Nominace Uruguaye na Jordánsko

30.10.2013, 10:48
Aktuality
Nominace Uruguaye na playoff o postup na MS 2014 proti Jordánsku:

Brankáři: Fernando Muslera (Galatasaray), Martin Silva (Olimpia), Rodrigo Munoz (Libertad), Juan Castillo (Penarol).
Obránci: Diego Lugano (West Bromwich Albion), Diego Godin, Jose Maria Gimenez (oba Atletico Madrid), Andres Scotti (Nacional), Gaston Silva (Defensor Sporting), Martin Caceres (Juventus), Jorge Fucile (Porto), Alejandro Silva (Olimpia), Maximiliano Pereira (Benfica).
Záložníci: Walter Gargano (Parma), Alvaro Fernandez (Nacional), Diego Perez (Bologna), Egidio Arevalo Rios (Chicago Fire), Alvaro Gonzalez (Lazio), Alvaro Pereira (Inter Milán), Sebastian Eguren (Palmeiras), Cristian Rodriguez (Atletico Madrid), Nicolas Lodeiro (Botafogo), Gonzalo Castro (Real Sociedad).
Útočníci: Gaston Ramirez (Southampton), Diego Forlan (Internacional), Luis Suarez (Liverpool), Edinson Cavani (Paris Saint-Germain), Cristian Stuani (Espanyol), Abel Hernandez (Palermo).

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
veikko

Přeju postup Jordánsku, ale reálně to bude v součtu tak 10:0 pro Uruguay. Ale Suárez by si měl dát pozor, muslimové nemají vepřové rádi, takže ho možná ani nepustí na stadion.

Reagovat
smazaný uživatel

ha ha MS bez Uruguaye by byla nuda

Reagovat
veikko

No to rozhodně nebyla. Ten jejich "útočný styl" se třemi defenzivními záložníky se mi nelíbí. Z Jihoameričanů se těším na Ekvádor.

Reagovat
Lorcan

Cavani se Suarézem si otevřou v jordánsku střelnici

Reagovat
smazaný uživatel

Uruguay je skvělý tým. Fandit na MS budu určitě ještě Kostarice, Bosně a Belgii. Těším se i na brazilský fotbal.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele