Nováček z Ústí nad Labem půjde do ligy s devíti hostujícími hráči

09.07.2010, 13:41
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (60)

Přidat komentář
soukup

zlatý Kladno...

Reagovat
rufus

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Polák teda dopadl...

Reagovat
slavik38

aspoň bude pravidelně hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mám na mysli to, že ho chtěl Inter a jiné velké kluby, když byl považovaný za velký talent, a jak dopadl teď

Reagovat
$dolar$

Hm a to se o nej kdysi prali velkokluby

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem si řikal ...

Reagovat
smazaný uživatel

to teda

Reagovat
smazaný uživatel

Kladno II, měl postoupit ten Zlín, škoda

Reagovat
soukup

Kladno je proti Ústí ještě zlatý, měli vlastní stadion i když špatnej a návštěvy taky budou oproti Ústí zlatý

Reagovat
slavik38

já doufám v postup Jihlavy kádr má určitě kvalitní a zázemí taky perfektní a lidi by snad taky mohli chodit

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, kdyby postoupil Zlín nebo Jihlava, bylo by to pro ligu rozhodně prospěšnější. Nevím k čemu bude GL tým jako Oustí. Aspoň, že postoupil Hradec, na ten jsem čekal hodně dlouho a doufám, že v lize dlouho bude! Takovej tým z takovýho města do ligy patří!

Reagovat
smazaný uživatel

odkud si koko t

Reagovat
Amos

pokud na nás bude chodit 500 fanoušků , bude to moc.

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt síla

Reagovat
smazaný uživatel

smutný...

Reagovat
Tsigi

To u nás chodí podobný číslo na kraj

Reagovat
AjaxFans

A to samá vuvuzela

Reagovat
cristiano.K.

Martin Jindráček sice jsme spolu hráli naposledy v žákách,ale co

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

?

Reagovat
smazaný uživatel

hostovačkama k záchraně těžko dojdeš

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel asi jo. Kladnu to vycházelo tři roky. Nakonec spadlo až když se snažilo vybudovat tým kmenovejch hráčů . . .

Reagovat
smazaný uživatel

Měly by se zavést určité garance, buď seženež alespoň 50M na rozpočet a budeš mít VLASTNÍ vyhovující stadion, nebo nebudeš ligu hrát. Takhle se tam pak mohou dostat právě týmy, jako Ústí, které srážejí již tak nízkou úroveň soutěže na úplné dno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak běž a něco s tím udělej, jelikož tyhle kecy tu může psát každý kdykoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže bys vyhodil Bohemku z ligy jo?

Reagovat
Mimalu

klidne, pokud chceme zkvalitnit ligu....

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vim, tak si to narozdíl třeba od Slovácka vykopali ve II. lize, takže nechápu komentáře, že nemaji v GL co dělat... Prostě u nás hraje 16 týmů, tak to zatím je a musíme se s tím smířit.

Podle mě UL nemá co ztratit, určitě to nebude co se stylu hry týká druhej Střížkov a pozitivum vidim v tom, že má dost talentů (z Baníku či Teplic především), možnost zahrát si ligu a dál se zlepšovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

kdo pise ze to mate nezaslouzene? maximalne tu vidim ze vam nepreji udrzeni chteji nekoho jineho....

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinou výhodu oproti Kladnu vidím paradoxně v tom, že nemajou vlastní stadion, takže se nebude hrát na tom hrozném oraništu. Ale je štve mě, že místo aby město slavilo postup do první ligy po desítkách let a prodávalo permanentky ve velkém, tak se spekuluje o tom že bude chodit pár stovek zvědavých. Takové týmy co nejsou na postup připravené by do ligy postupovat neměly. Slovácko si to sice koupilo, ale už tak silný kádr ještě zkvalitnili, mají krásný stadión a spoustu diváků. Pro ligu jsou víceméně plus. Ústí bude spíš její zápor.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, takový týmy do ligy prostě nepatřej.

Reagovat
smazaný uživatel

ufff... sem se lek .. pri prvnim pohledu na fotku sem si rikal co tam dela Jun ??.. ze nevim nic o tom ze by tam mel jit kopat .. a on to Doležal

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jejich posily podle mě nevypadají vůbec špatně, mají šanci na to se v lize udržet, ale já osobně jim to nepřeju už z toho důvodu, že nemají odpovídající zázemí a perspektiva tohoto regionu je téměř nulová.

Reagovat
smazaný uživatel

Što éto takája pěrspektiva regionalnaja?

Pro vaši informaci. Ústí má 98 tisíc obyvatel. Ústecký kraj má 860 tisíc obyvatel, tedy 8 % obyvatel celé ČR, z toho samotná podkrušnohorská aglomerace má půl milionu. A to zhruba na ploše, odpovídající Praze.

Co je na takovém regionu neperspektivního?

Reagovat
smazaný uživatel

Počet obyvatel je dobrá věc, ale reálně se dajou větší návštěvy a větší ekonomická síla čekat od Slovácka. A to má stadion ve městě s 30 000 obyvatelama a v "aglomeraci" 35 000... Když si vemeš, že po revoluci na tom bylo Slezsko a severní Čechy prakticky stejně, a jaké je tam teďka rozdíl, tak uvidíš tu perspektivu. A to měly města jako je Ústí, Děčín, Most a další lepší startovací podmínky v blízkosti Německa.

Reagovat
smazaný uživatel

podle toho jestli se chodí na fotbal , tak se pozná vyspělost regionu???? pozor na to , tady je rozumbradů , arma skončila v lize taková jaká skončila a proto teď může hrát gambrinus ligu a těžko může někdo řikat měl tam bejt zlín , měla tam bejt jihlava , když skončili za ústim ... sportovně má prostě lepší mančaft než dva výše jmenovaný kluby , proto se tam dostala , a že bude chodit 500 diváků ? možná jo , ale pro každýho z tý pětistovky to bude svátek a zadostiučinění , na radnici dávaj přednost hokeji a já sem moc rád , že kluci dokázali postoupit bez velkejch sponzorů , že si to prostě vybojovali , nikdo nemá právo proti tomu něco říct

Reagovat
smazaný uživatel

" reálně se dajou větší návštěvy a větší ekonomická síla" - je v té větě něco o vyspělosti regionu? To je o tom jaké má návštěvy Slovácko a jaký je jeho potenciál, aji když je tam řádově míň obyvatel než v celých severních Čechách. O vyspělosti regionu je až ta druhá věta, na kterou si asi omylem opomenul reagovat. Takže rozumbrado, Ústecko je na tom ekonomicky špatně, od revoluce spíš stagnuje a nebo upadá a žádné zázraky se od něho čekat nedají. Perspektiva tam není, kdyby byla tak se ten počet obyvatel projeví, jako se projevil na Ostravsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Netuším, odkud svá moudra o ekonomické vyspělosti Slezska čerpáte, ale ať už je to odkudkoli, jenom jimi ze sebe děláte blbce.

Pro osvěžení paměti:

průměrná mzda - Ústecký kraj 20.273, Moravskoslezský 20.690, Zlínský 19.191, Olomoucký 19.323.

nezaměstnanost - Ústecký kraj 13,2, Moravskoslezský 11,6 , Zlínský 10,1.

migrace - Zlínský kraj meziročně už celou dekádu ztrácí, to samé MS kraj. Ústecký překvapivě mírně posiluje. Obecně platí, že se Morava, vyjma té jižní, v posledních 20 letech spíš vylidňuje, lidé se stěhují do Čech. A čím blíž Praze, tím líp, z čehož profituje právě Ústí.

Každopádně, ani ekonomicky mi to nepřijde jako nějaký propastný rozdíl, a to jsou výsledky MS kraje ještě výrazně nadhodnocené Ostravou, zbytek kraje velmi pokulhává, což v případě ÚK a ZK neplatí. A hlavně - pokud chcete argumentovat Slezskem, pak si laskavě uvědomte, že právě severní Morava byĺa komunisty nejvíce protežovaná, takže vaše hypotéza je úplně mimo.

Takový typický výlev zamindrákovaného Moravana, který nahrazuje nedostatek rozumu a argumentů útočností.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve všech ukazatelích cos uvedl je Ústecký kraj nejhorší. Když tak si přečti tohle

http://www.czechinvest.org/nove-investice-v-krajich-k-nejlepsim-patri-cechy-morava-i-slezsko

zamysli se nad velkými investičními projekty celorepublikového významu a kolik jich znáš ve Slezsku a kolik v Ústeckém kraji (Hundai, Phillips Hranice), řekni mi jestli jestli se v Ústeckém kraji plánujou nějaké velké stavby, infrastruktura, jestli je tam nějaký bohatý kulturní život. Moravskoslezský kraj bohatne, a je to vidět, viz třeba Čeladná. Btw, přečti si cos útočeného napsal ty "pozor na to , tady je rozumbradů" a řekni mě čím sem na tebe útočil já. Nesnáším když někdo nedokáže vyvrátit argument a místo toho shazuje člověka co s tím argumentem přišel.

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem. Standardní PR zpráva společnosti, jejímž cílem je rozvoj průmyslových zón, volně přeloženo montoven. Nemusí být přitom člověk docentem ekonomie aby věděl, že to je jen výseč. V ÚK holt táhnou výrobu sklárny, chemičky a těžební průmysl. Ty v průmyslových zónách nestaví...;)

O kousek výš jsem předložil současné statistiky, týkající se nezaměstnanosti a mezd. Když se odpočítá Mostecko a Chomutovsko (což je prakticky jiný kraj), jsou nezaměstnanost i mzdy na stejné úrovni. A proto bych znovu požádal o odpověď na to, který že kraj má větší hospodářský potenciál.

(nemluvě o tom, že ÚK prostě potenciál na 2 prvoligové kluby má, to už je léty prověřený fakt. Jeden čas tu hrály 3 kluby, což je ostatně společně se severní Moravou ligový rekord v krajích mimo Prahu)

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, pozoruhodné moudro:

"Ve všech ukazatelích (čárka) cos uvedl (čárka) je Ústecký kraj nejhorší."

Krom českého pravopisu byste měl věnovat čas i naučení porozumění psanému textu. Ve 3 zkoumnaných charakteristikách vyšlo, že ze zmíněných krajů je Ústecký jednou nejlepší, jednou druhý a jednou nejhorší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je na nic, demagogie jak z idnes.cz, nick jak z idnes.cz, shazování oponenta jak z idnes.cz Tohle doopravdy nemám zapotřebí, je na to moc vedro.

Reagovat
smazaný uživatel

Když vám slušně naznačím, že neumíte číst, je to shazování oponenta? Ty jo, já chci být Moravák a křičet, že "su dyskrymynovanéééé"...:)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A protože jsem nezodpověděl ještě jeden dotaz.

"Zamysli se nad velkými investičními projekty celorepublikového významu a kolik jich znáš ve Slezsku a kolik v Ústeckém kraji"

(Hundai, Phillips Hranice) - namátkou Knauf v Nových Modlanech, Tokai Rika v Lovosicích...se zápisníkem průmyslové zóny fakt neobjíždím, nepovažuji je za nic čím by se měl člověk chlubit. Ale pokud se chcete srovnávat, můžu poskytnou mapku... http://www.czechinvest.org/data/imgs/00692l.jpg

"řekni mi jestli jestli se v Ústeckém kraji plánujou nějaké velké stavby, infrastruktura"

D8, R7...říká vám to něco? Ne? Třeba to, že jejich dostavbu blokují moravští ekoteroristé?

"jestli je tam nějaký bohatý kulturní život"

Odpovím otázkou - byl jste někdy v diskutovaném kraji déle jak 30 minut za volantem? Z naprosté mimoidnosti položených otázek si troufám říct, že nikoli. Přijeďte se podívat, rád vás ubytuji a provedu. Akorát se obávám, že by se vám tu zalíbilo, tak jako kdysi i mně, a už byste se na o poznání méně vábnou Moravu nechtěl vracet....:)

Reagovat
FC Porto FC

Paneboze to tym na zlepseni ligy? proc raci nezustalo Kladno jinak nez usti to je lepsi Fulnek

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proboha, ať se ta zoufalá liga zúží na 12 klubů, a takoví zoufalci, kteří nikoho nezajímají, hrají na těch svých rozpadajících se oválech 3. ligu

Reagovat
FC Porto FC

14 staci

Reagovat
smazaný uživatel

ty jména na hostovačku nezní špatně, ale co z toho když bude trvat než se sehrají

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, jak teď každej lituje, že tu není Kladno a přdtím ste furt špičkovali proti němu. Ústí je druhej největší omyl v lize po Střížkovu, to zas budou kvalitní zápasy..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem na ně zvědavej, divácky ligu asi neobohatí, ale ty posily nevypadají vůbec zle, musím asi místo jasného setupujícího přehodnotit, i když je otázka, jak jim to bude klapat.. Snad moc ne

Reagovat
pavel.fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu lidi, co se tváří,že všemu rozumí a přitom na fanoušky se poněkud zapomělo,myslím tím fanoušky Ústí.Klladno i Zlín svojí šanci promarnili tak dejme příležitost nováčkovi.Děkuji za toleranci,

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě takový malý detail na Teplice chodilo i docela dost ustečáků................................

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele