Nominace Zambie na APN 2012

10.01.2012, 14:07
Aktuality
Nominace Zambie na Africký pohár národů 2012:

Brankáři: Kalililo Kakonje (volný hráč), Kennedy Mweene (Free State Stars), Joshua Titima (Power Dynamos).
Obránci: Kampamba Chintu (Bidvest Wits), Hichani Himonde (TP Mazembe), Francis Kasonde (TP Mazembe), Christopher Katongo (Henan Jienye), Nyambe Mulenga (Zesco United), Joseph Musonda (Golden Arrows), Davies Nkausu (SuperSport United), Stoppila Sunzu (TP Mazembe).
Záložníci: Isaac Chansa (Orlando Pirates), Noah Chivuta (Free State Stars), Rainford Kalaba (TP Mazembe), Felix Katongo (Green Buffaloes), Chisamba Lungu (FC Ural), Clifford Mulenga (Bloemfontein Celtic), Jonas Sakuwaha (El Merreikh), Nathan Sinkala (Green Buffaloes).
Útočníci: Evans Kangwa (Nkana), James Chamanga (Dalian Shide), Emmanuel Mayuka (Curych), Collins Mbesuma (Golden Arrows).

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
domingo

Co dela hrotak C.Katongo v obrane?

Mweene - Chintu, Kasonde, Musonda, Sunzu - Chansa, Kalaba, Chivuta - C.Katongo, Mayuka, Mbesuma

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam není Emmanuel Mbola? Talent jak kráva, někdy cca v 15-16 hrál za Pyunik evropský poháry, pak měl jít do Tottenhamu, z toho sešlo, tak měl údajně jít do TP Mazembe, kde by měl bejt dodnes...tak co s ním je???

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší střelec reprezentace Katongo uveden v obraně

Jinak Mbola je nyní opravdu v Mazembe. Zde s ním hrají tři zkušenější obránci z reprezentace Kasonde, Himonde, Sunzu), takže i proto se do kádru nevešel. Navíc je tu i Joseph Musonda a Chintu Kampamba, což jsou zadáci s nejvíce starty v reprezentaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačný černý kůň turnaje!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele