NOVÍ MAJITELÉ LIVERPOOLU CHTĚJÍ TORRESE

11.02.2007, 22:38
Aktuality
Američtí magnáti George Gillett a Tom Hicks - v Evropě známí jako noví majitelé anglického Liverpoolu - prohlásili, že by v kádru svého nového klubu rádi viděli hvězdu Atlétika Madrid, Fernanda Torrese.

Šance Atlétika na udržení hvězdného útočníka Fernanda Torrese ve svém kádru i po skončení této sezóny se každým měsícem snižují. Dalším náznakem Torresova odchodu je zájem nových majitelů Reds, kteří chtějí útočníka přivést na Anfield Road. Atlético se již pomalu smiřuje s odchodem své hvězdy, jelikož o služby Torrese se zajímá nejen Liverpool, jehož manažer Rafael Benitez údajně dostane v létě na přestupy 150 milionů eur, ale také konkurence z Manchesteru, milánské AC a dokonce i Chelsea.

Torres má u svého španělského zaměstnavatele kontrakt ještě na dva roky, případný zájemce ho však může vykoupit za 40 milionů eur. To nahrává do karet Liverpoolu, pro který nebude problémem požadovanou částku uhradit a vyřadit tak z kola ven Rudé ďábly. Španělští krajané v kádru klubu ve městě Beatles, Xabi Alonso a Luis Garcia, mohou hrát další důležitou roli v Torresově rozhodování, zda-li dá přednost Liverpoolu, nebo týmu z Old Trafford.

Fernando Torres odehrál v této sezóně v dresu Atlétika Madrid dvacet utkání a se sedmi vstřelenými brankami je nejlepším střelcem klubu v právě probíhajícím ročníku španělské nejvyšší fotbalové soutěže.

Autor: Tomáš Hodboď / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
HOST*

torres nikdy neodejde...

Reagovat
smazaný uživatel

To by musel být blbec.

Reagovat
HOST*vilidili

Musim říct že by měl Liverpool silnej útok Kuyt(Kuijt),Crouch,Bellamy,Torres,Fowler docela hustý.

Reagovat
smazaný uživatel

O to víc mě překvapuje, že Torrese chtějí. Podle mne je hlavně trio Bellamy-Crouch-Kuyt parádní a není potřeba dalšího hvězdného útočníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně si natahají kupu Španělů a pak se diví, že nemají v PL šanci na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čtyři Španělé nejsou zase tolik...

Reagovat
HOST*venab

to by liverpool musel byt blbec

Reagovat
HOST*mirror

Anglická liga by asi nesedla...jak dopadl Morientes???

Fernandovi by pasovala Italská a Španělská liga, ale hlavně nééé Real Madrid...

Reagovat
HOST*destl

toho bych se nebal...na to je velky patriot a srdcar Atletica

Reagovat
HOST*venab

no hlavně mu moc nejde fotbal, takže bych ho v lfc nechtěl..... španělů, argentinců apod. je tam už dost, tak nevim proč tahat další. benitez si stěžoval, že sou angličani-talenti moc drazí a proto kupuje cizince-ale jesli teďka bude tolik peněz tak ksakru může nakupovat v anglii, ne???

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele