NOMINACE ŠVÝCARSKA NA MS

15.05.2006, 13:05
Aktuality
Na mistrovství světa do Německa se podívají dva fotbalisté hrající českou Gambrinus ligu. Vedle Jaromíra Blažka se na šampionát může těšit také jeho klubový spoluhráč Mauro Lustrinelli, který se objevil ve výběru švýcarského trenéra Kobiho Kuhna. Do nominace se naopak nevešel zraněními pronásledovaný Hakan Yakin...

Brankáři: Pascal Zuberbühler (FC Basilej), Fabio Coltorti (Grasshoppers Curych), Diego Benaglio (CD Nacional).

Obránci: Johan Djourou (Arsenal Londýn), Ludovic Magnin (VfB Stuttgart), Philippe Senderos (Arsenal Londýn), Stephane Grichting (Auxerre), Christoph Spycher (Eintracht Frankfurt), Patrick Müller (Olympique Lyon), Philipp Degen (Borussia Dortmund).

Záložníci: Xavier Margairaz (FC Curych), Johann Vogel (AC Milán), Ricardo Cabanas (1. FC Köln), Raphael Wicky (Hamburk), Daniel Gygax (Olympique Lille), David Degen (FC Basilej), Blerim Dzemaili (FC Curych), Tranquillo Barnetta (Bayer Leverkusen), Valon Behrami (Lazio Řím).

Útočníci: Alex Frei (Rennnes), Marco Streller (1. FC Köln), Mauro Lustrinelli (Sparta Praha), Johan Vonlanthen (NAC Breda).

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (6)

Přidat komentář
HOST*alan

Je tam. Kde dal oči ten jejich trenér.

Reagovat
Radin

podle mě bude Švýcarsko hrát zase pěkný fotbal jak na předchozím šampionátu,hodně bude chybět technik Hakan Yakin,jinak útok Frei Vonlanthen by měl být dobrý

Reagovat
Marv

...navic nahradnici Streller a Lustrinelli

Reagovat
HOST*Joekoski

Skoda ze maj tak slabe golmany jinak si myslim ze muzou vpohode postoupit ze skupiny a pak se uvidi

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z černých koní... žádnej post výrazně nepokulhává za jiným, snad s výjimkou brankářů...

Reagovat
HOST*JOHN TERRY

Tak to už je i na mě moc takovýho fotbalistu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele