Nominace Korejské republiky na Libanon

22.08.2011, 11:03
Aktuality
Nominace Korejské republiky pro kvalifikační utkání o postup na MS 2014 proti Libanonu:

Brankáři: Kim Young-Kwang (Ulsan Hyundai), Kim Jin-Hyun (Cerezo Osaka), Jung Sung-Ryong (Suwon Bluewings).
Obránci: Kim Young-Kwon (Omiya Ardija), Lee Jae-Seong (Ulsan Hyundai), Lee Jung-Soo (Al Sadd), Cho Young-Cheol (Albirex Niigata), Cha Du-Ri (Celtic), Hong Jeong-Ho (Jeju United), Chul Hong (Seongnam Ilhwa).
Záložníci: Ki Sung-Yueng (Celtic), Kim Bo-Kyung (Cerezo Osaka), Kim Jae-Sung (Pohang Steelers), Kim Jung-Woo (Sangju Sangmu), Nam Tae-Hee (Valenciennes), Park Hyun-Beom (Suwon Bluewings), Yeom Ki-Hun (Suwon Bluewings), Lee Yong-Rae (Suwon Bluewings), Yoon Bit-Garam (Gyeongnam FC), Lee Keun-Ho (Gamba Osaka).
Útočníci: Park Chu-Young (AS Monaco), Ji Dong-Won (Sunderland), Son Heung-Min (Hamburk), Jung Jo-Gook (Auxerre).

Autor: Tomáš Pavlík / fifa.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Čím dál více korejských fotbalistů se objevuje v evropských ligách a to to je pro rozvoj tamního fotbalu jedině dobře ....

Libanon přejedou jak parník ....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele