možnostech

Reagovat
smazaný uživatel

Tím hodnocením myslím pozápasové,třeba u LM a UEFY,mezinárodní utkání a zajímavé ligové zápasy a podle možností další... Hodnocení v ligách by se mohlo převzít od Kickeru a Gazzety,popřípadě od Sportu apod... Prostě jen taková statistika pod Rewiev jak kdo zahrál

Reagovat
Kily

zatím se asi budeš muset spokojit s komentáři a sem tam nějakými ohlasy trenérů či hráčů, ale časem se určitě taky dočkáš

Reagovat
smazaný uživatel

A převzít hodnocení od Goal.com?

Reagovat
Kily

to by se mi moc nelíbilo, už jenom kvůli jejich sestavám kola - často mi přijde, že hráče do nich vybírají pouze na základě toho, že dali gól, výkon a přínos pro tým na hřišti trochu opomíjejí

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný,byl to jen návrh,tohle by se mi moc líbilo

Reagovat
smazaný uživatel

A časem třeba udělat vlastní hodnocení top 5 lig+GL... Určitě se najde pár lidí,kteří jsou ochotní vypomoct a mají na to i schopnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Super napad Nie su ale niekde chyby?Napriklad Ronalinho vyska 175cm,Terry 183 cm,obaja maju tusim viac,nie?Ale to su len detaily,dobra praca.

Reagovat
Kily

těžko říct, možná jo, možná ne

tyhle údaje se často mění (třeba u Ronaldinha a jeho váhy to poslední dobou bylo hodně často) a jsou načítány z jednoho serveru. Údaje by měly být platné k úvodu sezony, na začátku té další se pokusíme je aktualizovat, i když se o moc lišit nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale třeba takovej Mata roste zápas od zápasu .

Reagovat
Kily

Mata roste zápas od zápasu a já při pohledu na naši hru a minely rostu každý zápas

Reagovat
PJ

A uz mas aspon pet metru, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to budou spíš stejně vysocí...mata roste zapas od zapasu,a Kily kazdy zapas...to je to stejné

Reagovat
Kily

je to hrozný, budu se muset začít oblékat u firmy KoEmaNVELO

Reagovat
smazaný uživatel

Henry ma 188 cm coz je dost velkej rozdil oproti udavanym 180 cm.

jinak preji hodne nadseni a vydrz.

Reagovat
smazaný uživatel

A ted mě ještě napadlo,že by mohla být udělaná širší soupiska repre týmů

(Chci toho asi moc,co? )

Reagovat
PJ

Ani moc ne, soupisky repre tymu budou

Reagovat
smazaný uživatel

já myslel celkové požadavky za tu noc

Reagovat
smazaný uživatel

VCelmi dobré, čekám na to hodně dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbalportal to má ak taky jenže vy máte víc novinek tam už nechodím tady to je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to az na fantomasovi blbe prizpevky to tu nema chybu!

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi ubohej

Reagovat
smazaný uživatel

on je zrovna ten, kterej by měl psát něco o blbých příspěvcích

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

snad si pochopil že "on" mělo být nasměrováno na gazzu

Reagovat
fantomas

jj, v tom případě si to chtel dát asi jako reakci na vandertoma ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ujela mi myška trošku vejš....

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem psal pro Fotbalportal Ligue 1 a chorvatskou ligu, ale s přechodem na nový systém jsem dal výpověď, protože se mi nelíbila spousta věcí. Tady je to o moc lepší, jsou zde i normálnější uživatelé, takže kdyby to někoho zajímalo, tak se zde od příští sezóny připravuje navýšení počtu aktuálně sledovaných lig.

Reagovat
smazaný uživatel

Balkánské a Americké?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik meril Pepi BICAN ???!?!?!?!? ukazte se odbornici !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele